Gına geldi bunlardan 169 boyum var 170 kızla ilişkim oldu ki gayet güzel kizlsr. Ama bu 155 lerle hiç ilişkim olmadı. Gerçi ben boyu önemsemezdim eskiden ama tekliflerim hep reddedildi, ayrıca kısa boylu olmam 150 kizlar tarafından yüzüme vuruldu. Buradan size sesleniyorum 150ler kabul etmeyin lan skimde değilsiniz 165, üstü taş hatunlar sizden daha çekici emin olun.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yoo ben seviyom. Ne kadar ksa o kadar iyi. 150 olsun sdkfjlds
Uzun boylusundur o yüzden
170im
Djdjdjs sg mk. 150 kızla ilişkin olmaz senin, bence 165 üstüne yönel çok daha iyiler gerçekten
Bakam nasip kısmet
bence de itici en iyiisi 165 ve üstü
Ayn
Sanırım buna kuyruk acısı diyorlar 😂
Kanka kuyruk acısı değil , yani çok güzel sevgililerim oldu zaten bu sadece bir sitem diyelim 150lere. Ayrıca kendilerini çok güzel çekici sanıyorlar ama değiller. Gerçekleri söyleyelim dedim
Her 1.50 aynı olmadığını sende biliyorsun evet bazıları şımarık tavır sergiliyor olabilir ama bu boyundan dolayı infaz kesmek gibi oldu. Tabiki herkesin bir kriteri vardır kendince ama en önemlisi insan olmak yoksa 1.70 kızda 1.50 kızda vardır, insan olmasına bak yeterki kız bulunur elbet
Yoo ben boya bakmıyorum ama 150 kızın birine teklif ettim kız dedi ki "bak dürüst olucam iyi çocuksun ama boyun cidden kısa, uzun erkekelrden hoşlanıyorum" dedi açıkçası sinir sistemi oldum yani ne diyim. 2-3 tecrübem daha oldu bu konu da o yüzden bu soruyu sordum
Olabilir diyorum bende 1.58 im adam boyumu sorup engellerse ben napıcam peki tek suçum kısa olmak mı :D? evet 2 bilemedin 3 kişi yüzünden bizim adımızda bu yüzden lekelenmesi.. hoş değil yani , ben kendimce adamlığına baktım çoğu defa bana yaklaşan benimle ilişki düşünen adam mesela nasıl bir kişiliği var, olur mu cidden falan diye niyetine göre yargılayıp bıraktıklarım oldu evet bazıları kukla diye yanına yakışan alıyordur fakat ben sadece boyundan değil, karakteri hatta yakışıklılığı olmasına rağmen bile reddettim , niyet önemli yoksa gerisi kendi adıma boş ve burada yine kendince uyguladığın kriterler devreye giriyor o kıza göre belki sen doğru kişi değildin ama belki o boyda daha iyisinin sevgilisi olacaksın, sadece sabret ve doğru kişiyi bulana kadar inancını yitirme ve yine söylüyorum 1-2 tane kötü kıza rastladın diye herkesin kötü olduğunu düşünme, ben neler yaşadım ama bir erkeğin yaptığını diğer erkekten çıkarmadım, genelleme denen şey o kadar kötü ki , bişi yapmadığın hâlde cezanı kesiyorlar..
Haklısın herkesi aynı kefeye koymadım ama içimde hala 150lere ve önyargı var , boyuna göre yargılayan salak falan diceksin ama yargılıyorum beni de yargiladilar bendd boyuna göre yargılıyorum artık. Kısa kızları sevmiyorum. Kusura bakma. Dediğim boş laf değil kimseye nefret edeceğinden de değil artık hakettiler bence. Çünkü hangi kısa kıza denk gelsem kötüydu niyeti de iyi değildi. Belki sen öyle değilsindir bilmiyom ama neyse işte. Bu önyargı kolay kolay geçmez :d
Sen bilirsin, umarım karşına doğru bir kız çıkarda bu tabularını yıkmış olursun
Eski sevgilim de 170cm di:))
kısaymış knk xdfghjklşljhgfds
Parası falan vardır
Evt ünlü kendisi
Adı ne?
neremin ünlüsü ay pardon nerenin ünlüsü asdfghj
@ftyruer inanma
Yalancı
Inanma banane ya senden
Sanane olmasından banane
adı ne pekiiiiiiiiii