Lise 4 e gidiyorum.18 yaşındayım. Lisede bir kızla ciddi düşünmek normal mi?7 aylık bir ilişkim var ve kız bana sürekli benimle ciddi düşündüğünü söylüyor. Defalarca nerdeyse 15 kez ayrılıp barıştık hepsinde barıştık...
Ne dersiniz?
Ne dersiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer aynı durumları yaşıyoruz kardeşim ben lise 3'üm 7 aylık ilişkimiz var hep ciddi düşünüyoruz diye geleceği konuşuyoruzda ben büyüklerimle falan böyle meseleler konuşulduğunda bana hep bak sen istesek hiç ayrılmayız diye düşünsende elinde sonunda bu ilişki biticek kendini öyle hazırla üzülmessin biticeğini bil sadece diyolar tabi ben sevdiğimden aklıma bu fikir girmiyor ama bende biliyorum biticeğini sadece kalbime sokmak istemiyorum
Hocam haklılar bence
Haklısın hocam biliyorum sevince olmuyor ama ama gerçekçi olmak lazım en azından yani değişiyor insanlar.
Bizim sınıfta nişanlı olan var :D biz 3'ümüz aynı sene tanıştık arkadaş olduk, sonra sınıflar değişti ben çocukla aynı sınıfta kaldım kız yan sınıfa geçti ama problem olmadı, şu an 12'ye geçtik yani düşün 10. sınıftan itibaren nişanlılar :D ( bu arada çocukta bende sınıfta kaldık 1 sene normalde üni 1'e geçmiştik :D )
vay anasını..
Geleceğinizi düşünün, kendinizi geliştirin bunlar önemli şeyler ve yapın bunları ama aşkın da yaşı yoktur unutmayın. Gerçekten ileride karşına çıkacak insanları, o kız kadar çok sevemeyebilirsin. Ne zaman ve nerede karşına kimin çıkacağı belli olmaz. Belki o doğru kişidir ve en çok onunla mutlu olursun. Ancak geleceğinizi de yok etmeyin, eğer bu kadar ciddiyseniz birbirinize ygs lys çalışmalarında destek olun.
Teşekkürler.
7 aylık bir ilişki için ciddi düşünmek biraz erken değil mi? Herşeyin zamanı var..
Öyle de ne bileyim ya.
Tabi ciddi olması için çabalayamazsınız değil bu.
Cevap
18Cevap
bizim lisede bir kız vardı her çıktığıyla ciddi düşünür yüzük takardı lakabı yüzüklerin efendisi olmuştu o geldi aklıma lisede ciddi düşündüğünüz tek şey geleceğiniz olsun
Teşekkürler.
Askerden sonraya kadar hiç himse ile ciddi düşünme.
Hele ki lise çağındaki kızlarla.
Aşırı dönek ve ciddiyetsiz olurlar.
İpleriyle kuyuya inmemeni tavsiye ederim..
Zaten sürekli ayrılığ barıiıyorduk hocam hatta kendisi bana dedi ki sensiz yapabilsem hiç dönmezdim ama yapamıyorum dedi.
Niye geri döner ki bir kız öyleyse?
şu an ayrılmak da istemiyorum ama hocam o kadar yaşanmışlık var. Bu ilişki sırasında nasıl davranmamı önerirsin?
O zaman ben öylesine takılıyorum bu kızla
keşke imkanı olsada hiç birşey düşünemsen sadece derslerine odaklansan... inan bana iyi bir okul ve bölüm kazandığında o cidd idüşünmeyi bile düşündüğün kişi dahi peşinden yalvararka koşarlar:)
Tıp kazansam mesela? Ama hocam lise 1 den beri birlikteyiz yani o derece bir şey 7 aydır çıkıyoruz.
Ben 10. Sınıftayken 11 e giden bir kız arkadaşım evlendi 20 li yaşlarında bir gençle 11. Sınıf biterkende bir kız arkadaşımı istemeye gittiler. Nişan olmuştur herhalde :)
sikis yapmayi dene ve o zaman barisalim demiyecektir
Çok komiksin.
evlenmek istedigini dusunebilirsin
ancak yas erken
duygularin ve dusuncelerin degisecektir
ileride halen ayni dusunuyorsan tabi evlenebilirsiniz
bir cok arkadasim var evlenen
bence guzel bisey ama emek ve sabir ister
Teşekkürler.
Çok Yanlış Ben Üniversiteye Geçmeden Hiç Bir Şekilde Tastiklemiyorum, %99u Yalan Oluyor, Boştan Yere Vaktini ve Derslerini İhmal Etme.
Ana yine de bırakmam hoş olmaz sanırım?
:D Teşekkürler.
11. Sinifa baslayacagim yaz tanidim onu şu an unideyiz ve gayet mutluyuz bu aranizdaki aska saygiya bagli
Oyuncaga donmus. Pek bir geleceginiz olmaz. O yuzden kafayi cok takma.
Nerden biliyorsun?
Ama insan değişemez mi?
hahaha yine iyiymis biz lise 2de basladık simdi unv. deyiz kısmetse sene sonu sözümüz olacakk :)
Maşallah :) .
bence kötü bişey değil ciddi düşünmek neden kötü olsun dalga geçmekten iyidir
Tabiki normal ve geleceğiniz var devam edin ve ciddi düşünün derim ben :)
siz normal devam edin ileride ne olacağı bilinmezki
Lisedeki aşkların ömrü hep kisa olmuştur ama her sey kismet belki olur
Bence değil. Lise aşkları gelip geçici oluyo her zaman. Lisede aşık olupta evlenen sayılı kişi var :D
ciddi olsan ne olacak babanın parası varsa olur olmazsa olmaz :)
Lisede sevgili olup sonra evlenen çok var birazda sana kalmis
bunu düşünüyorsan evlilikten korkuyorsun demek. onunla çıkmaya devam et akışına bırak
12 yasindan beri cikanlar vardi yeni evlendiler 20 yasinda şu an
şimdi olmazsa ne zaman olcak ki seviyosunuz demek ki birbirinizi
değil ya gezin eğlenın ne ciddiliği :)
Teşekkürler. Ne bileyim hani evlilik filan.
yok artık çok küçüksünüz ya 21 yaşına kadar ergenlik. millet uzuyor ergenlik sivilcesi çıkarıyor siz evlenecek misiniz :))
Düşünme diyorsun anı yaşa diyorsun yani. Teşekkürler.
Palavraaa palavraaa palaaavraaaaaaaa :DDD
Lisede ciddi dusunmek ciddiyetsiz bir is olur
Neden hocam?
Is yok guc para yok meslek. Ha uzun vadede 8-9 yil sonra evlenirim diyorsan da. O zamana kadar ask bitiyor be. Birbirinizden sıkılırsınız
Eziklik belirtisidir sşırı dozda
Seviyorsanız devam edin derim
Hayir ne ciddiligi bu yasta delimisin
Ne bileyim hocam ya insan ister istemez hayal kuruyor.
7 ay erken olmuş ciddi düşünmek için
Zor gibi ama neden olmasin :)
lisede her şey çocukça
Hindilerde düşünüyor
Teşekkürler. Biraz ağır oldu ama.
Doğru bir şey değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar