Valla kardeş, kim Erkek seçer statü falan diyorsa palavradır. İnanma.
Doğada seçimi her zaman dişi yapar.
İnsanlar arasında da bu böyledir.
Bir Erkeğin statüsü istediği kadar yukarıda olsun. Bayan "hayır" dedikten sonra olay biter. Erkek ısrar etse de bir yere kadar. Zaten fazla ısrar ederse toplum "kızı rahatsız etme" gibi bir olayın içine giriyor... Cinsel gücünü kullansan tecavüzcü olursun...
Tersini düşünelim. Kız erkeği gözüne kestirmiş olsun. Erkek hayır dese de allem eder kullem eder, baştan çıkarır, elde eder... En kötü ihtimal cinsel gücünü kullanır. Erkeklerin çoğu hayır diyemez zaten buna... Hiç bu bayan ırzıma geçti diyebilen erkek var mı?
Yani erkeğin yaptığı sınırlı bir seçimdir.
Ama bayanlarımız rahatlarına düşkün olduğu için "gelenlerden seçme" gibi bir yönteme girişiyorlar. "Ayağıma gelsin" gibi bir beklentileri var. Her zaman işe yaramıyor tabi. Hani güzel olanlarını anlarım. Erkekler etraflarında dolanır. Onlar böyle beklentinin içine girebilir de... Bir al benisi olmayan Türk kızlarının da böyle bir beklenti içine girmesi düşündürücü...
Özetle: Erkeği dişi seçer, erkek dişiyi değil. Bu yüzden ilişkide kötü bir durum var ise ve bu durum erkeğin kötü olması sebebi ile tezahür etmiş gibi görünüyorsa; suçlu doğru dürüst adam seçmeyi bilemeyen dişidir...219 Yorumla- +1 yıl
statü derken güclü tarafı kastetmiştik..gücten kastımız ise kendine guven ,maddi ve manevi güc..seninde dedigin gibi kadınlar ayagına gelmesni bekler genelde o yuzden yine secen erkek olur yani giderse secmiş olur gitmezse secmemiş olur..bu yuzden yukardaki statü secimi guzel cevap secilmiştir:) evet bu sefer secen ben oldum ama cevap veren arkadaşta benim soruma yanıt vermeyi sectigi icin aslında o beni secmiş oldu:) bak gördün mü sadece ikili ilişkiler icin gecerli değilmiş:)
- +1 yıl
Pardon. Karıştırdım. "Ali Ağaoğlu" olacaktı sanırım. Öylelerinin ismini pek tutamıyorumd a hafızamda. Hani şu iktidara yakınlığı sayesinde haksız yere pek çok ormanı talan edip paradan başka hiçbirşeyi önemsemeyen mütahit... Görgüsüz, ama gücü elinde tutan, cebinde bir deste dolarla gezen, "statüsü" olan kişi :)
- +1 yıl
ben yorumum da sana hakaret ettim mi arkadaşım ! yorumlarına böyle onyargı ile hakaretle devam ediceksen cevap yazmıcam..bu tartışmada kendimi kastetmedigimi, maddi ve manevi guc olayını özellikle anlaman icin vurguladıgımı cok iyi bilmen lazımdı! ayrıca statüsü olan herkes karakterli olacak diye bir şey yok..kaldı ki karakter , statüsü olanda da oluyor olmayanda da..
- +1 yıl
Bende hakaret etmiyorum ki arkadaş. Tezinin geçersizliğini göstermek için örnekleme yapıyorum. N'oldu? Hani statü belirliyordu? Şimdi işin içine karakter de girdi değil mi? Demekki savın yanlışmış.
Olabilir ki; bir insanın maddi gücü vardır, manevi gücü de (göstermelik değil, özde hemde). Karakteri de iyidir. Ama bir işte çalışmıyordur. Toplum ona bir statü ver(e)memiştir. N'olacak şimdi? Bu adam seçici mi seçilen mi olacak?
Statü "balonu" patlamıştır bence. Hayırlara vesile olsun.
- +1 yıl
önce şunu söyleyeyim yorumuna saygı duyuyorum..gelelim konumuza..statü geniş bir alan kapsar ve icine karakteride alır..statüsü olan kişinin her türlü ozelligini kapsayabilir..hatta konuşma tarzını bile...bunu özellikle belirttim cünkü statüsü yüksek herşeyi dört dörtlük olan (ki bu mumkun değildir) bir insan bile konuşma tarzından dolayı kaybedebilir..eleştrimek istemezdim seni ama madem o kadar cok incelemişsin gözlemlemişsin araştırmışsın , biraz da bu yönde kendini geliştirsen iyi olur..
- +1 yıl
Statü geniş bir alanı kapsamaz. Aksine "dar" bir alandadır. Bir kişiye toplumun verdiği etiket veya değer desek yanlış tanımlamış olmayız.
Yeni örnek: Recep Tayyip Erdoğan. Verilen statü ortada. Maddi ve "göstermelik" manevi gücü de. Karizması da. "Konuşma"ları da ortada. Buyur, al sana statü. :)
Ha bana atmaya çalıştığın taşa gelince. Merak etme, kimle nerede nasıl konuşulacağını gayet iyi biliyorum. Bence sen konuşmadan önce düşünme konusunda kendini geliştir. İhtiyacın var gibime geldi. - +1 yıl
Argo ve aşağılayan dedin dimi. Valla sana öyle gelmiş. Bende seni tnaımam etmem. Nerden tanıyayım. Ama gerçekleri gözüne sokmak rahatsız etmiş seni. Bu bayanlar savlarının çürütülmesini vede olumsuz cevap almayı asla sindiremiyorlar. Benze "bu tarz" konuşanı bul da öp başına koy/sevin derim. Geçip gittiğin yerde nabza göre şerbet ve yalanlardan başka birşey bulamazsın çünkü. Neyse bir müsibet bin nasihatten yeğmiş. Kendin deneyimleyip öğrenirsin artık. İyi geceler :)
- +1 yıl
gercekler neymiş? gözüme giren sadece senin hakaretlerin..ayrıca bu hakaretleri beni tanımadan etmeden kişiligme ettin..benim yazdıklarımı tekrar oku istersen sürekli fikrine saygı duydugumu özellikle belirttima ma sen aralarından cımbızla secip kendini haklı konuma getirmeye calışıyorsun..benimle aynı fikirde olmanı zaten beklemiyorum hatta özellikle farklı fikirde olanalrla tartışmayı severim ama SAYGI CERCEVESİNDE !
- +1 yıl
Ay... Kaldırıma düşmüş küçük çoçuk gibi ağlama bence. Hakaret etti de hakaret etti. Ne çok seviyormuşsun hakaret de hakaret diye söylenmeyi...
Eğer "statü" belirliyorsa evet söylediğim hakaret olarak algılanabilir.. Niye? Çünkü statüsü iyi diye verdiğim örneklerdeki gibi ciğeri 5 para etmez insanların seçimlerine boyun eğecek kadar kötü nitelikde bir insansın demektir. Bu hakaret olarak algılanabilir.
Ama statü belirlemiyorsa, bu açıksa, o zaman ortada bahsedilecek bir hakaret yokturki.
- +1 yıl
Ay tamam. Şiştim vallaha şiştim. Argo dan biraz anlarım da kullanmadım ki. Kullansam kullandım derim. Yahu örnek veriyorum, yanlışlığını göstermeye çalışıyorum diyorum önyargı da önyargı diyorsun. Ben seni tanımaya çalışmıyorum ki neyin ön yargısı bu? Ama yeter. Tamam senin dediğin olsun. Öyle. Süper önyargıyla yaklaştım ben sana. Çok yanlış tanıdım seni.. Allah'ım sana geliyorum. Kabul et...
En İyi Cevaplar
+1 yılDeğişken bir durumdur. Statüye bağlı olarak değişebilir...
324 Yorumla- +1 yıl
Genelde öyledir. Mesela ben hep seçen olurken, kadınlarla ilişkilere yabancı bir erkek ancak seçilmekle yetinebilir...
- +1 yıl
Modern zamanda kadınlar erkeklerden daha atılgan bir yapıya sahip olduklarından dolayı, artık erkekler daha fazla çaba sarf etmek zorunda kalıyorlar.
Örneğin; Condoleezza RİCE gibi kadınlar her zaman seçen olma avantajına sahipler. - +1 yıl
Condoleezza RİCE statü sahibi ve zeki bir kadındır. RİCE gibi kadınların türevleride aynı şekilde davranırlar.
Herkesin tercihi kendine, olayı güzellik olarak nitelendirmemek lazım. Sonuçta hayaller dünyasında yaşamıyoruz. - +1 yıl
Benden cevap geldi Mak3up. :))) Geri kalanı diğer üyelerin müştereğine bırakıyorum :))
- +1 yıl
Üstteki eleman çok dertli ya :))) Oda solunum cihazı moduna girmiş :)
- +1 yıl
saygı duysan yeter erdem yanmana gerek yok:) belgesel izlemeye de gerek yok cünkü yaşıyoruz ve ögreniyoruz:) statü konusu ise gerek maddi gerekse manevi gücü kastetmek icin kullanılmış bir kelimedir..yani güclü olan ''secen kişi'' olur her zaman..cevaplayan arkadaşla aynı fikirde oldugum icin en guzel cevap bu bence:)
- +1 yıl
Ya bana genel kültür demagojisi yapma burada Erdem. 10 yıldır ilişkilerle ilgili kitaplar yazıyorum..
- +1 yıl
Bana mı atıf yaptın ?
- +1 yıl
Yok ben kızmadım. Arkadaş çok aşk filmi seyrediyor. Onun için inançları filmlere göre şekillenmiş durumda...
- +1 yıl
"CarpeDiemC" olarak lakap seçecek düşünüşteki (sözde) yazar üye.
Ben 16 yıldır bayanları gözlemlerim. Üzerlerine çalışırım, ilişkilerini incelerim. Merak ediyorsan Freud'a kadar da indim. Bu konuda birikimim ganidir. İlişkilerin tartışıldığı sitelerde adminlik yapmışlığım da vardır uzun yıllar.
O değil de, sen hangi birikimine güveniyorsun onu desene bir hele? 10 yıldır ilişkilerle ilgili kitap yazıyorum diye sıkıyorsundur inşallah. Hayır gerçekse kocaman bir "yazık" diyeceğim. - +1 yıl
Ha "aşk filmi" konusuna gelince. En son ne zaman izlediğim bile hatırlamıyorum. Sen eğer ciddi ciddi yazıyorsan, kitaplarını o filmleri izleyerek mi yazdın? O filmlerde "statü" çok kullanılır da. Onlardan mı etkilendin acaba. Çünkü film sektörü zengin kız/fakir oğlan hikayeleri üzerine oturur desek yanlış olmaz sanırım. Eğer esin kaynağın onlar ise 10 yılını boşa heba etmişsin derim.
Benim inançlarımın arkasında "gözlem ve deneyler" var. Cesaretim, adımı kullanabilmem de ondan. :)
Hadi bakalım.
bir kız olarak söylüyorum bunu, erkek seçer. kadın hoşlansa da doğası gereği erkek kadını tavlamak/avlamak ister. bir kız erkeğe açıldığında genelde o iş yürümez. istisnalar olabilir tabi ama zaten bir kadın ne kadar istese de erkek istemezse olmaz o iş. ayrıca işin bayanda bittiğini düşünen erkeklere sesleniyorum, olay görüntü sosyal statü falan değil. kendine güven. biraz cool olun yeter.
32 Yorumla- +1 yıl
Bence kadın secer erkek uygular
- Spor konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılikiside birbirini beğeniyorsa ilişkiyi erkek başlatmalı.cesaret erkeğe yakışıyor.erkek cesaret edip kadına teklif sunarsa kadın onu seçme ve seçmeme kararını verir.ama kadın sevdiği biri var ve erkek teklifte bulunmuyorsa beklemesi gerekir.nasıl evlenme teklifini erkek yapıyorsa ilişkiyide erkek başlatmalı.
02 Yorumla- +1 yıl
erkek seçer kadın karar verir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Genelde İlişkiyi başlatan kadındır. Eğer erkek başlatıyorsa orda ki kadın ezik biri olmalı.. Hiç raslamadım
Seçim konusunda sanırım karşılkıklı sen onu seçerken oda seni seçmiş olabiliyor mesela bakmaz bana dediğinde ondan sana bir bakış geliyor
Yüksek statü buna zengin diyelim istemedim kendime olan güvenimi azaltacağını düşündüm
Kadınlar kendini seçen erkekler arasından seçim yapar13 Yorumla- +1 yıl
yok yav sen bakarsın o bakar o bakar sen bakarsın sonra sorarsın o evet derse olur veya kadın gelir seni tanımak ister hayır diyemezsin geçmişte dedim ama beğenmediğim hoşuma gitmeyenlere dedim seçim konusunda kadınlara genelde hayır denmiyor bu yüzden sen değilde kadın seçmiş gibi oluyor
+1 yılValla bayanlar bana göre yanlış anlamışlar.
Kadın mı seçer erkek mi? Benim bildiğim genelde erkek gider beğenir ve tanışır veya teklif eder.
Çok az da olsa istisna olabilir ama ben kadınların %90 ının gidip bir erkekle tanışmak için yanına gidip tanıştığını veya çıkma teklif ettiğini sanmıyorum.
Soruda gidip teklif edenin erkek olduğu, kadınların yaptığı seçimin sınırlı bir teklif olduğu zaten yazıyor. Kadın burada sadece kendisine gelen teklife evet veya hayır diyor. Yani seçimi sınırlı.
Zaten kadının seçimi sadece kendisini seçen erkekler arasından yaptığını yazıyor ve biliyoruz.
Çok nadiren bir kadın gidip bir erkeği seçmiştir bence...01 Yorumla
+1 yılgeçici ilişki bağlamında "kadın" seçer... çünkü kısa süreli ilişkiye açık kadın az... erkek çoktur...
diğer taraftan erkek çoğu zaman toplumsal sosyolojik ve fiziksel gücüyle daha güvende hisseder kendini... kadın ise daha güvensiz... dolayısıyla "kadın" seçer...
fakat konu uzun süreli ilişki ya da evlilik olduğunda "erkek" seçiyor..
kendisi az olduğu için, "kısa süreli ilişkiye açık bir ton erkeğin" arasından istediğini seçen kadın, konu uzun süreli ilişki ve evlilik olduğunda "erkek tarafından reddediliyor" ya da "kadına duymak istediği şeyler" söyleniyor erkek tarafından, kandırılıp "uzun metrajlı bir kısa süreli ilişki" objesi olarak kullanılıyor...
fakat hak etmiyor mu? bence coğu zaman hak ediyor kandırılmayı... çünkü kısa sürelide "özgürce,bencilce çoğa zaman kalpsizce seçerken" hak ediyor zamana yenilmeyi... soğuk yenen intikamı... :)16 Yorumla- +1 yıl
benzeri şeyleri birçok kişi yaşamıştır... ama sadece taşadıklarım değil... duyduklarım, gördüklerim... amiyane bir tabir var ".mımvarcılık"... kadın gençliğinin ve bu devranın sonsuza kadar süreceğini zannediyor... gençliğini yaşamak güzel... 20 sinde 24 ünde istediği gibi davransın... 26-28 olunca da hala aynı şeye devam ediyor... 30 una gelince de yana yakıla "koca" arıyor... o zaman da erkeklerden ".ah" cevabını alıyor...
- +1 yıl
ya da daha kötüsü "duymak istediklerini duyuyor" ve zaten gençlik-zaman kritiğine girmiş durumda çok değerli aylarını-yıllarını harcıyor... ya da doğasının verdiği "çocuk yapma" isteği ve toplumsal baskıyla, geçmişte "hakettikleri halde" yüz vermediklerinden çok daha kötü tercihleri "seve seve" kabullenmek durumunda kalıyor :)
- +1 yıl
evet istisnalar kaideyi bozmaz...
ya zaten burada bahsettiğimiz kadın modeli toplumun az bir kesimini oluşturuyor... kendi ayakları üzerinde duran şehirli çalışan kadın modeli...
erkekler içinse daha geniş bir toplumsal tabanı olan bir model tabi...
Kadının toplumdaki yeri gereği birçok şeyi serbest yapamamaktadır. Örneğin, hoşlandığı bir erkeğe gidip teklifte bulunmak gibi..Kültürün geride olduğu bir toplumda bu yaklaşım yanlış anlaşılabilir.
Bu durumda bir kadının tercih yapıp karşı tarafa kararını ilettiğine çok nadir şahit olmuşuzdur. Haliyle seçimi yapan hep erkekmiş gibi gelmesi normaldir. Kadının seçimi muallakta bir konu olduğu için reel olarak görünen erkeğin hep seçtiğidir..12 YorumlaSeçen Her Zaman Erkekdir her nekadar seçilen rolüde oynansa bu gerçektir.
sadece seçiciliğini kamuflaj edebilme yeteneğine sahibiz.Bakın şimdi ben kız ile tanışmak istiyorum çirkinim bana bakmaz ama onu seçtim sizce bir kızı kandırmanın kaç yolu var ben milyon tane sayabilirim lakin sonuca baktığımızda seçilen sen görünürssün sebep mi çünkü biz öyle olmasını isteriz... :)19 Yorumla- +1 yıl
şimdi biz türk olarak hep en kötüsünü algılıyoruz maddi imkan derken sokakta yaşayan beş parasız adam zaten aşkı sevgiyi geçmiştir...
normal asgari ücret ile çalışan birini baz alalım bu insanın aylık 400 Tl gibi harçlığı olur peki sinema,çiçek,yemek,vs vs gibi şeylere imkan bulabilir.. ama tabiki bir sortide veya reynada takılamaz sizce sizi mutlu etmek için sadece pahalı hediye lüks resturantlar mı olmalı yoksa ufakda olsa bunlar ile yetinmeyi öğreten sevgiliniz mi? - +1 yıl
ok en iyi cevaba bende katılıyorum statüye bağlı olarak değişir farzı misal zengil bir ailenin kızı-oğlu farketmez sizce börekçide oturup sabah kahvaltısını kabul eder mi etmez buna hemfikirim ama bu sorunun uç noktası...
kısaca şöyle özetleyeyim burada durum benim penceremden şu şekilde görülüyor herkes bir seçim yapar bu dışarıdan her ne kadar seçilen olarak görülsende durum değişmez herkes kendi seçimini kendi yapar lakin doğru mantalite ile seçici demeyelim söz hakkınada sahip olabilirsin..
- Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılaslında statü değil mantığın seçmiyorsa ortada seçimden çok bahsedilemez mesela nişanlıma ilk teklifi ben götürdüm direk yüzüne söyledim tercih ya da seçim değildi daha farklı bir duygu zaten o şekilde bir his olmasaydı bir ilişkiye başlamazdım pek açıklayıcı olmadı sanırım ama ..
11 Yorumla
+1 yılİlişkiyi kadın seçer ve başlatır bence. Erkek beğendiğini söyler ama kız kabul eder ya da etmez. İlişkiyi de bu başlatır. Diğeri platoniktir yani .
38 Yorumla- +1 yıl
Kadın onu kabul etmedikten sonra bir faydası var mı?
- +1 yıl
YA ben sana şunu diyim. Kadın isterse çıkar istemezse çıkmaz. Erkek istese de istemesede kadının cevabını beklemek zorundadır. İsteği erkek yapar ama o kişiyi seçmeyi kadın yapar. O yüzden evlendikten sonra erkeklerin havası söner ya :)
- +1 yıl
muhasebeye çok mu çalışıyorum acaba :)Y)
- +1 yıl
yok alakam yok :)
kadın seçer.. adamın yaklaşmasına olanak verr.. adam başlangıç yapar.. kadın da durumu rayına otrtur
32 YorumlaKadın seçer..
Bir kadın, bir erkeği gerçekten istediğinde neler yapar ve ne vaziyetlere girer; tahmin dahi edilemiyor bazen..
Ama, son noktayı her daim erkek koyar..13 Yorumlailişki tek taraflı başlamaz.teklif eden seçimini yapmıştır evet fakat seçilende seçim yapanı seçme özgürlüğünün bilincindedir ve seçimlerine uygun düşmeyen birini sadece seçilmiş oldugu için seçmez.
16 Yorumla- +1 yıl
siyasi bir parti seçiyor olsak haklısın.biz seçmiş onlar seçilmiş olurlar.
konu ilkişkiler oldugu zaman durum değişiyor.iki canlıdan biri diğerini seçtiğini belirttiğinde seçilen canlı seçeni seçme sürecine başlıyor.sonuç seçen için olumluysa oda seçilmiş oluyor.
sen kim daha önce seçiyor noktasında takılıp kalıyorsun bence.
+1 yılGenellikle ilişkileri başlatan erkektir . İlk adım ve ilk teklif hep erkekten beklenir . Genelde kadınlar daha seçicidir erkeklerde fazla seçicilik yoktur .
00 Yorumlakadın seçer tabiki erkek nefes alsın yeter kavramıyla yola çıktığı için kadın beğendiği erkeğe yakınlık gösteriyo sora erkek bakıyo aa tamam canlı kanlı kolu bacağı hemen teklif edim dio edio budur yani olay
00 Yorumla
+1 yılHer iliskide arzulayan ve razi olan vardir. Hangisinin hangisi olduğu ise degisken. Secmek diye bisi yok bnce iliskilerde..
10 Yorumla
+1 yılAşk faşist bir duygudur demokrasi aranmaz..
Beyne yerleşti mi tutar koparırsın..12 Yorumla- +1 yıl
Evet..
Kim aşıksa seçer icraate girişir ve biter..
teklifi yapan erkek oldugu icin her daim sec gibi gorunur..ama kadinin bu secimle alakasi var mi bilinmez belki onun secimi farklidir ama bekler ilk adimi o atsin.bu yuzden secim yapan kadinlari gormek biraz zor.
13 Yorumla- +1 yıl
kur yaptigini dusunmedim..kur yapsaydi belki kadinin secimi olurdu o zaman belli olurdu.benim anlattigimda tamamen erkek odakli ilerleme.hani burda gordugumuz erken pembelilerin bakisiyoruz ama bilmem ne dedikleri..kadin tercihini yapmis ama iste hareket yok..o yuzden secimi erkek belli ediyor.ne kadar kadin secmis olsada
+1 yılHep herşeyi erkek başlatiyor, kadinda başlatsa ne olacak sanki, daha hoş olur bence davranişiyla söyleyeceyi sözlerle ve giydiyi iç çamaşirlariyla
00 YorumlaKadın başlatır erkek bitirir :)
32 Yorumla- +1 yıl
bencede katılıyorummmm
Paran varsa eğer Erkek seçer paran yoksa kadın seçer bu hep böyledir
02 Yorumla
+1 yılerkek karar verir kadın tercihen seçer. bir kadın teklifte bulunsa da bulunmada da seçen kadındır.
10 Yorumlaben kendi adıma konuşayım.eğer aşık olursam gidip kendim teklif edebilirim bunu söyleyebilirim.bunlar herkese göre değişiyor.ama bence ilişkide seçen ve seçilen diye bir kavram olamaz.
01 Yorumla- +1 yıl
zor bence o sadece lafta kılıyor avrupada bunu yasadım ve şok oldum:))
Her ne kadar iliskiyi erkek baslatiyor gibi gorunsede, aslinda secici olan kadindir. Erkegin yaptigi sey kendini kabul ettirmektir.
11 Yorumla
+1 yılerkek beğenir kadın seçimini yapar, genel olarak gördüğüm.
10 Yorumla
+1 yılKadın seçer, erkek garibim seçtiğini zanneden seçilendir.
00 Yorumla
+1 yılkadınlara secme ve secilme hakkı verildiginden beri bu isler cok degisti
23 Yorumla- +1 yıl
:) bence erkek secmez kadın secer.cunku erkek secım yaparken dusundugu kısıyı henuz elde etmemıstır olur veya olmaz.ama kadının kendısıne gelen bır teklıf oldugu ıcın kadın gelen teklıflerden ıstedıgını secer secımını yapmıs olur.zaten kadınlar bu kadar secıcı olmasaydı bu kadar esmer olsun uzun olsun adonisli olsun genıs omuzlu olsun gıbı tarifler ortaya cıkmazdı.erkekler ne dıyor peki nefes alsın yeter.boyle secımmı olur allah askına
Kadın seçer.. Sonra her mevzuda "ama sen erkeksin" "ama sen erkeksin" "ama sen erkeksin" diye otomatiğe bağlar..
