Sevmek ya da sevmemek. Belkide alışkanlık. Ayrılmak istemek ve istememek. Iki duygununda bir arada olduğunu düşünün. Yardım edin?

1yili aşkın bir ilişkim var. Hersey cok güzel devam ediyordu çok ayrılıp barıştıkk arada güven sorunu oldu tabiki. Hatta dogum günümü kutladığımız günün aksami baska baska kızlara seni seviyorum diyip kiskandi. Sonralardan öğrendim tabiki bunu ama ilişkimiz düzene girmişti ve ayrılmadım çünkü beni gerçekten sevdiğini ve hatalarından ders çıkardığını anladım. Aylar geçti o olayın üzerinden zaten. Suansa calisiyor haftada bir buluşuyoruz ama zevkine cok düşkün birisi ve evde takilmayi daha cok seviyor. Beni sevdiğini biliyorum. Çünkü hic vakti yok kizlara ayiracak. En önemlisi telefonumu veriyim sende kalsin dedigi günler oldu. CÇünkü güven vermek istiyor. ama olmuyo nasıl desem alışkanlık olmus bende. Seviyorum onu. Ama ailesiyle sorunu olan bir çocuk ve kendi harcligini kendi cikarip beni yemege götürdüğü günler oluyor. Çevremdeki arkadaslariminda iliskoleri var düzenli onlarinki de. Ama birlikte denize gidiyolar vakit geciriyolar. Aşklarını bello ediyorlar birbirlerine. Ve bir erkek bir kiza güzel olduğunu hissettirmeli. Zayıf bir kızım ama bugüne kadar güzelsin dedigini duymadim. Bana uzun uzun mesajkar attigi günler de oluyor. Ama vakit geçirmek istiyorum. Cok sıkıyor beni. Ne şort ne etek. Yaz kış pantolon. Yeri geldi mi kalbimi kırıyor. Size nasıl anlatsam bilmiyorum. Sıkıldım mi diyorum ayrilsammi diyorum ama bu kadar uzun zaman geçirdiğim birisini hayatımdan bir anda çıkarmak içimden gelmiyor dogal olarak. E bazendeddiyorumki bir hata yapsa da bitse. Kimse de olmasa olur. Aklım karışık. Ne yapmaliyim. Çünkü çevresi oldukça geniş olan bir kız olarak şuanda yanımda hickimsem yok. Şöyle diyim size. Oncelerden adam etmek icin bir tarafimi yirttim. Gerçekten bana bağlansin diye. Şimdi istediğim oldu. Brnde onu seviyorum. Ama birsey var anladiniz mi? Benim diğer arkadaslarimdan neyim eksik sevdigim adamla vakit geçiremiceksem ne geregi var öyle ilişkinin
Sevmek ya da sevmemek. Belkide alışkanlık. Ayrılmak istemek ve istememek. Iki duygununda bir arada olduğunu düşünün. Yardım edin?