Askerdeki sevgili neden bir anda ayrılma kararı alır?

Biz ayrılalı epey zaman oldu ama hala neden ayrıldığımızı bilmiyorum. Askerdeyken durduk yere ayrılmak istediğini belirten bir mesaj attı. Başta inanmadım aradım açmadı sonra birliği aradım telefona gelmek istemediğini söylemiş. o hafta bir daha aradım yine gelmedi telefona. Bugün çarşıya çıkmış msn de gördüm aklıma geldi. Hala nedenini bilmiyorum ayrılığın gerçi pek taktığım da yok yoluma devam ediyorum. ama insan oğlu merak ediyor.

Güncellemeler
+1 yıl
aile ile ilgili bir sorun yok..
Güncellemeler
+1 yıl
başka biri olma ihtimali olduğunu sanmıyorum ya. aldattıysa da onu allaha havale ediyorum ben onu burada beklerken o başkalarıyla orada vakit geçiriyorsa bir şey diyemem artık.

dönme konusuna gelincede artık çok geç bu bizim ikinci denememizdi ona verdiğim ikinci şanstı artık ne o gelir ne kabul ederim .
Güncellemeler
+1 yıl
katılıyorum nankörlük konusunda sana...
Güncellemeler
+1 yıl
az önce aradı ve özür diledi. kafasının karışık olduğunu ve benim üniversite tercihleri yaparken onu düşünerek istediğim okula gitmeyeceğimi düşündüğü için ayrılmak istediğini söyledi. bende artık onun yalanlarına inanmadığımı söyledim. oda akşam nöbetteyken arayacağım düşün ve o zaman cevap ver dedi. söyledikleri sizce ne kadar doğru.
Askerdeki sevgili neden bir anda ayrılma kararı alır?