Burçların ilişkileri etkilediğine inanıyor musunuz?

Ben yengeç burcuyum. Yengeçler, çekingen oluyor diye okumuştum. O çekingen hallerini kırarsa iyi bir cinsel hayatı olduğunu yazıyordu. Doğru, olduğunu düşünüyorum. En son sevgilim olan kişi akrep burcuydu. Cinsellik damarları sahiden coşmuş biriydi. Çok ters yapmıştım ona bu konuda. Kabul ediyorum ama her istediğini de veremediğim için çok kez sorun yaşadık. En son ayrıldık. Galiba bu defa cidden ayrıldık.
Uyumlu bir evlilik hayatı olabilir ama sevgililik ilişkisi cidden yorucu oluyor ama insan sevince işte bir şeyleri görmezden geliyor. Alttan alıyor.
Yengeçler akreple uyumlu derler ama uyumsuzluğun uyumu gibi bir şey sevgililik hayatı. Dediğim gibi ama evli olsak anlaşırdım.
Terazi burçları için flörtöz derler. Buna da katılıyorum. Ondan önceki sevgilim terazi idi.
Cevap
24Cevap
Evet
Hayır inanmıyorum herkes herşeyi burçlara bağlamaya başlamıştı kendi karakterlerine bakıp birşeyleri düzeltmeye çalışsalar burçlarla değilde karakterle olduğunu fark edeceklerdir
Kesinlikle inanıyorum, yıldız haritası kişi hakkında her şeyi anlatır biri hakkında bilgi almak istiyor ve nasıl yaklaşacağımı bilmiyorsam direk astrolojiden yardım alırım
Goygoyu güzel oluyor sadece pek inandığım söylenemez.
İnanmıyorum. Eğer etkileyen bir şey varsa zaten karakterlerden dolayıdır, burç ile bir alakası yok.
Pek değil ama doğru da olabiliyor genelde. Mesela bir yengeç olarak kaç koç tanidiysam hiç anlaşamıyorum.
Astrolojiye çok yakın değilim ama kişilerin kişilikleriyle paralel gittiğini düşünüyorum
Yani burçların özellikleriyle , kişilerin özellikleri birbirini tutuyor tabii genellestirmiyorum gördüğüm, gözlemeledigim, cevremdekiler icin
Bazen inanırım. Karakter çatışması gibi Ben Başak burcuyla hayatta yapamam. Detay, ego ve baskın krakter
Direkt burçlara inanmıyorum.
Jüpiter zıpladı Mars oynadı diye benim karakterim neden değişsin ya da başıma neden bir şey gelsin çok saçma
Hayır sözde balık ve yengeç iyi anlaşır derler. Yengeç biriyle konuştum cehennem olsun cenabet şerfsiz
Yalancı, kendi yaptıklarını görmeyen sürekli karşısındaki eleştiren bir pislik
Ben yengecim, karakter özelliklerim benziyor genel olarak ama ilişkide ne olur fikrim yok
Boğa burcu geç evleniyor ya da evlenemiyor Boğa olmak berbat kötü
Hayır inanmıyorum zaten burçları saçma buluyorum sadece eğlence için takip ederim o kadar
Yaklaşık 8 milyar insanı 12 aya sığdırmaya inanıp inanmadığımı mı soruyorsun?
Kesinlikle hayır
sanki milyon tane karakter özelliği var
12den fazla olduğu kesin sonra orada burada ağlıyorsunuz yok bunla uyumluydum aldattı fakan
sen aldatıldıysan bilemem
say madem 12den fazla
Aldatırım aldatmam burçla ilişkisi yok canım
Ya neyi sayıcam kızım manyak mısın ya 😂
Boşversene semin fikrin sana benim ki bana
o zaman neden en sadık burç oğlak
Ne en sadık burç benim burcum mu 😂
Bak başta yanıldı kesinlikle değilimdir az önce de söylettim aldattığımu
araştırmalar onu gösteriyor
Gel seni bir aldatsyım bakalım araştırmalar doğru mu
genel olarak zaten istisnalar olur alçalanı yükseleni farklı olur
bi de övünür gibi aldattım diyor mal ya
Aldatmak kötü bir şey mi ki
yok iyi
sizin neyinize sadıklık
Bence de
ayn o yüzden her erkeği aldatmak gerek
Önce aldatsn kazansın o zaman bebek
Var bence benim 3 sevgilim oldu 3 de oğlak burcuydu tesadüf kafa yapımız uygun. arkadaşım balık burcu aşık olduğu adamlar aslan burçları bu kadarı tesadüf olamaz.
Bende oğlak burcunun 😄
Aynen
burçların duygu durumu ve huylara etki ettiğini düşünürsek etkiliyor
Ben inanıyorum astroloji özellikleri kişiliğe etki ediyosa ilişkiyede ediyodur değilmi?
hayır ben inanmiyorum sacma bence kisilikle alakali seyler
İsterse %100 uyumlu çift olalım yine istemem.
Tamamen aşırı derecede olmasa da evet
En İyi Cevap