İçimde bir huzursuzluk hüzün var devamlı ağlıyorum en ufak seye gözlerim doluyor 4 senelik bir ilişkim vardı 1 ay önce sevgilim davranışlarımdan şikayetci oldugunu söyleyip ayrılmak istediğini söyledi 5 gün önce aradım konuştuk yüzyüze konuşmak istediğini söyledi ama hani beni aşırı özlemiş gibi değil sanki değer görmüyormuşum gibi hissettim bu beni çok üzüyor ayrılmakta çok üzüyor ama sanki ona verdiğim değeri ben ondan alamıyormuşum gibi hissediyorum bu gercekten böyle mi yoksa ben mi melankoliğim anlamadım sanki hep 2. Plandaymışım gibi hissediyorum zaten cokta önemli değilmisim gibi bakıyorum arkadaslarımın sevgilileri onların nazlarıyla oynuyor mutlu etmeye calışıyorlar benim sevgilime bakıyorum tabi bizim ilişkimiz yeni değil onlarınki gibi ama yine de bir şeyler eksik gibi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sana olan sevgisi sanırım azalmış istek yok gibi davranıyor
Benimde hissettiğim bu sanırım bu yüzden devamlı mutsuzum
mutsuzluk değilde sen kendini ona odaklamissi beklediğin ilgiyi göremediğin için sanki biraz huzursuzsun.. çünkü daha farklı duygular bekliyorsun oda sana bu duyguyu hissettirmiyor.. ne yapmak lazım. Kendini biraz geri çekmen lazım olumlu değilde biraz sanki olumsuz düşünme zamanın gelmiş bu ilişki hakkında yanlış anlama beni ama... yani olmuyorsa mutsuz hissediyorsan geri adım atmalısın. Inceldigi yerden kopmalı.. ki sende bundan sonraki hayatini sekillendirebil.. yani kendimi olacak diye şartlama.. sakın... biliyorsun dimi bir kızı bin kişi ister ama bir kişi alır.. bir gün bir bakmışsın ben niye bu kdr göz yaşı döktüm ki dersin
O kadar güzel yazmışsın ki kesinlikle tercüman oldun bu geri cekilme artık olmuyor devam etmeyelim gibi mi olmalı yoksa kendimi bu fikre alıştırıp sonra mı cıkartmalıyım hayatımdan cünkü dediğin gibi ben beklediğim davranışları onda göremediğim icin aslında üzülüyorum benim sevgilim böyle davranır böyle yapar kıyamaz bana ya dediğim hicbir seyi o yapmıyor umursamıyor üzülmem kırılmam umrunda değil ben seni durduk yere üzmem sen beni kızdırmışsındır kafasında bu da beni içten içe mutluyken bile mutsuz birisi yaptı cevremdeki insanların ilişkilerine özenen birisi yaptı halbuki 4 senelik bir ilişkim vardı ama verdiğimi alamadım maalesef
onun duyguları sana karşı körelmiş ya da artık kendini bu nasıl olsa bundan sonra böyle gider 4 yıllık bir ilişkin var bırakamaz gibisinden de düşünüyor olabilir. sen ondan tamamen soğuyana kadar bekle boylece nasıl olsa seni kendinden soğutacak bugün olmazsa yarın.. o zaman diyeceksin ki kendi kendine mesela arıyorum ismin ayşe.. hee ayşe diyeceksin bu adamdan bi cacık olmaz ilerisi için konuşuyorum aşk felan şimdi yasadigin şey ilerde evlendiğinde ne aşk kalır ne duygu... daha şimdiden seni. mutlu hissettirmeyen bir erkek evlendikten sonra sanmıyorum ki sen göklere çıkarsın. Uzun latin kısası ayşecik bu adamla gelecek olmaz anca şimdi gönül eğlendirir kendini sen onu seviyorsun diye kandırır tatmin edersin.. ama gelecek için dersen. ufuk demişti dersin gelecek hiç görmüyorum o. iliskide 4 yıl az bir süre değil sanki 40. yıllık eşiymişim gibi bıkmış gibi gero çekilmek yanlış sen nasıl mutlu hissetmek. isyersen öyle davran bence kendini hiç bir zaman bir kişiye ait hissetme niye biliyomusun yüzük takmadan kimseye bağlanma bundan sonra anlastikmi
Çok haklısın birisini çok seviyorsun değer veriyorsun düşünüyorsun hissettiriyorsun uzun bir birlikteliğin oluyor bırakmaz gibi düşünüyorsun erkek arkadaslarıyla görüşmek benimle görüşmekten çok daha önemli oluyor her şey benimle konuşmaktan daha önce geliyor benimle daha fazla zaman gecirmek icin uğraşmıyor dediğin gibi 4 yıl oldu diye bırakılmayacagımı düşündüm ama en ufak olumsuzlukta ben seninle uğraşamıcam yaa deyip kaçmayı tercih etti sonra da ben seni senin davranışların yüzünden bırakmayı düşündüm diyip beni suclu hissettirdi benim dediğin gibi şu an kuş tüylerine sarılmam gerekirken ben kızlar soruyorda mutsuz hissettiğimi yazıyorum bircok erkeğin isteğidir onu seven ona sadık olan bir kız ama bazıları icin bunlar çokta önemli değil demek ki bir yazı okumuştum sevildiğin yer bunu sana hissettirir diyordu belliki ben burada artık sevilmiyorum kendimi koparmam lazım bu düşüncelerden dediğin gibi bu adamdan bana bir sey olmayacak belli ki
Bak şimdi çok güzel konuştun yukarıda kardeşim.. eğer seni gerçekten sevseydi sana eskisi gibi değer verseydi. sence mutlu huzurlu bir kız nede bu siteye gelip bu soruyu sorup burda envai çeşit insanla muhatap olsunki sapığı var manyağı var. mutsuzu var mutlusu var.. yani seni bu duruma itmiş birkere ki sen burdasın ALLAH var kötü bir bayanlara benzemiyorsun bak sadece yanlış tercih yapıp kalbinin sesini dinlemişsin o yuzden sana kızmak imkansız ama kusura bakma da bir erkeğin kız arkdsi namusudur hiç bir erkek arkdsin a kız arkadsi değişilmez... olgun erkek bunu yapmaz
Onun icin erkek arkadaşları cok kıymetli ararlar beni bırakır direkt yanlarına koşar aşırı bir arkadas canlısı bizim tartışmalarımızın geneli de bundan olurdu zaten hani ben 2. Plana atıldıgımı düşünür sitem ederdim o da ben sana da zaman ayırıyorum onlara da herkese yetmeye calısıyorum der mesela ama bencede kız arkadası gitme dediği halde gidiyorsa bu işte bir terslik var yani ne kadar önemli olabilir ki beni bırakıp gidiyorsun her seferinde ilginç ben yok kesinlikle verdiğim değerin karsılığını onda alamadım
benim anladigim seni ilişkin o çocuk tarafından zaten bitmiş. Sen düzelsin diye çırpınıyorsun ama o inadına ben bu ilişkide boğulmak istyrum diyor. Kusura bakmasinda yarın herşey için geç olur o pişman da olsa sen ondan bir koprsan birdaha asla olmaz.. eğer aklı ve kalbi varsa senin gibi birini bırakıpta 4 yılı hiç etmez... eğer ki ederse zaten ondan sana hayır gelmez.. arkdsim sen çırpınıyorsun resmen bu ilişki düzelsin diye ama sen bir adım atıp o 10 adim geri gidiyorsa kusura bakma boşa kürek çekiyorsun hem erkek adamın sevgisi duruken erkek arkdsin a değer vermek nedir onun arkdsida adam olsa der git kız arldsinla ilgilen diye yanlış seçim bence.. ne diyim valla elimden birşey gelse senin yapardım yaparimda
iyi de hadi evli olsaydın her arkdsi aradığında gece seni bırakıp gidecekse büyük sorun zaten o zmn sorumluluk yok ki bu adamda yarın cociugunla seni evde bırakıp hali saha maçındaki gidecek yani herkese zaman ayırmak nedir
Inanmican ama bak bende ayar oldum şimdi o çocuğa hee delikanlı adam kız arkdsim yarı yolda birakirmi. yemin ediyorum ben bir kızla bir ilişkiye başlasam sonuna kdr giderim yani... arkdsimnda lafını yapmam kız arkdsima
Tesekkür ederim şu an gercekten bana bu cümleler bile çok iyi geldi cünkü bana ters psikolojiyle hatalı olarak beni sunuyordu ben nankörmüşüm bencilmişim hep her istediğim o anda olsun istiyormuşum rahatsız ediyormuşum iste arkadaslarıyla olmasının bana ne gibi bir zararı varmış falan filan halbuki benim istediğim daha fazla ilgi görmek bunu göstermek çok mu zor arkadaslar ben gelmiyorum sevgilimleyim bugun dese belki ben o ilgiyi görücektim ondan ama yok ben dısında herkes daha önemliydi sanki koştur koştur gitti hep sonra en son işte ben sitem ettim laf saydım diye böyle birisiyle devam etmek istemediğini benim takıntılı davranışlarımın oldugunu söyledi 20 gün gectikten sonra arayıp benden ayrılmasının sebebinin benim davranışlarım oldugunu düzeltirsem bu ilişkiyi bitirmek istemediğini söyledi bende ona evet bazen yanlış davranıyorum bu da bana yakışmıyor düzelticem ama sen veya bir baskası icin değil kendim için düzelticeğimi söyledim yüzyüze konuşmak istediğini söyledi henüz görüşmedik işin aslı aslında biz bir süredir ayrı gibiyiz ama ben tekrar devam edip etmeme konusunda net değilim cünkü 20 gündür konuşmuyoruz ama adam benimle konuşmak icin can atmıyor uğraşmıyor aşırı böyle istek heves özlem görmüyorum bi konuşalım hani ne zmaan olursa kafasında
Bak yemin ediyorum kalbin teniz duyguların çok saf. sana inanıyorum güveniyorum o yuzden bu konunun üzerine durdum sanma ki buda bi kız gördü de sırf yalakalik olsun diye yorum yapıyor. Diye düşünme.. ben sadece burda 4 yıllık bir zamana üzülüyorum madem bi boku devam ettirmiyecektin neden bu kızın hayatından 4 yıl çaldın ben buna takildim biseye basladiysan bitireceksin. dünyada bir sürü kız erkek var çoğu görücü usulü ile evleniyor ama bazı kanı bozuklar hariç diğerleri asla eşine sahip cikmamazlik yapmıyor.. eğer sonunu getiremicektin neden bu kızın elini tuttun sarıldın vs öptün.. kızda olsa insan sonuçta gururu var namusu var hayret bisey ben bu çocuğa ayar oldum yaa valla iyiki seni yakından tanimiuorum yoksa bu çocukla uğraşırdım hee.. ne demek 4 yıl sonra ayrılalım oldu gez gez elle. in kızını kandır sonra ayrılalım.. tobe tobe gece gece varya iyiki çocuk ya onda değil 😁
Kesinlikle ben de burasındayım 4 koca sene bu kadar kolay siliniyorsa sindirebiliniyorsa yani keşke baştan koparsaydı ipleri ben hani hayatımızda bir seyler 2. Seviyeye cıkar derken adamın beni artık hiçte istemediğini düşünmeye basladım bunu hissediyorum belki açıkca söylemiyor ama benim icin uğraşmıyor çabalamıyor konuşmak istemiyor ne biliyim ben adım atmadıkca coğunlukla adım atmıyor bu da belli ediyor zaten
Allah rızası için sil engelle postala gitsin tam da onun istedgini yap.. Ayrı o bitir herşeyi tabi kalbinden de bitir... senden ayrılmam en güzel yolu ne biliyomusj sana hata yaptırmak arkdsini bahane edip yol yapmış resmen. arkdslarimin sana ne zararı var diye birşey olurmu... sonuçta erkek degilmi. benim kız arkdsimdan mesela erkek arkdalarima ne öyle mantik olurmu yaa... ben bu kızla evlenmiceksen gerekirse erkek ardslarimi silerim onlar mi ailem olacak. kalkıp kızın kafasına vurmak ne nasıl onlarla seni bir kefede tutuyor anlamıyorum... bu senin açığını beklemiş tamammi sen benden ayrıldın demek için yol. yapmis oynamış sana bu
O bütün sucu sana yıkıp ayrılmak istiyor arkdslarin sürekli on plana sokmasının sebebide bu. he sunuda anladım O harbiden çocukmuş arkdsim.. oldun delikanlı erkek zaten erkek arkdsini kız arkdsima bir tutmaz.. asla burdan anla
Bak numaran olsa arayıp konuşurdum senin le yazarak zor ama deniyorum.. sen madem. o istyiyor yol ver gitsin çünkü o istesede adamın karakteri yanlış 4 yili bir çırpıda silen adam 4 yıllık evliykende seni yarı yolda bırakır yazarak bu kdr anlatabilirim sana
Evet çok haklısın kesinlikle öyle arkadaslarından hicbir zaman kopmaz o onun icin ailesi arkadasları sonra ben geliyorum bu öncelikli 2 topluluktan vakit kalırsa yine de insan 4 senesini verdiği emek verdiği bir şeyin sonunun böyle olmasını beklemiyor hani zaman geçtikce bu insan benim hayatımın bir parçası değerlisi olarak görülücem bağlar kuvvetlenicek zannederken ben üsteleyen şikayet eden memnuniyetsiz bir insan oldum onun gözünde o yüzden de benimle olmaktan sanki keyifte almadıgını hissettim insan boşa da bir sey hissetmez ya
Hazır bitirmiş tamam de.. sen bilirsin de bak yoluna güzel güzel.. he bundan sonrada daha emin adımlarla hareket et.. ders çıkar kendine çünkü o zaten seni silmiş. eee seni silen bir adam için kalkıp günlerce yaş tutacak değilsin sende kadınsın seninde duyguların hislerin ihtiyaçların var insansın sonuçta yoluna bakarsın kimse bulunmaz hint kumaşı değil.. kimsede vazgeçilmez değil.. insan bazen böyle durumlarda hayatı anlıyor
Aynen öyle bundan ders cıkartıp kendi yoluma bakıcam bununla benim mutlu bir sonum olmaz tek taraflı cabayla hiçbir sey yürümez
Bu duyguları hissettiysen zaten sana hissettirdiyse olay bitmiştir.. senin yerinde olsam bu gece ailer yarına huzurlu uyanırım.. ilişki dediğin iki kişi arasında yaşanır ama güzel. ama kötü se. 3 şahıs olarak ilişkine arkdslarini karistriyorsan adam değilsin demektir. ne malum senle yaşadıklarını o arkdalarima 3 katip anlatmadığı.. belki herseyini anlatıyor yapmasa bile yaptım diyor... ki emi ol anlatıyordur anlatmayacak olsa 4 yıllık ilişki bitmezdi... çünkü insan sevdiğinin özelini paylaşmaz sonunda evlilik düşündüğü için bu bence her boku anlatmistir
ben onun 4 yıllık swvgisinede inanmıyorum ama sanki seninle biseyler için birlikteymis gibi hissettim. yanlış anlamada beni
Çünkü 4 yıl ya dile kolay sevseydi sen kivsanda gitmezdi bu seninle çıkar amaclı birlikte olmuş olmasın şimdi yanlış anlarsın diye yazmak da istemiyorum ama.. sevseydi asla bırakmazdı bitirmezdi yani sonra arkdslarindan bahsetmedi uzak tutardı seni onlardan ne bileyim tuhaf geldi bana biraz neyse aklını karistirmayim senin gece gece
Arkadaşlarına benden bahsettiğini sanmam cünkü ben o kadar da önemli değilim mesela biz kızlar ilişkimizde sıkıntı olursa dertleşiriz fikir alırız üzülürüz kalkarız o diyorum hani konuştun mu hiç yoo diyo söylemedin mi diyorum ayrıldıgımızı yoo söylemedim diyo bahsetmiyor benden zaten asıl önemli olsam bahseder arkadaslar böyle bir sey yapıyorum ama doğru mu yapıyorum bi fikir verin der
Işte erkeklerle kızların arasındaki fark bu 😁😁siz dertlesiisiniz erkekler başka. muhabbet ederler aklında bulunsun kalkipta sana söylemezler zaten dün gece ne yaptın bisey yaptınmi gibi gibi.. ya i kızlarla erkeklerin muhabbeti farklı onu demek istyrum
Aslında pek o karakterde birisi değil egolu birisi hislerini göstermeyi sevmez hem soğuk ve katı durur üzülsede üzüldüğünü belli etmez aslında mantıklı konusunca mantıklı birisi ama ilginç bir arkadas sevdası var onun 4 senede önüne gecemedim o ben sanmıyorum ki arkadaslarından kopmaz dediğin gibi evlide olsaydık cocuklar cagırdı gidiyorum der giderdi
Valla bak kendini yanlız hissedersen bir kardeşin olarak abin olarak ne zaman istersen dertlesirim seninle. yeterki o çocuğa yol ver çünkü sana zarar veriyor verecektir eğer u utmazsan onu.. he onu unutkan için elimden ne gelirse yaparım o ayrı
Erkek muhabbetini bilmiyorum beni o ortamın icinede sokmadı ona dedim bir kaç kere onlarda kız arkadasını cagırsın hem tanısırım oluşturmadı öyle bir ortam hep kendi tek gitti belki biraz beni de katsaydı hem yalnız hissetmezdim bu kadar
Evliyken gitmesi 100 de 100 zaten bunu ben biliyorum, sen biliyorsun... git başka arkdsin a anlat oda aynısını diyecek. demekki sorunlu birisi hee ne yapmak lazım uzak durmak lazım düşünsene her akşam haramsam arızalarıyla çıktığını yanlis
Valla dediğim gibi seçim senin bundan sonra.. Bak sunuda bilmeni isterim ama farzet ki herşeyi bi kenara koyduk şimdi yarın uyandığında aşkım seni seviyorum diye bir mesaj alsan da hatta tekrar çıkmaya başlasanda şu dan emin ol sizin ikinizin geleceği yok... Işte buraya yazıyorum... illaki birgün diyeceksin ufuk haklıymış he o zmn ben burda olmam instgramdan bulursun beni😁😁o çocuktan bi halt olmaz ayşe hanım
Gercekten cok iyi geldi tesekkür ederim beni sanki ben hatalıymışım gibi hissettirerek huzursuz olmamı sağlıyordu aslında benim bir hatam yok sadece ilgi görmek icin rahatsız ettim onu tek beklentim daha fazla zaman ayrılmasıydı ama arkadasları cok önemli oldugu icin böyle davranmam rahatsız etti ayrılmak istedi bu saatten sonra asla alttan almıcam ben bu davranışları haketmiyorum ki dicem ben kendimi mutlu seviliyormuş dğer görüyormuş hissetmiyorum asıl ben böyle hissettiğim bir ilişkiye devam edemicem sana arkadaslarınla mutluluklar yani ne diyim dicem yok kafamda artık bitirmeliyim buna daha fazla devam etmem benim aptallığıma olur ne bu ya değer mi benim 4 senelik ilişkim bitiyorsa sonuçta onunda bitiyor onun icin değersizse benim icinde öyle
Çünkü başlı başına yanlış
1.4 yılını harcamış
2.4 yıllik ilişkiyi bitirdiyse hiç sevmemiş
3. ilişkiye 3. sahislari karıştırmış
4. hiç bir cana yok seven taraf o değil sensin şu an
Top yekun yanlış birisi
Aynen öyle hayır sevdiğimi bildiği icin değer görmeyen tarafta benim yazmıyor aramıyor üstüme düşmüyor uğraşmıyor nasıl olsa beni bırakmaz ne zaman yazsam cevap alırım rahatlığı cünkü her sekilde biliyor ki ben alttan alırım ama alttan ala ala kendimi cok üzmüşüm mutluyken bile mutsuz olur mu birisi hep icimde bir yarım kalmışlık hissi var hep bir yanım hüzünlü gibi haketmiyorum
Evet bak mantık yoluyla git yanlışları gör kalbinin yoluyla gidersen yanlışa düşersin.. seni suçlu göstermesi emin sadece senden kaynaklı bi problem olsunki çabuk ayrılalım demeye getirdiği için.. düşünsene erkek nasıl bir ilişkiyi birisi kadın yanlış yapsın diye bekler bekler ve booom... senide hata yapmaya zorlamış o bilerek yapmış ki hani ileride benim suçum. yok senin yüzünden demek. icin daha şimdiden ona yol yapmış yani bunu anlaman lazım seni tuzağa çekmiş resmen sen şimdi diyebiliyomusun neden ayrılıyoruz diye ona diyemezsin ki😁sen herşeyine karışıyorsun ayşe arkdsimlayim diyorum zırt pırt arıyorsun ben yapamam ayrılalım ayşe ben sıkıya gelemem ayşe adam sana mobbing uygulamış resmen
Aynen öyle ben 4 senelik ilişkimi senin hastalıklı davranışların yüzünden bitiriyorum diyor bende aptal gibi evet hatalıyım seni arkadaşlarının icinde zırt pırt arayarak baskı kurmaya calısarak utandırmamalıydım diyorum tuzağa düşüyorum o icini rahatlatıyor benim sucum yok cabaladım olmadı diye bende benim yüzümden mi bitti diye kendimi paralıyorum ya millet ihaneti affediyor sevdiği icin emekleri icin bu da mesele mi ya dediğin gibi ters psikolojiyle benden daha icsel rahatlıkla ayrılıyor cocuk
ee doğal olarak ta bir bayan olarak ilgi görmeyi hakediyorsun tabiki bak bu seni tanıyım tanımayım benim içinde geçerli karşıdaki bir bayansa aman ufuk kalbini kırmadan konuşayim.. üzmeden konuşayım mutlu olsun diye düşünüyorum. Düşün ben bile böyle düşünüyorum ya i sen bayan olarak zaten buna susamışsın geleceğin anne adayısin nasıl seni kirabilirmki ... bir kadın neden ilgi görmez peki... erkek sevmiyordur bahane üretir soğuk yapar kızda ilgi bulamayınca ayrılır bir nevi oyun oynuyor yani
Üzgünüm lafın kısası adam seni bitirmiş bahaneside zaten hazırdı... ekmeğine yağ sürmüşsün adamın hee kötü de olmamış ama çünkü yenin ederim bu adamla gelecek plani yapılmaz ALLAH var kurtulmuşsun şimdi belki üzülüyorsun ama bir kaç ay geçsin anlicaksin beni
Bu yüzden ben yarın ona bidaha seninle konuşmak istemiyorum desem ki bugun ona benzer bir sey demiştim sen bilirsin konuşmayalım dedi hani aslında benden beklediği şey ondan ayrılmam ısrar etmicek direkt kabul edicek cünkü bunu istiyor
Kolayı var şimdi engelle heryerden onu öyle bir silki ağzıyla kuş tutsa seninle işim olmaz de bir kaç gün geçsin ben olurda sana ulaşır felan o zamnda de benim mutlu bir hayatım var çok şükür senden sonra konuştuğum biride var ALLAH yolunu açık etsin de... başkada bisey deme... ama kalben ve cidden sil komple hiç yaşanmamış gibi sil birdaha onunla işin olmasın oda kimin canini yakıyorsa yaksın bizi ilgilendirmez yani.. sen yoluna bak kızım bundan sonra
yani yarını bile bekleme derim bazı insanlara istedgini vereceksin ki neye uğradığına şaşırsın. O seni üzgün paramparça bilsin ama sen mutlu ol o nasıl bilirse bilsin he sanada söz seni rahatsız ederse bu saatten sonrada söyle bana sen
Çok tesekkür ederim gerçekten kafam karışıktı acaba ben mi cok üstüne gittim diye düşünüyordum ama doğru olan bu değildi tabi yok haklısn uzun süre oldu diyede uzatmaya gerek yok kıymet bilmez birisiymiş bitiricem artık üzülürüm ama alısırım yani
çok çok üzülürsen yaz bana kafan karışırsa bunlardan biriyle konuşmak istemesemde yaz istersen numarami da veririm yani.. sen bundan sonra önüne bak sana değer vermeyen bi adama prim verme yeterki ne zaman istersen seninle dertlesirim konuşurum merak etme sapıklık yapmam rahatsız etmem ama bu iliskinin bitmesi için yanındayım herzaman yaz facebook instgram hepsi ufuk gürer bende sahte isim sahte sohbet olmaz yalan olmaz... sen kendini yanlız hissetme tamam mı ben herzaman biraya girmem ama yazarsan bildirim geliyor zaten böyle gece nöbet tutarken zaman geçsin diye giriyorum sakın kendini yanlız üzgün hissetme ben varım hep desteklerim seni
Ayrıca ben teşekkür ederim.. beni kaile alıp dinlediğin için.. belki sana uzaktan bu kdr destek olurum ama yinede herzaman yanında olduğumu bil oldumu
Gercekten tesekkür ederim aklımda olucak tekrar sizi rahatsız edebilirim 😊 sagolun uzaktanda olsa cok iyi geldi kafam acıldı biraz tekrar çok tesekkür ederim iyi günler dilerim 🙏🏻
Herzaman rahatsız edebilirsin aksine rahatsız olmam onur duyarım teşekkür ederim iyi geceler 😉👈
Huu nasılsın hayırlı pazarlar ne yaptın?
Bitirdik tamamen ama ne yaptı etti o ayrıldı benden yine sen değişmezsin dedi ayrıldı
kurtuldun işte boş ver valla bak kafanı takma ona artık
Üzülme artık canım sende önüne bak bundan sonra
Gercekten üzüldüm ya ama söyle de düşünüyorum beni hiç sevmemiş benim buna üzülmekten ziyade giden zamanıma üzülmem lazım azıcık bile sevmemiş insan 2 kere terk edebilir mi ya oyun mu oynuyorsun ben azıcık düşüncemi dile getirdim sen değişmezsin artık konuşmaya gerek yok dedi bana dalga geçer gibi
Evet giden zaman o kdr şey ama biliyosun olmuş la ölmüşe çare yok. daha fazla üzülmeninde anlamı yok yavru ceylan. sen bundan sonra temiz sayfa acıcaksin yoluna bakicaksin
Aynen öyle bu iyi oldu ama acaba mı diye düşünücektim acaba ben mi hatalıydım diye gördüm ki Şu an ben aa desem adam beni bırakmak istiyormuş zaten ne hatası
Evet sana dedim ya arkds bahane ediyor diye amacı oydu zaten
öyle biri Üzülme ya değmez gözyaşı dökmeye değmez çünkü seven kişi gözyaşı döker sevmeyen kurtuldum diye sevinir sende bunu bile biri göz yaşı dökmek yok..
Yine de insan bu kadar sene emek verdiği birisinin hicbir seye değmeyeceğini anlıyor ya acayip bir hayal kırıklığı bana annesi yazdı bir de dün kızım işte barışmanızı isterim ben seni cok seviyorum cok akıllı birisisin falan diye cocuk oradan buradan laf dalası derken tekrar benden ayrıldı hayır ben bile ayrılamadım tekrar o ayrıldı pişkinliğe bak ya ay neyse benim icin en hayırlısı buymuş sükrediyim evli değildm yani
Evet çok şükür evli değilsin beterin beteri var yani ALLAH yüzüne bakmis ki kurtulmussun takma kafana
sana dediğim gibi yap. heryerdrn sil. engelle hiç tanımış gibi hayatına devam et y bu arada senin isim nedir sakıncası yoksa?
İnsallah takmam kafama ben cok duygusal birisiyim o yüzden zor benim icin ama alışıcam
Simge
Yok canım . duygusala bağlama hemen yoksa acı çekersin bak duygusal bağlayacağım an yaz bana unuttururum sana onu
He şimdi oldu simge... ama diyorum hemen kendini bunalıma sokma bak kötüsünü düşün evli olabilirdin çocuğun olabilirdi hayatin zindan olurdu ama şimdi ne oldu bekarsın gençsin güzelsin istedğin adamla evlenirsin yuva kurarsın. O yüzden iyi düşün ve şükret yok blm yıllarım gitti yok sevoyrdum böyle düşünürsen hiç kimse için iyi olmaz simge. sakın hee😉👈valla yakın olsan bunalınca çok gel dicem de nerde otrdugunu bilmiyorum hani gebzeye tuzlaya yakın olsan inan bunalınca çok gel kafan değilsin dicem o yuzden şimdi kendi kendini tedavi edicek ayağa kalkacaksın anlaştık mı simge
Gerçekten hiç tanımadıgım birisi bana bu kadar dost olabilirdi tesekkür ederim arkadaslarım bile yeter artık diyip saldılar beni sagolun en azından anlık olarak iyi geldi bu cümleler bana
estagfrullah simge herzaman ALLAH bana saglik verdigi surece seninleyim. ben iyi günde yanında oluo kötü günde olmayacaksa insan hiç olmasın daha iyi önemli olan senin mutluluğun geçen de dedim ne zaman istersen yaz ister burdan ister başka yerden ben derdine de mutluluğuna da ortak olurum sır dır kimseye anlatamazsın bana anlat derdini dökemezsin ben dinlerim bunun için burdayım yanındayim yani merak etme istdgin zaman yanindayim ben içini dökmek istersen dök birine kızacaksan bana kız bağıracaksan bagirac bana bağır birini incitmek istersen beni incit yani birine patlayacaksan bana patla... ben yanındayım simge..
Hahaha estagfurullah işte aşk acısı da hayatın bir gerçeği severken bir gün seni çok üzücek yaralayacak sanmıyosun sen sevdiğin icin alttan alıyorsun o daha cok lütuf sayıp tepene cıkıyor değer bilmiyor kıymet bilmiyor
Aynen öyle
Dik durmak lazım
Kesinlikle dim dik hemde
Ay resmen beni aynı adam 2 kere terk etti ay resmen şaka gibi gelmiş bir de sen değişmezsin diyo bana ayrılan sensin bir konuşalım diyen sensin tekrar ayrılan yine sensin bende oyuncağım galiba duyguları yok sayılmış bir oyuncak bir insan bu kadar acımasız olabilir mi üstelik seviyorum sevgilim dediğin insana karşı
Onun amacı sevgi değilmiş ki simge hevesi geçti bıraktı işte sende taman artık kafanda kurma 😁valla atlatamayız bu süreci bak
😄😄 bu süreci atlatmak icin cok sağlam bir tavsiye bekliyorum şu an ilkini yaptım sildim her yerden ortak arkadasları da sessize aldım karşıma cıkıpta tadımı kaçırıp hatırlatmasınlar diye ama kafamı düzeltmedikce hicbir bahaneye ihtiyacım yok zaten insan sanırım değersiz görüldükce hırstan mı bilmem daha fazla üzüyor kendini 4 seneye 1 senelik değer biçmemiş adam ya
Yavru ceylan tarihleri kıyaslarsan yandık seninle işimiz var 😁😁bak bu gece 4 yılıda sevginide o öküzü de siliyoruz... sen ne yaparsan yap 1 saniyeyi bile geri getiremeyiz bırak 4 yılı o yuzden yasadiklarini değil ne yasayacagini düşünmelisin bundan sonra belki daha çok mutlu olacaksın.. hayat daha zevkli gelicek zevk almasını bileceksin boşver geçmişi yavru ceylan..😁önüne bak artık simge
Aynen öyle tamam artık kafamı resetleyip yeni hayaller kuruyorum artıık giden gitmiştir haklısın yaniii arkaya baktıkca arkada kalıcam onun hayatında benim yokluğum bir sey ifade etmiyorsa ben niye bu kadar üzülüyorum ki o asıl kaybeden onu seven birisini kaybetti kendi üzülsünn o cok sevdiği arkadaslarıyla artık 7 24 görüşsün istediği gibi
Sen istedğin kadar sitem et ona. bak bu saatte gece gece hatta her gece onu konuşursun o ne yapar biliyormusun şimdi ya uyumustur kafası rahat çünkü rüya görüyordur.. ya bir baskyla mesajlasiyirdur yani ne yaparsa yapsın aklında sen yoksun onun.. onu demeye çalışıyorum. O. keyfine bakar sen acı çekersin yapma
Doğru söylüyorsun ne sevgi ne nefret duymalıyım asıl hiçbir şey hissetmezsem mutlu olurum uyumuştur bile o umrunda değil dediğin gibi tamam sitemde yok
Ha şöyle ya benim tandgim simge budur işte.. sen 4 yokluktan bahsediyorsun sana bisey anlatirimda uzun hikaye burda yaz yaz bitmez daha sonra anlatrim ama
Tamamdır sonra dinleyeceğim 😊
Tamam anlatıcam yaşanmış olay çünkü..
Bak gülmekde sana çok yakışıyor hee 😁 bundan sonra hep böyle kendini mutlu hissettiğin anı yakala sonra deki ya ben bundan mutlu oluyorum bundan sonra hep o anı yasa. nerde ne zaman nasıl. mutluysan illaki anlarsın işte o zmn hep o anı yasa
Tesekkür ederim insan kendini üzmeye yer arıyor mutlu edildiği yerleri az mutsuz edildiği yerleri cok önemsiyor o yüzden hep mutsuz oldugu yerleri çekiyor bünyesine boş yere üzülüyoruz değmeyecek insanlar için
Mutlu olduğun yere çek kendini canım sende bile bile atese gitme 😁😁😉👈istersen bir bidon benzinde ben dokeyim ateş parladın olurmu 😉her insan sevdiğinle evlenseydi mutsuzluk kavramı olmaz di bak kimse üzülmezdi dert edip hastalanmazdi doğanın kanunu bu aşık olduğun insanla evleniceksin diye birşey yok belki hiç aşık olmadığın biriyle evleniceksin adamın bir huyu hoşuma gidecek.. bak belki sağlıklı biriyle evleniceksin evlendikten sonra adam sakat kalacak işte bunları düşün. Şükret... ALLAH seni bununla imtihan ediyor ALLAHA sevdiğim insanla evlenmeyi nasip. et diye dua etme hakkında hayırlısı neyse o olsun diye dua et.. sen ne yaparsan yap simge bak ağzımla kuş da tutsan alnına kim yazildysa onun la evleniceksin lamucimi yok. o seni bulur gelir evlenir sen yok 4 senem gitti yok 10 yılın gitti diye istdgin kadr üzül boşa üzülursun çünkü alnının yazısı kim bilmiyorsun ki... sonunda o seninle evlnicek hayatin tadını çıkarmaya bak... zevk al kız biraz.. birazda zevklerin uğruna yaşa
Haklısın ya gercekten 🙏🏻🙏🏻 Çok doğru söylüyorsun gercekten birazda zevk almaya bakalım her sey yoluna varır hayırlısı neyse o olsun cidden dünyanın sonu değil ilk sevdiğinden darbe yemiş olanda ben değilim fazla manaya gerek yok millet evleniyor cocuk yapıyor aldatılıyor yine de yıkıldım demiyorlar benimkide meselemi yaaa 😄
O millet işte zevk alıyor. hayattan seninki ne ki...😉😁sende zevkine düşkün ol. bundan sonra birini seveceksende zevklerin uğruna sev kalkipta bağlanma sonra yine sen çekersin.
Benim kişiliğimde bir problem var ben sanki o adam doğru adam gibi bir bağlanıyorum belki terk edilicek seylerde bile alttan alıp yanında kalıyorum sonra kendi değerimi yok ettiğim icin değer bekliyorum alamadıgım icin üZülüyorum sitem ediyorum isin sonunda da değer verilmiyor uğraşamıcam hiç diyip terk ediliniyor kimseye fazla değer vermicekmişsin başta haketseler bile sonra kesinlikle bunu kullanıyorlar daha kırıcı daha pislikce davranıyorlar
Fazla deger gerçekten verme niye biliyomusun ALLAH herkesi eşit yarattı bakma birinin kaşı güzel birinin gözü güzel herkes kul sonuçta... aynı değerse he ne zaman yüzük takarsın dersinki bu benim müstakbel eşim işte ona bağlan ömür boyu bağlan hemde peygamberimizin emri bu.. ama sevgili yok manita için kendini paralama hiç bir zaman doğru kişiye odaklan kız bundan sonra şıpsevdi olma bikere...
Haklısın gercekten zaten artık birisine kolay kolay güvenmem güvensem bile sınırlarımı yok etmem sınırlarımı korucam alttan alıyorum diye kimse kıymet bilmedi en azından saygısızlık mı etti beni mi üzdü güle güle demek lazım nasıl onlar dicek
Zaten bu saatten sonra bırak flört etmeyi evlenip yuva kurabilecek biriyle birlikte olman gerekir düzgün seçim yapman gerekir he sen evlenmek istemiyorsundur o zaman dediğim gibi zevklerin için bitkiyle takılırsın o ayrı.. ciddi düşünmek lazım
İnsan anlayamıyor ki işte Şu an ki eski sevgilimlede ayrılırız diye birlikte değildim birbirimizi seviyoruz planlarımız düşüncelerimiz var zannediyordum evet uyuşmadıgımız yerler vardı ama önemli olan sey sevgi ve bağlar diye düşünüyordum kücücük sacma sapan meseleler büyürde benden ayrılmasını sağlayacagını düşünmemiştim demek ki onun sevgisi cokta güclü değilmiş ben yanılmışım insanlar anlayamıyor uzun süre oldu gitmez beni bırakmaz dedklerinde bırakıyor
Gidene herzaman güle güle dmeyi bilmek lazım.. biri gitmek istyrsa bilki sevgisi bitmiştir o yuzden. önemli olan bundan sonrası simge.. ALLAH inşallah hayırlı biriyle tanışmayı nasip eder sana
Amin tesekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim pamuk prenses😁😁
😊
Ohh ya güldüğünü görünce bana ne oluyorsa bende mutlu oluyorum hee😁😁😁helal
Bende bir sigara içip yatayım bari senin uykun yok galiba 😁😁ninni soyleyimmi kız sana eee eee eee uyusun da büyüsün
Bende yatıyorum durdukca kuruntu yapmayayım 😄 iyi geceler
Aman kuruntu yapacaksan hemen yat 😁başka şeyler hayal et başka şeyler düşün gerçi gece gece bu saatte şeytan rahat bırakmaz vazgeçtim dusunme😁direk yat iyi geceler yarın konuşuruz simge.. bak yat 10 a nde say uyu
😄😄 tamamdır
Tamam hadi iyi geceler.
He bide üstünü iyi ört hasta olma kış günü tatlı rüyalar...
Hayırlı sabahlar simge günaydın bugün nasılsın bakalım 😁
Daha iyi gibiyim melakolik takılmamaya calısıyorum 😄
Valla alkolik melankolik ne bilmem ama normal. takil. canım . sende
Yani düşünmemeye calısıyorum olan oldu düşünüp üzülmeye gerek yok
Bencede düşününce herşey yoluna girmez zaten senin şu an ne düşünmen gerekir biliyomusun kahvaltı.. kahvaltı yaptinmi kız 😁aç karna bekleme. bide şu k. soruyoru whatsaap. gibi kullandirdin ya bana ayrıca teşekkür ederim sana koca sitede seninle yazişıyrum😁😁kıymetini bil hee kahvaltı yap kahvaltı aç durma
Hahah cidden whatsapp gibi kullandık
senin yzunden istesek yanlış anlarsın diye burdan yaziyorum 😁o. kdr şey yazdım binamı takildim kız kahvaltı yaptın mı sen 😁
Naber kalbi güzel kız 😁😁ne yapiyosun evdesin sanırım dışarı buz gibi simge 😁
Huuu burdamısın