arkadaşlar 2 aydır konustugum biriyle görüntülü konustuk dün Ama sanki beni begenmedi gibi hissettim Konusmadan sonra seni begendim ama seni begendim diye seninle evlenecek değilim dedi Bende ne alaka dedim ona. Seni beğenmeseydim söylerdim dedi Haftaya buluscagiz Farklı şehirlerdeyiz bu arada Nolur yardımcı olur musunuz bana? ( normalde beni begenirler görüntülü konusurkende normal yüz yüze de ilk oldu bu)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılTipini bilmiyorum ama muhabbet çok saçma. Beğenmeme olasılığı yüksek gibi beğenseydi öyle saçma bir cümle kurmazdı bence. 2 aylık konuşmada seni beğendim diye seninle evlenecek değilim demek nedir sanki sen onunla evlenmek istiyormuşsun gibi ahraz ya :D Ama senin onu beğendiği biliyor o yüzden buluşalım takılırız modunda bence.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk olarak sizi beğendiğini söylemis ancak evlenecek değilim demesi hata olmus çünkü böyle birsey diyerek sadece sözde beğendim demek istediğini söylemis oldu size bulusacaksınız kendisiyle sizin kararınız ancak kafanızı takmayın beğenmedi etmedi falan diye çünkü bir insan sizi siz olarak kabul edip sevmiyorsa ozaman bir anlamı kalmaz, siz sadece kendiniz olun sizi beğenip beğenmemesi önemli değil önemli olan sizin kendiniz olmanızdır ve bu kisi zaten sizi siz olarak kabul etmiyorsa ve bu tür seyler söylemeye devam ediyorsa ozaman daha fazla umutlanmayın bu kisiden size hayır gelmez.
24 Yorumla
Soran+1 yılBen daha sonra arayıp onu rezil ettim benden özür diledi kusura bakma cidden seni begenmesem söylerim haftaya bulusucaz zaten falan dedi
- +1 yıl
Ne olursa olsun ilk basta gayet belli etmis ve bulusma sizin için herhangibi bir umut olmasın.
Soran+1 yılNapim yani ben şimdi çocuğa engel mi atim
- +1 yıl
Buna siz karar vereceksiniz eğer sizde umut oluyorsa onla bulusmak ben sadece görüsümü yazdım rezil etmeniz falan ona bağırmanız pek birseyi değistirmez.
Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Yani demişki seninle bir çok şeyi paylaşabilirim. Seninle gezerim, yerim içerim, yatarım, her türlü aktiviteyi yaparız ama umutlanma amacım bi ateş alıp gitmek
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanki bana seni begenmemiste kırılma diye söylemiş gibi yapmış gibime geldi belkide bide seni karşısında nasıl olduğunu görmek için buluşmaya da gelebiliyor olabilir.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasil bir soz?
"seni begendim ama seni begendim diye seninle evlenecek değilim"
sanki ona evlenme teklifi ettinde sanki koca avcisiymissin gibi goruntulu konusunca sana boyle birsey diyor.
Birde haftaya buluscaz diyorsun, boyle biriyle neden bulusmak isteyesinki?22 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle doğru diyorsun Evlilikle ilgili hiçbir sey bahsetmedim ki zaten daha çok küçüğüm Kendini beğenmiş tavır sergiliyor sana bir şey diyim mi ben onu cok beğenmedim asıl
Soran+1 yılPişman edicem onu bulusmadan sonra engellicem gorucek nasıl bir kız olduğumu
- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşurken zihninde ister istemez seninle ilgili bir görüntü şekillendirdiği için gördüğü an şaşırmış olabilir sadece, düşündüğünden farklı göründüğün için. Belki o yüzden o an beğenmediğini düşündü ama eğer anlaşıyorsanız bu durum görüştüğünüzde değişir bence. Zaten normalde beğenilen biriymişsin. Yüzyüze konuşmak, sohbet etmek, vakit geçirmek insanı yakınlaştırır; alıştırır karşındaki insana.
25 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle doğru diyorsun fotoğraftaki kadar iyi görmedi bence Ama bu söylediği laf çok kırıcı Bu lafı ona yedirmek istiyorum bulusmada Gerçekten herkes beni çok beğeniyor öyle çirkin bir kız olduğumu düşünmüyorum Görüntülü defalarca konustum hiç böyle tepki almamıştım
- +1 yıl
Evet yanlış yapmış keşke öyle demeseymiş ama o an istemsizce yapmış bence. Sanki sen onun o an seni gördüğünde ne düşündüğünü anlamışsın gibi zihninden geçenleri senden gizlemeye çalışmaya çalışmış ele vermiş kendini. Ama bir şey yapmana gerek yok bence. Görüşünce nasıl geçecek vakit o daha önemli.
Soran+1 yılBilmiyorum ben ondan daha önce uyanıyorum acaba yazsam mı günaydın diye biliyor bunu o saat 12 de uyanıyor Ona trip atsam mı atmasam mı bilemiyorum veya soğuk mu yapmam gerek bulusmayada az kaldı
- +1 yıl
Bence buluşana kadar bir şey yapöa normal daran boşver. Dediğim gibi görüştüğünüzde ne olacak, sana nasıl davranacak, vakit nasıl geçecek o daha önemli. Ona göre bir karar verirsin sonrasında. Ama görüşmek istiyorsan tabi bu söylediğim. Yoksa ki içinden gelmiyorsa rahatsızlığını belirtebilirsin tabi.
Soran+1 yılBuluşamayacak olsak direkt konuşmayı keserim fakat bulusucaz ve ben onu pişman etmek istiyorum Senin dediğin gibi normal davranıcam ona ve bugünde görüntülü konusacagiz bakalım nolacak
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Adam daha ilk baştan tavrını koymuş.
Benden ciddi bir ilişki bekleme
seni görünce de ayılıp bayılmadım yani ben çok etkilemedin ama elin ayağın düzgün boşta kalmaktan iyidir şimdilik daha iyisini bulana kadar seninle takılabilirim.
Daha ilk başka böyle davranan birinden hayır gelmez.. gönül eğlencesi arıyor kendine20 Yorumla
+1 yılNiye panik stres yapıyorsun ki :) sakin ol sampiyon olursa olur olmazsa dunyanin sonu degil ve o da inan bulunmaz hint kumasi degil.
38 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle ama zoruma gitti
- +1 yıl
Oyle hissettirmis olabilir hissetmis olabilirsin. Ama yan yana gelince daha farkli hissedebilirsiniz veya sen begenmeyebilirsin o elektrigi heycani alamayabilirsin. Stres yapma buyuk umut ve beklentilere girme anı yasamaya bak
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim daha iyi oldum sayende istek atim mi
- +1 yıl
Atabilirsin sıkıntı yok ;) bak bir buyugun olarak yaşli bir amca olarak sesleniyorum sana 😂😂 Anı yaşa, sevgili olmak zorunda değilsiniz, evlenmek zorunda veya bundan sonra gorusmek zorunda da degilsiniz. Kendini boyle hemen buyuk beklenti ve istekler yumagina sokma, ani yasa zaman size birseyleri getirecektir ama iyi ama kotu ;)
Soran+1 yılBu havasını indirmek icin napabilirim ona
- +1 yıl
Cok umursuyormus gibi takilma 😂 kiz bana dunden razi tav oldu havasi sönsün 🤗
Soran+1 yılGünaydın yazim mii
- +1 yıl
Gerek yok, o yazsin. Hadi ben gider yatar 😂 24 saattir uyumadim. Kafana takma ya hersey olacagina varir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBişey diyim mi iğrenç bi herifin teki bence bu tipler oturmasını kalkmasını bilmez konuşmasını bilmez salağın önde gidenidir bide birine beni beğendin mı diye sorma bunu kullanır
33 Yorumla
Soran+1 yılAslinda çok iyi davranan biri hiçbir yanlışını görmedim bu lafından sonra şok oldum dondum kaldım ve yazmak istedim buraya bugün yine görüntülü konusacagiz
Cevap sahibi+1 yılTecrübeye dayalı konuşuyorum uzak dur üzer seni
Soran+1 yılSağol canım
Beğenmemişse beğenmemiştir neden bu kadar takıyorsun? Baska erkek mi kalmadı sanki bu kadar abartmana gerek yok
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için ❤️
Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Neden durduk yere seni beğendim diye evlencek deilim dedi sanki cocugun yakasına yapıştın ne saçma demiş
12 Yorumla
Soran+1 yılAy evet bende ona sinir oldum duyan sanicak ki ben yalvarıyorum ona evlenmek icin
kanka yuzun nasil ki merak ettim bu onun soyledigi sozlere deger misin diye?
11 Yorumla
Soran+1 yılAtayım yüzümü bana mesaj at
+1 yılBeğenmiş ama senin onu çok beğenmediğini anlamış ve kendi çapında bi savunmaya geçmiş. Azcık yedirememiş kendine bu durumu🤔
10 Yorumla
+1 yılSende o seni beğendi diye onunla evlenicek değilsin haspama bak yol yakınken konuşmayı kes böyle tipler 2 gün sonra burnun şöyle gözün şöyle demeye başlarlar
13 Yorumla
Soran+1 yılDimi çok ukala konuştu kendini ne sanıyor haftaya bulusucaz gorucek pisman edicem onu sonra ben onu begensem bile beğenmemiş gibi yapıcam
- +1 yıl
Yani illa buluşacaksan en güzel halinle git ve dediğin gibi beğensen bile beğenmemiş gibi davran
Soran+1 yılAynen öyle yapıcam hiç yüz vermicem ona
Bence biraz mal bi arkadaş. Çok saçma ve gereksiz bi cümle😂
10 Yorumla
+1 yılNiye durup dururken öyle dedi ki sslak mı bu ayrıca her şey dış görünüş değil havalı dur biraz
10 Yorumla
+1 yılbiraz köylü gıbı geldı yanı bıseyler yasarsak senle evlenmek zorunda degılım gıbı demıs gıbı garıp
10 Yorumla
+1 yılEvlenecek değilim de ne demek ya sanki evlen diye yalvarıyorsun ona saçmalık
10 Yorumlaevlenecek degilim demesi yanlıs bence ne o takılacam sadece demiş gibi
10 Yorumla
+1 yılilk olarak Seni beğenmiş fakat seninle ciddi bir ilişki düşünmüyor galiba.
10 Yorumla
+1 yılİçeriğe hakim olmasam da bildiğim tek şey hissettigin kadar doğru olduğudur
10 Yorumla
+1 yılZaten amacını baştan söylemiş ki kapılma diye. Maksat gönül eğlendirmek.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeyecekseniz neden görüşüyor? Uyuz olduğum bir tip
10 Yorumla
+1 yılya hakaret etmek istemiyorum ama sıkıntıların mi var senin? o kadar çıkıyor haberlerde yok internetten tanıştılar başka şehire gidip öldürüldü falan diye gözlerin mi görmüyor kulakların duysun bari ayrıca bu virüs zamanında nereye gittiğini zannediyorsun sizin hobilerin yüzünden boşu boşuna evde kalıyoruz ya biraz beyninizi kullanım yan etkisi falan yok merak etme
03 Yorumla
Soran+1 yılM. al mısın sen ya keyfimizden gitmiyoruz Bitlisteyim burda araştırma hastanesi yok onun icin Diyarbakır'a gidicez Dicle üniversitesi araştırma hastanesine Kalp hastasıyım Boşu boşuna duyar kasma Zaten birini görmek icin şehir degistirmem
Soran+1 yılBence sen beynini biraz kullanmalısın
- +1 yıl
bunu bana söylemen icin önce beynini kullanman gerekiyor. ilk dediğini paragrafta yazmamışsın nasıl bilebilirim ikincisi yine de buluşman riskliydi artık haberlerde böyle şeyler yüzünden ölen insanları görmek istemiyorum kişisel algılama ama biraz vicdanın olsaydı iyi olurdu
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeğendim diye evlenecek değilim ne yaa evliliğe gider gitmez zaman gösterir. Bildiğin kğtük bu. Gerçekten buluşacakmısın onunla
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmek zorunda mı? İlginç bir soru doğrusu. "Normalde beni beğenirler"
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama bu çok aşağıladı beni sanki kendisi brad pitt orta tipli biriyim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılPot kırmış biraz sorun etmeni önermem. Kişiliğine bak sen
02 Yorumla
Soran+1 yılKişiliği iyi yani ne bileyim bugün sabah aradı beni iyi davranıyor
Soran+1 yılNasıl yani pot kırmış
Söylemiş işte beğendi diye evlenecek diye bir şey yok doğru söylüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten evlenmek istemiyorum ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklınızı ne ile yediniz?
Adam belli ediyor ve beğenmedim diyor.
Hâla buluşacağını söylüyorsunuz.
Gidin de kullansin sizi, zina etsin, sonra paçavra gibi bir kenara atsın.03 Yorumla
Soran+1 yılHoop sakin ne kullanması teyzemle onun yaşadığı şehirdeki hastaneye gideceğiz hastane önüne gelecek orda görüşücez Farklı şehirlerdeyiz biz onunla
Soran+1 yılTeyzemlede konustu ayrıca izin almak icin teyzem kızına tahlil yaptıracak bizde kapı önünde beklicez
Cevap sahibi+1 yılSevindim böyle olmasına.
Ama adamin tavri belli.
Cok sinir bozucu sanki sen onu cok begendin. Ayril su salktan
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet yemin ederim o çok iyi değildi yani ona dedimki Sen Brad Pitt misin sanki
Soran+1 yılNormal arayıp söyledim sen kimsin Brad Pitt misin dedim o laf ne öyle dedim gören sancak ki yanıyorum aşkından falan dedim ona sonra özür diledi seni begendim begenmesem derim böyle yapma lütfen falan dedi zaten bulusucaz yanlış anlama beni dedi
+1 yılİnsanlar birbirini/seni begenmiyebilir bunu kabullenmelisin.
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok normal tabiki dediğin ama söylediği lafa bakar mısın
- +1 yıl
Sana verebileceğim tek bir öneri var mutlu bir ilişkinin sırrı güzel bir karakterden geçer.
Soran+1 yılKeşke konuşmalarını gostersem sana bana o kadar iyi davranıyor ki
- +1 yıl
İyi düşün doğru karar ver karakter , kişilik herşeydir ve bunlar iki ayda anlayabileceğin şeyler değildir
Soran+1 yılKesinlikle öyle bugün yine görüntülü konusacagiz
- +1 yıl
Konuş konuş daa iyi tanıyın birbirinizi
Soran+1 yılÇok sağol yorumun için
- +1 yıl
Ne demek
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle evlencek değilim ne demek? Kullanacak seni izin verme ilişki falan ister eminim cinsellik için
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla öyle bir şey istemez eminim benim öyle bir şey yapmicagimi çok iyi biliyor
Cevap sahibi+1 yılEvlilik istemiyor ciddi ilişki olmuck bu ne anlama geliyor sence
Soran+1 yılAma bak simdi cinsellik yok aramizda yasimiz 19 ve evlilik konusu hic acilmadi Bu ne demeye getiriyor anlamadım seni begendim ama evlenecek kadar değil bunu mu demeye çalışıyorsun dedim ona
Cevap sahibi+1 yılValla ben bilmem sen dikkatli ol derim yaklaşmaya çalışırsa izin verme hem korona var nasıl buluscaksnz bilemiyorum başbaşa da kalma
Soran+1 yılOnun yaşadığı yerde büyük hastanw var teyzemle oraya gidicez baska sehirdeyiz oda hastane önüne gelecek teyzemi de görecek
Ondan sana hayır çıkmaz boşver uğraşmayın değmez hayatına bak yoluna devam et üzme tatlı canını kıymetini bil boşver herseyi takma kafana
10 Yorumla
+1 yılbulusma bunla seni daha cok üzer
18 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun ya aslında iyi davranan biri :(
- +1 yıl
yani bence iyi davranmamis sana birden senle evlenecek degilim demesi cok sacma
sanki hemen yarin evlenelim dedinde havaya bak
kesin seni begenmedi kesin yalan söylüyor
Soran+1 yılBencede beğenmedi kırılmayayım diye söylemiyor insan zaten diyemez ki direkt seni beğenmedim diye buluşmayı bekliyor yüz yüze görüşmeyi Duyan sancak ki ben istekliyim peşinden koşuyorum valla
- +1 yıl
aynen iste direkt söyleyemez ama buda kirici bence
görüsmede enerji daha degisik olabilir elbette
ama görüstükden sonra sen etkilenir o da hala ayni kalirsa isin kötü
ins niyeti farkli degildir cocugun
Soran+1 yılBence tam tersi olucak eminim ben onu begenmicem o beni begenicek buraya yazarım bulusmadan sonra Bugün ona yazıp yazmamakta kararsızım
- +1 yıl
tamamdir merakla beklicem bak
ins oyle olurda süründürürsün
Soran+1 yılİnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum Yorumun için çok teşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
rica ederim 😘
+1 yılSadece evlilikten korkan milyonlarca erkekten biri yaygın bi vaka
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlenilecek değilde eğlenilecek kızsın demeye getirmiş 😁
00 YorumlaCiddi iliski istemiyordur
10 Yorumla
+1 yılKendini ağırdan alıyordur sende onu beğenmemiş gibi yap
00 Yorumla
+1 yılben garanti olsun diye dekolteli şeyler giyerdim hehe
00 Yorumla
+1 yılBeğenmese buluşmaya gelmez bence
11 Yorumla
Soran+1 yılYani öyle bu sabah beni aradı interneti kapalıydı evlerinde internet yok çok iyi geçti konuşmamiz
+1 yılEvet dediği doğru ama üslubu yanlış.
14 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ben kendimi bi an değişik hissettim gören sancak ki evlenme teklifi ettim ona ahahaha
- +1 yıl
Fazla ilgili davrandın galiba
Soran+1 yılEvet bence ondan olabilir sence onda şok etkisi yaratmak icin napmaliyim
- +1 yıl
Aslında çok basit. İletişimi birden kesiceksin
Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Baya bir özgüven sahibiymiş çocuk
114 Yorumla
Soran+1 yılEvet gören sanicak Brad Pitt ben onu çokta begenmedim cidden
Soran+1 yılben niye şok oldum ve buraya yazdım söylim mi bana aşırı iyi davranıyor ve birden böyle demesi sok etkisi yarattı herkeste beni begeniyordu ben ondan bin kat yakışıklı kişilerle sevgili oldum
Soran+1 yılGünaydın mesajı atsam mi ona daha erken uyandıgimi biliyor ondan
Soran+1 yılAttım bakalım
Soran+1 yılBugün yine görüntülü konuscaktik sence konusayim mi daha mi soğur ndjd
Soran+1 yılOna günaydın yazdım fakat interneti kapalıydı beni aradı haber verdi bana şurdayım sen napıyorsun falan diye öyle arada wpden yazistik simdide saat 11 de arayacakmis beni öyle dedi
Soran+1 yılBir daha görüntülü konuştuk çok güzelsin bu ne güzellik maşallah falan dedi
+1 yılbegenmediyse gelmez zaten buluşmak için
14 Yorumla
Soran+1 yılbiz farklı şehirlerde yaşıyoruz ben hastane için oraya gideceğim teyzemle hastane önüne gelecek Haftaya bulusucaz
- +1 yıl
mutlu olursun inşallah
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkür ederim yorumun için ❤️
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılNiyeti evlilik değilmiş söylemiş, eğlenmelik
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla öyle eglenmelik bir sey yasamiyoruz eminim bence yuzumu begenmedi
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman arkadaşı 3 Evetle uğurluyoruz 😎
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ☹️
+1 yılUmut vermek istemiyor belki sal gitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılHaftaya bulusma var o zaman napayım peki
- +1 yıl
Def et gitsin hayir yok bunlardan
Soran+1 yılYazmicam bugün ona
- +1 yıl
Yazma yahu
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. nasıl birisin bilmiyoruz ki kanka
05 Yorumla
Soran+1 yılatayım foto
Soran+1 yılBekle
Soran+1 yıl21eylul34 istek at instadan
Allah'ım sana geliyorum
10 Yorumla
+1 yılDaha sevgili olmadınız mi
017 Yorumla
Soran+1 yılYok olmadık
- +1 yıl
O nasıl iş yav. Sexting bile yapmışsındir daha sevgili olmamışsiniz
Soran+1 yılHayır aramızda cinsellik yok yemin ederim konusu bile gecmedi onun icin zaten konuşuyorum onunla
- +1 yıl
Aşkım filan da mi demediniz hic
Soran+1 yılO bana aşkım bebeğim hayatım diyor
Soran+1 yılBende ona diyorum ne yalan söylim bebeğim canım diyorum
- +1 yıl
E tamam olmuşsunuz işte
Soran+1 yılAma cinsellikten bahsetmedi hiç öyle foto falanda istemiyor boydan
- +1 yıl
Yani sen cinsellik olmayınca sevgili değiliz mi diyorsun
Soran+1 yılHayır daha birbirimizi görmeden yüz yüze nasıl sevgili olalım
- +1 yıl
Yüz yüze görünce sevgililik otomatik başlıyor mu yani hdrjejejjs
Soran+1 yılYüz yüze gorusmedigin bi insanla sevgili olmazsin yaa abi
- +1 yıl
Sevgililik ne demek bilmiyorum.
- +1 yıl
Uzaktan her boku yeyin yeyim hayatınıza sonra giren kişiye de hiç sevgilim olmadı deyin iste sen bunun güzel bir örneğidir
- +1 yıl
Örneğisin
Soran+1 yılBen sen miyim direk cinsellik yaşayayım sexting yapayım ya sanane canım bebegim diyosam
- +1 yıl
Tamam banane de sonra hayatınıza giren kişiye de hiç sevgilim olmadı diye yalanlar ediyorsunuz mesele orda
Olabilir neden öyle düşünüyorsn kı
00 Yorumla
+1 yılBeğenmemiş seni anlasana evlilik düşünmüyor
121 Yorumla
Soran+1 yılBende düşünmüyorum zaten o lafı diyerek onunla evlenmek istiyormusum gibi bir izlenim yaratıyor
- +1 yıl
Senbl beğendin mi onu
- +1 yıl
Bence buluşmaya gitme ezik gibi gözükür sün
Soran+1 yılHayır öyle yakışıklı biri değil normal
Soran+1 yılYüz yüze görmek istiyorum seni diyor
- +1 yıl
Amacı farklı olabilir dikkat et
- +1 yıl
Ne zamandan beri tanışıyor sunuz
Soran+1 yıl2 ay oldu hayır amacı farklı değil ben onun yaşadığı yere teyzemle gidicem hastane icin gideceğiz o da hastane önüne gelecek
- +1 yıl
Hastaneye niye gidecen geçmiş olsun
- +1 yıl
Yaşlar kac
Soran+1 yılBenim yasim 19 onun 20
Soran+1 yılTeyzemin çocuğu icin gidiyoruz hastaneye
- +1 yıl
Peki nerede yaşıyor sunuz
Soran+1 yılBen normalde İstanbul ama 1 aydır Vandayim O Diyarbakırda yasiyor Büyük araştırma hastanesi orda Diyarbakır'a gidicez Bende aslen Diyarbakırlıyım oda
- +1 yıl
He anladım peki nasıl tanıştınız
Soran+1 yılInstagramdan tanıştık biz keske onu tanısan çok sabırlı gerçekten çok iyi davranıyor :((
- +1 yıl
Ben tanısam nolcak ki, 😂😂
Soran+1 yılYani cidden hani yazıyorlar amacı farkli ama öyle değil gerçekten
- +1 yıl
Bir kaç ay sonra hamileyim diye soru sorma 😂😂
Soran+1 yılBos yapiyosun ben sen değilim
- +1 yıl
Ben hamile kalmam merak etme
+1 yılNe alaka o söz, kızım devir kötü kolla gtüüü
00 Yorumla
+1 yılNe ara bu kadar sanalcı olduk 😅
00 Yorumlaaz sexy olsaydın keşke
00 Yorumlayüz yüze degisik olur
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum sana yüz yüze cidden pisman olacak
+1 yılİnsan dış görünüşle yargılanmamali bence
10 Yorumla
+1 yılKırmak istememis
10 Yorumlamerak ettim valla :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsta hesabımı yazim ekle atim fotolarımızı
Soran+1 yıl21eylul34
+1 yılEvlenme amacıyla mı konuşuyordunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır yasimiz küçük ve ben ona asla evlilikle ilgili bir sey demedim ki
- +1 yıl
Sen öyle bir izlenim verdin o zaman
- +1 yıl
Aptal oldugu icin kasiyor demekki o gorustugun
Soran+1 yılVallahi vermedim benim gelecekle ilgili hayallerim var evlilik yok asla bunu oda biliyor
+1 yılÇok beğenmemiş bence
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi bencede çok begenmemis
+1 yılBeğenmiştir ya
00 Yorumla
+1 yılAmacı bedenini kullanmak
00 Yorumla
+1 yılBoş veer kııızz.
00 Yorumla
+1 yılhissetdiysen sill
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)