Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bu şekilde söyleyince insanın aklına direk güzel bir yemek masası ve cinsellik geliyor ya da benim için fesat bilmiyorum ama tabi bence güzel bir yemek masası ve enerjik geçen bir cinsel birliktelikten önce mesajla kendini affettirme gönlünü alma mesajları daha güzel olur sonrası zaten malum 🥳
075 Yorumla
Soran+1 yılOna güzel yemekler hazırlayıp süslemeyi düşünüyorum ama kaç gündür konuşmuyoruz gündüz ne yazacağım ki
Cevap sahibi+1 yılTanıştığınız zamandaki gibi tartışmalarınız illaki olmuştur o zaman nasıl davranıyorsaniz yani senin hatalı olduğunu durumu anlatılsin seni çok özledim falan filan dersin işte yasa evli olan sensin ben ne diyeyiyim sana 😅😬🙈
Soran+1 yılBugüne kalmadan dün aksam yaşadık tesekkurler
Cevap sahibi+1 yıleee kim adım attı peki sonuç noldu yani
Soran+1 yılDurduk yere gece uyurken beni kendine çekip sarıldı arkamdan. Bende özür dilerim dedim sessizce. O da hatalı olduğu için ben özür dilerim dedi. Sonra olanlar oldu ama bu aksamı beklemesini de soyledim
Cevap sahibi+1 yılİyi olmuş o zaman 🥳🥳 eee bu akşam artık o yatak kırılır 😱😱😂
Soran+1 yılBilemiyorum artık beklerim ondan her seyi
Cevap sahibi+1 yılO zaman ilk ipucu benden oldu desene hem hazzı hemde coşkuyu vericek bu gece o zaman 😂 sende boş durmazsin artık 🥳
Soran+1 yılYok hemen çıkıcam işten erkenden gidip hazırlanicam
Cevap sahibi+1 yılTamm iste daha nolsun zaten 🥳
Cevap sahibi+1 yılSenin moralin falan mı bozuk nedir bu soğukluk peki? Yani çok özel değilse tabi ki
Soran+1 yılDün akşam konuştuğumuzda isten cik istersen başka bir yer bulursun dedi. Ama bir iş bulmak, hele bu dönemde çok zor. Bunu söylediğimde de ben kazanıyorum ya fazlasıyla bir şey olmaz diyor. Hem belki o arada hamile kalırsın hiç gerek kalmaz aramana diyor. Bilmiyorum yani
Cevap sahibi+1 yılHimm sen işten erken cikicam derken bunu mu demek istedin?
Cevap sahibi+1 yılKendi fikrimce en azından eğer işten veya iş ortamından memnun değilsen zaten işi değiştir bir yerden sonra artık sana zor geliyor işte hicbirsey yapmasan bile
Cevap sahibi+1 yılYani aslında burdna ayrılsam başka iş bulamam dediğin için işten ayrılmak zor geliyor ama ya daha kolayını veya istediğin gibi bir işi bulursan denemeden nerden biliyorsun ki?
Soran+1 yılYok izin alacaktım akşam için ama evet memnun değilim. Yoruluyorum aslında biraz, eşimin kendi iş yeri var orada çalış, sekreterim falan olursun hatta diyor ama bilmiyorum. Torpilli gibi hissederim kendimi öylede
Cevap sahibi+1 yılTorpilli gibi hissederim ne demek sonuçta oturmuycaksin yine de iş yapicaksin yani değil mi hem aile şirketi olur işte bazı konulardan senden başka kim guvenicek ki?
Cevap sahibi+1 yılYani eşinin ne iş yaptığını bilmiyorum ama yine de yanında çalışabilirsin veya bir süre evde durup belki daha iyi bir yerde iş bulursun bilemezsin ki zaten pandemi döneminde su ortamda stresli bir iş ortamında çalışmanda sıkıntı bence
Soran+1 yılEşim de öyle diyor. Benim isim onunkinden 1 saat önce biter normalde, şimdi de öyle yaparız yanıma geldiğinde diyor. Gündüzleri de çok yorgun olursan geç gelirsin diyor. Zaten işi de çok yoğun değil, oturduğum yerden dosya getir götür yapicam. Birde işte de yanında olucam ama ne bileyim. Araba alırız sana benimle çalışırsan diyor birde. Iyice istekli yapıyor yani:)
Cevap sahibi+1 yılYok yaa sende bu şartlara rağmen hala yok ben almiyayim ben sürünmek istiyorum mu diyorsun 😅😂😂
Cevap sahibi+1 yılKocan ne iş yapıyor peki?
Soran+1 yılRestoran zinciri gibi bir şeyleri var ama İstanbul'da 4 şubesi var suanlik. Onun ofisinde oluyor zaten genelde, beni de yanına almak istiyor. 20 kişi falan çalışıyor. Birde iş yeri 2 katlı üst katta sadece onun odası var. Aklıma girmeye çalışıyor, tek başımıza kalicaz koca katta falan diye:) sanırım kabul ederim, burası sıkıntı çünkü biraz.
Cevap sahibi+1 yılYok yaa sen kabul etme bende sekreterlikten falan anlamam ben talibim işe 😂😂😂😂😬 bazen insanın ayağına fırsat gelir istemeden tepersin daha ne istiyorsun yaa sen acaba 😂
Cevap sahibi+1 yılKoca kat boş konusunda ise fazla ses yapmayın ve kameralara dikkat edin derim yoksa sıkıntı 😬😬😬😂🙈
Soran+1 yıl:) tamam kabul ederim sanırım. Hem araba, hem iş, hem eğlence hepsi bir arada gelecek ayağıma daha ne
Soran+1 yılYok olmaz bir şey. Odası var zaten, başka bos odalar da var katta
Soran+1 yılO bilir ne yapacagini
Cevap sahibi+1 yılNoldu yaa şimdi birden ateslendin sen hayırdır 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSanki bunu siz daha önce yaptınız gibi bir his var içimde 🤪🤪😅
Soran+1 yılNeyi?
Cevap sahibi+1 yılYani herşey ortada sıkıntılı stresli bir işte calismaktansa böyle bir işte çalışmak daha iyi yani baktın bazı şeyler aklına yatmıyor torpil vb şeyler rahat edemiyorsun konuşursun zaten başka işe bakarsın gibi gibi zorlamaya gerek yok bazı şeyleri sanırım
Cevap sahibi+1 yılBoş kat boş oda işyeri fantazisini 🙈🤪
Soran+1 yılEvet öyle, sadece sürekli beni rahat bırakır o yüzden torpil dedim. Kendimi iyi hissetmem hemen eve git dinlen der, ya da bugün çok çalıştın git der. Sürekli yanıma gelir falan:) olmadık yerde yakalanırız diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılİlk başlarda evet olur ama sonra işler senin üzerine binince belki olmaz ya da evde dinlen bir süre zaten çocuk falan demiştin olursa neden olmasın yani 😊 eeee gündüz vakti is yerinde de sıkıştırırsa gece mesaileri olur ona göre 🤪😅😂
Cevap sahibi+1 yılŞuana kadar hiç olmadı mı peki merak ettim 😬😅
Soran+1 yılNe olmadi mi? Ilişki mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet 😀 merak ettim yaa öyle sen bahsederken aslında hoşuna gidiyor gibi bahsettin sorayım dedim 🙈
Soran+1 yıl2 yıla yakındır evliyiz o yüzden tabikide oldu. Ama çocuk için erken olduğunu düşünmüştük yavaş yavaş onun da zamanı geldiğini anladik
Cevap sahibi+1 yılYaaa 😂😂😂 ilişki zaten olmuştur yani o kadarda değil sonuçta ben is yerinde oldu mu demiştim acaba yorumlardan yanlış mı anlasiliyoruz 😀😅 senin içinde sorun olmazsa özelden konuşalım mı? Yani tabi sorun olmazsa takip etmekte zor oluyor zaten belki o yüzden anlaşamıyoruz 😀😅
Soran+1 yılYok buradan daha iyi, iş yerine çok kere gittigim için oldu bir şeyler. Iliskiye girdigimiz de olmuştu, kat bomboş ve kimse rahatsız etmediği için de rahattık
Cevap sahibi+1 yılŞimdi oldu işte hayır az önce 2 yıllık evleyiz ilişkimiz illaki oldu değince komigime gitti de ondan 😀
Cevap sahibi+1 yılDemekki o yüzden ondan bahsederken gözlerinin içi parildiyor senin ne kadar hoşuna gittiyse artık 🤪🤪
Cevap sahibi+1 yıleee işten ciktin mi peki hazırlıklar başladı mı 🥳
Soran+1 yılE kocam sonuçta, her şeyini seviyorum onun.
Cevap sahibi+1 yılAma ben onu kastetmedim ki 😏 illaki seviceksin yani kocan sonuçta da ben onu denemiştim ama 😀😅 anladın bence sende demek istediğimi cevap vermek istemiyorsun sanırım o yüzden zaten özelden konuşalım mı demiştim 😀😏
Soran+1 yılHer şeyini seviyorum dedim ya bende. Her anlamda mutlu ediyor beni
Cevap sahibi+1 yılAma ben senin hoşuna gitti mi demiştim zaten onunla ilgili birşey demedim 😀 biraz daha uzatirsam beni dovuceksin gibi bir his kapladı içimi şuanda 😀😂😂🤪
Cevap sahibi+1 yılÇok mu gerginsin sen 😂😂😂
Soran+1 yılYoo 😂 hiç öyle biri değilimdir, yani mutlu ediyor beni, hoşuma da gidiyor, zevk alıyorum.
Cevap sahibi+1 yılİşte bunu yani 😀😅😂 istediğim cevap buydu zaten kırk takla attım yaa ağzından laf almak için 😅😂😂
Cevap sahibi+1 yılSenin burcun keçi mi acaba inatçılık varda 😅😂😂🤪
Soran+1 yılHayır akrep burcuyum:) inatçı oldugumu da benden başka herkes düşünüyor ama ben düşünmüyorum aslında
Cevap sahibi+1 yılÇünkü sen kendinle konusmuyorsunda ondandır belkide 😂
Cevap sahibi+1 yıleeee aksama neler yapicaksin peki 🤪😂
Soran+1 yılBilmem eve geldim şimdi duş alacağım. Yemeği hazırlayıp güzel bir elbise de giyeceğim, aklını basından almam lazim:)
Cevap sahibi+1 yılYemeğe ne yapicaksin peki belki misafirlige gelirimde gece hevesiniz kursağınızda kalsın 😂😂 yaşasın kötülük 😂😂😂 önemli olan elbise değil yalnız biliyorsun dimi 🤪
Soran+1 yılNe yapacagimi bilmiyorum aslında mutfağa gidince karar vericem. Biliyorum elbise değil ama o da bir başlangıç. Hem o çok etkileniyor ben öyle giyinince
Cevap sahibi+1 yılBen öyle giyinince dediğine göre ikinize özel bir elbise herhalde bu 🤪 bak yaa misafirlik ile ilgili hicbirsey demiyor bile kimse bu ortamı bozamaz mi demek istiyorsun sen acaba 😂 o yatak bu gece kirilcak yani 😂😂
Soran+1 yılEvet kimsenin gelmesine izin veremem:) yani normalde kısa elbise giyiyorum sürekli ama kızıyor, hosuna girmiyormuş. Ama biz bize ne giyersem giyim çok etkileniyor:)
Cevap sahibi+1 yılÇünkü birlikteyken sonucuna odaklaniyordur 😂😂 ne de olsa çıkarması kolay 😂
Cevap sahibi+1 yılAyyy kafamda deli sorular var şuanda 😂😂😂😂
Soran+1 yılNe gibi? Sorabilirsin
Cevap sahibi+1 yılYok yaa cinsellik üzerine burdan sorulmaz soru kalkar zaten az çok konuşuyoruz sonra bulamamda seni 😀
Soran+1 yılUstu kapalı sorabilirsin istersen ama sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılBurdan sormam pek hoş olmaz zaten neyse boşverelim yaa aslında özelden konuşsak daha iyi ama sen sanırım sorun olur diyorsun yani ters birşey veya istemediğin birşey olursa zaten engellersin ki istemediğin birşeyi yapmamda
Cevap sahibi+1 yılNe diyeyim ki başka aklıma da birşey gelmedi şuanda 😅😀😂
Soran+1 yılNeyse tamam:) tavsiyelerin için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBen demiştim zaten burcu keçi diye 😀😅 inatçı keçi hemde 😱😱
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi eğlenceler yarın tekrar sorucam ama 😂😂😂
Soran+1 yılTamam görüşürüz
Cevap sahibi+1 yılPeki tamm 😏
Cevap sahibi+1 yılYemeğe ne yaptın peki aksama belki misafirlige gelebilirim 😂😂😅
Cevap sahibi+1 yılKime dedim. ben 🤪🤪😬😀😂 misafir gelmesin diye görmemezlikten geldi yaa 😬🤪
Soran+1 yılÇok güzel geçti, unutmusum yazmayı da
Cevap sahibi+1 yılOrası belli zaten 🤪🤪
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik şeyler yap. Romantik aksam yemegi seksi kıyafetler dans ve seks
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle yaparım sanırım
+1 yılBence konuşmayı dene. Belki bir özür. Bu kadar zor olmamalı.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten özür dileyeceğim yarın eve geldiğinde ama hafta sonu için evde güzel planlarımız vardı. Benim yüzümden mahvoldu onu düzeltmem lazim
- +1 yıl
Kafana fazla takma, fazlada taviz verme :) yuz bulmasin birde söyle o yuzugi bir daha cikarmasin yoksa kafanda paralarim dersin 😂
Soran+1 yılBen kizdiktan sonra gidip bulmuş ve günlerdir uyurken bile çıkarmıyor. Normalde takmazdı, korktu sanırım birazcik:) çok da yüz vermem merak etme, olması gereken kadar
- +1 yıl
Merak etmiyorum 🤗
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Karşısına geçip özür dilemen hatanı anlaman ona vereceğin en güzel hediye olur
05 Yorumla
Soran+1 yılOnu da yapacağım ama bu haftasonu için güzel planlarımız vardı. Hepsi iptal oldu benim yüzümden
Soran+1 yılTamam yapacağım ve onu çok seviyorum bunu da görsün istiyorum. Yarın akşam fazlasıyla anlayacak
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılKöpek mi ki onlar hep tasma takip cikmak zorunda kalsın
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama ben takmayınca kızıyor bende aynı şeyi yaptım iste
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzel masa hazırla
Guzel gıyın makyaj yap
Gerısı gelır
Mutku olursunuz00 Yorumla
+1 yılGüzel bir yemek yap ve film izleyin sonra...
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam öyle yapacağım
+1 yılIkinizde çalışan mısınız
022 Yorumla
Soran+1 yılEvet çalışıyoruz, onun kendi işi
- +1 yıl
Zor olmuyor mu evlilikte
Soran+1 yılYoo neden ki?
- +1 yıl
Sabah git akşam gel nereye kadar
Soran+1 yılAnlamadım, çalışmamamız mi gerek
- +1 yıl
Sen evde oturup o çalışsa olmuyor mu
Soran+1 yılBen neden çalışmıyorum anlamadım.
Soran+1 yılDurumumuz iyi, çünkü kendi işi ama bu benim çalışmayacağım anlamına gelmez
- +1 yıl
Anladim
Soran+1 yılNeden çalışma dedin ki?
- +1 yıl
Acıdım sana ondan
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Yani ev geçindirmek kadınlara kaldı şu zamanda
- +1 yıl
Sabahları erken saatte servis bekleyen kadınları görünce çok üzülüyorum
Soran+1 yılÇocuğumuz olmadığı için çok sorun olmuyor, ben zaten ondan bir saat önce geliyorum genelde. O gelene kadar da hallediyorum her şeyi. O gelince de masayı hazırlıyor yemeği yedikten sonra ikimiz birlikte topluyoruz. Bazen sadece o yapıyor isleri yoruldum diye. Geçiniyoruz yani bir sekilde:)
- +1 yıl
Çalışan kadına yük fazla yüklenir işe git sonra akşam eve gelince ev isleri yemek yap zor olur halbuki kadının yeri evi olsa evinde sıcacık otursa çocuğu varsa onunla ilgilense ne bileyim
Soran+1 yılBen öyle düşünmüyorum. Evin tüm yükü de bende değil zaten, eşim anlayışlı biri yardım ediyor her konuda. Hatta bazen benden çok iş yapıyor evde. İlerde çocuğumuz olursa dusunecegimiz şeyler tabi ama şu an öyle bir düşüncemiz yok. Yani en azından benim yok
- +1 yıl
Peki
Soran+1 yılEşim diyor arada alttan alttan ama çok konusu geçmiyor. Belki kızarım diyedir
- +1 yıl
Özelden konuşabilir miyiz
Soran+1 yılBuradan daha iyi olur
- +1 yıl
Hm
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç yapmadığın özel şeyleri yaşat ona o zaman
030 Yorumla
Soran+1 yılTamam yapacagim
Cevap sahibi+1 yılYemekten yatağa sınır tanıma zaten o ikisi yeter :)
Soran+1 yılAynen farklı şeyler yapmak istiyorum çünkü bu haftasonu çok eğleneceğiz demişti bana ama benim yüzümden berbat oldu. Şimdi gönlünü almam lazım
Cevap sahibi+1 yılDestek isteğin konu varsa yazabilirsin
Soran+1 yılYok teşekkür ederim, sadece yarın gündüzden bilgilendirmek istiyorum onu mesaj atarak ne yazacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılZirvelerde geçireceğimiz bi gün için fitilimi ateşlemeni bekliyorum çabuk gel de
Soran+1 yıl:) O zaman akşamı beklemez ben gitmeden evde olur. Daha normal ama alttan mesaj veren bir şey olmali
Cevap sahibi+1 yılEve gidince at sende :)
Soran+1 yılBakariz:)
Cevap sahibi+1 yılHatta bi görsel at öyle yaparsan :)
Soran+1 yılFotoğraf atmayı düşünüyorum ama yazı bilemedim. Güzel bir elbise de giyeceğim, aklını basından almak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBence daha özel olmalı :)
Soran+1 yılEvet öyle olacak zaten. Hafta sonu için kurduğu planlari gerceklestirecegim
Cevap sahibi+1 yılNe planladı ki
Soran+1 yılHafta içi konuşurken falan, hafta sonu çok eglenecegiz evde 2 gün neler neler yaparız demişti ama hiçbir şey yapamadık. Onları yapmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılOnları merak etmiştim de paylaşmak istemedin sanırım
Soran+1 yılYani cinsellikle alakalı konuştu, güzel vakit geçireceğiz, yataktan cikarmicam seni demişti😥
Cevap sahibi+1 yılO zaman sert bi gece seni bekliyor :)
Soran+1 yılŞu an yanımda uyuyor ve bir anda beni kendine doğru çekti, uyumaya devam ediyor. Anlamadım sarılıyor falan, niye bir anda böyle bir şey yaptı?
Cevap sahibi+1 yılBence en güzel sürpriz şimdi olur ona
Soran+1 yılÖzür dilerim diye fisildasam mi kulağına
Cevap sahibi+1 yılBnce daha farklı
Soran+1 yılEvet ama önce özür dilemem gerek. Uyuyor zaten şu an yapamam ki
Cevap sahibi+1 yılÖzrü ortasında dilersin girişi fena yapmalısın
Soran+1 yılAma uyumaya çalışıyor, yarın da işe gideceğiz. Biraz daha beklese olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ama ben onun yerinde olsam daha çok hoşuma giderdi
Soran+1 yılO da bir anda açtı zaten gözlerini, özür diledim o da kendisi hatalı olduğunu söyledi. Yaramazlık yapıyordu da yarını beklemesini söyledim
Cevap sahibi+1 yılOlmamış ama yani en azından tadımlık alacaktı
Soran+1 yılO ihtiyacını ufak öpücük ve okşamalarla gideriyor şimdilik. Yarın daha heyecanlı olsun istiyorum o yüzden biraz daha istekli olsun
Cevap sahibi+1 yılPeki :)
+1 yılÖzür dile önce
01 Yorumla
Soran+1 yılYarın dileyeceğim ama kuru kuru olsun istemiyorum, özel olsun istiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel bir gece ver o na
033 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam gerek işte, onu uzdugumun farkındayım çünkü. Birde hafta ici bana hafta sonu çok eglenecegiz demişti ama konuşmadık bile
Cevap sahibi+1 yılyemek hazırla seksi giyin sonra onun sevdiği fantezileri yap
Soran+1 yılTamam, yapacağım ama gündüz onu heyecanlandirmak istiyorum nasıl bir mesaj atmalıyım sence?
Cevap sahibi+1 yıliç çamaşır giymeyi unutmuşum ya :)
Soran+1 yıl:) bunu yazarsam durmaz iş yerinde bir dakika daha. Normal olsun ama alttan mesaj versin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılakşama süprizim var de senin gecen yaz
Soran+1 yılTamam öyle derim
Cevap sahibi+1 yılsen bul başka birşey adamı sen tanıyorsun :)
Soran+1 yılTamam düşüneceğim bir şeyler
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler kolay gelsin sana
Soran+1 yılŞu an kollari arasindayim, ne yapacağımı da bilmiyorum. Tesekkurler:)
Cevap sahibi+1 yılsen bırak kendini ona o bilir ne yapacağını
Soran+1 yılUyuyormuş gibi yapıyor, veya uyumaya çalışıyor şu an bir şey yapmaz heralde
Cevap sahibi+1 yıldirek oral yap canlanır
Soran+1 yılAz önce kendini zor tuttu da yarın akşamı beklemesini söyledim, özür de diledim:)
Cevap sahibi+1 yılçok acımasızsın ya ben boşardım seni :)
Soran+1 yıl:) Neden ya, kötü bir şey yapmıyorum ki dayansın biraz. Aslında yüzüğe kızma sebebim hem o gün sinirli olmamdi, hemde kendisi ben takmayınca çok kızıyordu o yüzden. Şimdi yatarken bile çıkarmıyor akillandi
Cevap sahibi+1 yıloda ele hallede işini
Soran+1 yılDün akşam biseyler olmasını beklemiyordum ama halletti isini
Cevap sahibi+1 yılhelal olsun ne diyelim
Cevap sahibi+1 yılbu akşamda devam edin
Soran+1 yılBu akşam daha güzel olucak zaten söyledim ona
Cevap sahibi+1 yılNe olacak mesela
Soran+1 yılÖnce güzel bir yemek falan, sonra da güzel bir gece.
Cevap sahibi+1 yılgecenin detaylarını söylesen ya
Soran+1 yılDaha yaşamadım, bilmiyorum:)
Cevap sahibi+1 yılyaşadıktan sonra anlat
Soran+1 yılYaşadık, cok güzeldi
Cevap sahibi+1 yılÇok merak ettim doğrusu
Soran+1 yılGüzeldi işte. Çok mutlu olduğunu söyledi bitince. Sarılarak uyuduk günler sonra. Ikimiz de mutluyduk.
Cevap sahibi+1 yıldetay yok diyorsun yani
Soran+1 yılYani, orası da bana kalsa iyi olur
Cevap sahibi+1 yılkalsında o kadar tatlı anlattın ki insanın aklı kalıyor doğrusu
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemekn
sonra seks.. aman ne olucak baska00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne