🤭🤗🙃
Pandemi sürecinde nasıl evlenme teklifi edersiniz?
🤭🤗🙃
Merhaba, bu dönemde ben evlenmeyi tercih etmezdim, etmiyorum da ama yine de illaki evlilik olacaksa da bunu bir şekilde yapmam gerekir. Her yer kapalı doğru söylüyorsunuz. Bu tip durumlarda eğer karşı tarafın da koronavirüsünün negatif olduğunu düşünüyorsanız evde romantik bir akşam yemeği esnasında bu teklifi yapabilirsiniz. Daha doğrusu erkek tarafının bu şekilde etmesini bekleyebilirsiniz yani kızlar evlenme teklif etmedikleri için zaten erkek ediyor :) Sonuçta evde birkaç ay sonra yani iki tarafta birbirini iyice tanıdıktan sonra buluşma gerçekleşeceği için güven ortamı zaten oluşur. Dolayısıyla bu şekilde yapılabilir, bir sakıncası yok. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Öyle bir döneme denk geldi ki bu iş uzatsan bekleyen yok kendine göre bulmuşsun birini kaçırmak istemiyorsun orta da pandemi belası var ne yapsan sorun🤦♀️ Kız olarak evlilik teklifi edenler de var az da olsa ama sorum erkek için. Yorumun için teşekkür ederim en mantıklısı ev gibi gözüküyor
Rica ederim. Aynen siz de haklısınız aslında. Pandemi de geçti bitti diyene kadar halen çok zaman var. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Yanlış anlamayın. Beni eig seçin diye demiyorum ya da eig seçilme gibi bir kaygım yok bu sitede ama tuhafıma giden bir şey oldu. En mantıklı görüşü sizin nezdinizde verip 2 erkek görüşü seçiminde de ilk 2'ye giremeyip, en iyi görüş seçilememek çok tuhafıma gitti. Bunu da belirtmeden geçmek istemedim. Keyifli paylaşımlar dilerim... :)
Eig ye hakeden bir yorumdu ama bu sefer farklılık olsun diye karışık seçtim🙈 eig uzmanı🙃
Bugün haberlerde görüntülü konuşarak kız isteme görmüştüm. Bende öyle bir yola girebilirim teklifte , ucuza gelir :P :D Şu sıralar en iyi teklif şekli evde güzel bir masa kurup , yemek yerken yapılabilir. Ya da zaten ev süslendiği için eve girer girmez teklifte bulunup sonrasında yemekle o gün bitirilebilir.
En uygunu bu şekilde galiba fikrin için teşekkür ederim 😊
Önemli değil bu sıralar çoğu şey kısıtlı malesef. Butik otel tarzı şeylerde düşünülebilir ama havalar soğuk , oteller yasaklandı vs. insan fazla bir seçenek sunamıyor malesef.
Malesef🤦♀️
Büyük bir maske yaptırıp içinden geçerek sorardım, virüs değilim ama sana bulaşabilir miyim 😅
Haha çok iyi 😂
👌🏻
😇😇
Cevap
12Cevap
Her şey online artık değil mi:)
Evlilik teklifi de online olabilir en mantıklısı bu :))
gibime geliyor
Onu da yapamaz ki😁 arkasından nişan olacak🤦♀️
Bir söz töreni gördüm online ben :) yani yapildi herkes baglanmis kiz erkek bir birine yüzük takti filan cok hoş ve sadeydi gereksiz kalabalik yok
Online mi amann amannn hayatta kabul etmez kız🤦♀️
Yüzüğümü çiçeğimi alır bir bankta teklif ederim kız kaçmasın sonuçte 😃
😂😁 soğukta zor ama denenebilir🙃
Bakacaz gidişata🤭
Pandemi sürecinde evlenmekte zor yeni doğan çocukların isimleri erkek olursa Pande kız olursa Pandemi :)
Demi ayy berbat bir süreçteyiz
İnşAllah 😒
Hayallerimizde fakir pek akla bir şey gelmiyor ki kahrolsun 2020
Aynen yaa😔
Çok zor be karşı taraf böyle teklifmi olt diyip reddeder
Karşı taraf olanların farkındaysa
Bekliyorum parlak bir fikir senden
Aa süper 🙈
Covidlerimizi ömür boyu izole etmek istiyorum. Benimle entübe olur musun?
Bu zamana yakışır bir teklif😂
Bu dönemde tatsız olur :)
Neden belkide insanın ruh şeklini degistirir
@cerennnnylmz bu dönemde gerçekten zor 🤦♀️
ahahah ben olsam seks sırasında ederdim evlenelim mi diye hem de başkası sorduğunda yalandan iyi bir hikaye uydurursunuz sen küçük duruma düşmezsin hem de erkeğin hoşuna giden bir şey olur bj
Pirlantadan yapılmış bir maske ile evlenme teklifi ederim sosyal mesafeye uyarak😂😂
Mantıklı🤭
Ne gerek var bu süreçte evlenmeye ki?
Nasipte çıktıysa biri kaçırmak istemezsin
Online olarak çoğu kişi bunu yaptı zaten 😉
Online değil canlı lazım😉
Var ama kız beklemek istemiyorsa ne yapacaksın 🤔
O da yanlış😒
Sordum işte ne olması gerek diye😉
🤷♀️🤦♀️😒
İyi de bana göre neden yorum yapıyorsun ki🤔 sanki evlenme teklifini ben edecem🙄 Soruyu net anlamadın herhalde😒
Neden
Malesef kimseyle mesajlaşmıyorum
evlenme teklif etmem kacırırım :d
Sen evlen benle diye 😂
Az romantik olsun ama
Senin gibi hatunum olacaksa olurum 😊
🤭😁
Fena hatunsun tabisma sansimiz vsr mi
Posta yollarım
Biraz yaratıcı ol😁
O anlamda demedim😒
Hamdolsun😊