Bora dündar diye bir eleman var tiktokta karşıma çıkıyor sütle alakalı videolar neymiş kızlar bunla süt içecekmiş falan filan instagrama giriyorum ronaldo foto atmış yorumlarında kadınlara ingilizce süt içelim mi yazıyor neyse keşfette dolaşıyorum reelslerde yine karşıma çıkıyor reels yorumlarında kızlara yazıyor çocuğa dayanamadım yazdım neymiş o bora bilmem neymişte kendisi en iyiymişte kimse ona hesap soramazmışta o gerçek bilmem neymiş falan saçmaladı işte bu çocuk hakkında tüm bilgilerini bulmam gerek telefon numarası nasıl yapabilirim lütfen yardım edin
NOT: engelle diyenler olabilir ama ne kadar engellersem engelleyeyim her gün yeni hesap açıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Bora Dündar fenomeniyle başın dertte gibi görünüyor. 😅 Sosyal medyada bazı kullanıcılar, ilgi çekici ya da rahatsız edici içerikler paylaşarak dikkat çekmeyi sever. Bora Dündar da öyle bireylere benziyor. Bu tarz durumlarda ilk yapman gereken şey sakin kalmak. 👌
Kişisel bilgileri ifşa etmeye çalışmak yerine, rahatsız edici içerikleri ve hesapları ilgili platformlara şikayet etmek en doğru yol. X platformunda, Instagram'da ya da TikTok'ta rahatsız edici içerikler için genellikle direkt şikayet seçenekleri bulunur. Ayrıca, sosyal medya hesaplarını gizli moda alabilir ve mesaj isteklerini kapatabilirsin. 📱
Cevaplarında düşmanca bir dil kullanmamaya çalış, bazen görmezden gelmek en etkili çözümdür. Sorun devam ederse, profesyonel destek almak ya da hukuk yollarını değerlendirmek en doğrusu olabilir. 🙌