Önüme çıkan her kızı pert ettim.
Bu seferki kız farklı. Uzun bembeyaz bebek gibi. Kişilik olarak da çok yumuşak ve duyarlı biri.
Her kızı paket ettim ama bu kızı gözden çıkarmak istemiyorum. Sebep ne olabilir? 🧐😒
Bu seferki kız farklı. Uzun bembeyaz bebek gibi. Kişilik olarak da çok yumuşak ve duyarlı biri.
Her kızı paket ettim ama bu kızı gözden çıkarmak istemiyorum. Sebep ne olabilir? 🧐😒
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her kizi paket edenin tipine bak gsgsgd emin misin onlar seni etmis olmasin fsysfshdgs
Hsgdhwhdhhshwg
birinin kalbini kırmak sana ne kazandırdı
Baskasinin kirik kalbinin ocunu aldirdgim icin super kahraman gibi hissediyorum sfsgsgsy
Abi kimsenin tipi değil burada olay da herkesi reddettim diye yazması saçma inandırıcılık 0
paketledim demesi çok çirkin bir davranış onun dışında kimse kimseyi sevmek zorunda değil reddedebilir elbette
Pert ettim paketledim sözleri zaten seviyesini gösteriyor benim daha da bir şey dememe gerek yok bence
@Lara713 kızlar beğenmediyseniz vesikalık da koyarız sıkıntı değil.
Bu arada bana book atmaya ÇALISANLAR.
Yolda görseniz imza istersiniz. Siikim kadar boyunuzla bir beni değerlendirmek
sizin çapınızı aşar. Herkes haddini bilsin.
Hahhahahahaa nolur koluma imza at noluuur 😄😄
@soyleboylebiri lan bunlar KİM ki ne kalbinden vs bahsediyon. Daha fotosunu koyacak ÖZGÜVENI YOK. Kendi YETERSİZ, acısını da erkeklerden çıkarıyor. Bu tipler her yerde var ve o kadar ACİZ ki hepsi erkeklere kinlenmiş içten nefret duyuyor.
Çünkü YETERSİZ
Çünkü GÜÇSÜZ
Çünkü ACİZ.
Onlar da bunun farkında...😎✋👍🏻🤣🤣🤣
Aynen katılıyorum sana kesinlikle karşim haklısın hfhshdhshsw
Knk bu harbi sorunlu bir tip cikti bosver @Lara713 ayrica @soyleboylebiri duyar kasmaniz icin sizi tekrar sahneye davet ediyorum gsgsg yoksa bir bana miydi
@nesrinp28 Gel gidelim bacım biz buradan kaç kaç 😅😅
Sgafa bildirim gelmesini de engellesek tam olurdu sfsda
@Lara713 sen karşı bi laf diyemezsin ki zaten yarraağım. Sen ne diyorsam kabullenmek ZORUNDASIN zaten.
Başka bi şansın mı var : )
Benim ne olduğum ortada senin ne book olduğun belli değil. Ayrıca tip olarak da gayet iyiyim bu binlerce kişi tarafından tescilli.
Sen benim hangi dediğime itiraz edebilirsin ki 🤣 Siiiktir git o AŞŞAĞILIK kompleksini de başka yerde yaşa.✋😎
Çok iyisin afetsin maşallah nazar değmesin yakışıklı abime 🧿
önce tanımadığın biriyle nasıl konuşman gerektiğini, sonra da haddini bil. küfür ederek sadece seviyeni belirlemiş olursun.
Sgagagatafag at hirsizi yeminle sfsgafa
@nesrinp28 laaaan güldürme djshshshhwwh
aşağılık kompleksi mi? ahdjwldmdke bunu senin söylemen trajikomik
@soyleboylebiri anlamaz kardeşim laf anlatarak yorma kendini gülüp geçelim
@Lara713 evet dünyadaki bütün esmer ve sakallı erkeklerler at hırsızı.
Ulan TİPİNİ siiktiklerim,
Her iddiasına girerim ki laf ettiğiniz şu suratım
ERKEK olduğum halde sizin suratınızdan milyon kat daha GÜZELDİR. Daha erkek olmamı katmıyorum bile.
Sorsan cinsiyetim kadın dersin sizin kadinliginiza sookuyum 🤣🤣👍🏻
abim sen hala ne diyon qmshwjwhsjwkwledm
Aynen güzel abim nur yüzün var içinin güzelliği dışına vurmuş 41 kere maşallah
@soyleboylebiri sen deminden beri yaziyon sözlerimi diğer 2 kişiye yazdım. Sana değil yani
tamam da küfür edince havalı ya da haklı falan olmuyorsun. emin ol çok itici duruyor. başka bir durumda haklı olsan bile haksız durumuna düşersin böyle. biraz ağırbaşlı olun ya, biraz.
Kardeşim beni aşağıya çekemezsiniz boşa kasmayın. Evet soruda da dediğim gibi, kızları PAKET YAPIYORUM.
He bu sizde sınır yaratır normaldir. Ama ulaşamayacağınız adamlarla boy olcusturmeye çalışmayın.
Had bildirdim egosunu indirdim falan triplerine girmeyin.
Sonra KÖTÜRÜM OLURSUNUZ...🙂
@soyleboylebiri sana ters yapmam. Ben yokken senin yaptığın ilk yorum çok hoşuma gitti.
kaç yaşında insansın paket yapıyorum ne ya?
Peki kardeşim anlıyorum
Harun abinin hayalleri
Reddetme o zaman mk niye sinirleniyorsun
Reddemiyosan evlen bence.
O çok fazla
Seni paket yapıp kargoya veririm
Hayal kurmak bedava