Aşk İlişkileri Flörtüm seni arabayla alcam deyip Tofaş’la geldi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herkesin önünde rezill oldum napcam inmek istiyorm Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar cok şık giyinmistm topuklu ayakkabı filan herkes bana bakıodu yaaa Flörtüm seni arabayla alcam deyip Tofaş’la geldi? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Voljin Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Çocuk uçakla gelseydi bile sen dicektin yaa rezil oldum ne saçmalık bu 2 0 Yorumla
ZF-Sekiz Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 98% +1 yıl Bu yaşta arabası varsa bile iyi. Leyn biz gençken bisikletle alırdık.O yaşa göre tofaş lüks. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya kendi arabası degil birinden almış babası mı akrabası mı bilmiyom artk Yorumla ZF-Sekiz +1 yıl Takma bence. Mesela ben kendim sevdiğim bir yegenimde olsa lüks araba anahtarı teslim etmem.Çocukta kendi çapında alabileceği insanlardan almış gelmiş işte.Drift yapın tadını çıkarın. Yorumla ZF-Sekiz +1 yıl O yaşta teslim etmem yani anahtar. Yorumla Soran +1 yıl Hhhahaa Yorumla
burcu2022 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Hahahahaahhaha niye rezil oldun ki. Kimsenin umrunda bile olmamıştır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya cok şıktım üstüm başım topuklu ayakkabı filan herkes bakıyordu allahım Yorumla
Purddeba Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Arabadan mı yazıyorsun bu soruyu çocuk Tofaşk demiş işte daha ne yapsın 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahhhaha malesef arabadaym Yorumla
1Firstlady Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Araba ağlamış olmalı senin gibi riyakar birini taşıdığı için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şikayetinin sebebi arabanın eski olması mı yoksa tofaş olması mı? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Eski olması Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eski deyip geçme bence altındaki araba en 30 bin tl şu an. Yorumla Soran +1 yıl Yanlız benim arabada megan renault Yorumla
heisenbergin_kedisi Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 81% +1 yıl ahahahahahh holy shit :)) dşşksjijgş 1 0 Yorumla
kural_bilmez_01 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl o küçümsediğiniz arabalarda öğrendik şoförlüğü. b. k atmayın. 0 0 Yorumla
Herkesdenuzak Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Arabayla gelmis iste😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya bilseydim gelme derdim Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl Ne alakasi var cahillesme Yorumla
epifani0 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl sevgilinin adına üzüldüm senin gibi biriyle olmak zor olmalı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevglm degl flört Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı. Bayat troll 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çocuk uçakla gelseydi bile sen dicektin yaa rezil oldum ne saçmalık bu
Bu yaşta arabası varsa bile iyi. Leyn biz gençken bisikletle alırdık.
O yaşa göre tofaş lüks.
Ya kendi arabası degil birinden almış babası mı akrabası mı bilmiyom artk
Takma bence. Mesela ben kendim sevdiğim bir yegenimde olsa lüks araba anahtarı teslim etmem.
Çocukta kendi çapında alabileceği insanlardan almış gelmiş işte.
Drift yapın tadını çıkarın.
O yaşta teslim etmem yani anahtar.
Hhhahaa
Hahahahaahhaha niye rezil oldun ki. Kimsenin umrunda bile olmamıştır.
Ya cok şıktım üstüm başım topuklu ayakkabı filan herkes bakıyordu allahım
Arabadan mı yazıyorsun bu soruyu çocuk Tofaşk demiş işte daha ne yapsın 😅
Hahhhaha malesef arabadaym
Araba ağlamış olmalı senin gibi riyakar birini taşıdığı için
Şikayetinin sebebi arabanın eski olması mı yoksa tofaş olması mı?
Eski olması
Eski deyip geçme bence altındaki araba en 30 bin tl şu an.
Yanlız benim arabada megan renault
ahahahahahh holy shit :)) dşşksjijgş
o küçümsediğiniz arabalarda öğrendik şoförlüğü. b. k atmayın.
Arabayla gelmis iste😂
Ya bilseydim gelme derdim
Ne alakasi var cahillesme
şimdi o araba ne kadar sen biliyon mu kızım hzhsbs
Ne hayal ediyordun ki
sevgilinin adına üzüldüm senin gibi biriyle olmak zor olmalı
Sevglm degl flört
Bayat troll