Aklınızda ve kalbinizde olan kişi yanınızda mı? Yoksa yanınızdaki o değil mi?Niye böyle bir şey soruyorsun diyeceksiniz belki. Bugün 2 senedir evli olan bir arkadaşımla sohbet ettim. Eşiyle ilgili bir durumu anlattı bana. Çok şanslı olduğunu dile getirdim ve ömür boyu mutluluklarının daim olmasını diledim. Arkasından bana keşke aklım başka yerde olmasaydı dedi.. Sonra biraz anlattı durumunu. Arkadaşım için üzüldüm ama eşi için daha çok üzüldüm. 😕
Aklımda da, yanımda da kimse yok. Ama aklımda biri varsa o kişi yanımdaki kişidir. Ya da yanımda biri varsa o kişi aklımdaki kişidir. Bu benim için hiç değişmez bir kuraldır. Aklımdaki kişiyle kalbimdeki kişinin aynı kişi olması için duygularımı ve şartları mümkün olabildiğince zorlarım...
Aklımda olan yanımda olmadıkça asla evlenmeyeceğim.. kalbime girmeyen birisine asla o payeyi vermeyeceğim işte bu yüzden... Kimsenin hakkına girmek istemem kimsenin hayatını mahvetmek istemem kimse bana umut bağlasın hiç istemem..
Aklim da bos yanimda bos, benim icin hava hos :) arkadasina tavsiyem bosansin. Simdi de "bekara kari bosamak kolay" demeyin lutfen. Madem sevmiyor ne gerek var?
şu an aklımda da yanımda da kimse yok. Ancak hiçbir zaman aklımdaki insan yanımda olmadı maalesef. Hem ne demişler yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün 💔
Evet. Aklındaki insan yanında olmuyor. Sevgilimde bunu biliyordu. Arada hüzünleniyorum. O da teselli ediyor. Artık fazla üzülmüyorum. 4 yıl geçti. Her şey unutulur. O da unutur zamanla hatta hatırlamaz bile. Yaralar kolay kapanmaz.
Kalbimde olan aklimdadir aklimda olan ise yanimdadir. Yani ben aklimdakiyle yanimdakinin ayni kisi olmasini isteyen kisiyim aklimda baskasi varken yanimda bir baskasinin olmasi imkansiz...
Aklımdaki yanımda olana kadar yanıma kimseyi almam. Bir söz var "yanındakiyle uyuyp aklındakiyle ölürsün" diye. Bu müthiş bi acı ve haksızlık bence her ikis taraf için de.
Bu durum çok acı. Kalp ve mantık arasında kalan kişilerin başına geliyor, yani çoğu kişinin. Öz saygıyı yitirmemek için, ilişki biltirilmesi gerekir bence.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne aklımda ne de yanımda kimse yok 😂😂 O kadar sapım yani 😂
Bunun ihanetten hiçbir farklı yok. İnsanlar birilerini asla unutamaz. Elbet hatirlar. Ama ayni hissetmemesi lazim. Kendini hazır hissetmeden evlenmemeli insan. Her bakima hazir hissetmeli