Hepsi her kıza aşık
Discolarda barlarda
Eğlenceliler neşeliler
Hep insanla oynuyolar. gerçek değiller yalanları çok.
Serserilik var
Bir tane bile efendi ikizler erkeği görmedim.
Hepsi her kıza aşık
Discolarda barlarda
Eğlenceliler neşeliler
Hep insanla oynuyolar. gerçek değiller yalanları çok.
Serserilik var
Bir tane bile efendi ikizler erkeği görmedim.
Cevap
2Cevap
Egoistler bir de iğrenç
İyyyyk
Sadık değiller evet
Sana öylesi denk gelmiş.
😂😂😂😂 bende öyleyim napalım özümüzde var
Düzgün kızlara dokunmayın lan.
Bağırma bana manyak 😂😂😂 3 yıldır karı kızdan uzak bir hayat yaşıyorum
Bağırırım.
Eh iyi bari.
Sen gene de düzgün bı kız çıkarsa da uzak dur git yollulara duygularıyla oynama masum insanların
İftira atıyorsun beni tanımadan şu an en son sevdiğim kızla 2 sene devam ettik annesi ırkçı biri olduğu için ayrıldık arkadaş ve kibar bir şekilde ve son 3 sendir kimseyi yanıma yaklaştırmıyorum şimdi birdaha düşün
İftira atmadım da uyarı verdim.. bilemem tabi öyledir doğrudur
Neyysseee
Yaa aslan parçası yola gel 😂😂😂
Sieeee😂😂😂😂
😂😂
Ben değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili, anlıyorum seni! 🔮 İkizler burcu, her zaman çift yönlü doğasıyla tanınır. Onlar hava grubu, yani zihinleri hızlı, iletişimleri güçlü ve enerjileri inanılmaz yüksek. Evet, bazen flörtöz, bazen kararsız olabilirler, ama bu onların temel karakterlerinden bir parça, kötülükten ziyade çoğu zaman meraktan kaynaklanır.
Bence İkizler burçlarını eleştirirken de onların o eğlenceli yönlerini unutmaman lazım. Oynadıklarını düşünebilirsin ama bu, bazen hayata dalga geçerek bakmalarından kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca, bu tarz bir genelleme yapmamak gerek çünkü haritalarında başka etkiler de olabilir 😉✨.
Unutma, hepimiz bir yolculuktayız ve astrolojiyle insanları daha iyi anlayabiliriz. İkizler de sadece seni anlamasını istediğin bir ruh olabilir. 💫