Merhabalar öncelikle, sorumu ciddi olarak yanıtlayanlarsanız memnun olurum.
28 yaşında devlete ait kurumda sistem yöneticisi ve yazılım mühendisi olarak çalışıyorum aynı zamanda yurtdışına freelance olarak hizmet veriyorum. Bu yaşıma kadar bir kere olsun ciddi ilişkim veyahut kısa bir ilişkim olmadı. Artık zamanı geldiğini düşünüyorum ancak olmuyor. Akışına bıraktım bunca zaman ama olmadı. Tip olarak ortalama ve 1.89 boyundayım. Ancak dediğim gibi hayatımda aşk olmuyor maalesef karşıma çıkan kişiler tamamen çıkar için benimle görüştüklerini anladığım anda kesiyorum muhabbeti. Ne yapmam gerekiyor? Yalnız yaşamaktan gerçekten sıkıldım ve hayatımın böyle geçmesini istemiyorum.
28 yaşında devlete ait kurumda sistem yöneticisi ve yazılım mühendisi olarak çalışıyorum aynı zamanda yurtdışına freelance olarak hizmet veriyorum. Bu yaşıma kadar bir kere olsun ciddi ilişkim veyahut kısa bir ilişkim olmadı. Artık zamanı geldiğini düşünüyorum ancak olmuyor. Akışına bıraktım bunca zaman ama olmadı. Tip olarak ortalama ve 1.89 boyundayım. Ancak dediğim gibi hayatımda aşk olmuyor maalesef karşıma çıkan kişiler tamamen çıkar için benimle görüştüklerini anladığım anda kesiyorum muhabbeti. Ne yapmam gerekiyor? Yalnız yaşamaktan gerçekten sıkıldım ve hayatımın böyle geçmesini istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
devlette kadrolu mühendis, doktor, öğretmen, ebe, hemşire çalışayım istersem ömrümün sonuna kadar evlenmeyim umrumda olmaz sağlığımda yerinde olsun. ah be rabbim şöyle bana vermiyorsun :(
Umarım istediğin gibi olur, ancak yaklaşık 7 yıldır yalnız yaşıyorum ve gerçekten eksiklik hissediyorum. Bende önceden yalnız kalmayı seven insandım ancak zamanla hayat arkadaşı arıyorsunuz.
ben devlette kadrolu mühendis, doktor, öğretmen, ebe, hemşire çalışayım istersem ömür boyuda evlenmeyim sağlığımda yerinde olsun zerre rahatsız olmam kimseyi de hayat arkadaşı olark aramam istemem vallahi de billahi de ağlacımmmmmmmmm ya :( olmaz nerde bende o talih. amin. Allah ancak senin gibi rahat batanlara veriyor :( bana rahat batmayacağını biliyor :( hayat niye böyle :( neden aşk isteyen aşk yok, aşk istemeyene aşk bolca.
Daha zamanı vardır belki. nasip kısmet işleri bu işler. her şeyin hayırlısı olsun. dua et Allahım senin bana layık gördüğünu istiyorum diye
Bazen bir tesadüf ile gelir güzel insanlar hiç bir şey yapamazsın ya da arasanda bulamazsın
Bende aynısını düşündüm bu zamana kadar ama maalesef akışında da gelmiyor.
Doğru zamanı asla bilemeyiz
Muhattap olduğun kişilere ilk etapta maddiyatından ve işinden bahsetmek yerine kendinden bahset. Seni sen olduğun için seviyorlarsa, konuşuyorlarsa konuş.
Elbette ilk etapta çalıştığım kurumun politikası nedeniyle söylemiyorum zaten. İleri seviyelere doğru belirtiyorum. Ancak bu zamana kadar 6-7 kişi ile flört olarak görüştüm çoğu çıkar ilişkisi olucağından dolayı bitirdim.
Alınganlığı bırak insanları yargılama olduğu gibi sev yani çok fazla kriter koyuyosun kafanda benim fikrim
Aslında kriter koymuyorum, benimle anlaşabilen kafa yapılarımız aynı olsa benim için yeterli. Sosyal bir hayatım çok yok genel olarak 24 saatin 18 saatini çalışarak geçiriyorum, bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Sende haklısın ama aramaya devam hayırlısı olsun
Paran varsa yancıkta şeyin oynar amcııkta diye bi laf var
Benimde yok normal. Belki serefsiz degilsindir o yuzden yok
Benümde yok valla bu gidişle mezardakılara kaldı kısmet ıslerımz
Umarım istediğiniz karakterde birisini bulursunuz.
Gönderdim
ali ağaoğlu musun acun musun bu neyin çıkar ilişkisi bence kendin kuruyon kafanda
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim, her ikisinde değilim ancak 6 yıldır devlette Network yöneticisi olarak görev alıyorum nezih bir semtte ev, arabam her şeye kendi başıma aldım. Hatrı sayılır bir kazancım var. Konuştuğum kişiler ilk başta normal ancak mesleğimi söyledikten sonra nasıl değiştiklerini çok iyi bir şekilde işimden dolayı anlayabiliyorum. Devamlı konular maddiyat odaklı oluyor. Sevgi, saygı olmadan ilişki olmaz her şey para değil.
konuştuğun kişileri nasıl buluyosun ki tahminimce çevrendeki insanlardan oluyordur çevrendeki insanlarında bunlara göre maddi problemi olmaması gerek bu terslikte bi iş var
Dediğim gibi arayış içerisinde değilim zamana bıraktım, genel olarak üniversiteden, ailem ile yaşadığım zaman çevredeki insanlar vs.
Sende yalnızsan biz napalım bee üzücü😑
Pic değilsen hiçsinbu kuralı unutma.
Garip
Nasip bu işler