Aman sanki çok şiir biliyormuşum gibi sordugum soruya bak sen😂 Çok kültürlüymüşçesine sorayım bari🙈
Arkadaşlar, ben Yavuz Bülent Bâkiler'in "Sen Sen Sen" şiirine aşığım.😍 Bir şiir bu kadar mı etkileyici olur😥 Çok güzeeeeeellll... betimleler ve benzetmeler mükemmel...
Şuraya bırakayım;
Bir dağbaşı yalnızlığı yaşıyorum yeniden., Dağbaşı yalnızlığı ölümden beter. Hiç kimse aramasa sormasa beni Sen gelsen yeter..
Huzur ellerinin güzelliğidir. Gözlerin karşımda mutluluk denizi. Her sabah soframızda ekmeğimizi Sen bölsen yeter..
Yüreğim seninle yaylalar kadar serin Ne bir çizgi hasret, ne bir nokta gam Yayla dumanı gibi gözlerime her akşam Sen dolsan yeter..
Bende çaresizlik sonsuz kördüğüm. Bende sabır sende naz.. Gündüzünden vazgeçtim düşümde biraz Bir yüz görümlüğü sen olsan yeter..
Duymasa da hiç kimse şâir gönlümün, Sende karar kıldığını... Ve içimin şerha şerha yarıldığını, Sen bilsen yeter..
Bir gün duysan bittiğimi, tükendiğimi.. Çıkıp gelsen uzaklardan korkulu ürkek.. Bir incecik dal gibi üzerime titreyerek, Eğilsen yeter...
Vedalar ne kadar zor olsa da, gücüm yetmiyor zamanı geri almaya.. Çaresizim, ağaçtan düşen ve rüzgara teslim olmaya mahkûm bir yaprak gibi.. Böyle olmasını istemezdim, istemezdim elimde olsa, asla vurmazdım ayrılığın kıyılarına Şimdilerde gülüşünden, bakışlarından ve gözlerinden uzaklarda, bir umut ver arkandan her gece ağlayan adama, bir derman bulabilir mi tabipler şu kanayan yarama? Gel artık aşkına yandığım, tek çarem sensin, gel şu derin ve acı veren yaralarımı sar ki bir daha ayrılmayalım..