O zaman iyi ve temiz kalpli olan erkekler neden yalnızlıktan yakınıyor bi düşünsenize
Bir kadın bir erkekte neye göre seçim yapar?
O zaman iyi ve temiz kalpli olan erkekler neden yalnızlıktan yakınıyor bi düşünsenize

Erkeklerin,çıktığı erkek sayısını artırmaktan başka bişi yapmayan çömez kızları bildiği için her kıza güvenli mesafeden bakıp uzaklaşması etrafımdakilerin dediğine göre iyi biriymişim ve ondan dolayı öyle yanımda birisi yok fakat yalnız değilim. Yalnız olan dediğim tipte kızlar.Çünkü çıka çıka erkek bırakmıyorlar ama hiçbiri onların yalnızlığını gidermiyor. Beyni olmayan kalbleri anlıyorda beyni olan kendileri bir türlü anlayamadılar. Evlenmediğim için evet yakınıyorum ama yalnız değilim. Anlayışlı insanlar etrafımda olduğu sürece yalnız değilim.
Anladım dinlerim hissederim hissettiririm ama seçilen olmam çünkü değer verince değer almadığı için hayatında hiç bir zaman aşktan yana ayarı oynar çoğunun nadiren hak eden birileri olduğuna inanıp bekliyorum Umut güzel şey büyük tutmadikca çok şey beklemedikçe
Herkesi bilemem ama benim için önce tabiki dış görüşünü beni etkiler. Ama önemli etken tabiki bu değildir. Şahsen ben rahat erkek sevmem mesela. Nerede nasıl konuşması gerektiğini bilmeli. Hastalık derecesinde sahiplenen değil sadece her daim yanımda olduğunu hissettiren bi adam olmalı. Dinlemeyi bilmeli kadınını. Arada da olsa utanmadan "Seni Seviyorum" demeli. Bunlar benim fikirlerim tabi bir çok hemcimsinmin bana katılacağına eminim
@Suha95 rahat derken yılışık, karşı cinsle fazla samimi vs vs demek istedim
kadına göre değişkenlik gösteren bi durum kimisi tipe bakar kimisi paraya kimisi zekaya karaktere
iyi erkekler yalnız demişsin ama neye göre iyi işte? o da kişiye göre değişir netice de
kimisi gene koruyucu sahiplenici birisini ister kimisi zeki davranmasına sadık olmasına babacan olmasına gibi gibi
Cevap
48Cevap
Bir erkeği kadınının gözünde çekici yapan sadece tipi değildir, sahiplenici ve koruyucu karakteridir, özenle dokunmasıdır, anlayarak dinlemesidir.
Aslında bunun için belirli bir Kriter söylemek yanlış Çünkü gerçekten kadınların da erkeklerin de karşı cinste ne istediği hiçbir zaman belli değil ama her zaman için bir insan Bence kendi gibi olmalı dünya her ne kadar kötü olursa olsun ne kadar uyum sağlaması Zor da olsa bir insan önce kendisi gibi olmalıdır diye düşünmek istiyorum Tabii benim fikrim Yani karşı taraf Eğer etkileyen çiçekse ilk başta Tabii ki Dış görünüş önemli ama sonrada karakter çok önemli Belki bu karakter olayı günümüzde her ne kadar çok önemli olmasa bile yinede Benim fikrim bu
- Olurda ayrılırsak bana zarar verir mi diye düşünürüm. Şiddete eğilimli erkek iticidir yani.
- Bakımlı mı diye bakılır. Yakışıklı demiyorum bakımlı diyorum. Her şeyi karşıdan beklememek gerekir, bakımlı kadın isteyen kendine de bakmalı.
- Çevresindekilere nasıl davranıyor gözlemlerim. Çevresine, garsona, ailesine, arkadaşlarına nasıl davranıyorsa, samimiyetimiz artınca bana da aşağı yukarı öyle davranır.
- Çapkın mı diye bakılır. Bir kıza değil her kıza yazan erkek hoş bir profil çizmez.
Çok klasik bir cevap olacak hatta linç yiyeceğim belki de ama zamanında senin sorularından birinde zaten bunun uzun uzun açıklamasını yaptığım için tekrar o açıklamayı yapmak istemiyorum ve bu nedenle de kısa keseceğim: Bir erkek tamamıyla serseri, umursamaz ve cool takılan biriyse kadınların çoğu kesinlikle o erkeği seçecektir.
Kişiye göre değişir evladım. Kimisi rahat yaşarım düşüncesiyle maddi durumu en iyi olanı seçer. Kimisi en yakışıklısıni seçer boya posa çok önem verir. Kimisi komik ve eğlenceli buldugu ve güvende hissetireni seçer. Kimisi annesiyle en iyi anlaştığı kişiyi seçer. Bazısı miras bölünmesin diye kuzeniyle evlenir. Kimisi de yönetebilecegi resesif yapıda erkeği seçer.
Bu soruya cevap veren bsyanlarin hepsi yalanci... kadinlar genelde erkegin parasina bakar... yok davranis temizlik ahlak falan tras... paran yoksa kimse yuzune bakmaz... param yok ama cok efendi guvenilir shldkli temiz ve yakisikliyim de bakalim hangi kadin evet der?
Bir çok kriter var bu hususta. Kişiliğine, kişisel bakımına, güvenilirliğine, ağzının laf yapmasına, parasına, tipine ve en çok ona sadık olup olmayacağına...
Başta bir hoşlantı olacak. Sonra söyledikleri sözlere, giyimine ve verdiği tepkilere göre seçim yapıyorlar.
Ben tipine bakıyorum yani tip derken etkilenmem lazım beni etkileyebilmeli yoksa heyecan olmaz bende. Ama tip her şey değil tabiki sonra zekasına, merhametine, ortak yönlerimize ve en önemlisi beni ne kadar değerli hissettirdiğine
Ağzı laf yapsın, parası pulu olsun, cimri olmasın, saygılı kibar ve centirmen olsun. Elde edemeyeceği kız yoktur. Takılmalık veya tek gecelik bile çıkar. Eğlencene bakacaksın kısacası hacı kimse madalya takmıyor sana. Sen yapmazsın o yapar, o yapmaz sen yaparsın. Kısacasıyla her yönüyle bktan bir dünyadayız kendinizi ogün için eğlendirebildiyseniz gidip kafanızı yastığa koyun ve mışıl mışıl uyku çekin.
Beni koruyup kolluyor mu? Sevgisini ilgisini vefasını merhametini gösteriyor mu? Çabalıyor mu? Maddi yönden çalışkan mi? Helalinden kazanmaya önem veriyor mu? Yüreğim ona atıyor mu? Bunlara bakarım. Seçerim.
Çekicilikten önce kıvrak zekaya bakarlar. Alçak gönüllü olmasına, herhangi bir ortamda insanlara karşı tutumunun nasıl olduğuna bakarlar. Karakter ön plandadır
Dış görünüş benim için çok önemli,25 ve 30 yaş arası olmasına bakıyorum... ilk boya bakarım 1.80 üstü olsun seçimlerimi bu şekilde yapıyorum genelde...
Karakter olarak ise ağırbaşlı olsun herkesle samimi değilse dikkatimi çeker zaten.
İlk önce baktığım da hoşuma gitmeli.
Boyu 1.75-1.85 arası eli yüzü düzgün olmalı.
Mesleği olmalı en azından benim gibi şu anda üniversite okuyor olsun
Dinine ve ailesine düşkün olsun
Karakter sahibi olsun
Sohbetli olsun muhabbet edelim
Benimle gezmeyi sevsin, piknik falan 😂
Paraya bakmadıklarına eminim en azından bana paragöz kadın denk gelmedi, ama tip ve vücut arıyor olduklarını da gayet iyi biliyorum, kişilik, karakter vs vs boş, hepsi lafta, eğer tipin iyiyse hepsi unutuluyor
Cinsiyetçi davranmıyorum kadında erkekte öncelikle dış görünüme bakıyor fizik, saçlar, yüz hatları vs. Bunları beğenirse ilişki başlar sonrasında tanıdıkça fikirler değişir iyi ya da kötü yönde. En nihayetinde öncelikle dış görünüş bence.
Bence ilgi , sevgi ve ortak noktalara bakarım genelde ben yani benzememiz lazım zevklerimiz benzerliği benim için önemli. Hiç dış görünüşten yargılamam yani bi kez sevmişse kadın başka şeyler çok da önemli değil :)
Doğru diyorsun
Aslında olabilir ilk görüşte ama daha öyle biri çıkmadı
Ya bu ilk görüş sadece bir yalan bi tv uydurması zaten bencr bu yüzden bu kadar ladına şiddet ve boşanmalar arttı. Hiçkimse ilk bakışta beğendiği biriyle evlenmemeli evlilik veya ilişki bu şekilde değerlendirilmemeli. İlişki bi duygu işidir, karakter işidir ve burda duygular ve karakter örtüşürse bi ilişki gerçekleşebilir bence. Üzücü gerçekten bu şekilde düşünmen ve bence bu düşünce seni üzecek malesef:(
Aynn doğru söylüyorsun anlaşmak asıl mesele bence. Ben öyle düşünüyorum demedim ki yani zaman ne gösterir bilemem sadece
Bilemiyorum görücem💁🏻♀️
Umarım
@Zelişdiyebiri bol şans :)
🙂
Herkes Kişilik Karakter Vs Yazmış. Çoğunuz Yüzünü Beğenmediklerinizin Kalbine Bile Bakmıyosunuz.(İstisna Kitle Var) Şimdi Soruyorum Kaçınız Bir Sokak Çocuğuna Aşık Oldunuz.
Kaç kız babası bir sokak çocuğuna kız verir evladım? Sokak kızına aşık olan erkek var mı? Hayır. Sokakta yaşayan insan dediğin zaman çoğu kişinin aklına bazıları hariç ipsiz sapsız hırsız serseri gelir belki de. Güvenilir profil çizmeyen birine aşık olmak ne kadınların ne de erkeklerin yapacağı birşey değil. Bunun için de suçlu ya da kötü olmazlar.
Serseriler dediğin kişiler senin tabirini ettiğin durumda olan kişiler değiller. Astım kestim havalarında olan serserileri genelde varoş kızlar çekici bulur.
@Hanimteyzeniz Bahsettiğim Tabirde Olanlarda Var. Varoş Kızlar Değil Sadece Serseri Psikopat Erkeklerin Peşinden Birçok Kadın Koşuyor Zarar Göreceklerini Anladıklarında Uzaklaşıyolar Ve Öldürüyolar. Bunun Kanıtı Günümüz Durumu Değil Mi. Onca Öldürülen Kadın Bunun Kanıtı Değil Mi.
Onlar kişiliği oturmamış ergen ruhlu kızlardır. Egoları her erkeğin ilgisini çekmeye çalışarak tatmin oluyor. Serseri kızların peşinden koşup başını belaya sokan erkekler az mı evladım?
Tipine ve parasına göre
Efendi erkeklerin parasi olsada tipten kaybediyolar
Benim için karakter çok önemli yüreği temiz olsun yeter
Kişisel bakım, yaptığı iş, yaşam şekli bunların hepsi birer kriter.
Kadınları bilmemize imkan yok. Herkes başka dünya. Bu soruyu sorduğunuza göre siz bir kadın bile tanımamışsınız.
hikaye anlatmışlar yine bu kadınların yorumlarını okumayın boşuna. Hesi para araba tip fizik bunlar olsun alamayacağın kız yok bu ülkede tatava yapmayın boşunaa
Herkes dış görünüş sanıyor ama yanılıyorlar tabi ki dış görünüşde önemli ama bu sadece ilk görüş için önemli yani 1-0 önde başlamanızı sağlar benim çok arkadaşım var eli ayağı düzgün yakışıklı ama kızın karşısında 2 kelimeyi bir araya getiremiyor demek istediğim özgüvenli olucaksın kendine güveniceksin kızlar pısırık erkeklerden hoşlanmaz ve giyim kuşamında güzel olucak yani bi tarzın olucak çirkin olsanda güzel giyineceksin
Göz görür gönül beğenir. Önce dışardan ısınmalı insan tabi ki; her körün bir topal alıcısı vardır. Sonra bilinçli bi kadın tek başına ayakları üzerinde duran güçlü bi erkek ister. Ayran gönüllü olmayan, “ergen sorunları” olmayan, sevmeyi bilen diye uzar liste. Bir kadın demişsin ama benim gibi bi kadın bunları ister.
kadınların geneli karşısında özgüvenli ve sağlam duruş sergileyebilen erkeklerden hoşlanırlar. fakat bazı kadınlar karşısında böyle bir erkeği gördüğünde onunla baş edip edemeyeceği kaygısına kapılır ve bir seçim yapmak zorunda kalırlar. ama bence her şeye rağmen karakterini geliştirmiş özgüvenli ve kaliteli erkekler iyi erkeklerdir. bir hayata müşterek edilmeyi hak ederler.
kadınlar tercih etmez, bekler
sen hiç ''neden sevgilim olmuyor'' diyen bir kadın gördün mü? hep ''neden erkekler benimle sevgili olmuyor'' derler
Ben bu insanla bir ömür beraber olur muyum diye düşünürüm genelde cevabım hayır oluyor
Güzel kriter, umarım tek kalmazsın bulacam diye 😂😂😂
Haha umarım ya 🖖🏻🖖🏻🤣
Onu anlayan erkekleri seçerler
(Karaktere bakan kadınlar)

Para para para şu foto her şeyi açıklıyor 😂
Dış görünüş elbette ki önemli bir kriter ama her şey değil. Açıkçası ben çalışkanlığa ve görgülü biri olmasına çok önem veririm.
Bi kadın erkeğin en çok tipine bakar bence parasına bakan kadınlarda var ama her kadın tipine bakar ve onun güvenilir düzgün bi adam olup olmadığıns bakar
Önceliklle karateri nasıl herkonuda dusuncelimi nekadar sahip çıkıp çıkmıyor anlayışlimi v. b şeyler
Boya bakıyorum sadece bir de karaktere para konusunda noooo
Zor zamanda terk etmeyecek biri olması lazım mesela..
Çocuksu tavırları olmasın ruhu olsun ama sürekli çocuksu olmasın. Geniş omuz kendinden emin duruş güzel eller keskin bakış 😍
İlk tipe bakar tipe bakmıyorum diye gitsin kumda oynasın sonra para var mı ona bakar sonra karaktere bakar
Kadınların istekleri bitmez Sen onlara göre değil kendine göre yasa davran Doğal ol Seni farkeden seni bulur zaten
Adam gibi adam oluşuna, kişiliğine , saygısına ve kendisine verdiği değere göre seçimini yapıyordur bence
Önce göze az da olsa hoş gelmeli, sonra karakter, kişilik özellikleri, merhameti, sağlam duruşu...
@Hjjnkj7 Hmm. Nerden biliyorsun?
@Hjjnkj7 Anlıyorum seni: Herkesin aynı kişi olduğunu düşünme sendromun var...
Karaktere ve kişiliğe bakan karakterli düzgün kızlar 👍🏻
Para, uzun boy, tip, kas, yakışıklılık. Bunlara göre seçim yapar gerisi hava cıva.
Kesinlikle öz bakım ve temizlik daha sonra Giyim davranış şekilleri karakter huy ve benzeri
Kadınlar şu zamanda erkekte serserilik işsiz güçsüz aylaklık seviyesine göre seçim yapıyorlar. Bir de çalışan işinde gücünde adamı sevmiyorlar tercihlerinde.
Bir kadin genelde ilgiye sozunun dinlenmesine gore secim yapar, ben adam olmasini tîye aliyorum
Kadın asla tek erkekle yetinmez, ancak daha iyisini buluncaya kadar idare edebilir. Kadın bacak arasıyla düşünür onun bacak arası ıslandı mı bir erkeğin de göz kapakları ıslanır. Mevzu budur.
Kadının cinsel organı kendine ait erkeginkide kendine ait insanda aldatma varsa bunun cinsiyetle değil karakterle alakası var.
@Edwardınüzümlükeki işte sorun burada kadınların karakteri sadık değil.
Erkekler ondan mı k******ye gidiyor
@Edwardınüzümlükeki bakir erkeklere açılmamış paket diye lakap takarsanız tabi giderler.
Gösterişli yaşamasına ve paraya göre, gerisi hikayedir.
Akıllı ise işine gücüne karkaterini kişiliğine ve adamlığına bakar
Kadına göre değişir ama en çok güvenilir aldatmaya arıyor insan ben çük ve beni etkilemesini isterdim
Penis
Niye sormuyum bu benim en doğal hakkım kısaysa bb demekten başka çarem yok
Sorulmalı ki sormasam bile anlarım nasıl olduğunu
Artık siddete meyilli mi degilmi ona gore karar veriyoruz.
Akıllı, net, (kalp kırmamaya dikkat ederek) açık sözlü, iyi niyetli ve ne olursa olsun dürüst olmasına bakarım. Onun dışında kısıtlayıcı, aşırı sinirli ve üşengeç erkeklerden de uzak dururum.
(Ketçap mayonez de olsun mu dediğinizi duyar gibiyim)
Sahiplenici ve iyi bir mesleği olması dış görünüş olarak da boylu olmasi
Güvenilir olması ve eğitim durumu önemli benim için.
Ukraynalı bir kadının gözünden bakacak olursak Türk kadınları genel olarak erkeği mal varlığına göre seçiyor. Benim görüşüm de öyle.
kisiden kisiye değisir tabi ben tipten cok konusmasına ve davranıslarına dikkat ederim tip denilen sey kalıcı değil sonuc olarak
Her şeyden önce karakteri , hitap etme şekli , konuşma tarzı ve temiz bir insan olması çok önemli sonrasında giyimi falan geliyor.
Para ve yalan 😁ağzı iyi laf yapan iyi yalan söyleyen erkeklerde iyi kız tavliyor. Tanıdığım tüm yalancılarin hep sevgilisi var süreklide başka kizlarin pesindeler birde zengin olursa bunlar playboy oluyor.
Sarışın ve yakışıklı olması en az 185 olması doktor olması bana aşık olması
18 ile 25 yaş arası kesinlikle tip ve serseriliğe bakıyorlar tabi azda parasına kendilerini kişiliğe bakıyorum diue kandırsınlar bakalım ne olucak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?