İşte bu gibi durumlarda her sevginin ilişkiyi kurtaramayacağını bilmek gerekiyor. Gerekli mücadelemi sergilerim, baktım ki her defasında olumsuzluk ile sonuçlanıyor ve mutsuz oluyorum o zaman mücadele etmeyi bırakır ilişkimi sonlandırırım. Köyden öteye şehir yok.
Seviyorsam eğer tahammül ederim ama devam ederse sevgim kalmaz. Sevgim bitene kadar işkence çekerim, eğer gerçekten seviyorsam sonsuza kadar işkence çekerim. Akılsız bir davranış ama aşkın aklı falan yoktur. Ya da bu sevimsizlikler başlamadan önce ayrılırım.
1 dakikamı bile onla harcamam. Pozitif ve enerjisi yüksek insanları seviyorum. Tam tersi insanlardan açık söylemem gerekirse nefret ediyorum🙂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seviodum ama onun ruhsal dengesizligi yuzunden (anksiyete) benim psikolojim bozuldu hemde ciddi manada yasadigim gerginlik ustune hastalaninca bendede anksiyete cikti ve hala tam gecmiyor. Gercekten bir iliskide iki tarafinda mutlu olmasi gerekiyor. Karsi tarafida dusunmek gerekiyor anlamaya calismak gerekiyor.
Ruha iyi gelmeyen herşey hayattan yavaş yavaş çıkar. Ruhumuza iyi gelmeyen hiç bir şeyi hayatımızda tutmak istemeyiz. Enerji sömüren, ruha iyi gelmeyen bir sevgiliye de gönül çok dayanmaz zaten. Bi yerden sonra biter..
Enerjimi sömüren, ruhuma iyi gelmeyen kişi kim olursa olsun saniyeler içinde hayatımdan çıkar gider. Hayata gelme şansım bir defadır ve hayatımı kimseye feda edemem, kimsede benim için hayatını feda etsin istemem.
6 ay edebildim ve toplam 8 defa ayrıldık barıştık ama zaman kaybı. Seviyodum ama tabiri caizise kanser ediyordu beni. Bazen sevmek yetmiyor bunu anladım.
sevgili falan anlamam * çevremde enerjimi tüketen insanlara çok süre vermiyorum 3 günlük dünya ama çoğu insan amaçsız neşesiz hareketsiz yaşıyor bu ülkede!
Enerjimi sömüren kim varsa uzaklaştım mesafeler koydum...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tahammül etmem, edemem. Eğer birbirimizi mutlu değil de mutsuz ediyorsak daha fazla devam etmeye lüzum yok. 'Seven gitmez, sevmeyen bitirmez' tarzı mantıksız düşüncelere hayatımda yer yok.
Hiç tahammül edilmez. Sevgi aşk mucize gibidir, yaraları sarar, kuş gibi olursunuz, sıkıntı değil sevinçli huzurlu olursunuz.. güzellik verir... Hayata daha başka bakarsınız... 🙂