çalıstıgım yerdeki bir cocuk ve kızla beraber dönüyorduk. cocuk bana "bizim semtte yollar cok yokuş yoruluyorum sizde de öyle mi" dedi zor tuttum kendimi gülmemek için. ne biçim soru bu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet bence öyledir
Ama su an ben bile boyle dusunmene kirildim, iyi ki cocuk boyle konustugunu bilmiyor 🥺 bence cok tatlı bir soru sormus, mal mı diye dusunmek yerine utanmış, konu bulamamis diyebilirdin 🥺
ya öncesinde de metrodam inip otobüse bindigim yeri öğrenince "pardon da sen slk mısın niye ordan biniyorsun" deyp güldü sinir etti napıyım. neyden utanıyor be
canım demesi hos degil ama bunu oncesinde demis. Belki senin sinir oldugunu veya alindiysan alindigini anlayip sohbet konusu acmak istemistir. Utanmasa bile cekinmis olabilir ilk basta sana oyle dedigi icin 🥺
Canım degil slk yazacaktim
ama olsun yine de sinir etti giderken de hadi Allaha emanet dedi ama böyle soguk gıcık bi şekilde söyledi
Bazilari sinir etmeyi seviyo veya gıcıklık yapmayi. Hicbi fikrim yok ama belki sen sinirlendigin icin de sana oyle gelmis olabilir
ya knk bu arada bundan iki ay falan öncede topluca oturuyorduk. bu cocukla da aynı lisede okumusuz bana üç tane falan erkek sordu tanımıyorum dedikçe nasıl tanımazsın ya falan dedi diger arkadasalr güldü kendimi kötü hissettim ugrasmasın diye telefonuma bakıyormus gibi yaptım 5 sn sonra baktım yanıma gelmiş kolundaki yarayı gösterip "osman bıçaklayacaktı ben kendime batırdım" falan dedi. yani o günden beri pek hoşlanmıyorum kendisindenz diger kızlar bile cocuga anlam verememişti
Simdi bende bilemedim ya, garip bi cocuk galiba biraz
Gerçekten İstanbul 'un yokuşu bazen başa bela.
Sohbet açmaya çalışmıştır. Bence sıradan bir soru ne var ki bunda.
Şey bir de bunu sormanızı bir değerlendirir misiniz o çocuğu bir kenara bırakıp? Ya da hoşlanmış olabilir misiniz?
evet
Normal bir soru neden gülecektin ki ankaranın çok yeri yokuşludur mesela böyle bir soru sorulsa normal karşılardım.
ankaradayız zaten 😂😂
Eee :D
Çocukcağız bir şey demeye çalışmış niye küçük görüyorsunuz
ya öncesinde de metrodam inip otobüse bindigim yeri öğrenince "pardon da sen slk mısın niye ordan biniyorsun" deyp güldü sinir etti napıyım.
uğraşıyor seninle arkadaş olmaya çalışıyor sen biraz daha böyle samimi olsan konuşsan bir kahve içmeye gidebilir miyiz diye sorabilir yani Yavaş yavaş yürümeye başlar tabii senin de sevgilin yoksa çocuğu da kendine yakıştırıyorsan neden olmasın diyebiliriz
arkadas olmakla sevgililik ne alaka anlamadım knk
Yani hemen herkes sevgili olmuyor ya ilk önce tanışıyorlar gerekirse 3-4 ay arkadaş olarak sonra zaten birbirlerinin ilişkisi olmadığını bildikleri için ilk önce ya sen ya o teklif ediyor ya kabul edersiniz ya da reddedersiniz o size kalmış bir şey yani ilk önce arkadaş olmaya çalışıyor arkadaşımız ondan sonra hayatında biri olmadığını öğrenirse zaten mesaj yazmaya başlıyor gerekirse arıyor eğer hayatında biri varsa da arkadaş olarak kalıyor
ne yani bu cocuk benden mi hoşlanıyor
Tabii ki hoşlanıyor
aaa nasıl bee hoşlanan niye slk desim ekwösöwmsö
Hoşlandığın kişiye ilgi duyarsın karışırsın uğraşırsın bak o uğraşmalar sayesinde aklında kalmış o çocuk buraya soru olarak yazmışsın
Nabzını ölçüyor diyelim mesela argo kelimelere nasıl tavır gösteriyorsun
ama metrodan önce indi ve inerken hadi Allaha emanet dedi ama böyle soguk gıcık bi şekilde söyledi
Onlar hep aklımda kalabilmek için
aa ilk kez senden duydum
Yakışıklı değilse centilmen değilse nereden yürüyecek veya nasıl yürüyecek seni biraz sinir etmesi lazım seninle uğraşması lazım
ama denk geline yapıyor bunları yani bi uğraşı yok
Aslında denk gelmiyorsunuz o denk geleceğimiz saati biliyor her zaman yani sık sık karşına çıksa olmaz zaten
iki ayda bir denk geliyoruz 😂
Tam salla gitsin o zaman
hahaha
Madem 2 ayda bir denk geliyor neden kapandı bu kadar sıkıntı ya sokuyor
neyi anlamadım
Yani madem o çocuk 2 ayda bir senin karşına çıkıyor ya yani denk geliyor buraya soru soracak kadar önemli biri değil bence
Baktı tabi sizde o yokuşu çıkacak kabiliyet yok ondan sordu
😂😂
Oylesine bi soru güldürmek istemis bunda bisey yok insanının içinden geliyor öyle şeyler
Söyleyecek başka bir şeyi yokmuş demek masum ama bence
Konu açmaya çalışıyor işte
Bunun neresi komik mk
Saçma sapan
Boş konuşma
Normal bir soru sormuş
Normal bir soru. Bir beis yok.
Çocuk ta bir şey yok ama sende
ya öncesinde de metrodam inip otobüse bindigim yeri öğrenince "pardon da sen slk mısın niye ordan biniyorsun" deyip güldü sinir etti napıyım
Ne var soruda
ya nasıl cevap vereyim bilemedim
bızdekıde dumduz deseydın yokus yokk
öyle gibi
Çocuk tüplü galiba
Bahahaha