Onun resmini koyacaktım şimdi feminist tayfa beni linçleyecek diye koymadım...
İlişki uzmanı vs. kişiler sizce toplumun psikolojisini olumsuz yönde etkilemediler mi?
Onun resmini koyacaktım şimdi feminist tayfa beni linçleyecek diye koymadım...

Sadece kadın odaklı düşünen ve erkeğin aslında yaratılışını yok sayan ilişki uzmanları çok mevcut. Ancak maaalesef ki artık bazı durumlarda iki taraf tükendiği zaman 3. insana başvurmak zorunda kalıyor.
Güncelleme kısmını doğru anladım galiba ahahhs ve ben bir kadın olarak onu sevmiyorum. Verdiği tavsiyeler (!) aşırı saçma ve kadınlar ona inanıyor. Kadınlara erkeklerin sadece tek hücreli varlık olduğunu benimsetiyor oysa ki o verdiği saçma taktiklerin işe yarayamayacağı o kadar zeki erkekler var ki... Ve onu izleyip bir şeyler öğrenmeye çalışan kadınlar kendi akıllarını kullansalar ilişkilerinde çok mutlu olurlar... İlişki uzmanı dediğimiz insanlar aslında psikolojik danışmanlardır veya psikologlardır yani şu fotoğrafını koyduğunuz insan gibi değiller. Onlar da mesleklerini yapıyorlar ve Tabi ki de insanları olumlu etkiliyorlar, yani ben ilişki uzmanıyım diyen insanlar ilişki uzmanı değiller hahshsh
O kişiyi anladın sen demi 😁🤝
Benle aynı şekilde düşünmen beni şahsen çok çok mutlu etti
Yorumları oku erkek bile bana salladı neyse çok önemli değil
Bu konuda biraz konuşmak istemiyorum malum burdan konuşsam onun şeycikleri mazallah beni linçleyebilirler bana yazar mısın seni şahsen merak ettim biraz konuşmak istiyorum bu konuda 😀
Ben seviyorum. Karşı cinsi anlamadığımız ve yanlış yorumladığımız noktalarda, rehber niteliği taşıyorlar. Bence gerekliler, kaldı ki gereksiz olsa böyle bir meslek doğmazdı.
Eleştirenleri eleştiriyorsun sen de.. Azıcık kendine bakmalısın biraz da.. Bazı insanlar kendin ol, başkasına uyma derler ama başkalarının hayatına yön vermekten de geri kalmazlar. Yön verenler yine karşılıksız yapıyorlar bir şeyleri. Peki ya sen ne yapıyorsun?
Cevap
5Cevap
Birde Erkeklere Aslanlar Sırtlanlar diye iki gruba ayıran bir uzman var..
Bu sıfat dillere plesente olmuş durum da.. Hatta benim bile 😂
Bu Aslan erkek
Bu Sırtlan erkek
Bu Alfa erkek
Bu beta erkek.
Zaten ilk başlarda mesaj yoluyla erkeklerin tepkisine çok maruz kaldığını..
Fakat şu an artık erkeklerinde ona karşı olumlu baktığını hatta soru sorup kız arkadaşlarıyla ilgili problemlerini soru yoluyla soru sorup yardım istediklerini dile getiyor.
Kendisi zaten KizlarSoruyor'da
Bir Bilen ve bazen Aşk sorularına gidip cevap veriyor. Valla buraya da geliverir şimdi bak 😀.
Ben şahsen zerre kadar olumlu bakmıyorum, bakmayacağım da. Cinsiyetçi tek kadınları baz alan birinin görüşlerini de katılmam zaten. Peki sen beni böyle iyi hoş konuşturuyorsun da sen onu gerçekten seviyor msun merak ettim fikirlere harbi katılıyor musun
Valla gelsin buraya ben açıkça kendisinin hiç bir düşüncesine katılmadımı kendisini sevmediğimi yanlış şeyler yaptığını açıkça söylerim hiç çekinmem yani
Evet seviyorum..
Fakat asla erkekleri yerdiği için değil sevme sebebim.
Adama bazı konularda hak verdiğim içindir sevme sebebim.
Fakat herkes aşk konusunda senin kadar bilinçli olamıyor ki. çok mağdur olan kadın var
Mesela
bir erkeğe aşık olunca gerçekten ne yapacağına ve nasıl davranacağını bilemeyen yaptığı saçmalıklarla adamı kaçıran veya bezdiren ya da kendisini kullandıran ayrılınca çaresiz çıkmaza giren aşk acısı çeken bunun gibi bir çok örnekleri mevcut olan bilgisiz ve bu konu da tecrübesiz kadınlara yol gösterici olup ışık tutmaya çalışıyor bir nevi onları bilinçlendirmeye çalışıyor. iyi erkeği kötü erkeği birbirinden ayırt edebilmeleri için..
Hayır, ben olumsuz etkilediklerini düşünmüyorum. Günümüz ilişkileri ne yazık ki açık konuşmakla değil, doğru taktiklerle ilerliyor. Taktiklerden kastım mantıklı hareketler elbette.
Aksi halde duygularımızın esiri olma olduğumuz zaman yalnızca kendimizi değersizleştiriyoruz.
Olma 'araya kaynamış.
Görseldeki adamı seviyorum yani olumsuz bir özelliğini görmedim aksine insanları çözmemde yardımcı oluyor ama diğer bahsettiğin kişi kim merak ettim açıkçası?
Aşk doktoru diye tanınmış biri 3. evliliğini yaptı. demekki terzi kendi söküğünü dikemiyormuş
bazıları çok abartmış olabilirler ama aklı başına yorum yapan kişilere her zaman ihtiyacımız var
Olumlu ve olumsuz etkileyen yorumlar ve yönlendirmeler var tabiki, her uzman kendince yorumlarda bulunuyor çünkü, buda her insanda farkı etki yaratıyor psikolojik anlamda bu tarz yardım alınacaksa eğer iyice araştırıldıktan sonra destek alınmalıdır..
Saçma salak şeyler öneriyorlar ya bide doğruda değil
Adilciğimi mi söylemek istedin yoksa😀ben kendisine bayılıyorum hiçte olumsuz birşey söylemiyor bence gayet güzel tavsiyeler veriyorlar
Hayır etkilemedi bence sonuçta kendi düşüncelerini dile getiriyorlar bunu yapıp yapmamak bize kalmış bence çok güzel yapıyorlar :)
Bunların lafıyla hareket etseydik aşk evlilikleri değil aksesuar evlilikleri yaşardık
Olumsuz etkilemediler
Sadece gülüyorum ama kıçımla
Bence de saçma sapan yorumlar yapıyorlar ya
Etliler
Etkiler yazıcaktım 😀😀
İlişki koçu bal var. Tek sevdiğim o.
Evet haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?