Sevgilim tüylerini almıyor. Uyarmak da istemiyorum ama sürekli görüyorum. Ne yapacağımı asla bilmiyorum. Daha fazla tahammül edemeyeceğim. Ne yapmalıyım?
Tüylerini almayan sevgiliye tahammül eder misiniz?
Ben edebilirim hiçbir sorun olmaz ama tabii ki yani kabul edilebilecek düzeydeyse çünkü mesela bazı erkekler o kadar çok kıllı oluyor ki artık koku problemi oluşuyor kıllı arıyorsun da eğer o kadar kıllıysa yani derim şunları aldır diye rahatsız olurum çünkü ama böyle mankenler gibi tertemiz de bir vücut beklemiyorum açıkçası birazcık kıl olmalı erkekte.
Belki bir rahatsızlığı vardır hormonlar konusunda böyle bir durum söz konusu olduğunda kıllar veya tüyler tedavi aşamasında alınamıyor maalesef (sağlıçıyım) bu konuyu araştırın böyle bit durum varsa yüzüne vurmayın çünkü kendisi de duygusal olarak kötü olabilir hiç kolay bir hastalık değil çünkü
Uygun bir dille sor. Belki hastalığı olabilir. Kendisinin hoşuna gidiyor olabilir. Bu iki sebep varsa yapacak bir şey yok. Anormal boyut değilse sorun etme bence. Onlarında açısından bakalım ağda vb. Yöntem can yakıcı olabilir bu ay yapmıyım demiş olabilir belki. Tabi konuşup detayı öğrenmek daha isabetli olur. Belki bambaşka bir sebep çıkabilir.
Kadın dediğin bakımlı olmalı özellikle bıyık favori gibi yerler özel yerlerde temiz olmalı. Örümcek ağı gibi olanlar var yaa ayıp yaaa fantezi zannediyorlar galiba.