Bir insan askerdeyken neden sevgilisine karşı olan ilgisi azalır sevgilim şu an hakkaride askerlik yapıyor gitti gideli sanki hayatında ben yokmuşum gibi bana verdiği değer ilgi azaldı sanki ben olsamda olur olmasamda çok bunaldım ne yapacağım ben
Cevabın nedir?
Askerlik öncesi tozpembe , askerlik sonrası kapkara lafı vardır bilir misin?
Askerdeyken hayatın pembesi gider tozu kalır geçinme sıkıntısı evlilik ve sonraki sıkıntıları daha ciddi dşünürsn ve bunların üstüne birde askeri hiyerarşi dzende ast-üst, emir-komuta derken g... kurtarma derdi insanı olgunlaştırır. Askerlik hayatı planlamaya başladığın yerdir kısacası ben neydim ne olacağım diye sorduğu yerdir insanın.06 Yorumla
Soran+1 yılBunları düşünürken karşındaki insan yok mu sayılıyor
- +1 yıl
Bazen şöyle düşünürsün askerdeyken ben kendimi doğrultamazken sevdiğimle nasıl belimi doğrultacağım korkusu da var işte ama bu soğukluk değil düşünceli halinden çabucak anlaşılır seni her zaman üstün tutar ama konuşmaları istemeden ayrılığa kayar hüzünlü konuşmalar ve hüzünlü ses tonları hissettirir geleceğe dair endişelerini.
Soran+1 yılSesi hiç hüzünlü değil bide orda 2 tane bayan komutanı var bugün durmuş onları anlatıyo kıskanç birisi olduğumu bildiği halde
Soran+1 yılBence soğutmaya çalışıyor orda iki tane bayan komutanı varmış birisi onun yaşında bugün gelmişler pideye yaparken susam döküyorlarmış belkide ona karşı birşey hissetti
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Bende hakkari 34. Hudut Tugayi 4. Hudut taburu 4. Hudut bolugu de görev yaptım yogunluktan ilgilenemiyor nefes aldrmazlar sürekli iş verirler denetleme yaparlar normaldir merak etme
03 Yorumla
Soran+1 yılo fırında ama rahatta telefonu sürekli elinde 2 tanede bayan komutanı var aklıma gelmeyen kalmıyor çıldırdım
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Askerlik ne yapıyor dur sence? Ne bilim gittim mi sanki deme.
Duymusundur hic alışık olmadığı sıkı eğitimi olacak. Görevini belki hic beğenmiyor ama yapacak. Oda arkadaşlarıyla belki hic anlamıyor ama anlasacak ya da sorun yasacak.
Eger dikiş nakış ilgin çekiyorsa. Sevgiline Atki ör, yani aklında ona bişey yaptiginda mutlu ama arayamadigi icin öfkelenmicen bir etkin03 Yorumla
Soran+1 yılFırıncıydı ordada aynı görevi yapıyor zaten beni bu hale sokmak için bir sebebi yok
Soran+1 yılEvet canım
Benim sevgilimde askerde ama boyle olmadi. 1 2 kere olmustur oda cok uzun surmedi. Hep mesaj atar konu bitince ee napiyosn flan dye uzatir. Allah bozmasin. Ama sen sabret tatlim sen ona daha cok yakinlik goster. Hic degilse ben elimden geleni yapiyorum dye vicdanin rahat eder. Bide orda psikolojisi bozulmus olabilir ustune gitme. Umarim hersey duzelir
012 Yorumla
Soran+1 yılBen çöktüm artık sürekli ağlıyorum sanki istemiyor beni hayatında
Soran+1 yılSon 1 haftadırda felan çok ilgisiz
Soran+1 yılYok canım o böyle değil di şunu söyliyim 2 hafta önce kasımda izne gelcem bir söz yapalım dedi tamam dedim bugün diyorum ki annemler soruyo gelcekmi diye daha çok var kasıma diyip lafı değiştirdi
- +1 yıl
Ya belki ordaki arkadaslarindan etkilemistir. Oluyo boyle seyler. Orda sevgilisi terk eden birsuru asker vardir. Bunlari duydukca belki etkileniyodur. Zaman ne gosterir bilinmez. Yine acacaktir bu Nisan konusunu. Suanlik hep alttan al ne olursa olsun alttan al. Bende cok agladim seni cok iyi anliyorum emin ol
Soran+1 yılSabır kalmadı canım artık şeytan diyo git hakkariye rezil et onu dön geri
Soran+1 yılTamam canım
Soran+1 yılMesaj göndeeilmiyo sana
Soran+1 yılTakipte edilmiyo canım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
32Cevap
Al işte hepsi. öküzzz yarın. benim doğum günm ve. o 1 hafta önceden. kutladi veee dogum gunumu. sordum yzuk tarihini yazdiiii... sanki. sadece askerlik. onlar yapiyorlar gibi. davranmasi. beni. daha. da sinir. ediyor...
