sadece gunes burcuyla olacak bir is degil bu yuzden burcunu sordugum insana direkt olarak on yargili yaklasmam ama dogum haritasi genel dogrulari soyler bu yuzden biri hakkinda az cok fikir sahibi olabilmek icin dogum saatlerini ogrendigimde haritalarina bakiyorum
Deli dolu hic büyumeyen daima cocuk kalan anaç vefakar dürüst yalan dedikodu bilmeyen yardimsever kisilerdir art niyet bulunmaz bizde neysek odur yeterki karsimizdaki "insan" olsun...
Benim için önemli bir faktör değil, inanmam. İnanmam ama merak ederim evet. Ayrıca aklımdan çok kalbimi dinlerim, burcuma göre tersi çıkıyor ben de buradan da belli birer bir saçmalık olduğu aslında.
Vallahi titiz değilim odamı b. Götürüyor ama elham doğru her şey mükemmel olsun isterim ve hep mantığımla hareket ederim bak mesela sevdiğim birisi vardı mantığımı dinledim uzaklastım dndnxxnx
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ay cok güzel bir Kizsin MasAllah
Ve bilemedim ya ben özelliklerimi taşiyan biriyim yinede ön yargili davranmamak gerekir
yiaa teşekkür ederim o senin güzelliğinn🤍🙈
burçlara bağlayan cok ilişkiyi
Yabanciyim bu arads türkcem kit hahah anlamaya biliyorum 😄
Ne demekk tatlimmm
İlişkiye başlamadan önce karşı cinsin burcuna göre hareket eden ergenler beni ayar ediyor ya
sadece gunes burcuyla olacak bir is degil bu yuzden burcunu sordugum insana direkt olarak on yargili yaklasmam ama dogum haritasi genel dogrulari soyler bu yuzden biri hakkinda az cok fikir sahibi olabilmek icin dogum saatlerini ogrendigimde haritalarina bakiyorum
Yani ben yay burcuyum bazi burclarla zıtım anlaşamam hiç..
yay burcu kadini dengesiz olur ama laf yarisinda gecilmezdir
Deli dolu hic büyumeyen daima cocuk kalan anaç vefakar dürüst yalan dedikodu bilmeyen yardimsever kisilerdir art niyet bulunmaz bizde neysek odur yeterki karsimizdaki "insan" olsun...
Hiç anlamam burçlardan. Mizaçlar daha mantıklı geliyor. Ateş, su, toprak, tahta. Pardon hava olucaktı sonuncu :)
Ben su mizacıyım. Balgami.
Koç Burcu aşk insanı değil yengeç aşk için yaşıyor resmen temas bağımlısı ilgi manyağı
koç burcu evet temas bagimlisi ilgi manyagi
Senin burcun ne koç gibi
oğlak benim
🤦🫂
Yani inanan var inanmayan var burcum Balık taliplere açığım :D
balıklar kadar manipüle eden bi burç yok.. yoruyosunuz
ya he he 1 tanesi öyle oldu diye herkes mi öyle olacak
kizi erkeği yok geneli öyle öylesiniz yani içten pazarlikli.. dobra ve icten degilsiniz
bi sen dobrasın bi sen içtensin kanka
Koç burcunu aklıyla hareket eden burçlara yazmışlar
koç zaten mantigiyla hareket eden bi burç
Ahaha
Evet eğer karşımdakı yengeç, başak burcuysa uzak duruyorum. Çünkü çok saçma burçlar
Önemli evet başak doğu. Ama boğa doğru değil o kalbini dinlemez onda kalp yok taş var yerinde...
Burçlara inanmıyorum burclardan önce önceliklerim daha önemli konular var
Burçlar var ve tabiki etkisi var. Ama her şey için değil tabii
Önemli olduğunu sanmıyorum. Fazla abartıldığını düşünüyorum. Burca göre seçme çok mantıksız.
Asla önemli değil benim için kriter dahi olamaz. Anlamsız bişey
Bu burçlarda olmasa neye göre hareket edecektiniz yani bilmiyorum
Evet aklım önemlı
Ve o ne derse son söz onun
akıl da bazen bir yere kadar
mesela evlilikte aklını dinleyenler hep mutsuz..
Hayır aşksız evlılık olmaz kalp kıprasması lazım
Hıssetmen lazım aç kalman onu düşünmen her telefonda o sanman lazım
Ben sadece tercıh olarak onu sectım
Benim için önemli bir faktör değil, inanmam. İnanmam ama merak ederim evet. Ayrıca aklımdan çok kalbimi dinlerim, burcuma göre tersi çıkıyor ben de buradan da belli birer bir saçmalık olduğu aslında.
cidden kalbimi dinliyorum
burcun ne
oğlak
Aklımı dinliyorum (ikizler)
ikizler dengesiz
Ee nolmuş dengesizsek aptal olup kalbini dinlemektense
ikizler böyle yani dengesiz olmak iyi degil karşı tarafi da bir sure sonra iliskiyi de kotu etkiliyor..
Ben ilişki insanı degilim o yuzden dediklerinden anlamam
fakat yoruyosunuz insanı
Yorul yorulmak iyidir
Bir fikir verebilir ama yeterli değildir.
Tabi önemlidir
Burçlar değil doğum haritası önemli
Oğlak olarak ilk sıradayım :D
oğlaklar mantikcidir
Ben pek burca inanmam
Yengeç burcuyum ama asla temas bağımlısı değilim
yengec kadinlari aşk kadini olurmus oyle olmasan bile ilgi bagimlisisindir muhtemelen
genelde iliskiyi toparlayici taraf
Açıkça söylemek gerekirse hiç ilişki insanı değilim, yalnızlığı seviyorum daha çok
Başak burcuyum ne kalp mi o da ne?
başak burcu titizdir her konuda ve çok evhamlidir
Vallahi titiz değilim odamı b. Götürüyor ama elham doğru her şey mükemmel olsun isterim ve hep mantığımla hareket ederim bak mesela sevdiğim birisi vardı mantığımı dinledim uzaklastım dndnxxnx
Kalbimi dinlerim kalbimi dinleyene...
ama gidişat bazen farkli olabiliyor
Gidişatını ben karar veririm giderse..
Hayır önemsiz.
Değil.
Hayır değil
Kismen ozellkklerini tasiyorlar
Önemsiz bence saçma
Hiç bilmiyorum
Başak..
Alakası yok
Evet