Abimin eski sevgilisi (ki benim arkadaşım olur) abimden intikam almak için benden yardım istiyor, napmalıyım?

Abimin bir sevgilisi var yaklaşık 1 yıldır çıktığı. Sevgilisi beni aradı bu sıralar onu çok boşladığını söyledi ve haklı da abimi ne zaman görsem bir arkadaşıyla beraber sürekli onla kalıyor falan (arkadaşı erkek yani sevgilisini aldatmıyor arkadaş deyince yanlış anlamayın) zaten sevgilisi de abime demişki beni çok boşluyorsun hep o aptal arkadaşın yüzünden değil mi demiş abim de aptal deme arkadaşıma seni boşlamıyorum sadece artık seni eskisi kadar sevemiyorum bence ayrılmalıyız mı ne demiş sevgilisi de arkadaşım mı ben mi diye sormuş o da arkadaşım demiş bu da abime küfürler savurarak ayrılmış işte. Zaten abimin bütün sevgililerinden ayrılma nedeni bu arkadaşıyla çok zaman geçirmesi ve sevgililerini boşlamasıydı. Genelde hep aynı senaryo olurdu. Abim birini bulur onu sevgili olurlar sevgilisi beni boşluyorsun der abim de bu ilişki yürümüyor ayrılalım derler ve ayrılırlar. O yüzden artık şaşırmıyordum. Abim de suçu asla kendisinde aramaz ve arkadaşına da toz kondurtmaz. Abinin arkadaşının sevgilisi bir şey demiyor mu derseniz. Onun sevgilisi yok, yani bugüne kadar hiç olmamış. Neyse bu konumuz değil pek. Bugün de abimin sevgilisi beni aradı işte hep o arkadaşı yüzünden şu an bu haldeyiz falan dedi ondan nefret ediyorum dedi. Benden onların arkadaşlıklarına son vermemi istedi. Abimi satmak yanlış olur evet ama sonuçta o kız abimin sevgilisinden öte benim arkadaşım ve arkadaştan da çok o kızla çıkar ilişkim var ve kendi çıkarlarım için abimi satmak pek doğru gelmiyor. Ama bunu yaparsam bunun bana geri dönüşü çok iyi olucak yani tam çıkarıma uyuyor. Ne yapmalıyım?
Abimin eski sevgilisi (ki benim arkadaşım olur) abimden intikam almak için benden yardım istiyor, napmalıyım?