Bir kizla ne zaman konusmaya baslasam kiz burcumu soruyo ikizler diyorum hmmm hııı gibi burun kivirma tepkileri aliyorum ben ikizler burcuyum ve herkes ikizlere guvenilmez iki yuzludur felan diyor ama samimi soyliyeyim oyle degilim hatta arkadaslarin en cok guvendigi biriyimdir ve kendimi cogu sade insandan farkli hissediyorum sade yasamayi sevmiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılcanım bende ikizler burcuyum. ama şuna inan ikizler bayanıyla erkeği çok farklı oluo. bayanıyla hem arkds olursun hem sevgili ama erkeğiyle arkadaştan öteye gitmemeli. aslında bakarsan ben evimden içeriyi bırak kapımın eşiğinden bile sokmam :D çünkü ikizler erkeği bayanından daha cok usta yalancı ve dengesiz. mesela benm burcum ikizler yükselenim terazi. ve ikizlerin dengesizliğini terazinin dengesi dengeliyor. ay burcumda başak acayip arkadas canlısıyım mesela ;)
036 Yorumla- +1 yıl
evet canım kesinlkle doğru. ama çok sasrdım. benim aynımdansın kızz :D
- +1 yıl
ayrıca şunu da eklemek istiorum. ikizler 2yüzlü değil. çift karakterli. simgesinde 2tane insan var farkındaysanız. işte o şu anlama gelior. gülerken ağlaya bilen , mutluyken birden mutsuz olabilen ve birde en önemlisi : şeytanken melek, melekken şeytan olabilen insanlardır. benim bazen aklıma gelior mesela kendimi bir türlü çözemiorum bir bakıorm aklımdan şeytani şeyler bir bakıyorum dünyanın en iyi niyetli insanıyım. ben kimim? ben bile çözemiorum kendimi. başkalarındaki kafa karışıklığı çok normal :D
- +1 yıl
hadi canım erkekmisin? :P şaka yaptığımı anlamamana şaşrdım doğrusu. benim aynımdansın acık zeki olman lazım ikiz :D
- +1 yıl
ya bu arada. erkek olsam nasıl olurdum acaba die hep merak ederdim. :D bana hoşlandığım kız tipini, işte gögüsleri büyük mü küçük mü seversin, seni nasıl bayan etkiler, ve sen nasıl bir erkeksin maçomu , serbest mi , kız arkadasına mini giydirirmisin falan bunları de bana hele sen :D benim erkek halim nasıl olrmus merak ettm :D
- +1 yıl
tamam hadi şu sorumu cevapla valla çatlıycam smdi :D
- +1 yıl
Oncelikle sıkıc ı iliskilere gelemem maco degildirim ama sokaki colsen bilirim yeri geldigine beni maco bile sanarsiniz kiskactirim karsimdakine cok deger veririm kisa seyler giyilmesini pek sevmem karsimdakimdem anlayis beklerim giydirmem giyersede aha kapi buda sapi derik onun disinda ozel hayatim evliligim oldugunda yatak odamizda giymesini isterim tabi ve bakimsiz kizlardan hic haz etmem
- +1 yıl
hadi ya. ben erkek olsam giydirirdim sanıodm :D ama o zmn eşim haklıymış ya bundan sonra giymiycem. madem bizim kafa yapımızdaki insanlar bile bu tarzdan hoşlanmıor. o zmn bitti buraya kadar. sana cok teşekkür edrm. ama bu arada gögüs bedeni söylemedn. yani büyük mü seversin küçükmü ben erkek olsam sapık olrdum die düşünüorm. ve büyük gögüs, büyük kalça dikkatimi çeker sanırım :D
- +1 yıl
:D hehheh evet bende öyle. yani hız sınırı gibi olsun 85i geçmesin 90 bile büyük gelior bana. 85 ve dik olsn. evet bu konuda aynı fikirdeymişiz. bende işte çok zayıf sevmem ve çok şişkoda sevmem :D
- +1 yıl
yok 18 yasındaym ben ya yanlıslıkla öyle kaydoldum değişmior smdide. çocuk gelişimi okuyorum. peki sen?
- +1 yıl
evet çünkü ikizlerim. hızlıyız :D herşeyi erken yaşar arada bir firene basarım. hızlı yaşarım ve belkide erken ölürüm cesedim güzel olur :D
- +1 yıl
buarada ne okuyorsun ki.
- +1 yıl
bende kız cok istiyordum çocuklugumdan beri hep büyüyünce kızım olsn derdm tek hayalim buydu ama benim eşim şey biraz ya. futbolu çok sever yani oynamayı. ve bu zamana kadar tek hayaliymiş bir futbolcu olmak ama türkiyede futbol bitik bilirsin. kimse elinden tutmaz. olamamış. bende oğlum olsun eşim olamamış o futbolcu olsn ve snnde dediğin gibi eşime benzesin cok istiorm artk :)
- +1 yıl
hadi ya. bende saclarımla oynayan bir eşim olsn istemişimdir ama bnmki biraz öküzdür. her zamn yapmaz. gerçi bende biraz öküzümdür :D çünkü onun vücudu çok sıcak ve sarılınca çok bunalıorm. rahatıma düşkün oldgum için hemen arkamı dönüorm sonrada bana kızıor. bazen kendide yapıo die dönüorm yine suc bnm. yatakta pek iyi sayılmayz yani :D
- +1 yıl
ya bnde aynı senin gibiyim. özellkle dişilik konusunda kendime cok güvenirim. sanki adriana lima olsa yinede gidemez bnmle bişeyler yasayan erkek gibi :D ama işte bir yerden sonra insan bıkıo. yine elinden olmadan boş veremiorsun ama eski isteğin kalmıor. mesela yatakta şaşırtmayı yeni şeyleri cok severm ama baktm öküz gibi bir adam istekte kalmaz bir zaman sonra ki pek kalmadı da :D
- +1 yıl
olur mu canım seviorum tabiki hemde çok. böyle şeyleri de pek takmam. 3 yıldır evliyiz.
- +1 yıl
öyle oldu valla. :D didim sana hızlıyız die :D
- +1 yıl
sen oralara ne girion oluo işte. bu arada sen nelere takılırsın. okul ev veya iş dışında herhangi yaptıgın bir etkinlik ve büyük keyif aldıgn bir etknlik var mı?
En İyi Cevaplar
+1 yılBende sormustum sevdigim erkege, ikizler demisti, basta biraz hayal kirikligi yasadim gibi ama sonra onemsemedim, onemli olan insan olmak dedim. O da bekledigim cevap iste buydu dedi :) 12 tane burc varsa bu dunyada 12 tip insan mi var? Her insanin ic dunyasi, kisiligi baskadir. Bunu sorun ediyorsa zaten gorusme o kizla.
09 Yorumla- +1 yıl
Biraz on yargi, biraz da "sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer" hesabi.
- +1 yıl
Aynen oyle. Bu tezlerin dogru olmadigini ispatlamak da senin elinde ;)
- +1 yıl
Tesekkur ederim
- +1 yıl
12 tane burç var 12 tane yükselen 12 tane ay burcu var. herşeyden önemlisi çevre var. çünkü snn burcun mesela ikizlerdir. benim gibi özgürlüğüne düşkünsündür ama yaşadığın çevrenin insanları buna izin vermez ve bir şeklde onların kafa yapısına dönüşürsün istemsiz ve bir türlü kendinin esas ne düşündüğünü bulamazsn. kafana girerler ve bir bakmışsın ki ikizler olmuş oğlak kafa yapısında :D işte çevre en büyük etken bence. ve yaşadığımız ülkenin de burcu var ve türkiyenin burcu yengeç yükseleni akrep. bu yüzden bu kadar tutucu bir milletiz. yani kısa giyinmekten hoşlanmayan , sexe düşkün (abazalarımız çok) , kötü kız imajını sevmeyen vs vs... ;) sadece burc bilen insan bilmiordur burçları. genel anlamda bilgi tam bir bilgidir.
- +1 yıl
Tesekkur ederiz bilgi icin. Gercekten de cevre faktoru cok onemli.
- +1 yıl
evet cnm. rica ederim.
+1 yılAstrolojide herkes burcunun özelliklerini taşımaz kaç gezegen kac açı kaç ev ne kadar planet ve yıldız ve asteroid var. Astrplojiden anlayan birine denk gelirsen ikizler deyince yapıştırmaz bu dediklerini sana
Çünkü her harita kendine has özellikler taşır.00 Yorumla
Burçlar hakkında yanlış bilgisi olanlarına denk gelmişsindir. Öyle bir şey yok.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
5Cevap
+1 yılBenim ablam ve babam ikizler burcudur. Evet herkes tanımak için çabalamaz ben de aileden bireyler olmasa tanımak ister miydim bilmiyorum ama çok zor insanlardır. Özlerinde çok yumuşak şefkatliler ve anlayışlı olmaya çalışsalar da korumacılar ama genel olarak dengesizler. Bu yüzden insanlar dışlıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
ne biliyim
Sevgilim ikizler ve iyikide ikizler her konuda seviyorum dengesizliklerini bile seviyorum eserli gibi bir öyle diyo bir öyle buda benim onu daha çok tnıma isteiği uyandırıyo ikizlern her türlü gideri var merak etme o şapşiklerin ikzlerin bir özelliğini bildiği içindir :)
015 Yorumla- +1 yıl
umarm bulursun ama burcumun kotu özellikleri var çabuk sıkılan bir insanım eski ilşkilerimde olsun hep sıkıldm bir günde sıkıntıdan 5 cafeye gittğmi bilrm erkek arkdşım ondanda sıkılıcagmdan korktu 2 senedir çıkıyoruz ve ilk günki gibi aşkla saygıyla bağlıyım başı boş yay burcu kızı arama derim zatn ucuk kaçıgız iyi aile terbiyesi almş birini bul :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkizler burcuyum arkamdan konuşanlardan nefret ederim kendim de öyle değilim söylüceksen yüzüne söyle arkadaş söylemiceksen sus. En güvenilen burç da koç ile oğlak diyorlar. Eski sevgilim oğlak benimle birlikte 3 kızla daha ilişkisi varmış. A ama o oğlak güvenilir kuzenleri falandır mı diyeyim? Saçmalık tam.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle.
Abi'm ve sevgilim İkizler burcu. Hiç de iki yüzlü değilsiniz sadece iş-arkadaş ortamıyla ev ortamındaki davranışlarınız çok farklı ki bu da çok normal ve olması gereken bir durum.
04 Yorumla- +1 yıl
senin burcun ne pekiii?
Ben de İkizler burcundanım.
Hayat İkizler'de aslında :D
ama önyargı ve tecrube kacırabılıyor.
Mesela ben aslan erkegı deyınce kaçarım.01 YorumlaAman be ikiyuzludur diye kaliplasmis bir laf var almis basini gidiyo anlamis degilim bnde ikizlerim sadececok kararsizlik yasiorum sadece onun haricinde bisey yok begnmiyen konusmasin o zamn
01 YorumlaBen ikizleri samimi eglenceli olarak goruyum suana kadar sadece 1 kisiyi sevdim onunda burcu ikizler
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevgilim ikizler çok seviyorum etrafimdaki ikizlee burcu olanlari çok zeki oluyorlar iletisimi süper bence en iyi burç
03 Yorumla
+1 yılikizler burcunu babamdan dolayı hiç sevmiyorum :D Ama burçlar kişilik yaratmaz , onu sen yaratırsın... davranışlarınla , görünüşünle..
01 Yorumla
+1 yılçok tehlikwli esprileriniz varya ondandır ama ben severim
01 YorumlaAllah yardımcıNız olsun
Ön yargılardan dolayı adınız çıkmış
Anlayacağın işin çok zor :/02 YorumlaBurclar ne zamandan beri bir insanin kisiligini yansitir olmus? inanmayin burclara
05 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. En anlasamadigim burc erkek kardesim dr ikizler bir tek onu seviyorum bu burctam :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkizler burcunu hiç sevmem abimden biliyorum dengesizler bugün buna aşık iki gün sonra ona
00 YorumlaUlan hala burçlara inananlar var
01 Yorumlaikizler iki yüzlü oluyo çoğunlukla
00 Yorumlabende ikizlerimm :) yükselenim bile ikizler :)
00 YorumlaSen de burçlara inanmayan birini bul.
01 Yorumla
+1 yılBizi sevin la ağzınızı burnunu... :)
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Biraz ön yargı oluyor tabi
02 Yorumla
+1 yılAkrep burcuyum, kafam rahat.
02 Yorumla- +1 yıl
Burçlara inanmıyorum zaten. Burçlara inanmak Allah'a şirk koşmak bana kalırsa.
Gizli Üye(30-35)+1 yılben teraziyim ikizlerle çok iyi anlaşırız
00 Yorumla
+1 yılDendesiz ve tutarsız oldukları için.
00 YorumlaBizi sevin :)
01 Yorumla
+1 yılboş ver yaa takılma.
02 Yorumla- +1 yıl
deli etmek için yapıyorlar zaten. gül geç.
iyi burcdur...
01 YorumlaÖyle birşey yok.
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri