Anne babayla arası iyi olan evlenir. Ama ben kendiminkine baksam, daha doğmadan terk etmiş, zorla doğuma yakın çağırıp getirmişler ama doğumda tekrar kaçmış, sırf kız çocuk olduğum için benden her an nefret etmiş, annem eziyet edip de en son ben 6 yaşındayken boşanıp bizi de annemden hep kaçırmış, bana gramlık yemek vermemiş hep ben gizli gizli yemişim yakalandıkça dövülmüşüm hep eziyet edip dövmüş, geceleri uyanıp uyanıp saçlarımdan çekip sağa sola savurarak uyandırmış. Birkaç kere 6 7 aylığına terk etmiş. Nefretini her an belirtmiş, şu an evliyken bile sen mutlu olamazsın sürünmen lazım diyerek beni işimden attırıp eşimi de niyetlendiğinde benim uyarımla kurtulmuşuz. Bu tür insanı azcık andıran biriyle sohbet bile etmem
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır kesinlikle. Babam çok çabuk sinirlenir, ne kadar takıntılı bir birey olduysam küçüklüğümdeki "Ya babam sinirlenirse" korkusundan, millete sadece bağırır çağırır ama bana şiddet de uygulardı. Ha babamı severim, emekli olduktan sonra eli mahkum kişiliği çok değişti, daha sakin biri oldu. Ama yine de onun gençliğindeki gibi biriyle evlenmezdim
Babasini seven var mi?🤪 tabi saygiyi hak eden fedakar babalar da vardir belki ama bana denk gelmedi maalesef. Yorumlarda da cogunluk annesi gibi biriyle evlenir ama babasi gibi biriyle evlenmemeyi tercih ediyor. Babalar ve baba olacaklar, o yuzden bu durumu sorgulasinlar derim
Bunu araştırmalar da kanıtladı. Babasını çok seven kız çocuğu büyüyünce babasına benziyen erkekler le evleniyor. Bu durum erkekler için de geçerli. Annesini seven erkek, aynı annesi gibi bir kız la evleniyor.
Babamın bazı huyunu seviyom bazı huyunu sevmiyom o yüzden emin olamadım mesela çok beceriksiz hiç bir şey yapamaz herşeyi kırar aşırı sakar amcam çok yetenekli mesela elinden her iş gelir bahçesiyle ilgilenir keser biçer süsler eve renkli ışıklar alır takar babamsa sadece oturur bişeyler yer yatar git sende yap diyorum gidiyo kırıp döküp geliyo -_- onun dışındaa sakin birisi hiç birisiyle kavga ettiğini görmedim bana hiç kızmadı dışarıya çok bonkör olması da ayrı bi kızma konum
Kızlar babalarına benzeyen erkeklerden hoşlanır derler ya hep, ben yeni yeni anlıyorum sarışın mavi gözlü erkeklere olan zaafımı😅 Babama benzeyen bir erkekle sevgili olmayı canı gönülden isterim. Hatta sevgilim ya da eşim mümkünse babama benzesin😂
Şu zamanda yaşayan hangi insan evladı “erkek veya kız” hangisi babasının haysiyetini gururunu düşünüyor ki.. şimdi bu kadar düşüncesiz insan varken ana babaları ne yapsın. Babalar analar evlatlarına haksızlık etmez !
babama benzeyen biriyle evlilik yapmam, bazı şakacı yönleri vardır babamın , ama babama benzeyen biri olmasn. eşeğin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş :) uzak et ya Rabbim
Babam gibi bir eşim olsun istemem. Çünkü kafa yapımız ve huylarımız zıt biraz daha ama anlayış ve medeniyet olarak evlendiğim kişi babama benzeyebilir.
çok büyük ihtimalle inatçı biriyle evleneceksin :) Annen gibi biri bilinçaltında senin safe zone un ve benzer karakter bulunca fark etmeden bağlanacaksın
işte orası senin güvenli bölgen. İnatçı değilsin. Sadece inatçı davrandığın zaman kendini güvende hissediyorsun ve bu sebeple inatçı davranmak hoşuna gidiyor. bu sebeple karşındakinde de bunu görünce hoşuna gidecek bir müddet sonra
Ne alakası var? Babası tarafından psikolojik - fiziksel şiddet uygulanan büssürü kadın var. Böyle durumda nasıl sevebilir? Yaa da babasını sevse bile, huylarını beğenmiyor olabilir ve de öyle biriyle evlilik yapmak istemez.
Kusura bakma babamda aşırı saldırgan bi huy olmasından ben sorumlu olmasam da eşimle gayet de mutluyuz. Ve sen "bundan karrıı olmaz" desen de eşim benden gayet memnun ve herkes de çok şanslısın diyor. Başkasının düşüncesiyle de aramız bozulmaz