hiç CESUR degilsinz egonuzu kibrinizi arkada bırakın
Sevgili korkak erkekler (bayanlar sizde bakın) Hangisini terch ediyosunz?
hiç CESUR degilsinz egonuzu kibrinizi arkada bırakın
Bu yazdıklarını sen benim aşık olduğum kıza anlat oldu mu?
Egomu cebime koydum 3 yıl önce konuştum hakaretler hakaretler. 3 yıl sonra tekrar karşısına çıktım laftan anlamayan biri oldum adam olmadım adam olsam vazgeçermişim hayatında kimseyi istemiyormuş..
Neyse hayatında kimseyi istememesinin nedeni güvenini kaybetmesi ahahahah daha önceki bir iki sümüklü velet yüzünden canıma okuyor bana da güvenmeyecekmiş. Onun için neler yaptığımı kimse bilmiyor o dahil.
Birazını anlattım inanmadı yazıp çiziyor musun dedi ya? Okulu açılsın yine gidicem geçicem karşısına
Bir sümüklü velet seni üzdü diye bende güvenilmez karaktersiz biri olduğumu kabul edip gitmiyorum diyeceğim. Hayır liseden önce birde taktığı bıdı o kadar eski 5 yıl geçmiş neyin kafasında.
Adamlık senin sorunlarınla uğraşamam senin hakaretlerini çekemem seni anlamaya çalışamam deyip çekip gitmek mi ya?
Sinilendim gene
üzüldüm:(( bazen cok deger verip bu durumla da karsılasabiliyosunz
asıl ADAMIN DİBİ sensin kardesim itiraf etmişsin boşver sen iyilerine layıksın
sadece unut
Henüz değil, bunları söylerim istemiyorum derse. Sen beni istemiyorsan ben seni hiç istemiyorum deyip bitiriyorum. Bunu söyleyemiyeceğimi sanıyor ona üzülüyorum onu çok mutlu edebilirdim. Hayatımı herşeyimi düzene soktum ben iki yıl kayboldum ama sırf ona güzel bir hayat yaşatabilmek için saçmasapan bir matematik bölümünü bitirmeyeyim dedim lise sonra anca onu kazanabiliyordum. Oturdum çalıştım doktor oluyorum ne için onun için. Dışarıdan aöf adalet okuyorum ne için ileride avukat doktor olayım her istediği olsun diye. Ben fakirlik içinde büyüdüm bunu ona yaşatmamak için kendimi paraladım.
Bunları bilmiyor. Nefret ediyorum artık herşeyden ..
yw sacmalama sen doktor olcan ne güzel meslek
tamam dayanak noktan o. ydu
ama artık degmez
yeni bir hayat var önünde yeni kişilerle tanıs
yapma böyle bu kadr bunalım takılma
kız ancak seni gerckten kaybettignde anlicak o da büyük bir gec kalınmışlık...
Biliyor musun?
Ölsem sevinirmiş, sevgililer gününde yanına gittim o zaman söyledi. Onu 5 dakika görebilmek için 10 saat yol gittim gecenin 2'sinden akşam 4'e kadar denemesinin bitmesini bekledim uyumadım iki gece çok mutluydum.
Hayatımda ilk kez gül aldım bir kıza. Onlarıda görmedi küçük bir yer olduğu için çocuğun birine tutması için verdim ileride bekliyordu.
Konuşmada öleyim ben o zaman gibi bir şey söylemiştim öylesineydi. Gülerek ölsen umrumda bile olmazsın etrafımda olmadığın sürece gibisinden bir şey söyledi.
Ağır geldi. İçki sevmiyorum spor + yeşilay kafası işte. Bir hafta gece gündüz içtim herhalde.
Bunu haketmiyorum ki ben. O kadar parayı ben ne yapayım istemiyordum ki ben parayı onun için istemiştim okul umrumda değil
üff ya canımı sıkma o yoksa baskaları var tamam mı
sen haketmiyosun ama o kız mazoşist karakterli insanları hakediyo
unut su kızı okulunda belki ruh esini bulursun nerden bilcen
kafana takma lütfen
duygusala baglanmak tarzım degil cünkü :))
kimseyi istemiyorum konuştuktan sonra olmazsa; okul bıdısı da olsa da olur olmasa da işte
tamam anlastık
herkesin bir ruh esi var bekle nasibini;))
yok olmaz kimse hayatımda o olmazsa; olursa da öylesine işte tüm kızlardan acısını çıkartmak için olur haftalık günlük ilişkiler..
bak canım hergün onu düşünüp nden nefretini ya da üzüntünü besliyosun unut o kızı
kendi saglıgın için bunu yap o zamn:))
lisede intihadan vazgeçmemin sebebiydi o kız; o olmadığında elimde yine koca bir boşluk..
bu boşluk sürecini bende yasadım üni. döneminde hedefim yoktu boşluktaydım
ama şimdi hayatıma yeni hedefeler koydum sen de dene
o senin vazgecilmezin degil
gerek yoktu, neyse teşekkür ederim =_=
en cok fedakarlık sende vardı;))
Aşkını niye itiraf etsin ki bir de niye size aşık olsun ki o var. Bir kadını 1000 kişi ister 1 kişi alır diye bir laf var; o zaman 999 kişi aşkınızdan mağdur mu olacak. Sayet bir şey yaşanacaksa özgüvenli bir şekilde yaklaşır erkek, muhabbette girer sanki sizle arkadaş gibi, havadan sudan konuşur, sizle gezer. Bunları sizle sevgili olmadan yapacak kadar özgüvenli olması lazım; sonra sizden sinyal alırsa bir yerele gidip gelmeler sevgi cümleleri arttar. Sonra akla bir soru gelir: "biz neyiz? " Birlikte cevap verilir: "biz sevgiliz". Böylece hiç bir erkekte kızda üzülmemiş olur. Sevgili olacağına emin olmadığı halde bir erkek niye teklif edip üzülsün ki. Amaç kadının egosunu tatminse erkeğin teklif etmesine gerek yok, erkekler sizin kullanacağınız canlılar değil. Ayrıca çıkma teklifi diye bir saçmalıkta yoktur.
bu sözleri bir yerde okumustum sanki :/
hayır bunlar sizin yazdıgınz sözler olduguna eminim ama bu cevabı sanki bir soruda da vermiştinz hatırlamıyorum soruyu ama sözler aklımda kalmıs:))
Ancak bu kadar guzel bir cevap verilebilirdi;)...
dogru zaman risk alın :))
zamane erkekleri işte. aldıkları protein tozları anca kas yapar onlarda başka dertleri yok.
aynen canım :))
ben kız halimle de söylerim :D ararım da aşkı bulduk gururu mu kalmış
Cevap
50Cevap
bunun korkuyla değil güvenle ilgisi var. bizim istediğimiz şeyi sen de istiyorsan (güzel bir ilişki. evlilik vs.) sen de karşı tarafa güven vereceksin. nasıl senin gururun varsa, nasıl senin duyguların varsa erkeklerin de var ve siz kızlar o duyguları incitmekten keyif alan varlıklasınız. size tek bir laf dense biz duygusal varlıklarız deyip, kendinizi yere atıp ağlamaya başlarsınız.
dolayısıyla güven vermeyen, verdiği güveni de boşa çıkaran kızlara neden kendimizi ezdirelimki? siz de böyle bakarsınız ardımızdan. sevmediğimizi düşündüğünüz o diğer kızla evleniriz. yanın derdinize :)
sende o kızlara teklif etme hocam
biz bayanız esimiz bizimle ilgilenmezse sorunlar cıkar
hersy karsılıklı yorum icin tsk.
Kızın sevgimi hakettiğini sezersem gerekirse alır kaçarım bee :)
Ama nerdeee :)
yok bu şehr içre vasfettiğin ey Nedim
Bir peri suret görünmüş bir hayal olmuş sana
helal sana alkıs :))
Öncelikle şunu belirtiyim ben şahsen dayak yemekten vs den korkmuyorum çoğu kişininde korktuğunu sanmıyorum.
Diğer aşık olduğu kişiye itiraf edemiyor konusunda katılıyorum yani kız konusu açıldığında o kız anlaşılmasın diye esprisine ablasından vs hoşlanıyorum geyiklerine bile giriyorum :D
Korkuyom la. d sapık damgasi reddedilme korkusu olduğu için inkar etmiyorum. d alışkın tecrübeli biri değilim :)
eferin :D
Ben itiraf ettim 6 ay boyunca surundurdu agzima etti sonra da olmaz dedi. Sen olsan naparsin? * boyle duzenin. Siz kadinlar ne kadar bencilsiniz. Biz talip olal kapiniza kopek emrinize amade olalim siz aradan hmmm sen gel havalarinda. S. carim boyle duzenin icine *
kalite meselesi itiraf ettigine pişman olmadıgın bayanlarda var
sen ona denk gelmişsin egosu tavanlarda kendini bişi zanneden hatun hıh:D
evet ben mazoşistim
tecrübem olmadı evlenince yenilikleri takip ederim helal dairede haram olmayanından :D
tamam hocam sen yasa
GUNDAL KULLANICISI sapıktır uzak durun ks bayanları
tamam abi siz basından sonuna kadr haklısınz
gercek kimligimiz toplayıp site abazalarını kendime toplamak da istemm
evt bir tek sen varsın onu buldum :D
tamam ben gericiyim
tamam siz sonuna kadr haklısınz iyi geceler
bende ozguven var kardesım acılırım ben ne kaybederım kı en fazla tıpım degılsın der, yoluma bakarım en azından olmıcak duaya amın demem
alkıslıyorum helal sana
en azından egon tavanlarda degil:))
Valla sevdim mi söylerim çekinmem sonuçları da umrumda değil açıkcası..:)
harika bir cevap cok tsk. ler :))
Dobralık iyidir..:)
sizden iyi ego yapan mı var? çocuk musun sen ergen misin nesin? gururumu ayaklar altına aldım karşı tarafın götü tavandan inmedi sonra şımardı götü kalktı iyice bir de başkalarıyla fingirdeşti ne dion yamuk? biraz da empati yapmayı öğrenin. gidiyorsak kesin bir sebebi vardır. biz 2 dakika yazmadık mı kıyametler koparırsınız ama siz 1 saat geç yazdınız mı ayy oje yepiyürdüüüüm... hiiii bir de aaağda... yaaa bir gidin de önce kendinize bakın. Evlendikten sonra koca poponuzu da biz çekioz.
hadi ya
ego manyagı kızla bende evlenmem
hersey kararınca olcak gec onu arada bir kaprislerim olur o da olsun bayanım
eşimn benimle ilgilenmesini isterim
nazı da çekemem hiç en ufağından bile hemen terkederim kına yaksın..
o zamn evde otur kısmetini bekle :D
erkekler itiraf etmeye korkuyor ne demek mk? çoğu erkek aşık olmaktan korkar asıl itiraf etmekten değil.
nerden bilim bende böyle bir anlam yükledim napim yani:D
bende yanlış bir anlam yüklediğini düşünüp cevap verdim zaten ;)
tamam canım kalabalık ettim
kabalık değil yaptığın öyle gördüğüm için yazmadım. yanlış gözlem yapmışsın onu anlamış oldun ;)
tamam canım:))
anlaştığımıza göre benden de tamam :))
bir kıza açılmak için dayak yemekten korkan erkek yoktur, kaybetmekten korkar, sadece 1 şansı vardır o şansını kullandığında bir daha görüşememekten korkar. dayak yemek bunun yanında çok çok hafif kalır
Haklisib walla
ergenmisin la :D ne korkması ederim karşı çıkabilicek varsa gelsinde anasını sülalesin otobanda ileri geri götüreyim :))
Benim profl resmine bir bakar mısın? Sen olsan böyle bir sıfatın teklifini kabu leder misin :D Göz waaaaar nizam war :D
begenen vardır hocam
Eğer seviyorsam direk ya da bir kaç ufak sürpriz ile söylerim. Eğer sevmiyorsam da bak bizim arkadaşlığımız çok iyi cart curt ama şaka ile karışık sevgili olmayız derim
kanks bn cikma teklif etmyrm. once tanisiyorum onun bana olan ilgisini tartiyorum sonra musait ortamda duygusal an bulup opusme veya elini tutuyorum cikma teklifine gerek kalmyo :))
iş bitirici ucuz kızlarmıs
olanla yetinmek lazim kanks :D
ben nadide parcaya talibim
kaliteyi severim neticede bir ömür kullancam
Bayan gizli kullanıcı hayatım boyunca 27 tane sevgilim oldu sadece 1 tanesine ben teklif ettim ve hiç çekinmedim. Erkek korktuğu için teklif etmemezlik etmez sadece tersler alay eder diye çekinir.
nden bu alaycılık hı
içimden geldi kusuruma bakma.
özür olcak bir durum yok.. erkek alay niye ediyo onu anlamadım son yazdgn cümleyi
OMG yanlış anlamışım :D Özgüven eksikliğinden dolayı kaynaklıyor bunlar.
ailelerin sucu ne diyim ama buna sıgınmak da sacma oglan kendini geliştirsin yetiştirsin sonradan kazansın özgüvenini o zamn
Orasını bilemicem
İnsan bir seviyeden sonra profesyonelleşiyor biliyormusun. Artık kendi dayağımı kendim atabiliyorum :):):)
ways
o kadar cesur isen sen sevdiğini sevdiğine söylersin
sizi de analar doğurdu bizi de
o yüzden hiç bir bayan kusura bakmasın sizde cesaret etmezseniz başka birini seçmeyi kabulleneceksiniz
adaba uymak lazım benim cevremde önce erkekler
onursuz birliktelikten onurlu bir yalnızlığı tercih ederim
tabi bu durum hem bayan hem erkek için geçerli
bunları biz zorlaştırıyoruz aslında bayan ve erkekteki cesaretsizliğin sebebi karşısındakinin acımasız olmasından kaynaklanıyor
sevdigim bana teklif etcek bende hayır dicem naz yapicam
sen sevgi aramıyorsun ki istediğin gibi biri çıkar merak etme ama istediğin kriterlerde olur mu bilemem
cok az bir kriterim var inançlı ve kültürlü bir bey uzun boylu cok fazla yakısıklı olmasın ortası olsun
ahlaklı bir beyefendi
öyle ise naz yapma sebebin nedir neden zora koşuyorsun o beyfendi ise sende hanımefendi olsana
ruh eşim cıksın onun hatunu olcam :D
iyi bakalım naz yapma ama
tamam :))
durumuna göre de değişir istediğin kadar cesaretli ol yeterli şartlar (onlarda kişiye göre değişir :D ) yerine gelmezse nafile işini garantiye almak varken niye riske atasın
tarihe gecen insanlar hep risk alan kişilerdir
senin tercihin
dogru zamnda risk ;))
ben öyle sıkıntım olmadı genelde kadınlar benden korktu..
nden
oooo neyse hakkınızda hayırlısı:d
Walla bn cok utaniyorum her konuda ozguven wsr ama bu konuda yok ne yapmaliyim
dogan cüceloglu kitaplarını oku
Bu tür cümlelere gelmeyin sonra gaza gelip lafı yiyip oturuyorsunuz ne oldu numara alcaktın müdür?
yaw bişi dicem azar işitince dayak yiyince ne kaybetcen hıı
cocukken yaramazlık yapardık annelerimz döverdi yine de vazgecer miydik sevdigimzden hıı
BEN BEN BEN
siz kızlar adamı ters köşeye yatırıyorsunuz korkar tabi adam sağınız solunuz belli mi hayır güven olmaz sizlere
tabi öyle yapcaz yoksa evlilik nasıl ayakta durcak :D
keşke olsa da teklif etsem. korkarım deyenimim yok...
Bence dayak yenmez. En fazla reddediliriz. Riski almazsan kızı kapamazsın. Risk al ama kızı kapama iyidir. Risk almadan kızı kapama o kötüdür :D
Rezil olmaktan korkardim eskiden artik daha olgunum reddin konusu varsa girmem o ise zaten
vays kibirlisin yani :D
askta gurur olmaz.
kibrin asktan öteyse bu köle aramaktır
Hayir ben çok asik olabilirim aslında başka hicbir kişi görmez gözüm ama karsilastigim tipler bana asik olduklarini iddia ediyorlar buna inandiramiyorlar beni capkin saniyorlar oysa ben özgür ve sosyalizm tipik kova burcuyum zamanla kiskanclik ve kavgalar bitiriyor ilişkiyi bir de bir koz hic beni ben olduğumdan seviyor gibi gelmiyor beklenti çok iyi bir eğitim aldim doktoraya baslayacagim maddi durum iyi arabalarim var isim var tip yeterli iyi laf yaparim bakimliyim tek sorun kolay mutlu olamamam ve halen karin kaslarim yeterince iyi değil :) suna inanin para olmadan tip hic onemli değilmiş gecen gun okulun en yakisikli elemani yerine kiz beni tercih etti ama beyni beni doyuramadigi için 3. Cikista biraktim, arabamla geçerken kozlar laf atiyorlar umrumda bile değil ama ego uçtu sanirim birinin beni reddetmesi lazim ki ben bu kişinin peşinde kosayim ve cabalayayim ve bubiliski benim gözümde değerli olsun yoksa ben bu gidişle iyice evde kalicam
kova burçları oooyee..
özgürlüklerin burcu..
kapitalist bir türkiye sisteme ayak uyduran bir bayan
ama dogru para olmayınca neyse...
en azından gururunu satmamalı bayan
sahsen ben olsam karsımdaki kişi zenginse benden tahsil olark yüksekse
ona yetişmk için kendimi geliştirim onu kaybetmemek için ya da vazgecerim
davul bile dengi dengine..
hayat bu su an senin yanında hep sahte insanlar ve dostlar bayanlar olcak cünkü paran var
içinden nadide parcayı secmen zor olacak:))
İnanin su an çok yalnizim çok insan tanidigim halde su an eskisehirdeyim arabaları biraktim garaja cikarmiyorum çok zorda kalmadikca, kendi zevkim için almistim gezerim diye ama millet marka hastasi ne yazik ki arabasizken ve kotu araç kullanırken yüzüme bakmayanlar beni faceden telden bulup arkadaş olmak ve faydalanmak istiyorlar kadini erkeği hemen hepsi ayrıca ödev yaptırmak isteyen İngilizce vesaire yardim isteyen arti diskoya takilip hesabi bana yikmak isteyen hatunlar ki sevgili değiliz ve bunlar sürü halinde bana yapisiyorlardi ayni anda 3-4 kiz veya yanci erkekler hepsini durdum kenara zaten ben kimseye kendimi kullandirtmam artik daha sade ve düzenli yasayacagim bu arada en iyi aslan ve terazi bayanlariyla frekansim tutuyormus bunu da görmek iyi oldu ;)
ya ben kovayım:D iyi o zamn konusabilrz:P
Bill Gates'in hayatını okumustum
zengin oldugu halde o sade sıradan bir hayatı tercih etti.
cimri denilebilcek kadr eli sıkıydı..
öyle yasarsam öyle düşünürüm yeterince üretemm demişti
bu sizi işinzden alıkoyuyo mu, işinzde üretebiliyo musunz?
hayatınızı yadırgamıyorum gercekten parayla dolu herkesin filmlerde seyrettigi bir hayat var elinzde..
sahtelikler cok.. bazen bu fazlalıklarda sıkabilr.. sıradanlıgı da arayabilrsinz..
cok zor durumdasınz..
herseyin fazlası da zararmıs
ya da paranızı dagıtın afrika. daki insanlara yardım edin sıradan olun
Ben eli siki değilim aksine comertim ama menfaatcileri defederim genelde salak ve bilmediği konuda yorum yapan yalan söyleyenlere tahammulum yoktur ama asla insanları kucumseyip kendimi büyük görmem ama bazilari iddialasirsa genelde ezer geçer ego patlamami o kişi üzerine yaparim ki bir daha insan içine cikamaz hale gelir o kişi ha bu arada beni kizdirmak çok zordur ama kizarsam Asiri güç kullanimi oluyor iste çok okurum çok gezerim cabuk bikarim asil olmam çok zor ana bir oldum mu da dünyam o kadim olur, humanistim ve insanlara yardim etmeyi severim ama az da olsa lukse eğilimin var farkli olmayi seviyorum çok yaraticiyim, çok çok zengin değilim ama ortalamanın çok üstünde Allah'a şükür, ana çoğu insan sahte borç isterler gezdirilmek isterler is isterler ustuacik arabani ver kiz tavlayalim derler, derler de derler param durur ama tabi ki yardima devam sifira dussem kimse bakmaz sanmam ben Brad Pitt olsam simit satsam siz bakar miydiniz misal?
kova burcunun bas kahramanısınz yani :))
dengimde olan yenilikleri seven cılgınlık yapmayı da sevsin psikopatlık karakteri olsun beni eglendiren ve seven birine bakarım..
esim yakısıklı olursa ya beni aldatırsa ya bir sürü bayanlar peşinden koşarsa
cok fazla yakısıklı da olmasın kıskancım ben kıskanc sevdigimi kıskanırım
eyv.
Kova bayanlarindan çok korkuyordu diğer bayanlar niye peki? Bu arada kova burcu erkeğini anlatiyorsunuz erkek tipiniz olarak ama kova erkeği kova bayani anlaşamaz genelde derler ego savasi olma ihtimali yuksekmis onun dişinda anlasirlarmis simit satan Brad Pitte asik olmazdiniz o halde gayet mantiklisiniz yani
sen yanlıs okumussun hocam :))
kova-kova bal gibi de anlasır
birbirini anlayan burçlar
yeniliklerin özgürlüklerin burcu..
ego savası olur arada bir bu normal ama bunu birbirini ezmek için kullanmasa mesleki yasamında ve seviyesiz insanlarda kullansa iyi olur..
esini asagılmasın esi için mücadele etsin fedakar olsun
öyle düşünüyorum.. mantıklı olmam lazım bazen çok kıskanç olabiliyorum:D
egoya takılma ya..
bazen erkek ego yaptıgında bayan nabza göre serbet vericek taktik meselesi :D
ben suna inanıyorum seven insan birbirlerini üzselerde hemn barışırlar kıyamazlar o kadr
ilişkiyi cıkmaz noktaya götürmezler bazen fedakarlık yapmak lazım ego da:))
hocam bazen risk almalısınz
ama işkolik kovaları tercih etmeyin sakın evde büyük ego patlaması yasanabilr :D
ben baharatlı yasamk isterim tutku, gizem ve fedakarlık olmalı:P
inatın kılıfı kapris olsun bir zahmet o vakitlerde erkeklerde bize katlansın :D
Tek su konuda farklı düşünüyorum sizden, ben teklif etmiyorum çünkü aşkta kadin erkek eşitse kadınlar da teklif edebilmeli cikmayi sevgili olmayi evlenmeyi diye düşünüyorum bu arda gizem fedajarlik tutkuyu da katarsaniz özgürlük basari yenilikse aradiginiz siz kesin bir kova bulun derim ama egosu az torpulenmis olsun
nasip işleri hangisi mantıgıma yatarsa :))
bana yasamımda bütün renkleri katan bir kova güzel olur aslında kriterlerime bunu da ekliyorum o zamn :P
asırı kıskanclık beni de bogar ama sunu da düşün sen sevdiginle birliktesin bir mekanda
bir de su var benim yükselenimde ikizler..
kova+ikizler birleşince psikopat bir burç haline geliyo:D
ben kıskancım ya sevdigime biri asılırsa kendimi kaybedebilrim
ya da sevdigim benimle ilgilenmeyi bırakırsa kıskanmam ama cıldırtırım :D
siz bence deneyin..
burçlara takılırsanız evde kalırsınız bu gidişle:))
hocam sizinle mesaj yoluyla iletişme gececegim
bu sorunun sürekli gündemde kalmasını istemiyorum da..
ne aşkımı itiraf ettim nede red yedim bu zamana kadar ama hep s. ktir çektim.
Ne alakası var şimdi gayette itiraf ediyoruz dayak yemekte nedir...
işin esprisi :D
aman sanki kızda hemen bizi begendiydi alla alla bana bir ışık yaksın hiç durmam
illa ışık yakcak yoksa olmaz :D
ee ii o zaman mahallede gördüğüm her kıza sulanayım hangisi kabul ederse
SEn ayran gönüllüsün kalbin bölük pörçük o zamn
ayran anlamamda karsıda bir kız ee bakıpduruyoz ama onunda yüzünün güldüğünü görmedimki hiç nabim şimdi ben umut yoksa baska kızlara bakarım
bak bakalım kalbi parcalı
ne parcası yaa 10 sene önce bir kızın peşinde cok dolandım belkiş 1 sene belki fazla aşıkda olmustum ama ben cekingenim diyemedim ama hiç bir karslıkta görmedim yumrukta yedim ordakilerden
bu toplumda cesur olmak aptal işi çünkü elalem ne der mantığı var
bu büyük bir sacmalık ve kararsızlık yemişim toplumunu
bence asıl olgunluk reddettiyse fazla düşünmemektir
sen gerekeni yaptın ve bitti olmadı
olgun olmak zorundayız..
2 tarafında egosu var arada bir yapmk gerekiyo
ama bayanlar hep ilgi ister garip yaratıklar işte:D
12 bilinmeynli denklem cöz cöze bilrsen
yani karsılıklı
ilginin bedeli erkege ilgi ::D
ee yani:D
dogru zmnda risk:D
kalp bir baska der beyin baska
degecek bir kadına edeceksin teklifi
Can sağolsun. Elbet biri çıkar evleniriz :) Sevmeden asla tabi ora ayrı :)
bugune kadar hep gittim söyledım dayakta yedım ama ben daha cok yedım :D :D
dayak yiyen var mı ya? elin ayağın düzgünse alır gidersin yok değilse ya da hanzoysan ufff sen kmsn be slk der en fazla
Yapi meselesi kimisi korkar kimisi gayet rahattir bu konularda
bazen yapıları kırmak lazım ask işlerinde
iyi o zamn sen o tabuları kırma beyninde
sonra agıt yak
-ben sevdim eller aldı- diye :D
ne aşkı la aşk ne la nasıl bişey kaldımı hiç oldumu
Gerçek hissettiren ne az kişi var hatta yok gibi işte onun için her türlü cesaret girişimi mümkün ama yok.
Bn olsam kizi tutar kolundan gotururum dayak yiceksemde en fazla 2 yumruk 3 tekme yerim yarim saat snra da dayan acisi gecer zaten
Dayak ihtimali varsa her zaman uzak dururum, manyak mıyım?
Niye dayak yiyoz ya suçmu aşkımızı itiraf etmek :/
Sanırım uzun zamandır teklif almıyorsun
yaklasık 6 yıla yakındır kimseyle muhatap olmuyorum hatta buna +1 ekledim malum kpss var idealler işte :D erkeklerden daha cok seviyorum:P
:D :D
hiç korkmadım hep reddedildim
çok cesurum ve yüzsüzm :D hiç de korkmam :D
Bnde olabilsem ama malasef
karşındaki de bir insan senden fazla bişeyi yok :D cesur olun beyleeer :D utanacak bişey yok :D
dayak yememeyi tercih ederim tabiki
Korkakliga devam kizlar güven vermiyo
Aşık olmamayı tercih ederim oldumu :D
muhtemelen dayak yerim
Geçmiş olsun. alo enayi koca hatı : 0700...
Etmemeyı kanks
nden kanks degmez mi?
yoksa dayak yemekten mi korkuyon :D
sorun olarak hayatını düzene katmadıysan belki bu nedn olabilr:))
bu sitede popülersin, yapabilrsin hadi kanks yarın git sevdigine sürpriz yap ve İTİRAF ET ;))
hayır kanks bilemem ben bunu sana gercek hayat acısından örneklendirme yaptım:))
hergün için yanıp onu düşünücegine söyle ve rahatla kanks relax ol ;))
tamm kanks bir an evvel hayatını düzene kat ve evlen sevdiceginle:))
he keke
Seni seviyorum?
dayak hee vıyşş :):)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar