son sınıfa veya 3 e geçince ne değişiyor
ne düşünüyorsunuz?
ne düşünüyorsunuz?
Yahu üniversitedesiniz bırakın ciddiyeti hayatınızı yaşayım ama derslerinizide ihmal etmeyin. Şunu hiç bir zaman kafanızdan çıkarmayım. O yıllarda kendinize yapacağınız yatırımlar ( İngilizce, bilgisayar, vb kurslar, yazın yapılan stajlar vb) ileride çalışacağınız sektörü belirleyecek, Edindiğiniz tecrübeler ve yapacağınız mba vb şeyler iş görüşmelerinde daha elinizi güçlendirecek. Sonra erkekler askere gidecek o ara ciddi düşünün keza askerlikte ciddiyetsizler çok dayak yer. Sonrasında iyi bir iş bulup bolca kazanıp üniversite döneminde içinizde ukte kalan bir çok şeye saldıracaksınız. Farklı hobileriniz vs olacak hayatın ne kadar güzel umarsızca para harcamanın ne kadar keyifli olduğunu anlayacaksınız en sonunda yaş ilerleyecek evlilik için çok geçmiş olacak işte o zaman ciddi düşünmeye başlamak lazım sanırım :)))
güzel yazmışınız. ben zaten derslerimi ihmal etmiyorum bir hedefim var onun için uğraşıyorum ingilizce konusunda da öyle bilinçliyim çok şükür
ama hayatımda hiç kimse olmadığı için bir soruyum dedim:)
9 ve 10. sınıfken koridorda ya da bahçede 12. sınıf görebiliyor muydun?
evet?
Ayni univ ama farkli bolumdu o tip 5. sinifin sonlarindaydi 6. sinifin sonlarinda ayrildik. Bir sonraki yine ayni univ bolum farkli hukuk 3. snifin sonuydu tanistik 4. e gecti ayrildik. Ben tabi 2den 3 e geciyorum bu yil. Anladim kadariyla sonla alakasi yok ama kafaya taktim 4. sinifta biriyle deneyecem adamlari resmen bir sekilde elimden kaciriyorum heralde beni hala ogrenci kalcak diye istemiyorlar😂😂😛😛
şu an bu tezi çürüttün :D
demekki öyle bişey yokmuş
yalnız allasen tıpçı ve hukukçuyla çıkmışın :D ben orada takılı kaldım :D
Aynen ilk ciddi iliskimdi 8 ay ciktik ayrildim 3 gun once aradi bagcilarada zorunlu hizmetini yapacakmis İstanbul'da kalmis yine tipini s*ktigim :)) hukuk okuyan arkadssin cok ders calismasi lazimdi eminim şu an hala kutuphanede ders calisiyordur butlerden kafasini kaldirmaz olmustu 19 agustosta ayrildik hala aramadi tuhaf😂😂 ama onda gram evlilik dusuncesi yok yani hic dusunmuyor 26sinda dusunuruz demisti empoze edemedim evliligi ona😂😂
haha :D hukukçuya güldüm :D derslerden evlilik düşünecek hali kalmamış
Ay sorma ya bana anlatiodu konuyu cok anlarmisim gibi benide kutuphaneye goturmeye calisirdi evde elinse kitap dinlerdim onu anliyor gibi kafa sallardim:)) tip okuyan zatem arada ders calistirirdi anlamadim yerden kadin dogumdan onla enazindan bir ise yariyordu calismak ☺😅😅 sen bosver evliligi hayatini yasa
güldürdün sabah sabah yaa :D
Yuzunde tebessum olusturabildiysem ne mutlu bana :) gunaydin iyi gunler:)
sana da iyi günler :)
Tesekkurler
"Ulan, büyüdük be." Diyorsun bir böyle. bir bakıyorsun kendine falan. "Ulan, eşek kadar olduk be." Diyorsun sonra. Sonra bitirme telaşı geliyor herhalde biraz. Ondan sonra mezuniyet eğlencesi diyorsun. Sonra bir bakmışsın, üniversite bitmiş, işe başlamışsın. İş ile hayatının düzene girince, ciddiyet de haliyle geliyor.
yok yaa daha 20 lerin başındayız büyümedik :O
Ahaha ya doğru da, hani sen 1 yaşında da oldun, 16 da oldun. İlkokula yeni başladığın zamanı ya da lise anılarını hatırlıyorsun ama şimdi üniversite bitiriyorsun. Yani büyüdük büyüdük.
ya tamam büyüdük ama ne biliyim :D annem bana 20 yaşımdayken "sen bizim bebeğimizsin" demişti onun etkisenden çıkamadım heralde :D
Ya sen 40 yaşına da gelsen annenin bebeği olacaksın ki. Misal, 37 yaşındasın annen hâlâ seni 8 yaşındaki halini sever gibi sevecek. Çünkü sen onların gözünde aynısın. Bu değişmez yani :D
doğru didin :D
Cevap
13Cevap
ne saçma ya aptalca koca adam 30 yaşına gelmiş mesela daha buralarda takılıyor evliliğin e sini etmiyor neyin kafasını yaşıouz awk.
Kafamı skeyim bu okula niye geldim diye düşünüyorum ben mesela ama diğerlerini bilemem.
hahahah üniversitede kızlar teklif ediyormuş gibi oldu bu
Kızlar teklif ediyormuş diyorlar.
ciddi misin? son sene?
Çok ciddiyim.
"E mesleği ele aldık sayılır, bir de evlenmelik adam lazım" kafası bu.
Üniversite 1. sınıftım ciddi düşünüyordum ama ciddiyet yaramadı pek :D
yumurta kapıya dayanıyor artık :) o insanlar işe gireyim yuva kurayım derdindedir
:D hiç alakası yok, kanmayın böyle şeylere :D
aynen ya kanmamalıyım
ailesini öğren ya da kendisininden yola çık çok fırlama yırtıksa ver yolu çakalla uğraşma :D
yoo öyle biri değil :D hayırlısı bakalım
1. ve 2. sınıftaki havaları kalmıyor kızların artık kapağı birine atmalıyım düşüncesinde oluyorlar
Hicbirsey. Askerligi dusunuyodum.
sen istinasın.:D daha önce bu tarz bir yorumlaşmamız olmuştu.
yok o zaman da gizliydim :D
sanada :D
tam tersı son sene vurgun senesıdır bırını goturme derdıne duser herkes :)):):)::):
3 e geçtim biişi düşünmüyom zaten nişanlıyım
düşünmüşün işte :D
Üniversiteye geçenler ciddi düşünmeye başlıyor
İş eş aş? Sırası var
doğru
Yoo ben öyle bişey görmedim.
şu an 2 deyim 1-2 yılım var:))
he canım gider ayak beceripde gideyi diye
ciddi düşündüğüm güne lanet olsun
Evet doğru.
Olabilir.
Yoo hic dusunmedim☺