Şahsen manita olmadan kimsenin arabasına binmedim binmem de yani doğru bulmuyorum ilk buluşma ve sonrası da dahil eğer ki sevgili oluruz ki varsa arabası öyle binerim yoksa zaten sorun yok var olupta teklif ederse hayır diyorum siz ne düşünüyorsunuz
Evet itici
İtici değil olması gereken
(kızlar) binerim arabasına
(kızlar) sevgili olmadan binmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence itici değil ama ben sevgilimi yormamak için onu almak isterdim tabi aracım varsa eğer yine de zorlayamam
Tabikide elin adamin arabasina binilmezz yanii, cok sacma birsey..
Mesela bizde gorucu gelirse illa bulusun dediklerinde bir yere gidin olduguunda yaninda ya kardesini ya da kuzenini felan alirsin tek basina asla binemezsinn..
Ben mesela sevdigim adamla bir kere ozel bulustuk. ikimizde kendi arabalarimizla gittik bulustuk arabaya felanda binilmedi ayak ustu ooyle konustuk sonra ciktik
Asıl arabayla almayı bekleyen kızlarda sıkıntı var. Doğru düzgün tanımadığın insanın arabasına mi binilir?
hayır ya, ben asla binmezdim zaten yeni tanıştığım bir adamın bana böyle bir teklif yapsa onda bir sorun var demek
Hayır ben gelirim desek ne oluyor ki.. Çok sevdiğim sevgilim ilk buluşacağımız zaman seni ben alacağım demişti. Ben de hayır ben gelirim arabamla dedim. Adam inat hayır illa ben alacam dedi. Ve aldı.
Şuana kadar sadece 1 tanesi kendim gelirim dedi yadırgamamıştım aksine takdir etmiştim
Eğer ben teklif etmişsem hayır ben gelirim demesi itici gelir ama ben teklif etmeden gel beni al demesi de itici gelir
Ben bindim de bi yere bırakmak için benzin parası istemişti sonra fmfkdlldfçg
Bisey olursa çek el frenini nereye dumbuk de sonra bırak ama kaza yaparsanız suç benim değil ytd
İtici ya da çekici bulmuyorum
Olması gereken
Bir tık reddedilme gibi bir şey
İtici de değil çekici de.
Hicbir şey yani.
Saçma
Benimde motorla geleyimedemisti kabul etmedim
Otenekelerle uğraşılmaz bebişko
Yoo değil
Degil