Mevcut şartlarda en oluru telefon numarasını bulmak sanırım..11 yaşında kız kardeşim down sendromlu çok seviyor ağlıyor resmen. Ailecek hem bıkkın hem üzgünüz garip gelecek ama yok mu şu adamı tanıyan eden nasıl bulcaz biz bunu 7 günün 5’i bu herifle geçiyo
Güncellemeler
+1 yıl
Yok mu murata benzeyen biri falan kandırsak kdjxjdjjdsj
Güncellemeler
+1 yıl
afraylmzz instadan yardım edebilecekler yazsın
Murat Boz’a nasıl ulaşılır numarası vs bulunur mu?
O Ses Türkiyeye seyirci olarak gidin , önden bilet alın. Çıkışta da Murat Bozu takip edin , durumu kısaca anlat Murat Boz'a ; fotoğraf çektirip kardeşinle konuşacaktır.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyi adama benziyo bilse bence de elinden geleni yapar da ulaşılması zor o ses artık olmuyo pandemiden
Murat Boz'un evini arayın o zaman. Adresini bulursan Murat Boz'u da bulursunuz. Veya Acun'a ulaşmaya çalışın , Acun'a ulaşırsanız Murat Boz'a da ulaşırsınız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O Ses Türkiyeye seyirci olarak gidin , önden bilet alın. Çıkışta da Murat Bozu takip edin , durumu kısaca anlat Murat Boz'a ; fotoğraf çektirip kardeşinle konuşacaktır.
İyi adama benziyo bilse bence de elinden geleni yapar da ulaşılması zor o ses artık olmuyo pandemiden
Hemen mi ulaşmanız lazım , O Ses Türkiyeye gideceğiz tanışmayı deneyeceğiz de , biraz beklesin kardeşin.
7 günün 5 i diyorum bak öyle böyle değil nasıl laf anlasın yazık anlamıyo ki
Murat Boz'un evini arayın o zaman. Adresini bulursan Murat Boz'u da bulursunuz.
Veya Acun'a ulaşmaya çalışın , Acun'a ulaşırsanız Murat Boz'a da ulaşırsınız.
Evini bulsam da mektup mu yollanır çok saçma olmaz mı
Evini bulursan gidin kardeşinizle evinin önüne , evindeyse çalın zilini konuşmak isteyin. Anlatın durumu bunda absürt birşey yok.
Veya zil çalmak istemiyorsanız çıkmasını bekleyin ama çok zamanı olmadığı zaman da evden çıkıp gidebilir , sözleşirsiniz.
Murat bozun menajeri ver onla iletişime geçersin anca. Düzgün bir şekilde mail at umarım ilgilenirler
Annem babam acun medyaya yazdı işte bir şey çıkmadı kanka çocuk anlamıyor da garibim
Aşık falan mı oldu acaba o zaman vay halimize asıl
Acun medya bakmaz böyle şeylere bir şey yapmaz muratın menajeri baksa o bakar.
murat bozun menajerine ulaşmaya çalış bu arada instaya en son 5 sene önce foto atmışsın dvsdsdf
İnstam gizli benim lan nasıl gördün
19 takipçili hesapp değil mi knk
afrayilmzz olcaktı zkkxjxjjxjx
istek attım knk jjedsfgds
Doğrudan mesaj atman daha iyi olur ya da onu etiketlemen
11 milyona yakın takipçisi var normal bi inlü değil ki bizimki de en dişlisini bulmuş
Bir post yolla ve onu etiketle illaki ilgisini çekecektir.
Acun medya ile görüş
Annem babam aradı boş hepsi yardımcı olmuyorlar :/
Murat boza mesaj at , menageri varsa onada ulaş, etiketle vs
Twitter bu gibi şeyler için en iyi platform.
Umudum yok ama onu da deneriz artık sağol
Mesaj attığım şekilde yaparsan onlar sana ulaşır
Hesabım afrayilmzz olacaktı 😂
Gönderdim baskasınada gonderdim
? Ne diyorsun ya dedi
Hesabın gelen mesajlara kapalı açınca bakarsınız hadi kolay gelsin