• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Bir erkek neden kendisinden küçük biriyle sevgili olmak ister?

Dj_Parrot
Dj_Parrot Takip Et
FenomenMaster Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
56
Yapay Zekaya Sor
Erkeklerin yaşından düşük kızlar erkekleri daha iyi mi anlıyor?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Quicksell
    Quicksell Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

guru, mentor, tanrı -bilmiyorum başkaları ne der ama bu tip sıfatlarla burası doldurulabilir elbette- hissini yaşamak istemek için özsaygısı pek de gelişmemiş erkeklerin böyle bir durum içine düşebilmesi hali açık seçik, net olarak söylenebilecek ilk nedendir kanımca. bu nedenin de erkeğin önceki sevgililerinde deneyimlediği veya belki de hiçbir zaman hiçbir kadın için sevgili olamamasından kaynaklanan bir eksiklikten kaynaklanabileceği açıktır. kimi zaman iq, sıkça da eq eksikliğinin yarattığı boşlukları doldurabilmek için kendinden daha küçük bir sevgili bulmaya çalışır bu tip erkekler. kendilerinden küçük sevgililerine kendi hobilerini, takıntılarını, başkalarına veya önceki sevgililerine aptalca gelebilecek olan ve onlardan sakladıkları tüm yönlerini rahat rahat ortaya koyabilen bu erkekler, bu tür davranışlardan sonra olumsuz herhangi bir söz dahi duyamayacaklarını bildiklerinden rahatça kendi egolarının her daim yüceltildiği bu ortamda sadece onlara verilenlerle yetinebilen bu tip sevgililerle geçinirler. erkeklerdeki bu tavır yüzünden pek çok küçük sevgili beraber olduğu kişileri yüceltirler, yüceltirler ve zaten budur ilişki dedikleri şeyi ayakta tutan. bu tür ilişkinin her iki taraftan bakıldığında acınası bir durum olduğu açık bir gerçektir çünkü o yüceltilen insan hiçbir zaman gerçek değildir; gerçek olmayan şeyler hissedemezler, düşünemezler, değer falan vermezler; sadece kendilerini gerçekleştirmeye bakarlar. kendilerini bu durumdan kurtarabilecek küçük sevgililer yok değildir tabii. bir süre sonra ondan alabileceği her türlü olumlu düşünceyi, duyguyu alan ve erkeğin saçmalıklarının farkına varan bu playground loveler kendilerini bu durumdan kurtarabilecek hamleyi yapıp, ilişkilerine son vermeyi seçebilirler ki en doğrusu da budur. zira erkekler egolarını rahatça salabildikleri bu tür ilişkilerde sadece uyumlu ve huzurlu oldukları için beraber oldukları, ne olursa olsun her zaman onların yanında olan küçük sevgililerinin eksik veya fazlalıklarıyla uğraşmazlar çünkü ilişki için tek bir ego yetiyordur. küçük sevgililer ise bu duruma uyum sağlayabildikleri ve benliklerini, kendi farkındalıklarını ve özsaygılarını bulacakları zamana kadar büyük bir farkındasızlıkla devam ettirdikleri bu ilişkiyi ne kadar yüce bir yere oturtsa da bir yerde bitirme kararı alacaktır. erkek kendini gerçekleştirebileceği adam eden sevgili modelini bu tür ilişkilerde bulabildiğini düşündüğü sürece bu kısırdöngüsel ilişki arayışı sürecektir. hem biri giderse biri gelir ve bu şekilde mutlu mutlu, uyumlu, huzurlu bir hayat sürdürülebilirdir. bu tür erkeklerin gerçeklerden ve dolayısıyla insanın hayatında kanıtlayabileceği tek gerçeğin kendisi olduğu farkındalığından kilometrelerce değil de düşüncelerce uzak olduğu düşünülürse acı gerçeklerle yüzleşilebilecek o an hiçbir zaman gelmeyecektir. onlar ki imaj kaygısı güden insanların kaderine razılardır.

1
    3 Yorumla
    • burkis06
      burkis06
      +1 yıl

Okumadım

Yorumla
    • nicksizdiyin_
      nicksizdiyin_
      +1 yıl

Eminim kimse okumicak ahahahah

Yorumla
    • burkis06
      burkis06
      +1 yıl

Işsiz olmalı arkadaş

Yorumla

En İyi Cevaplar

• _Jante_
    _Jante_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Bir kadın neden kendinden büyük biriyle sevgili olmak isterle cevabı aynıdır. Kadınların olgunlaşma süreci, hayata bakışı biz erkeklere göre nispeten daha hızlı. 18-19 yaşında biz kız çocuğunun tek derdi berkecan bana neden görüldü attı olurken 25-26 yaşına geldiğinde hayata karşı daha realist bakabiliyor. Erkekler böyle değil. Daha 30 a merdiven dayarken olgunlaşma süreci başlıyor. Haliyle aradaki yaş farkı da bunu dengeliyor. İstisnalar kaideyi bozmaz.

6
    0 Yorumla
  • ta00ta
    ta00ta Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl

Genelleme yapmak istemesem de erkeklerin büyük bir kısmı daha geç olgunlaşıyor. E doğal olarak her ne kadar olgunluğun yaşla alakası yok dense de, kendinden yaşça küçük kadınlara yöneliyorlar. Bu yaşıtlarıyla anlaşamayan kadınlar için de geçerli. Bir de kadının yanında ondan daha büyük görünen biri olduğu zaman bu ayıplanmıyor. Ama nedense kadın yaşça büyük durduğu zaman bu garipseniyor.

2
    5 Yorumla
    • coldfire224
      coldfire224
      +1 yıl

ya ben göremiyorum yaşıtlarımda bi olgunluk niye hep bu konudan kaybediyorum ya 19 yaşındayım ama anlamıyorum kendi yaşıtlarımı görüyorum hep 25 20 yaş erkekleri tercih ediyolar yani olgunda oldukları söylenemez ama fizikenmi sorun yoksa ruhenmi?

Yorumla
    • ta00ta
      ta00ta
      +1 yıl

@coldfire224 Düşünce yapısı ve davranış olarak olgun demek istemiştim, ruhen diyebiliriz. Ama ikinci belirttiğim durumda da fiziken olmuş oluyor.

Yorumla
    • coldfire224
      coldfire224
      +1 yıl

2. mi daha önplanda 1. mi?

Yorumla
    • ta00ta
      ta00ta
      +1 yıl

Herkes için farklıdır. Erkekler ne düşünür bu konuda bilemem. Bir kadın olarak, benim için, düşünce yapısı olarak olgun olması daha önemlidir.

Yorumla
    • coldfire224
      coldfire224
      +1 yıl

Bende öyle düşünüyorum ama bunu çoğu kız yaşta sanıyo ya bu yüzden bu olgunluk konusuna kanser oluyorum

Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Kendisini daha enerjik hissetmek için, egosunu tatmin etmek için, “bak hala bir genç kızı tavlayabiliyorum” diyebilmek için.

7
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

56

Cevap

46

Cevap

• sizbisusunn
    sizbisusunn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Geçmişten beri bu hep böyle suregelmis
    Genelde Türkiye de evliliklerde kadın erkekten kucuk oluyor ve erkekte daha büyük oluyior. Tabi Türk erkekleri ve kadınları da anne babalarını birçok konuda örnek aldıkları ve küçüklükten beri onlara ozendikleri için kendilerinden küçük kız istiyorlar ve kızlarda gerek kendilerinden yaşça büyük erkeğin korumacı olduğunu düşündüklerinden tercihleri o yönden yana. Günümüzde artık 8-9 yaş yeni nesil için fazla bir yaş farki iken kendilerine yaşıt ya da 1 yaş küçükleriyle ilişki daha cazip geliyor.

1
    0 Yorumla
  • TC-Hiper
    TC-Hiper Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Akıl yaşta değil baştadır mantığı geçerli bende aslında da...

Şimdi şöyle etik olmayan bir durum var: Normalde bir kız bir erkekten büyük olduğunda abla kardeş ilişkisi gibi bir şey beklenir. Ama bu durum aşk ilişkisine çekildiği zaman toplumda çok ironik ve olumsuz karşılanabiliyor. Bu nedenle yaşıt bulmak ya da yaşı büyükse bile çok fazla yaş farkı olmayacak birini bulmak ya da aklı yerinde biriyse mümkünse benden daha küçük yaşta birisini bulmak isteme sebebim bu. Yoksa kafa yapımın uyuştuğu çok insan oldu açıkçası.

1
    3 Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Fakat hepsi de benden büyük yaştaydı. Fazla büyük hem de.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Bir de eklemem gerekiyor. Şimdiye kadar aklı başında olan ve benimle çok benzer özelliklere sahip sadece 1 tane yaşıt kız buldum ama onun da sevgilisi zaten olduğu için arkadaşça takılıyorduk. Hani durumuna saygı duymuştum. Böyle bir durumda saygısızlık etmek doğru olmazdı.

Yorumla
    • TC-Hiper
      TC-Hiper
      +1 yıl

Onun dışında asla öyle biri karşıma çıktı.

Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun gerisi çokta önemli değil. Yaşı küçük olan da olur büyükte olur ama arada aşırı yaş farkı olursa olmaz. Örnek olarak ali Ağaoğlu ve haremindeki torunu yaşındakı kızlar. Gerçi oradaki kızların amacı bellidir. Para meselesi, para için nedenini ve ruhunu satıyorlar.

2
    0 Yorumla
  • Crâxis
    Crâxis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Kendinden daha genç olduklarını bildikleri ve hem söz geçirebilmek hem de bazı konularda daha çok şey istedikleri için olabilir ya da ülkede yazısız kural olan erkek büyük olurdan dolayı olabilir. Şahsen benim için benden büyük ya da küçük olması değil kafamın uyması önemli. [Küçük olan benim.]

0
    0 Yorumla
  • coldfire224
    coldfire224 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 80%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı.

Bu kızlar olgunluğu galiba görünüşte sanıyo bence asıl soru neden yaşça büyük erkekleri tercih ediyolar biride çıkıp demiyo olgun bi erkek neden kendinden yaşça küçük birini istesin? Hemde 5 6 yaş en az niye bu böyle?

1
    1 Yorumla
    • coldfire224
      coldfire224
      +1 yıl

Bide bi bakın kızlar, yaşı büyük erkek daha olgun oluyo diyosunuzya erkeklerin görüşlerine biraz bi bakın siz çok olgun olduğnuz içinmi seçiliyosunuz bakın.. of ya nefret ediyorum şu olgunluk konusundan

Yorumla
  • ByMş123
    ByMş123 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Bir Erkek 12-13 Yaşında 20-20+ Kadının Gücüne Ulaşır. Ama Kadınlar Doğası Gereği Daha Erken Olgunluklarını Tamamlarlar. Yani 15 Yaşındaki Bir Kız 20 Yaşındaki Erkeğin Olgunluğuna Eşittir. Bu Sebeple Kadının Erkekten Küçüktür Çoğu İlişkide.

1
    0 Yorumla
  • Yanlızadam94
    Yanlızadam94 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 45%
    +1 yıl

Kızlar çok gariptir frenleri yoktur 15 yaşından sonra kızlar kendinden 10 yaş erkeklere ilgi duyar 30 .35 yaşındaysa kendinden ufak erkwklere ilgi duyar niye sizce çözemedim

2
    0 Yorumla
  • ɢɛʟinciӄ
    ɢɛʟinciӄ Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl

Anlamıyor aslında daha taze geliyor onlara ama kendisi yaşlanınca o kızın gözü dışarı kayacak belki haberi yok.

3
    0 Yorumla
  • ---Vavvveylâ---
    ---Vavvveylâ--- Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Erkekler sözleri dinlensin ister bana itaat etsin ister.
    Kendi yaşıtları onlara biraz ağır gelir bundandır küçükleri nikahına almak istemeleri.

3
    0 Yorumla
  • Nemix
    Nemix Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kendimden büyük sevgilim var 20 yaşındayım bence büyük daha iyi küçük olmanın çok faydası var 🥰 çok güzle salağa yatıyorum 😂

4
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Hakimiyeti altına almak, sözünü geçirmek için. Ayrıca genç, taze, el değmemiş olduğunu düşündüğü için

2
    0 Yorumla
  • _summa_
    _summa_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 65%
    +1 yıl

Kadınların daha erken olgunlaştığını düşünüyorum dengelemek için erkeklerde kendinden küçük kızlarla takılıyorlar.

5
    0 Yorumla
  • mantarrrrr
    mantarrrrr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Erkeklerin yüzde doksanı küçük istiyor daha tatlı olduklarını düşünen var, çıtır diye bakan var, genç kızlar daha güzel oluyor diyen var varda var...

3
    0 Yorumla
  • NalinnNurr
    NalinnNurr Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Erkekler sanırım hakimiyet kurmak istiyor da artık o mesele kalktı gibi ya

3
    1 Yorumla
    • Alihan___
      Alihan___
      +1 yıl

Bunu isteyen kalmadı

Yorumla
  • Cindy0
    Cindy0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Yaşıtlarım çocuksu geliyor o yüzden olgun erkek seviyorum ben ve evet daha iyi anlıyoruz

3
    2 Yorumla
    • doraaylmz
      doraaylmz
      +1 yıl

Ya herkesin kendi düşüncesi tabikide olgunluk size nasıl bir fayda veriyor?

Yorumla
    • coldfire224
      coldfire224
      +1 yıl

Olgunluk yaşta değill bunu artık anlayın be

Yorumla
  • alfa_centauri
    alfa_centauri Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bilmem. Ama ben kendimden 2-3 yaş küçük birini isterim.

2
    0 Yorumla
  • Abidikgubidikss
    Abidikgubidikss Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 89%
    +1 yıl

Çok geç olgunlaşıp oturaklaşıyorsunuz yaşıtlarım hala çocuk gibi davranıyor.

2
    0 Yorumla
  • ugurBYZEUS
    ugurBYZEUS Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı.

bende aksine benden büyüklere aşık olurdum :D :D :D

2
    0 Yorumla
  • cannonn
    cannonn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Hani klişe var ya erkekler geç olgunlaşır diye ondan olabilir diye düşünüyorum. Bir yerde doğru aslında bu söylediğim

6
    2 Yorumla
    • Goksuküçükdurmuş
      Goksuküçükdurmuş
      +1 yıl

O klişe kendisinden büyük erkeklerle çıkan ve bunu da yaşıtlarından üstün olduğunu kanıtlamak isteyen g. rizekalı ve k. şarlanmış kızların ortak mottosu

Yorumla
    • cannonn
      cannonn
      +1 yıl

@Goksuküçükdurmuş kişisine ve düşüncelere göre değişir her iki tarafı da savunmuyorum ben. Şahıslara canım ya da kaşar demeni de doğru bulmuyorum.

Yorumla
  • Olgun-bey_06
    Olgun-bey_06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.

Erkekler yonetmek ister. Olgun biri her zMan yonlendirecegi birini ister

1
    0 Yorumla
  • CodyCross
    CodyCross Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Ben çocuksu buluyorum ya aynı yaş olmalı ya da bir iki yaş büyük olmalı erkekten..

1
    0 Yorumla
  • Limansisleri
    Limansisleri Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Sadece erkeklik bir şey değil. Kızlarda böyle tercih ediyor. İşlerine öyle geliyor demek ki.

1
    0 Yorumla
  • zodyaklısamara_
    zodyaklısamara_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Genelde böyledir ama iliskide arada yaş farkida olmalı bence bi olgunluk farklılik olsun

1
    1 Yorumla
    • coldfire224
      coldfire224
      +1 yıl

Ya off herkez yaşta olgunluk arıyo

Yorumla
  • RASKOLNlKOV
    RASKOLNlKOV Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Belirli bir olguluğa erişmiş insan her şeyi bilir ona göre davranır ama yaşı daha küçük bir kadınla birlikte olursa yeni keşifler yapar buda ilişkiyi daha heyecanlı hale getirir. Benim fikrim bu.

0
    0 Yorumla
  • dlrdgn01
    dlrdgn01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

İlla küçük diye mi sevgili olmak ister? O insanın yaşı çekici geldiğin den mi? Bi erkek tabiki kendisinden küçük biriyle sevgili olabilir. Arada dağlar yoksa tabi. Her insan her yaşta sever aşık olur. Önemli olan gerçek sevgi. Yaş pek önemli değil bence.

0
    0 Yorumla
  • Demetklcc
    Demetklcc Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Cunku erkekler her zaman ağır ve daha mantıklı düşünmek daha baskın olmak ister kendinden küçük birine de akil vermek hoşuna gider kendinden büyük veya ayni yaşıt insan ayni akla sahiptir zaten

3
    6 Yorumla
    • coldfire224
      coldfire224
      +1 yıl

Ya iyide biz yaşıt erkekler napıcaz olgun olmak sadece yaştamı?

Yorumla
    • Demetklcc
      Demetklcc
      +1 yıl

Olgunluk yasta değil ama 100 70 erkek kendinden küçükle çıkar yani 100 20 falan kendinden büyük veya yasitla çıkar

Yorumla
    • coldfire224
      coldfire224
      +1 yıl

Ya tamam da bi bak erkeklerin görüşlerine neden tercih ediyolar? olgun oldukları için bi görüşlere bak neler yazıyolar ya ama ben böyle olmak istemiyorum ama kazanan taraf böyle

Yorumla
    • Demetklcc
      Demetklcc
      +1 yıl

Erkek olan sizsiniz ben napim

Yorumla
    • coldfire224
      coldfire224
      +1 yıl

Ya kb ben biraz doluyum da bu konuda ondan ama bapim canımı sıkıyo bu konu sana sölendim öyle

Yorumla
    • Demetklcc
      Demetklcc
      +1 yıl

Önemli degil

Yorumla
  • CoolFearless
    CoolFearless Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Bu bir tercih meselesidir. Herkesin kriteri farklıdır. Yaş aldıkça genç dinamik insanlar istiyorlar hayatlarında. Genç erkekler olgun kadın istiyor olgun erkekler genç kadın genç kadınlar da olgun erkek. Revaçtayız 😉

1
    0 Yorumla
  • Nihalbirisi
    Nihalbirisi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Korumacı duygusu için olabilir bende benden büyükleri tercih ederim daha iyi oluyor sebebini tam anlamasam da

4
    0 Yorumla
  • asur2
    asur2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 95%
    +1 yıl

Tabiki.. Kadın erkeğe göre daha çabuk yıpranıyor ya da çöküyor o nedenle erkek yaşça kendinden küçük kadın ister

0
    0 Yorumla
  • Matij
    Matij Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 64%
    +1 yıl

Erkek kadına göre geç olgunlaşıyor, ayrıca kadın erkeğe göre daha çabuk deforme olup yıpranıyor bu iki sebepten olabilir mi?

0
    0 Yorumla
  • Lağvî
    Lağvî Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Fizyolojik önkoşullar, cinsellikten başka bir şeyden kaynaklanmıyor üzgünüm ama. Bu ister kadın, ister erkek olsun - aynı hikaye.

0
    0 Yorumla
  • yanlizkurt8434
    yanlizkurt8434 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Biz erkekelr yaslandikca ruhumuz gençleşir ondan genç isterim

2
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

daha heyecanlı olduklarını düşündüklerinden..
    bahsi geçen 5 yaşa kadar..

1
    0 Yorumla
  • Midezolamm
    Midezolamm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Antropoza girmis erkek klasigi. Kendini genc ve yakisikli gormeye calisiyor.

1
    0 Yorumla
  • FursanFursani
    FursanFursani Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl

Daha rahat otorite kuruyor..
    Taze saplantısı vardır.

1
    0 Yorumla
  • Elagözlü7575
    Elagözlü7575 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Tercih meselesi kendinden yaşta buyukle evlennde var

1
    0 Yorumla
  • laaviniia
    laaviniia Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Bunun pek yaşla alakası yok. Kafa olgunluğunu bağlı bence. Ha ileri yaş 40 50 gibilerin 20 yaşındaki kızlara bakması istisnalar harici tamamen zevktir. 5 6 yaş fark kafa olgunluğuyla ilgilidir genelde

1
    0 Yorumla
  • Dr_sex
    Dr_sex Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Gönül kimi severse ve gönül ne laftan nede yaştan anlar.

4
    0 Yorumla
  • çevirici_65
    çevirici_65 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Bayanlar olgun erkeklerden hoşlanıyor yapacak bir sey yok

3
    0 Yorumla
  • muratby
    muratby Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.

Benim oyle bir derdim yok genelde benden buyuk olmuştur sevgililerim

0
    0 Yorumla
  • ebruliimmm
    ebruliimmm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 94%
    +1 yıl

bemce tam tersi daha çocuksu oluyorlamis ondan sevmiyorlarmis küçükleri...😜

0
    0 Yorumla
  • yflower
    yflower Takip Et
    Yoda Yaş: 59
    +1 yıl

Cıtır candır.. gelipte mutlu olmayan olmadı hiç... tecrübenin sesine gelen işi bilendir.. el üstünde tutulur herZaman... bilen bilir gerisi lafıgüzafdır..

0
    0 Yorumla
  • ElaTekirova
    ElaTekirova Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

Ego tatmini, çünkü kadın daha tecrübesiz ve erkege muhtaçmış gibi hisseder salak erkek

3
    0 Yorumla
  • pınrrr123
    pınrrr123 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Yaşça küçük kızların aklına girmek daha kolay oluyor.

3
    0 Yorumla
  • _iremmmm_
    _iremmmm_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Seni siktirip kenara atmak için seni köle yapabilmek içindir

2
    0 Yorumla
  • BySokRates
    BySokRates Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Küçük yaş degidr minyatürler tatlı oluyo. pandalar gibi

1
    0 Yorumla
  • sertbirsex234
    sertbirsex234 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Nedense bende hep bende büyük kadınlara aşık olmuşum

1
    0 Yorumla
  • Sonjin
    Sonjin Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl

Ben tam tersi yaşıtım veya 2-3 yaş büyük istiyorum

0
    0 Yorumla
  • mayis_akimm
    mayis_akimm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Tercih, zevk meselesi.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

1. İhtimal gerçekten aşık olmuş olabilir
    2. ihtimal hâlâ genç bir kızın ilgisini çekebilmek hoşuna gidiyordur yani ikisinden biridir sanırım

3
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı.

Gençliğini yaşamak o heyecanı tatmak için kanımca

2
    0 Yorumla
  • crazyboys54
    crazyboys54 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Zevk meselesi sanırım bi fikrim yok

1
    0 Yorumla
  • _sexting_
    _sexting_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 76%
    +1 yıl

Taze ve çıtır sevdiği için 😊

1
    0 Yorumla
  • MYnameİSwhat
    MYnameİSwhat Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Daha kolay kandırabileceklerini düşünüyolar

1
    0 Yorumla
  • KıyametAlameti
    KıyametAlameti Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 62%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Daha tatlımsı oluyorlar.

1
    0 Yorumla
  • berillanız
    berillanız Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 77%
    +1 yıl

Gençler daha bi etkileyici oluyor sanirim

1
    0 Yorumla
  • doraaylmz
    doraaylmz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Anlam veremediğim ilişki türlerinden biri.

1
    0 Yorumla
  • 0çikolata0
    0çikolata0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.

Kadınlar daha çabuk yıpranıyor bence ondan

2
    0 Yorumla
  • Deryabulut
    Deryabulut Takip Et
    Master Yaş: 24
    +1 yıl

Yok ondan değil genç çıtır ister

1
    0 Yorumla
  • Diver06
    Diver06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Tercih meselesi o kişiye göre değişir benim genelde kendimden yaşça büyük olur.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek neden kendisinden küçük biriyle sevgili olmak ister?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir kadın neden kendinden küçük erkekle sevgili olmak ister? 11 cevap verildi
Oğlak burcu erkeği kendinden yaşça küçükleremi aşık olur neden? 10 cevap verildi
Kiz cok sevdigi halde erkek neden sevmez? 12 cevap verildi
Oğlak Erkeği Sevdiğine Neden Açılmaz? 8 cevap verildi
Bebek gibi sevecek erkek niye yok? 35 cevap verildi
Oğlak burcu bir erkek seviyorsa kolay vazgeçer mi? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çocuk yuvası, bakım evi ve hastanedeki hastaları ziyeret ediyor musunuz, halinize şükür içinde misiniz?
  • Dolgun kalçaları sadece erkekler mi seviyor?
  • İlk aşk mı, son aşk mı?
  • Öfken yükseldiğinde aslında neye ihtiyacınız olur?
  • Hatice Ö.'nün 'Kapalılar imha edilsin' sözü ifade özgürlüğü mü nefret söylemi mi?
  • Kadınlar her zaman haklı mıdır?
  • Kendinde en çok sevdiğin şey nedir?
  • Dünya basını Türkiye’nin elenişini böyle gördü, peki ya sizce? 🇹🇷⚽
  • Sevdiğin insan için değişir misin?
  • Saçlarınızın neye ihtiyacı var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