11 YorumlaSpor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben erkek başlatır sanıyordum meğer biz yanlış yapıyormuşuz
00 Yorumla
+1 yılaslında eskiden erkekler seçermiş zaman değişiyor zaman geçtikçe kızlar seçmeye başlıyor. neler görüyoruz :))
10 Yorumladurum değişebilir tabi ama çoğu zaman erkek seçer kadının yanına gider
kadın kendini seçen erkekler arasından bir seçim yapar00 Yorumlakişiye göre değişir ama genelde erkek seçer kadın onaylar
00 YorumlaSpor konusunda 428 cevap paylaştı. erkek kendini alteernatif olarak sunar kadın tercih yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın seçiyor hangi erkeği istediğni sonra bir başlangıç yapıyor. Erkekde eğer o kadını seçerse teklif ediyor.
Yani karşılıklı olduğunu düşünüyorum ikiside birbirini seçiyor ama ilk adımı kadınlar atıyor.00 YorumlaErkek seçer kadın başlatır.
13 Yorumla- +1 yıl
Seni seçtim balbazar açıklaması bekliyorum :)
valla bence kadındır kadın istemedikten sonra kimnekadar isterse istesin olmuyo
10 Yorumla
+1 yılerkeler teklıfde bulunur kadına kalır secıp secmemem
00 YorumlaBazıları secer bazıları secilir
11 YorumlaKadındır çünkü onlara talep vardır gelen taleplerdrn birini o seçer
00 YorumlaSpor konusunda 857 cevap paylaştı. Kadın önündeki 'seçenekler'den seçer.
20 YorumlaBazen teklif edendir. Bazen karar verendir. Tek yanıtı olmaz bunun..
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın, kendini seçen erkekler arasından seçim yapar. Ama nadiren aksi de olabilir...
00 Yorumlaerkek seçiyorum sanar ama seçen hep kadındır!
29 YorumlaÖzgüveni yüksek olan 'seçer'.
11 Yorumla
+1 yılErkek seçtiğini zanneder ama kadın seçer:)
24 Yorumla- +1 yıl
iyide sonuçta kabul edip etmemek bizlerin elinde olduğuna göre seçimi biz yapmış olmuyormuyuz? :)
- +1 yıl
Akıllı bir kadın bir erkeğe onu beğendiğini hareketleriyle çok kolay anlatabilir ve erkeği kendisine çekebilir, özür ama bizler insanız ve hayvanlar aleminde bile dişi dişiliğini gösterir:)
Sert bir kadına kmse yaklaşmaya cesaret edemez, yani beğenilmek kadının elindedir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmaç ne? neden böyle bir soru? uzatmayacağım kısaca dediklerin duruma dayalı olarak değişkenlik gösterebilir, yani erkekde seçici olabilir, kadın da!
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:) sorunuza zaten cevap verdim 36-45 yaş aralığı için gereksiz bir soru be! Bunu herkesten iyi yorumlayabileceğinden eminim. Bu yüzden yazdım 18-24 arası olsan cevap yazmazdım bile!
Cevap sahibi+1 yılkompleks yapmanıza gerek yok, sistem yaş aralığını belirttim, önerin için teşekkürederim.
+1 yılkadın seçer erkek boyun eğer :)
13 Yorumla- +1 yıl
kadın seçtiğini sanırsa ilişki daha heyecanlı oluyo çaktırma :)
ortası dıyorum ve yarısmadan cekiliyorum.
11 Yorumlaseçme imkanım olursa tabi :)
00 Yorumla- Spor konusunda 772 cevap paylaştı.
+1 yılpazardan iyi karpuz seçerim
10 Yorumla Yuvayı dişi kuş yapar.
00 YorumlaHer zaman kadın seçer , Erkek bitirir ..
11 Yorumla
+1 yılkadın seçiyor genelde malasef
00 YorumlaBen seçerim diyen seçer
06 Yorumla
+1 yılKadın seçer,erkek seçtirir.
00 Yorumla- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZorla değilse kesinlikle kadın.
00 Yorumla Kadın seçer teklifi erkek yapar ;)
00 Yorumla
+1 yılÖhö öhöö..
02 Yorumla- +1 yıl
Sağol..
+1 yılGenel olarak kadın.
13 Yorumla- +1 yıl
Genelde o teklif edenlerin sayısı bir olmuyor birden fazla erkek aynı kadını seçince noktayı kadın koyuyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkişiden kişiye değişir benim açımdan kadın.
00 Yorumlakadın seçtirir.
10 Yorumla
+1 yılkadın tabisi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadındır kadın
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem