Önce sevgilimden bahsedeym. Sevgilim madde bağımlısı ve hayatıma girmeden önce böyle bir durum olmaldığını söylemedi. Ama tabi o zamanlar asla istemiyordum onu. Çok büyük konuştum sanırım ve bir şekilde e konuştuk ilk konuştuğumuz gün ben ona madde bağımlısı olsun bir zamanlar eğer hâlâ öyle bir durum varsa asla olmaz ve bize huzur vermem dedim. Ailem kabul etmez dedim. Bir sürü yeminler etti öyle birşey yok diye. Neyse tamam dedim sonra birkaç ay sonra gerçekten bırakmadığınız dlei gibi ot falan kullandığını öğrendim. O yetmezmiş gibi benden önce kuzenimi seviyormuş ne yapmış ne etmiş kız kabul etmemiş onu. Ve arkadaşlarına o kızla olmazsa kuzeniyle olacak demiş. Kızın kuzenide ben oluyorum. Taabi bunları çok sonradan öğrendim. Bir yıllık ilişki ve 7 aydır hergün her saat kavga ediyoruz tartışıyoruz. Benki asla hakaret etmeyen küfür etmeyen bir insanken artık ona her ağzıma geleni sayıyorum. Ve bizzat kuzenimden duydum senle olmazsa bir kuzenine olacak diye. Sürekli kafası güzel ve ben o kadar üzülüyorum ki anlatamam. Ve görüyor be kadar üzüldüğümü ot falan kullandığı için bırakmadığı için ne kadar kötü olduğumu sinir krizlerine girdiğimi gördüğü halde e bırakmıyor. En son bana bizim ailede bu tür şeyler kullanan çok ya kabul edersin ya da gidersin dedi. Tamam gidiyorum dedim kabul etmiyor. Ayrılmıyor benden. 5 yıldır beni seven biri var onunla konuşuyoruz. Efendiliği o kadar hoşuma gidiyor ki flört gibi bir durum yaşıyoruz. Bunu ne sevgilime söyleyebiliyorum nede sevgilin ayrılmayı kabul ediyor. Ne yapayım yardımcı olun lütfen yadırgamayın. Omumazsınız diye yazmadığım birçok şey var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEngelle gitsin ayrılığı kabul etmiyor ne. Onunla devamı gelemez zaten madde kullanıyormuş, kuzenine inat seninle beraber olmuş vs. Adamın tutulacak hiçbir tarafı yok resmen. Engelle gitsin ay onunla mı uğraşacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten tutulacak nir tarafı yok yani beni sevdiğine de inanmıyorum. Dünyada kız mı kalmadı ne tesadüf kuzenimden sonra ben mi karşısında çıktım onun. O kuzenim için benim peşimi bırakmıyor eminim yoksa bunu açıklaması olamaz. Seven insan kaybetmeyi göze alamaz her türlü pisliği bırakır. Ama kararlıyım kurtulacam ondan
En İyi Cevaplar
İşte kadın cinayetlerine giden yol hurdan başlar... senn bu adama kararlı bir şekilde bitti diyecksin telefonunu her şeyini engelleyeceksin üstüne gelmesi durumunda şikayette bulunacağını savcılığa gideceğini söyleyeceksin yoksa seninde aileninde sevdiğininde başını yakar.. ya anlamıyorım bi ben mi aptalım kıza teklif ediyorum kendimi anlayıyorum ailemi olmaz dediğinde çekip gidiyorum ayrılmamak ne ya
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok denedim engelledim hiçbir cevap vermedim tehdit ettim ama yok aynı yani. Aslında karakter meselesi siz olması gerekeni yapıyorsunuz ki
Soran+1 yılNe yapayım peki direkt engelleyip iletişimi mi keseyim
Soran+1 yılTamam ama bunların hepsin yaptım zaten ama bir daha deneyecem
Öncelikle sen herseyden daha değerlisin kendine değer ver ve ilerde mutlu olacağın bı ilişki seç genclikte herkes hata yapar ama bu hatadan ders al ve onu hayatından çıkar çünkü o seni kazanmak için maddelerden vazgeçmemiş sen ondan vazgeç engelle uzak tut konuşma yüzüne dahi bakma ve kurtul mutlu hayatını kur kendine iyi davran canini sıkma güzel insan kal sağlıcakla 😌
01 Yorumla
Soran+1 yılBu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim 🌹 aynen öyle yapacam yani ne yaptığı belli değil soytarının teki asla ama asla bana göre bir insan değili ve defalarca bunu yüzüne söyledim ama bir gün o da anlayacak ve zamanında bitiremediği için utanacak
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle insanlari cok mu arıyorsunuz? O takintilı bir tipe benziyorr insallah sonunda zarar gören sen olmazsın. Ayrica ne sevgisi ne sevgilisiiii? Ailenle konuş haberleri olsun, ayrıl onunla kabul etmiyor diye bir sey yok belli ki o saplantılı ve psikopat birisi.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe araması ben onu başlarda kabul etmedim çok büyük konuştum yer yüzünde bir ben bir o kalsak kabul etmem diyordum. Sanırım sonare aileme söylemek olacak zaten
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılIlginc olan
Ot kullaniyor diyorsun ama oyle dedigin gibi ot cok kullansa hergun her saat kavga etmezdiniz. Cunku ot icen neseli olur ama icemedigi zamanlar agresiflesir.
Seninki sanirim pek icemedigi icin boyle.
Soruna gelirsek ayrilmaya gelmeye bilir takinti da yapar, yani ailenden biri onunla konussun madem sen ona anlatamiyorsun.03 Yorumla
Soran+1 yılO kavga etmiyor yani ben onunla kavga ediyorum ve o o kadar rahat ki umursamıyor gülü geçiyor ya ben onun gibi olamıyorum olamam da.
- +1 yıl
Kafasi iyi oldundan oyle 😅
Soran+1 yılBende öyle olduğunu farkettim
+1 yılSende de ne sabir varmis be bacim 1 yil 7 ay o cocuga nasil dayandin?
Zaten o cocukla cikarak hayatinin hatasini yapmissin bide oyle bi psikopati aldatmak ne demek yaa ayril direk sonra git baskasiyla sevgili ol. Yurek mi yedin sen naptin?15 Yorumla
Soran+1 yılBeni çok yıprattı ben çoğu kez sinir krizlerine girdim. Hp bu şekilde yardımına ihtiyacı olan birini yüz üstü mü bırakacaksın dedi. Ben çok şey yaptım bıraksın diye ama yapmadı işte. Şimdi ben elimden geleni yaptım sen resmen beni değil onu tercih ediyorsun bırak gideyim diyorum kabul etmiyor. Ya onu aldatmak şu şekilde o konuştuğum insan zaten beş yıllık arkadaşım beni sevdiğini söylüyor tepki vermiyorum normal bir şekilde konuşuyorum
- +1 yıl
Ortalikta birsuru kadina siddet cinayet var aklini basina al sana zarar veren insanlardan uzak dur
Soran+1 yılKurtulacam ondan Allahın izniyle. Yoksa biliyorum başıma gelecekleri. Ben normalde çok bilinçli bir insanm
- +1 yıl
Allah kurtarsin bacim Allah..
Soran+1 yılAminnn
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer aldatmazsan bir gün aldatılan sen olursun en azından o bir tane yapana kadar sen birkaç tane yap ki egon tatmin olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılMesele ego değil valla bne asla öyle bir insan değilim. Konuştuğum diğer insan zaten benim arkadaşım yani beş yıllık arkadaşız. Hem ben sevgilim için çok çabaladım bıraksın iyi olsun diye ama hiçbirini görmüyor bile
Soran+1 yılBen bu beni seven arkadaşımla konuşmayı kesevem zaten ama kurtulmam lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılNe demek kabul etmiyor ya burası dağ başımı senin ona karşı bir duygun yoksa ayrılacaksın karşıdaki hala saplantılı bir şekilde peşini bırakmıyorsa polise vericeksin
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor ona karşı bir duygum olmadığını olsun diyor sevdirecek kendimi sana diyor. Ah bi kabullense
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. O sana yazan çocuk ta sorun var sen ne zaman ayrılırsan o zaman çıksın meydana ne lan böyle batan geminin malları gibi ucusmus kafana
117 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyor hayatımda biri var hiçkimse bilmiyor. Onu insanlara söylemeye bile utanıyorum
Soran+1 yılVar ama istemediğim bir insan
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten öyle tam anlamıyla konuşuyoruz değil yani. Daha öncede arkadaştık onunla zaten
Soran+1 yılYa ben bununla güzellikle bitireyim başka birşey istemem. Telefon bşle kullanmayı düşünmüyorum artık
Soran+1 yılYapacam yani ben ona da dedim eğer aileme söylersen tüm pisliklerini çıkarırım krataya diye. Biraz korktu sanırım. Ya daha neler yapıyor neler yazamıyorum burda
Soran+1 yılAynen öyle hem bu gidişle işime de engel olacak. İşimden olacam onun yüzünden
Soran+1 yılEvet farkındayım ama kurtulmayılıyım da nasıl
Soran+1 yılÇok iyi olur çok zor durumdayım. Hem ona acıyorum ama kendimi de düşünmem lazım. Ben elimden geleni yaptım bırakması için
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Yazını okumadım bile aldatıyorsan her türlü suçlusun bunun bahanesi olamaz kusura bakma bu tarz uzun yazılarla kendini avutmaya çalışma
11 Yorumla
Soran+1 yılAvutmak değil okur musunuz lütfen hak vereceksiniz. Kuzenim için bile benle olabilir yani zaten o ihtimal üzerine bana yazdı sanırkm
+1 yıl5 yıldır konuşuyorsun ama hala söyleyemedin mi engelle her yerden sen onunla konuştukça her zaman bi umudu olacak
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Ya ben bi bundan kurtulsam zaten telefon kullanmayacam artık.
- +1 yıl
Istesen çok rahat kurtulursun
Soran+1 yılNasıl peki
- +1 yıl
Her yerden onu engelle sonra instegram profiline tarih yaz sevgilin olduğunu anlasin sana ulaşmaya çalışacaktir hic birine cevap vermeden engelle 1 ay böyle devam eder sonra bırakır peşini
Soran+1 yılO sevgilim olduğunu düşünürse yedirmez kendine daha kötü şeyle ryapar diye düşünüyorum
Ne kadar düzelecem desede boş uzak dur sakın kanma kesin bir şekilde ayrıl her yerden engelle
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok denedim. Hep ailemi aramakla tehdit ediyor ve ailem onun bu tür pisliklere uğraştığını bilse beni öldürür
Benim uzuldugumu bildigi halde bırakmıyor ne demek sen bağımlılık ne demek bunu biliyor musun
112 Yorumla
Soran+1 yılAma şöyle bir durum var bir ara tövbe etmiş sürekli namaz kılmış bir yıl boyunca kullanmamış. İstese yine bırakır ki
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım. Daha önce de bırakmış ki bunu arkadaşlarıda söyledi. Seven insan kaybetmemek için herşey yapar bence
Soran+1 yılDeğişmek zorunda ailen öyle birini asla kabul etmez. Bende edemem hayatımdaki insanın gözlerimin önünde günden güne kendini bitirmesini görmeye dayanamam. Bak bırakmak isteyen insan her türlü bırakır. Ya yemin ederim ki bırakması için çabaladım kadar annesi babası çabalamamış eminim
Soran+1 yılÇok yalvardım ona yanındayım dedim. İçtiğini bildiğim halde o kafayla güzel konuştum sağlıkçı olduğum için etkilerini biliyorum anlattım ona saatlerce onu ne hale getireveğini. Bırakmadığını anlayınca sinir krizlerine girdim. Hattımı kırdım. Sonra içim el vermedi tekrar hat aldım konuştum onunla tekrar başa sardık. tekrar bırakması için direttim. Kişisel gelişim kitapları filmleri araştırdım saatlerce onlara bakmasını önerdim. Doktora gidelim diye de çok dşrettim kabul etmedi. Bağımlı değilim keyfi içiyorum dedi. Yani istese bırakabilirmiş. Yani bu demek oluyor ki ben onun önceliği değilim yeterince sevmiyor.
Soran+1 yılDeğil mi zaten artık bn onun bu durumunu takmıyorum keyfi yapıyorsa canı cehenneme diyorum. Beni çok yıprattı çünkü
Soran+1 yılGerçekten öyle
Öyle biriyse sevgilin sana zarar vermesin dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılOndan korkuyorum zaten
Sevgili olmak iki kişilik ayrılık tek kişiliktir unutma
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç öyle demeyin öyle insanla çıkıyor ki karşına insanın mecbur tek taraflı bştiremiyor
+1 yılPolise şikayet etmekle tehdit et ama yüz yüze değil. Sana zarar versin istemem. Gitme yanına uzaklaş. Ayrılmak istediğini eninde sonunda anlayacak.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok tehdit ettim bir ara korkut uzak durdu ama şimdi yine aynı
+1 yılDaha da fazla yüz vermeden yol ver. Kimse kimseyi istemedğini birşeye zorlayamaz.. mutlu oldugunla devam et
02 Yorumla
Soran+1 yılO bunu anlamıyor işte tam bir canım ve soytarı
- +1 yıl
Yani anlamıyor diye birşey yok. Eğer devam edersen zaten daha fazla yüz bulucak ki günümüzde bu tip insanların yediği b*klar ortada. Numaranı degistir vs vs bi şekilde bırakabilirsin.
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. püsküllü belayı kendin bulmuşsun sttr et gitsin ne bulaşıp duruyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe bela etmesi böyle olduğunu bilmiyordum kabul ettim ve kahretsin ki şimdide kurtulamıyorum
+1 yılYaa kurtul o madde bağımlısından
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok denedim kabul etmiyor. Her defasında bırkacam diyor sözler yeminler ediyor bu geceden başlıyorum bırakmaya diyor umut veriyor 24 saat geçmeden o hevesi umudu kursağımda bırakıp bir daha bir daha yapıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılPeki neden bununla sevgili oldun be kızım..
27 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordum ki böyle olduğunu çok düzgün biri sanıyordum tövbe etmiş biri diye biliyordum.
- +1 yıl
İnşallah kurtulursun
Soran+1 yılİnşallah ya dua edin bana lütfen
- +1 yıl
Çok iyi dedin.. konsantre ol ve dua et.. her şey iyi olacak bak..
Soran+1 yılÇok dua ediyorum. Ama sağlıklı düşünemiyorum çok kötü etkiliyor beni
- +1 yıl
Kardeşim.. Ayetel Kürsi oku.. ve şiddetli dua etmeye devam et.. Allah uzaklaştırır.. duaya devam
Soran+1 yılDediklerinizi yapacam çok teşekkür ederim. Sizde beni dualarınıza katın olur mu 😔
+1 yılNerden buluyonuz böyle tipleri sanki erkek yok
221 Yorumla
Soran+1 yılYa ben normalde dinime bağlı inançlarına bağlı okumuş belirli bir kültürde biriyim. Ailem beni asla ona vermez asla. Ama ayrılmayı kabullenmiyor. Hergün bir sürü yeminler ediyor bırakacam diye ama her aradığımda kafası güzel
- +1 yıl
Sakın inanma asla bırakmaz biz çok gördük öyle tipleri
Soran+1 yılBende öyle diyorum. Onu sevmediğimi istemediğimi dengim olmadığınıda söylüyorum takmıyor bana gör bak yarından sonra yapmayacam diyor ve 24 saat geçmeden tekrar yapıyor
- +1 yıl
Madde bağımlısı asla bırakamaz ara verir temizlendim der ama ilk fırsatta başlar yine yakarsın kendini sonra benden söylmesi burda biri demişti diye hatırla ilerde aklına gelirse
Soran+1 yılBiliyorum ki ben sağlıkçıyım nasıl bir ilet olduğunu biliyorum ya defalarca yalvarıyorum bırak bak elimden ne gelirse yardım ederim her zaman yanındayım dedim ama yok hergün o kafayla arıyor beni
- +1 yıl
Birde sağlıkçısın en iyi sen bilmen lazım bunları kaç kurtar kendini okumuş insansın telefonunu değiş numaranı
Soran+1 yılBizimkilerin numarasını biliyor ve uzaktan akraba
- +1 yıl
İşin zor senin ilerde sevgilin olsa düzgün biri olsa içer içer gelir kapına
Soran+1 yılŞimdi daha da korkmaya başladım 😔
- +1 yıl
Yani olacak olan o bir ekek arkadaşın olduğunu düşün bu gelecek içip içip hadi onu geçtim ciddi biri olsa bu bela olur adama ailende birileri varsa anlst abin felan
Soran+1 yılBu kez olay daha da büyümez mi
- +1 yıl
Büyüyedebilir sonda bulabilir sonuçta efendi çocukta var dedin oda karışırsa için işine bu keş arkadaşlarını toplar felan hiç belli olmaz böyle tipler ama kendisi laftan anlamaz belli bir aile büyüğün varsa erkek ona anlat aileniz kalabalık mı karşı tip nasıl bilmiyom ki sana bir tavsiye vereyim
Soran+1 yılO efendi çocukla sadece beni sevdiğini bilmeme rağmen konuşuyorum. Ailem geniş bir aile ve asla alttan alacak aile değil. Ve biz bu sevgilimle dünür sayılıyorjz. Akrabalık bağıda var yüz göz olalım istemiyorum da
Soran+1 yılÇok kararrsızım ne yapmam gerektiği konusunda
- +1 yıl
Valla keş bu herşeyi yapar ailenden bir büyüğe anlat bence belki uyarırlar peşini bırakır belki
Soran+1 yılYani son çare o sanırım
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun kardeş dikkat et uzak dur o içiciden
Soran+1 yılBana uzattı bile içmem için. Ya bundan kurtulayım hiçbir erkek girmesin hayatıma istemiyorum zaten
- +1 yıl
Yok artık seni de başlatacak yanlış anlama ama mal bulmak için herşeyi yapar bu derhal kurtulmaya bak
Soran+1 yılYa içmem için banada uzattı ben kabuk etmedim onu masada bırakıp çekip gittim
- +1 yıl
Bi de içseydin öyle ortamda bulunman hata bir kere masaya bıraksann ne olur sanki üstüne iftira bile atar
- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl bırak pesini uzaklara git
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle hemen uzaklara gitmekte mümkün değil ki
Sen baya baya slaksın.
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden. Yani ne için yöle dediniz ona katlanıyorum diye mi?
Soran+1 yılYazdım ya yıllarda ben öyle biri olduğunu bilmiyordum. Bir sürü yemin etti çok dindar efendi zannediyordum
Soran+1 yılBüyük konuşmayın bence yani sizinde başınıza gelebilir. Yanımda yapmamıştı başlarda belirti de vermiyordu nasıl bilebilirdim
numaranı deyıs tekmeyı vur korkma
01 Yorumla
Soran+1 yılNeler neler denemedim ki
takma kafana tadını çıkar
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl takmayayım ya gözlerim önünde günden güne eriyor ben bunu kabullenemiyorum. Kim olursa olsun çok üzülürüm böyle duruma. Ben böyle biriyle evelenememde
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılCok kötü bir durum nasil ayrilmaz ya
118 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Tamam diyorum o zıkkımı bırak söz iyi davranacam herşey güzel olacak ama bırakmıyor. Ve açık açık istesem bırakırım diyor
- +1 yıl
Ayrildim bitti de heryerden engelle ne yapabilir ki
Soran+1 yılAilemi aramakla babamın yanına gelmekle tehdit ediyor. Benle evleneceksin seviyorum seni kabul etmezsen kafana sıkarım diyoe
- +1 yıl
Allah allah kim oluyor ki onu tehdit edecek biri lazim sanki yeni sevgilin falan gibi polis gibi
Soran+1 yılİnankş polis bşle olsa takmaz. Geçen polisle bile kavga etmiş şu an mahkemelik. Çok deli biri
- +1 yıl
Boyle insanlari nasil hayatiniza aliyorsunuz ya
Soran+1 yılBilmiyordum ki bir sürü yalanla girdi hayatıma. Ya benden önce öz kuzenimi seviyormuş söylemedi bana. Ve kuzenime eğer senle olmazsa senin bir akraban la evlenecem demiş
- +1 yıl
Hayatindan cikarmak cok kolay eger istiyorsan
Soran+1 yılİstiyorum ama nasıl her yolu denedim
- +1 yıl
İstemiyorum seni sevmiyorjm boyle giderse aldatirim seni üzülürsün falan de
Soran+1 yılVallahi son bir haftadır sürekli bunu söylüyorum bana diyor seninde kafana beni aldattığını kişininde kafasına sıkarım sonra kendi kafana sıkarım.
- +1 yıl
Korkma ya yapamaz
Soran+1 yılİnşallah yapmaz. İnşallah 😔
- +1 yıl
Yapamaz
Soran+1 yılDua edin benşm için
- +1 yıl
Ederim tabi
Soran+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
Seninde yardimcin
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Mübarek dert değil destan yazmiş
07 Yorumla
Soran+1 yılAh nasıl bir dert 😔
Soran+1 yılBizimkiler beni öldürür
Soran+1 yılÖyle yapacam. O beni beş yıllık seven arkadaşımdı sevdiğini söyledi diye konuşmayı kestim sonra bir şekilde ulaştı bana. Eğer ben bundan Kurtulursam telefon kullanmayı bile bırakacam. Ama bana diyor sana ulaşamazsa ailene ulaşacam
Soran+1 yılHayır ya bide herkes onu o kadar iyi biliyor ki herkes onun tövbe ettiğini dininde namazında zannediyor. Ah daha anlatamadığım birçok şey var. Çok tehlikeli bir insan
Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. Sende suç yok mu hiç
113 Yorumla
Soran+1 yılAsla eğer o o zıkkımları kullanmasaydı başımın üstünde taşırdım ben öyle bir insan değilim
Soran+1 yılBir sürü yalanla girdi hayatıma. Kuzenimi çok sevmiş kabul etmemiş sonra bana yazdı ulaştı bana. Bilmiyoeum belki kuzenim içinde benimledir
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılHesabı yeni açtım yazamıyorum ya 2x olmanlazım fakan diyor
Soran+1 yılKullanmıyorum instagram falan. Kullandırtmıyor bana tehdit ediyor beni kullanırsam diye. Telegram var mı sizin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yazıyorum hemen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO çocuktan ayrıkmadan diğerine bakma
11 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle bir flört değil sadece beni sevdiğini bilmeme rağmen arkadaşlığımı sürdürüyorum
+1 yılNiye sevgilin halen ayrıl gitsin
013 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmiyor ayrılmayı ot kullanıyor. Sürekli kafası güzel. Bana bike uzattı içmem için ben kabul etmedim onu masada bırakıp çekip gittim.
- +1 yıl
İyiymiş ya bu zaman da ot bulabiliyorsa kral adam demekki 😊😊
Soran+1 yılNeler yapmıyor ki. Nasıl kral ya övüyor musunuz 😔
- +1 yıl
Ot iyidir bence heee ben 10 yıldır içmiyorum o ayrı mesele
Soran+1 yılBak bırakmak isteyen insan her türlü bırakır. Ya yemin ederim ki bırakması için çabaladım kadar annesi babası çabalamamış eminim
- +1 yıl
Şöyle bişi söyliyeyim bu otun bağımlılığı yok olsa ben bırakamazdım o keyfine düşkün biri ve önceliği sen değilsin bence ot önceliği onun
Soran+1 yılİşte bende bunun farkındayım. Ve bana açık açık söyledi istesem bırakırım diye. Onun kadar da mı değerim yok dedim. Sesini çıkarmadı. Sanırım sevmiyor o benim kuzenimi seviyor onun için benimle beraber. Sanıyor ki ben onunla evlenecem bu sayede kzuenşm bize gelecek o da görecek onu. Yani yoksa niye benle olsun
- +1 yıl
Ayrıl gitsin hiç uğraşma
Soran+1 yılKararlıyım onu her yerden engelleyevem ve asla ulaşmasına izin vermeyecem
- +1 yıl
Bravo
Soran+1 yılDua edin benim için lütfen
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun kardeşim
Soran+1 yılAllah razı olsun
la hadi ordan et kekoyu ayrıl gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılYapacam inşallah bir gün kökten bitecek herşey
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum ama o beni haletmiyor. Ama ayrılmayıda kabul etmiyor
Tamam
00 YorumlaNese bişi demicem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇağır O adamı Yanıma Beraber Tüfekleriz 😁😁😁
03 Yorumla
Soran+1 yılYapmayın beee sağlıkçıyım bide ne kadar kötü birşey olduğunu ben biliyorum
Cevap sahibi+1 yılMadem Sağlıkçısın Bu illetinde Sigara gibi Bağımlılık Yaptığını Umarım biliyorsundur bırakabilecek durumda Olsa Bırakılır zaten
Soran+1 yılBiliyorum ki. Ama diyorum ya bana böyle şeylerle alakası ol aldığını söylemişti o şekil aldım hayatıma onu
Ayrıl o zaman
15 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmiyor kii
Soran+1 yılÖldürürm diyoe kaçışın yok Allah seni bana yazmış diyoe. Ya benden önce kuzenimi seviyormul sanırım zaten kuzenim için benimle. Yoksa sevseydi bu kadar üzmezdi ki öyle değil mi
Soran+1 yılAynen öyle kuzenimi seviyormuş bir ara bilmiyordum zaten onu duyunca da hepten bitti gözümde. Ve kuzenimi de öyle tehdit etmiş. Bir zamanlar kuzenimin sevdiğini bilseydim asla konuşmazdım ki. Ama sanırım kuzenimin inadına benşm hayatıma girdi. Çok onur kırıcı birşey
+1 yılİyi pokk yiyiyon
11 Yorumla
Soran+1 yılDemeyin öyle ya. Konuştuğum kişi zaten beş yıllık arkadaşım yabi öyle tam bir flört denmez.
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Doktora git
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimi aldatıyorum tuhaf duygular içerisindeyim. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler