Sevgilimi aldatıyorum tuhaf duygular içerisindeyim. Ne yapmalıyım?

Önce sevgilimden bahsedeym. Sevgilim madde bağımlısı ve hayatıma girmeden önce böyle bir durum olmaldığını söylemedi. Ama tabi o zamanlar asla istemiyordum onu. Çok büyük konuştum sanırım ve bir şekilde e konuştuk ilk konuştuğumuz gün ben ona madde bağımlısı olsun bir zamanlar eğer hâlâ öyle bir durum varsa asla olmaz ve bize huzur vermem dedim. Ailem kabul etmez dedim. Bir sürü yeminler etti öyle birşey yok diye. Neyse tamam dedim sonra birkaç ay sonra gerçekten bırakmadığınız dlei gibi ot falan kullandığını öğrendim. O yetmezmiş gibi benden önce kuzenimi seviyormuş ne yapmış ne etmiş kız kabul etmemiş onu. Ve arkadaşlarına o kızla olmazsa kuzeniyle olacak demiş. Kızın kuzenide ben oluyorum. Taabi bunları çok sonradan öğrendim. Bir yıllık ilişki ve 7 aydır hergün her saat kavga ediyoruz tartışıyoruz. Benki asla hakaret etmeyen küfür etmeyen bir insanken artık ona her ağzıma geleni sayıyorum. Ve bizzat kuzenimden duydum senle olmazsa bir kuzenine olacak diye. Sürekli kafası güzel ve ben o kadar üzülüyorum ki anlatamam. Ve görüyor be kadar üzüldüğümü ot falan kullandığı için bırakmadığı için ne kadar kötü olduğumu sinir krizlerine girdiğimi gördüğü halde e bırakmıyor. En son bana bizim ailede bu tür şeyler kullanan çok ya kabul edersin ya da gidersin dedi. Tamam gidiyorum dedim kabul etmiyor. Ayrılmıyor benden. 5 yıldır beni seven biri var onunla konuşuyoruz. Efendiliği o kadar hoşuma gidiyor ki flört gibi bir durum yaşıyoruz. Bunu ne sevgilime söyleyebiliyorum nede sevgilin ayrılmayı kabul ediyor. Ne yapayım yardımcı olun lütfen yadırgamayın. Omumazsınız diye yazmadığım birçok şey var
Sevgilimi aldatıyorum tuhaf duygular içerisindeyim. Ne yapmalıyım?