Kendimi çok yalniz hissediyorum.. Birisiyle görüşmek istiyorum ama bir bakiyorum ki konuyu bir cinselliğe getirmeler.. Saygimizi koruyup muhabbet edemeyecek miyiz yani.. Derdini en basindan soylesen böyle olmayacak iste. Boşuna bir kişiyle daha konuşmuş daha bir kirlenmiş hissediyorum kendimi. İlla sartmi yani cinsellik konuşmak git sadece o muhabbeti eden kuşlarla konuş madem haksizmiyim
Cevabın nedir?
+1 yılKız-erkek ilişkilerinde denge bir türlü sağlanamıyor. Bence kızların da erkeklerin de duygularını ve düşüncelerini gizlemelerinden kaynaklanıyor bu durum.
Mesela sen konuyu cinselliğe getiren erkeklere kızıyorsun. Geçen gün başka bir kız da diyordu ki: Sevgilim hiç cinsellikten bahsetmiyor.
Bir erkek cinsellik konuşmadığım halde terkedildim derken, bir kız cinsellik konuştuğu için terkettim diyor.
Durumlar karışık.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Haklısın arkadaş da kime anlatıyorsun ki şerefsize şeref anlatılır mı hiç? :) Sen hiç muhattap olmuyaacaksın aslında bunlarla öyle olacak insan belli eder kendini. Napıyolar hoşlanıyorlar mı konuşunca onu anlamıyorum. İnsanlar adam gibi dertleşemiyorlar ki karşındaki birde bayan ama onlar artık bayandan da anlamaz oldular. Ayrıca lütfen genelleme yapma.
34 Yorumla- +1 yıl
adamsın üstad sen ya :)
- +1 yıl
hata kadınlarda dostum her önüne gelene kapı açıyorlar sonra etraf abaza doluyor.
+1 yılErkek abi bu er ya da gec o konuya gelicek yok cinselligi konusmayan erkek ama ne derece konusur bunu sen belirlersin
00 Yorumla
+1 yılBence sizin bos zamaniniz cok fazla o yuzden konu uzadikca cinsellige ister istemez geliyorsunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir mantikli
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
101Cevap
Kesinlikke bunun cevabı hayır. Neden dersen bir erkek deliler gibi sevsin yani sırıl sıklam aşık olsun yinede bu konunun açılma ihtimali baya yüksektir. Peki sevende konuyu açıyor sevmeyende nasılmı ayırt edeceksin. Aralarındaki tek fark zaman farkıdır biri direk konuya girer. Digeri Güvenini kazanır en başta öyle bir niyeti yoktur sonradan sevdikçe arzulamaya başlar bu uzun bir zaman sürebilir. Gerçekten seviyorsada yan yana geldiginizde kitlenir kalır herhangi birşey yapamaz yapmak kıymak üzmek üzülmek yıpratmak istemez. Yarını düşünür. Yani demem o ki hemen bu tarz konuya girenden kesinlikle uzak durun !!!
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. konuyu cinselliğe getirmek derken kastettiğin nedir?
ben de tanışıp konuştuğum kişilerle zaman zaman cinsellik hakkında fikir alışverişi yapıyorum, bu kötü bir şey değil..
ama konuştuğun erkek "seks yaparken nelerden hoşlanırsın" gibi şeyler soruyorsa ondan rahatsız olmana hak veririm..00 Yorumlabu devirde ailenden başkasına güvenmeyeceksin. istisnalar var o ayrı tabiki 3 senedir sitedeyim çok sık olmamak kaydıyla bir elin parmakları kadardır hal hatır sorduğumuz konuştuğumuz insan sayısı.. bizim memleketimizde insanoğlu bir acayip yüzüne gülsen ahaa verecek diye düşünür iki kelam edemezsin.. dil döksekte boş... HERŞEYİN HAYIRLISI KARDEŞİM. :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılben bunu bilir bunu söylerim ayı kış uykusundan yaz gelince uyanır ta ki bir avcı inine girmezse
demek ki sende de bişeyler var
bu konuda samimiyetle y. vşaklık arasındaki ince çizgiyi çabuk aşıyorsun ya da sana nerede ağoor sapık var onlar denk gelmiş
gayet net kendisini bilir bunu okursa yaptığımız muhabbetin yakınından geçecek muhabbet yapan yoktıur burada 2mizde birbirimizi sapık mısın? gibi bir sözle uyarmadık
frekans meselesi diyorum00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen getirmem her şeyin yeri ve zamanı var işin suyunu çıkardı millet
21 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılbilmem ki? haklısın ama şöyle düşünüyorum sen susamışsın deniz var su yok içer misin? seve seve ama fazla içemessin. düşünsene çamurlu su içer misin evet çünkü h2o lazım. erkek başta bastıracak durumda ama bu iki tarafa da zarar verir. benim için iki dakika sürtünsem boşanırım sen bunu da yapamıyorsan ne deyim. bunun dışında cinsellik dışında el ele gezmek öpmek bile aşktır ama sizce kötü şeylr haram yapmayın sakın.:/(
00 Yorumla
+1 yılSenin buraya gelen erkeklerin niyetlerinin cinsel amaçlı olduğunu bile bile bu soruyu sorup sonrada cevap verenler arasından bana yaz diyenlere yazmayı denemen de çok ilginç! Sen ne aradığını biliyor musun?
12 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlara gulebilmek için sans vermek lazim.. Burada benim kim olduğumu bilmeniz benden birşey kaubettirmez.. Utanmam bile sonuçta ismim soyismim yazmiyo.. Ki burada ardigim birşey yok. Bu tarz sitelerden insanlarla ciddi muhabbetler etmemem gerketgini bilebilecek yastayim..
- +1 yıl
Aslansın kaplansın süpersin devam et.
+1 yılal bakalım; cinselliğin canı cehenneme..
www.kizlarsoruyor.com/.../q1523873-can-sikintisi-butun-kotuluklerin-anasidir-var-mi-cani-sikilan00 YorumlaŞansına öyleleri çıkmış karşına. Adam olan öyle muhabbetler açmaz. Ben açamam, çekinirim ayıptır. Özel şeyler bunlar. Sevgilimle bile konuşmam. Herşeyin bir yeri zamanı var..
11 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler oylyse
+1 yılBende aynen derdimi paylaşabılecek birisini Arıyorum.. Ayrılık acısı cok zor... derdımı paylaşabılecek sohpet seven bı arkadaş arıyorum... cınsellıkten uzak sohpet ıstıyorsan bana bı mesaj at bıraz dertleşelim
00 YorumlaYaşanmışlar bazen kendini kaybediyor. Egosu veya yetişme tarzı bir şey üzerine kurulduysa ne yazıkki dediğin oluyor. Boşver be hocam denk gelicektir elbet... Sabır ve kimlerle konuşacağını iyi kestirmek lazım..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız kıza konuşucaksın ozaman. Normal konular konusmak istiyorsan. Ben normal konular konuşmak istediğim zaman erkek arkadaşlarımla konuşuyorum hemen gidipde aaa biz kız bulayımda normal şeyler konusayım demiyorum ne istediğinizi bilmiyorsunuz bence. Ama erkekle konusmak ıstıyorsn egom çogalsın kendimi iyi hissedeyim diyorsan bilemem böyle ağlamıcaksın ozmn malesef.
00 YorumlaBen öyleyim özelden mesaj at sana çok önemli bir şey diyecem insaallah
05 Yorumla
Soran+1 yılOzelden mesaj at derken mesaj engelin var mi onu bilmek lazim.) ilk defa yazacaktim böyle birine soyle bakalim ne soyleceksin yazacaktmm ama nasip iste :D
Soran+1 yılEvet var
+1 yılTelefon klavyesi kadar karakteri olmayan insanların, kendisini doğruluk abidesi gibi göstermesi normaldir
00 Yorumla
+1 yılşimdi böyle dedin ya bizim erkek milleti "ne alakası var yea" diycek cinsellik konuşmuycak ama buluştuğunda seni gözleriyle kim bilirkaç kere soycak :) Ha cidden konuşmuyorsa o zaman kendinde kusur bul çekici değilsin. Malesef dünyanın kanunu...
00 Yorumlasanırım ben getirmem. zaten 1-2 gün konuşuruz... sıkıntın geçsin. bende boş boş oturuyorum günün büyük bir bölümünde.
00 Yorumlacinsellik konuşulabilir ki... acaba sizin konuştuğunuz cinsellik mi yoksa cinsellik ötesi mi... sanal zevkler mi yani :)
00 YorumlaBir erkekle kadin yanyana gelince eninde sonunda gelio o getirmese senin canin istememi ki sonrada bu beni begenmio mu istemio ki demeye baslarsiniz konussa dert konusmasa
00 Yorumla
+1 yılVar. ama sanaldan istemiyorum.
Prensip meselesi.
Cinsellik evlilik sonrası konuşulması gerek.
Hormonlarıyla hareket eden bir nesil olunca cinsellik de kaçınızmaz oluyor maalesef.00 YorumlaGenelleme yapmamak lazım.
Bana da çok adi insanlar denk geliyor mesela ama hiç düşünmüyorum herkes adidir diye.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,2b cevap paylaştı. Kızlar cinsellikten bu kadar kaçarken erkeklerin isteği çok normal olmalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılYahu hayret ediyorum gerçekten nasıl bir abazalıktır bu.. hadi sevgili olursun muhabbetiniz ilerler neysede.. ilginç...
00 Yorumla
+1 yılGercekten seven erkekler cinsellik konusmazmis oyle duydum ben sen en iyisi seni cok seven birini bul
10 YorumlaÇokkk haklısın sonrada arkamızdan ne çok kişiyle çıktı ayrıldı derlerrrrr :(
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
Cinsel Yaşam konusunda 888 cevap paylaştı. haklısında bu senin elinde ağırlığını korursun o olur ama sevgili deyince erkek özel muhabbet arar sevgili olduğudu hissetmek ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 801 cevap paylaştı. Illaki varya hayat bacak arasnda değil eglenmeyi gulmeyi gezmeyi tozmayi konusmayi bilcek insan var muhakkak
00 Yorumlabir bize denk gelmiyorsunuz siz bende sizin gibi birini ariyorum ama bulamıyorum. Tersine dünya ışte
00 Yorumla
+1 yılilk baştan sölüceksin bunu tavrını koycan ortaya
diceksin ki ilerde olabilir böyle şeyler ama ilk başlarda cinsellik olmaz04 Yorumla
Soran+1 yılİlerde niye oluyormuş.
- +1 yıl
o zaman yıllarca kız kıza oturur gibi oturun
örgü örün
tövbeee
işin kuralı bu cinsellik aşk ı besler
Soran+1 yılNe aski normal muhabbt ettiğim adamdan bahsediyrm
- +1 yıl
peki
Cinsel Yaşam konusunda 43,6b cevap paylaştı. erkeklerin 2 nci yüzünü tanıman için zaman a ihtiyaç vardır. çoğu erkek gerçek yüzünü göstermez sana. onların amacı sevmek değildir. zaten gerçek yüzünü gösterse kimse birlikte olmak istemez ki
00 YorumlaVardır elbet. Şanssız olmalısın sen. Hepsi aynı değil.
00 YorumlaYok canım maalesef. En safisi , Allah korkusu tam olan bile o konuya geliyor.
01 Yorumla
+1 yılVar tabi ki ama bil bakalım hangimiz senin o aradığın kişi o piti piti yaparak bulabilirsin? ahahah
00 Yorumla
+1 yılBende getircemde nasi getircegimi bilmiyom sen erkeklerden ogrenmissin anlatirmisin
04 Yorumla
Soran+1 yılUtanmadan direk bakiremisin diyo mesela. Bu hatayi yapma bnce.
- +1 yıl
Yollumusun diye bakiyodur bakireyim de bisey yapcagini sanmiyorum
Soran+1 yılHiçte demedim. Birsuru şey söyledim engelledim.
- +1 yıl
İyi yapmissin cocukta mal heralde boyle konular msjla olurmu
özelden yazsana söz cinsellik yok! normal arkadaşca muhabbet etcem!
04 Yorumla
Soran+1 yılKime guvenmeliki bu saatten sonra kime
+1 yılşimdi buraya herkez yazdı kimin ne olduğunu nerden anlayacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamayacgim yine
- +1 yıl
saygılı bir muhabbet etmek istiyorsan insanları denemen gerekkiyor
Cinsellik olmasaydi kadin erkek diye birsey olmazdi hem erkekle takilacaksin hem cinsellik istemiyeceksin ozaman hemcinslerinle muhabbet et. Ferrariyle 90 ı gecmemek gibi biseysenin istedigin.
10 Yorumla
+1 yılVarda işte senin gibi düşünen yok :S kızlar bile cinsellik soruları soruyor, adam akıllı birisini bulma yolunda devam ediyorum ama hayırlısı
00 Yorumlaerkekler basit canlılardır ister istemez konu oraya gelir ama edebi adabıyla olmalıdır bu üstü kapalı bir sekilde konusulmalıdır bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence nişanlanana kadar cinsellik konuşulması hoş değil. Nişanlınla evlilik arefesine gelirsen ancak o şekil :=)
13 Yorumla
Soran+1 yılHakli olabilirsn
Cevap sahibi+1 yılAma devir değişti şimdikiler baştan başlıyolar :D
Soran+1 yılBoylari devrilesiceler:D
+1 yılVar tabi ama burada bunu bulmanız zor. İnanın yapmam diyen bile burada kız peşinde
00 YorumlaHocam o konu olmazsa olmaz. ne yapsın erkek adam çok sohbet bayar. belirli bir aşamadan sonra tatlandırıp sohbete devam etmek lazım.
00 Yorumlahaklisin
ancak var
dogru insan pat diye cikmaz karsina
dogru yere bakmak lazim
sabir
umitsizlik yok10 YorumlaHaklisinda buraya gelenler cinsellik icin geliyo çoğunlukla sanirim bir de ramazan etkisi var tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor ama imkansız değil mutlaka vardır sana denk gelmemiştir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılelbet bir süre sonra cinsellik olmalı erkek önünü kesemez ki?
00 Yorumla sen ne tür bir kuşsun peki?
- ben sevda kuşuyem cik cik cik teki, cik cik sen misin?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılt. c. en büyük sorun erkekler abaza kızlar cinsellik deyince öcü görmüş gibi kaçıyorlar sanki evlenince uyuyarak çocuk yapacak :)
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlencegim adamla ne istiyorsan yaparım başkasına ne gerk var
Cevap sahibi+1 yılo konuda haklısın ama burası türkiye kabul etmek lazım
Benle takil. Hergün bol bol vaaz ederim sana.: ) genelde böyle yapıyorum. Hergün ayet hadis den gidiyorum kizlara. :)))
00 Yorumlaerkekleri oldür ama yazmevsiminde bunu onlardan isteme kışın normale dönüyolar erkekler genelde:)
00 YorumlaHaklısın canısı. Napalım bu aralar milletin beyni ile penisi yer değiştirmiş.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılCok haklisin. ama konusacak bisey kalmayinca erkek bu illa cinsellik. malum beynimizle dusunmuyoruz.
00 Yorumla Kaybedenler kulübünü izle
Ucu sekse dokunmayan birsey varmi...00 Yorumla
+1 yılben konustugum kişilerle hiç bahsetmedim bahsetmemde ergen değiliz ciddi konusurum istersen:)
01 Yorumla- +1 yıl
bu aralar yalnız nede coagldı ben o konularda konusmam ama konu bulmaktada zorlanırım acaba karsı tarafda sıkılyıomu diye düşünürüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen öyle canım ya iki mesj ardından cinsellik hic utanmada yok bu nedir ya
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıkar adam gibi biri
Ancak şunu bilmeli
Çıkması oldukça zahmetli
Çıkınca kaybetmemeli
(x)06 Yorumla
Soran+1 yılİnsallh:)
Cevap sahibi+1 yılİlla sohbet lazimsa
Tek yol link yolla
Güven sorunsa
Korkma yemem sonuçta
(x)
Soran+1 yılYoo yoo ben o kadar sabirli bir insan değilim:)
Cevap sahibi+1 yılNe dediğini anlamadım?
Soran+1 yılİyi geceler ;)
Cevap sahibi+1 yılSanada :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle tarih, sosyoloji, felsefe konuşabileceksem konuşurum seninle girmem ben :D
012 Yorumla
Soran+1 yılSosyoloji okuyorum ama hic tarzim degilkii
Cevap sahibi+1 yıltarzın değilse niye okuyosun sosyolojiyi?
Soran+1 yılOkuyorum ama zevk almiyorum felsefecilerle sosyologlarla uğraşmaktan. Niçin bize onlari anlamamiz hayatlarini ogrenmemiz dayatiliyor ki..
Cevap sahibi+1 yılDayatılan birşey yok, sen kendin seçmedin mi o bölümü? Eee şu üniversiteyi bitireyim yeter anlayışıyla bölüm seçerseniz, gayenin peşinden gitmezseniz böyle olur.
Soran+1 yılDenetimli serbestlik te calismayi seviyorum. Gerçeklerle yüzleşmeyi cokca insan gozlemlemeyi seviyorum. Bilim adami cikaracak olsalar amenna ama oradan cikip ya araştırma şirketinde calisacgz ya da denetimde ya da memurluk iste.. Hic bir zaman bir filazofun dengesiz inanclarini anlatmayacgm kimseye..
Cevap sahibi+1 yılİnsanların zekası, bilgisinin derinliğiyle değil, hayal gücünün derinliğiyle ölçülürmüş. Einstein böyle diyor. O dengesiz inançlar aslında bizim hayal gücümüzü zenginleştirmemiz için, daha yararlı olabilecek farklı yorumlar getirebilmek için. Biraz büyük düşünmek şart sanki..
Kaçıncı sınıfsın bu sene?
Soran+1 yılEgerki ilgilensem faydalanbilecgim çok şey olduğunu biliyorum ama ilgilenmek istemiyorum.. Sinavdan sinava ezber yapiyoruz baska birşey değil.. 4oldum.
Cevap sahibi+1 yılEy bütün dünya ve mafiha ayaktayken yatan
Leş misin davranmıyorsun bari allahtan utan :D
M. Akif :D
Tembellik iyi bişey değiil...
Soran+1 yılTembel değilimmm bennn:) ilgisizim.
Cevap sahibi+1 yılEy, yolda kalan, yolcusu yelda-yı hayatın
Göklerde değil, yerde değil, sende necatın
Ölmüş dediğin ruhu alevlendiriver de,
Bir parça açılsın şu muhitindeki perde.
Bir parça açılsın diyorum, çünkü bunaldın;
Nevmid olarak nur-i ezelden donakaldın! :D
Cevap sahibi+1 yılNeyse çıkayım ben kendine iyi bak
Soran+1 yılSende.
+1 yılbaşta konuşacaksın eğer getiriyorsa bırakacaksın arkana bakmadan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbn okunu konuşmak istemem ama senden cesaret bukuyorsan arada da olsa kunu ora gelir ben yapmam deyen erkek zor bence
00 Yorumlaya zaten sadece o muhabbetı edecek kızlar yazsa sıkıntı yokkı :D
00 YorumlaOyle ama onunda bir asamasi vardir zamani vardir direk aciosa bu konuyu sapiktir ztn..
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem