Kendimi övmeyi hiçbir zaman sevmem ama şunu söyleyeyim ki benim sevgimi hak edecek daha şu ana kadar hiç kimse olmadı ama kimse yanlış anlamasın ukalalık anlamında söylediğim bir söz Kesinlikle değil Çünkü her insan kendini bilendir görendir tanıyandır seni senden başka kimse bilemez Ben de onun için şunu söylüyorum benim sevgimi hak edecek Şu an sevgimi hakedecek bir karakterde insan olmadı
Hiç zorluk çıkarmam. İsteyen istediği gibi, istediği kadar sever. İster her zaman sever, ister bazen sever. Isterse de gerektiği kadar sever. Her zaman verdiği değerin karşılığını görmesini sağlarım. İnsanları tipiyle sekliyle düşüncesiyle yargılamam. İçiyle duygularıyla hisleriyle kendi varlığıyla onu tanımayı, anlamayı severim.. Kişiler üzerinden kendi değer algılarım oluşmaz. Kendimin farkındayım. Baskasından beklemem. Gelip geçiçi insanları çabuk ayırt ederim. Tavrım o zaman netleşir. Hayatımda olmak isteyen hayatımdadır, eşlik etmek isteyen dilediği süre eşlik eder. Uyumluysak birbirimizi üzmüyorsak sürdürmek istediğimiz sürece mutlaka karşılık bulur ve bu değerler karşılıklı gelişir. Layık olduğu kadar layığı da olurum. Her şey karşılıklıdır. Gittiği yere kadar gider. Ömür boyu dileyenle ömür boyu sürer. Karşımdaki insanın ne istediğine bağlı.
Zordur. Hem de çok zordur. Çünkü ben sevdim mi tam severim. Ölümüne severim. Ayrıca kızların erkeklerden şikayetçi olduğu birçok özellik bende yok. Mesela; şimdiki kızlar erkeklerin çapkınlığından şikayetçi ama ben çapkın değilim gözüm sevdiğinden başkasını görmez, erkeklerin yalanlarından şikayetçi ama ben yalan söylemem, erkeklerin ilgisizliğinden şikayetçi ama ben sevdiğimi ilgiye boğarım. Ve şu an aklıma gelmeyen birçok şey bir kızın tam istediği gibi. Hal böyle olunca sevgime layık olmak da zordur tabiki.
Kendimi tamamen bir kişiye açtım şu zamana kadar gerekli özveri, emek vs çünkü karşılığını alıyordum. İnsan verdiği değerin karşılığını görmek ister. Benim ilişkideki isteklerim biraz fazla sanırım. Ya da azla yetinmiyorum bu konuda. İnsan ordan oraya savrulsa da içten içe gerçekten hayatının sonuna kadar bir olacağı insanı arıyor aslında. Böyle biriyle karşılaşırsam içimdeki tüm zenginliği paylaşacağım ve karşılığını da bekleyeceğim elbet. Görmezsem bu beni yaralar.
Ben çok kolay bir insanım. Yani sevgi tüm kilitlerimi açar,çok çabuk güvenir ve inanırım ve herkesi kendim gibi görürüm. Samimi ve güler yüzlüyüm, duygularım çok güçlüdür, sağlam ve güvenilir biriyimdir. SAmimi isen her konuda çok çabuk kaynaşır ve anlaşırız. Benim ile yaşam kaliten artar, daha iyi hisseder ve daha mutlu olursun.
gerçekten zordur.. ben kendimde kolay bir insan değilim.. ama seversem büyük severim dünyayı onun etrafına koyar çevresinde döndürürüm ondan en yoktur olmaz olamaz ancak karşılığınıda beklerim.. benim kadar sevmesine gerek yok! ancak sevgimin suistimalinde verdiğimi geri alırım bensiz hiçe döner...
Özel bir çabaya girmesine gerek yok. İdeal bir sevgili nasıl olunur bunu bilmesi yeterli. Lakin kimileri için bu bile zor geliyor. Sonra ağlak ağlak dolanıyor.
Kimse kusura bakmasın benim kadar temiz ve dürüst adam yok gibi birsey %0.01 ancak vardır. Ama biraz şansızlık var. Benden çok hoşlanan oluyor ama bakmıyorum bile çook nadir hoşlandığım oluyor bunca hayatımda 3 kez o derece yani ama olmadı hiç biri
Beni herkes kaldırmıyor. Eski kafalıyım biraz ondan sanırım. Bu devrin insanı olamıyorum. Rahat değilim aşırı kıskan ve aile kavramına aşırı önem veririrm