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimki gittikten sonra öküz oldu burdayken gayet iyi sözünden çıkmazdı
askerligi tatil falan mi saniyorsunuz? Psikolojik olarak etkileniyor insan. Ayrica erkeklik diye bisey kalmiyor disi sinek gormuyorsun. ilgisinin azalmasi bu yuzden
05 Yorumla
Soran+1 yıl2 tane bayan komutanı var
Soran+1 yılyok artık daha neler
Soran+1 yılnedenki
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKızım normal yerde askerlik yapmıyor adam..
Yat kalk Allaha şükret sevgilini sağa salim oralardan sana dönsün diye..
Hey Allahım!01 Yorumla- +1 yıl
Dua et sana dönebilsin adam...
+1 yılAdam hakkaride az anlayış göster, askere gitti canım tatile değil. Şimdi neler çekiyor orada sen ona ilgi göster şimdi onun sana ihtiyacı var.
01 Yorumla
Soran+1 yılBana ihtiyacı olsa aradığımda açar ya da kendi aradığında biraz düzgün konuşur dimi
+1 yılbenimki de Isparta merkez çok ağır eğitimmiş biz nişanlıyız canım o sitres altında sen alttan al
011 Yorumla
Soran+1 yılHep alttan alıyorum herşeyi ama bazen azda olsa ilgisine ihtiyaç duyuyorum
- +1 yıl
nişanlımda öyle oturduk konuştuk aşkım ne yapayım herşey üstüme geliyor senide ihmal ediyorum biliyorum ama elimde değil diyor sabret askerlik bitince normale döner
Soran+1 yılKalmadı daha sabır herkese normal davranırken bana uzak olması kötü oluyor
- +1 yıl
bence seni kendine yakın görüyor ve nazını senin çekmeni istiyor nişanlım bana vakit ayıramaz çevresinden derdini hep bana anlatır çözüm buluruz mutlu oluruz bazende o benim tribimi çeker canım yazık oğlana ne kadara kaldı peki
Soran+1 yılDaha usta birliğine gideli 1 ay oldu 9 ayı kaldı
- +1 yıl
canım bence sabret 9 aydan bişey kaybetmezsin bitmiş neredeyse
Soran+1 yılİyide karşımda ki beni istetiğini belli etmiyosa sabredecek birşey kalmıyor ki ortada
- +1 yıl
o zaman otur konuş canım böyle devam etmez seni seviyorum senden ilgi bekliyorum yanlız odun sa sevgilin o ayrı al karşına konuş bana akrşı olan ilgin azaldımı diye sor siteye sorarak çıkış bekleme burada ki insanalar yanlız insanlar onlardan beklenti bekleme
Soran+1 yılVereceği cevap belli canım saçmalama sinir etme beni bu yani malımı biliyorum
- +1 yıl
Aynı. Örnekten. Bende de var :+) takmiyorum. Ve mutluyum. d
Soran+1 yılBiraz önce konuştuk Kasım da izne gelmeyi düşünüyordu geldiğindede bir nişan söz gibi birsey yapalım demişti annem sordu bugün ona söyledin daha kasıma çok var diyip lafı değiştirdi bende sana karşı çok doluyum sakın izne bile gelme çok kötü patlarım sana dedim ne oldu ben ne yaptım diyo bide ya
Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. orda komutanların baskısı moralsizlikten sana öyle geliyodur. Askerlik insanın canını bazen sıkar kötü etkiler bazen iyi gelir. bişe yap ilgisini artır
02 Yorumla
Soran+1 yılama ne yapım iste sorun orda
sevgiline bence hak var hakkari kolay bir yer değil psikolojik durumu yıkıntı ıcınde olabılır.
04 Yorumla
Soran+1 yılBirazda beni düşünmesi gerekmezmi ama sevgilisiyim sonuçta ben onun
Soran+1 yılsevgiline böyle davrancaksan olmadığı daha iyi
+1 yılHakkaride askerliğin ne oldugunu bir düşün. Her zaman ulaşamaz sana. ASKERLİK bu.
220 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ulaşamaz sürekli facede ama
- +1 yıl
O zamaaan sorun var demektir. Mesaj attın mı hiç?
Soran+1 yılYok arıyor ara sıra ama doğru düzgün konuşmuyor
- +1 yıl
Askerlik belki psikolojik yönden etkilemiştir, ya da sana uzak olması.
Soran+1 yılTam tersi olması gerekmezmi özlemini biraz belli etmesi gerekmiyomu
- +1 yıl
Özlemini belli etmesi gerekiyor tabi ama bu ne kadar sevdiğiyle de alakalı. Çok sevse belli ederdi, az sevdiği icin uzakta olmak senden soğumasına neden olmus olabilir
Soran+1 yılBenimle aynı düşüncedesin
- +1 yıl
Ne yapacağına karar vereceksin artıık :)
Soran+1 yılAyrılık kapıda diyosun yani
- +1 yıl
Ayrılmak istiyor musun :)
Soran+1 yılKolay kolay kaldıramam yokluğunu
- +1 yıl
O halde kabulleneceksin böyle olmasını
Soran+1 yılGondermez olaydım onu askere
- +1 yıl
:D öyle bir seçeneğin yok malesef hanım efendi
Soran+1 yılVardı aslında o 4 sene daha gitmicekti ben zorla bozdurttum tecilini bildiğin yalvardım git diye
- +1 yıl
Ne düşünüyordun aceba o an? Gitsin bir an once gelsin mi?
Soran+1 yılAynen gitsin aramızdaki engel kalksın diyodum salaklık bende
- +1 yıl
Niye salaklık olarak bakıyosun ki :D gayet normal bir düşünce
Soran+1 yılŞuanki durumda olacağımı bilseydim kesinlikle yollamazdım beklerdim biraz
- +1 yıl
Ama değiştiremezsin artık dediğim gibi alışman gerek
Üstüne gitme derim zor gerçekten nasıl benzetsem bilmiyorum 365 gün adetten kurtulamadığını düşün?
00 Yorumla
+1 yılTabi adam tatilde elinde pro viski seni unuttu.
Ulan ne egonuz var sizin! Hakkariyi gitte gör. Neden azaldı anlarsın.00 Yorumla24 saat emir altinda... gece nobete cikanda sen degilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılFırında orda çok rahat 24 saat facede nöbette yok ona arkadaşım
hakkarıye askere sende gıt gor ebenınkını tersten kanks adama yuklenme bence
01 Yorumla
Soran+1 yılRahat ama orda fırında zaten 24 saat faceden çıkmıyo zaten
+1 yılonca erğin arasında hormonlar taban tabi empati kurmak lazım.
00 Yorumlakasap etderdin de koyun canderdinde seni niye aramadını anlaman mümkündeil onu anlaman için askere gitmenlazım senin sonra haaaaa dersin.)
00 Yorumla
+1 yılzaman bulmak cok zor telefon zaten yasak biraz sabırlı ol
012 Yorumla
Soran+1 yılTelefonu var arkadaşım sürekli facede zaten
- +1 yıl
belkide özlediği insanlara bakıyodur hiç yazmıyosa vardır bişery
Soran+1 yılBenimkini kapattım onun facesine giriyorum ara sıra öyle bakıyorum pek kimseyle konuşmuyoda
- +1 yıl
acık bırakıp yatıyomu bilemem ki
Soran+1 yılOyun oynuyo sürekli oyun benden daha önemli oldu orda
- +1 yıl
insanın daha cok özlemesi lazım ama demekki orda canı sıkılıyo
Soran+1 yılya da soğudu benden
- +1 yıl
neden sogusunki hakkaride baska kız bulcak değil ya
Soran+1 yılBenden uzakta olduğu içindir belki gözden uzak olan gönülden ırak olur demişler ya doğrudur belkide
- +1 yıl
oda olabilir ama insan sevdiğini hiçmi özlemez bosver fazla takma
Soran+1 yıl1 ay oldu bide usta birliğine gideli
- +1 yıl
daha yeni yani oooo şimdiden böyle yaparsa ilerde belki özler
Aşk İlişkileri konusunda 815 cevap paylaştı. askerde mantık arama. edebildiğin kadar idare et. alttan al derim. hadi kal sağlıcakla..
00 YorumlaAdam götü kurtarma derdinde iflahi gibiliyo sen hala ilgiden bahsediyosun. Bırak uyusun adam be..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOna orda neler yapiyorlar senle ugrasicak hali kalmiyor alttan alin
00 Yorumla adam hakkaride asker sen burada ilgi göstermiyor diye yakınıyon biraz insaf yahu
00 Yorumla
+1 yılgözde uzak olan gönüldende uzak olurmuşderler atalarımız
00 Yorumla
+1 yıladam canıyla uğraşıodur bir rahat ver nefes alsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladamın askerden önceki ile askerden sonraki aklı çok farklı oluyor beni askerlik adm etti.
00 YorumlaRahat birak bio adami ya ala ala isi gucu uok seni mi dusuncek bakalim sag saglim gelecek mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılHakkari'de yaptığı için normaldir.
00 Yorumla Askerden geldigi zaman rahatlatır seni emin ol
00 Yorumla
+1 yılşap basmışlardır yiğidime :) evlat uykuda
00 YorumlaPsikolojisini düşün öyle hareket et..
01 Yorumla
Soran+1 yılOnunda biraz beni düşünmesi gerekmiyormu
askerlik yapmadığım için bilgim yok maalesef.:)
018 Yorumla
Soran+1 yılSizin yerinize biz yapalım zaten askerliği hiç olmazsa içimiz rahat olur
Soran+1 yılBen o zamana kadar kafayı yemezsem tabi
Soran+1 yılDaha 9 ay var 1 ay oldu usta birliğine gideli
Soran+1 yılOraya uyum sağlamış gibi onun derdi birtek bana ben sanki yokum hayatında en basitinden telefonda bugün durmuş fotoğraf gönderdim 10 güne gelir diyo bizemi gönderdin yok annemlere diyo ben yokum onda
Soran+1 yılGit ordan al diyo bana dengesi bozulmuş şeytan diyo git hakkariye rezil et onu dön geri
Soran+1 yılDemesi kolay arkadaşım o gitti ama askere burada ben çekiyorum cileyi
- +1 yıl
zor bir durum anlıyorumda. keşke yardımcı olabilsem. ya da yol gösterebilsem. onu en iyi sen tanıyosun. onunla konuşman gerekir. en doğru çözüm bu olabilir. inan düşünüyorum ama aklıma bişey gelmiyo. neden göndermediği ile ilgili. göndermemesi sana ilgisinin azaldığı anlamına gelmeyebilir. hemen yargılama. bence konuşun. en doğrusu bu olabilir. keşke yardımcı olabilsem.
Soran+1 yılBizdesin zaten hep alırsın ordan diyo
Soran+1 yıl6 tane teyzesi var bana bişey kalmaz orda
Soran+1 yılIstiyorum onlara kalsın
+1 yılzaman sıkıntısından dolayı olabilir
00 Yorumlaçünkü;
mantığın bittiği yerde askerlik başlar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılHic sevgilim olmadı askerde gitmedim bilmiyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılben askerlik yaptım ama böle sorun olmaz normalde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleksıklıgını hıssederde...
013 Yorumla
Soran+1 yılEksikliğini hisseden insan azda olsa telefonla konuşurken iki güzel kelime etmezmi
Cevap sahibi+1 yılbenım öyle sorunlarım olmadı ama arkadaşları bu yuzden kendını cok hırpaladılar:D
Soran+1 yılValla hiç kendini hırpalamıyor o aklına bile geldiğimi sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılaklına gelıyordursun ama zamanı yoktur parası yoktue kac aylık bu askerin..
Soran+1 yıl1 ay oldu usta birliğine gideli elinde telefonu var ara sıra arıyor
Cevap sahibi+1 yılsenın ipini salmış demekkı sen kaç yasındası?
Soran+1 yıl21 ne olduki
Cevap sahibi+1 yılben 23 yasında gıttım askere ve arkamda kı seviglimi tekttın neden mı beklemsın uzulmesın ben de uzulmım dıye aldatıcak benı bılıyorsum:D
Soran+1 yılO biliyo burcu salak bekler onu
Cevap sahibi+1 yılgızlısın mj atamıyorun acılama daha derin olurdu ya da sen mj cek geri donım?
Soran+1 yılSende gizlisin
Cevap sahibi+1 yılartık sana değil:D
Cevap sahibi+1 yılgecerli suren bittii bys
+1 yılasker adam can derdi
00 YorumlaGay olmustur. d
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende cok bunaldim
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı