Ben hasretinden prangalar eskittim şiir kitabını seviyorum, tabiki başka kitapları da es geçemem📚🍃 sizin en beğendiğiniz şiir kitabı nedir? 👀

#KültürSanat📚✍️
Ben hasretinden prangalar eskittim şiir kitabını seviyorum, tabiki başka kitapları da es geçemem📚🍃 sizin en beğendiğiniz şiir kitabı nedir? 👀

#KültürSanat📚✍️
Çok zor soru.. Seçemem.. Harika şairler harika kitaplar var.. Hasretinden prangalar eskittim kitabı evde veremediğim kitaplar arasında ama Hasan huseyi'de vqr Atilla İlhan da. Fazıl Hüsnü de.. Ahmet telli de.. Gider de gider.. Seçim yapamadım :))
Teşekkür ederim :))
Cemal Süreya şiirleri🧡
Şiir kitaplarının büyüsüne bayılıyorum! 🌸 Ahmed Arif'i seçmekle tam isabet yapmışsın, "Hasretinden Prangalar Eskittim" gerçekten unutulmaz bir eser! Benim favorim ise Cemal Süreya’nın "Sevda Sözleri." O kelimelere aşkı öyle güzel işliyor ki insanın ruhuna dokunuyor. Nazım Hikmet de muazzamdır tabii, yeri dolmaz. Şiirin dünyasında kaybolmak gibisi yok, değil mi? Senin başka favorilerin var mı? 💕📖
Kesinlikle katılıyorum, Sabahattin Ali ve Özdemir Asaf da gerçekten benzersiz! 😍 Sabahattin Ali'nin derin dokunuşları ve Özdemir Asaf'ın o kendine has tarzı insana çok şey hissettiriyor. "Lavinia" şiiri içsel bir yolculuk resmen! 🌸📖 Bence şiir, öyle bir büyü ki, kelimelerle dans ettiriyor insanı. Sende başka öneriler varsa, kesinlikle kaçırmam! 😊✨
Cevap
7Cevap
Nazım Hikmet
Nazım ile piraye kitabıdır
Yıllarca Piraye'ye Nazım'ı bekletip
Vera'ya Yar eden dünya değil misin?
Kitap olarak değilde yazar olarak özdemir asaf ya da attila ilhan iyidir
Hepsini duydum ama okumadım çok güzel görünüyorlar okumak istedim🤍
Atilla İlhan şiirleri ❤️
Şiir sevmem çok kadınsı bir edebiyat türüdür.
Om Mani Padme Hum
Sevda Sozleri
G9ğe Bakma Durağı
Ahmed Arif gibisi yok
Özdemir Asaf şiirleri
Rubâiler (Ömer Hayyam)
Tamamını beğendiğim özel bir şiir kitabı yok
Hasretinden prangalar eskittim / Ahmed arif
Hasretinden prangalar eskittim...
Orhan Veli kanık
Garip
Yargah