Elimin hamuruyla ağzının ortasına çarparım. O zaman görür erkek işi neymiş kadın işi neymiş.. Yapilan işlerin cinsiyeti olmaz , fiziksel yapıya göre zorluğu olur
Elinin hamuruyla? Fırın ustaları, pasta ustaları, kebap ustaları? Bu cinsiyetçi lafları ne zaman bırakacaksınız mesela? Saçı uzun aklı kısa (!) kadınlar kervanına katılan erkekler azımsanmayacak kadar çok..
Sayın beyefendi, gayet okudum. Sevgiyle bitiyor. Lâkin, bir kadının yeri evidir cümlesi de masum değil mi? Kötü yer mi evi? Çocukları, kocası falan? Ama işte öyle değil, toplumsal bir baskı ya da toplumsal bir sorunu yine de belleklere yerleştiriyor. Kadının yeri her yerdir. Kadın elinin hamuru diye ifade de aynı mantıkla yaklaşılır. Siz iyi niyetlisinizdir ancak art niyetli çok. Selamlar
Ya işin erkeği kadını olmaz nadir şeyler dışında. Annem baya becerikli biridir. Bende ondan bunı gördüm. Tamir boya badana herşeye girişirim hatta çocukluktan var ilgim 😂 Evimizi boyarken boyacıları rahat bırakmıyordum 😅 Sözlerine kesinlikle katılıyorum.