ter kokan kimseye tahammül edemem . çok ekstrem bir durum olabilir kırk yılın başı her insan böyle bir duruma düşebilir , anlarım. ama ter kokan biri genellikle her zaman kokuyordur. ben buna tahammül edemem , uzak dururum. ben kendime ve çevreme saygımdan 38 derece sıcakta bile kokmuyorsam , karşımdaki de kokmayacak. zor bir şey değil. temiz pak olacaksın ve temiz kıyafet giyeceksin. bir zahmet de bir roll on kullanacaksın. pis insan sayısı oldukça fazla ne yazık ki. ki bunları güzelce uyarsanız bile pek çoğu anlamıyor. alışmışlar öyle yaşamaya.
Duş alıp, yeni kıyafetler giyip günlük yaşamına devam etmeyen birisiyle olmaz zaten. İnsanın biraz kendisine saygısı olması lazım. Illa birisiyle görüşüyorum diye değil. 6 ay evden çıkmasan bile kişisel temizlik yapılır. Bunun için o kadar ürün var ayda bir kez ufak bir para ödeyerek rahatsızlığı varsa yine bunun önüne geçebilir.
Ter bu kokabilir hepimiz terleriz malum sıcak ama burda önemli olan kişinin bakımına temizliğine kokusuna maks derecede dikkat edip etmemesi. Eğer kişinin temiz ve bakımlı olduğunu biliyorsam eminsem insanlık halidir olur der geçerim ama sürekli sürekli böyle kokuyorsa o pistir direkt kaçarım :D
Ter var ter var... mesela spor salonunda kas yapmakla uğraşıyorsa canım sevgilim partimle karışık teri rahatsız etmez ama atıyorum buluşmaya kafeye falan gelmişiz öyle ter kokuyorsa çok sevimsiz
Evet var, bazı terk kokuları o kadar kötü değil. Hatta partnerlerimizin kokusuna göre seçtiğimizi biliyor muydun, yani büyük bir etken. Onun yanında kendini güven'de hissediyorsan, sebebi bile kokusu olabilir. Bazı partilerde bile, flörtlerini t-shirtlerine göre seçiyorlar, kişiyi önceden hiç görmeden. Uyarman ve dürüst olman en iyisi olacaktır.
hayir. ayni sekilde sık sık dus almayan yahli yagli saclarla gezenlede isim olmaz. Bude su moda olmus. instada falan goruyorum ben haftada 1 banyo oluyorum diye ovuneb tayfa var Allah akil fikir versin lesler🤮
Hayır, samimi olduğum arkadaşım vardı her yanıma geldiğinde çok kötü oluyordum. Yüzüne karşı da diyemiyordum en son kiza soğuk davranmaya başladım, dayanamıyordum gerçekten. Sevgiliye hic tahammül edemem.
Ter kokusu kimsede çekilmez ya yanima geliyosa bir zahmet bir 10 dk duş alsın sürekli olan bir durumsa tahammül etmem sevgilimdede ama 1 seferlere mahsussa belli etmem rahatsız olduğumu
Çok ekstra bir durum varsa bütün gün koşturduysa vs. belki günübirlik kabul edilebilir ama devamlı aynı şey oluyorsa kabul edilemez. Devamlı ise bu kişisel hijyenine dikkat etmiyor demektir.
Ben de tahammül edemem. Temizlik ve hijyen şart kesinlikle. Ha mesela bazı insanların ter bezlerinde vs sorun oluyor o durumda da çözüme bakacaksa kabul
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bana fark etmez çünkü bende terliyorum, gayet doğal bir şey terlemek.. hatta koklardım sevgilim olsaydı.. sevdiğim zaman tiksinmem ondan 🙈
Hayır, söylerim yüzüne de kötü koktuğunu. Ben nasıl kendime çeki düzen veriyorsam bir zahmet o da aynısını yapsın. Her şeyi geçtim kişisel bakım diye bir şey var.
insanlar çok çabucak terliyor , beraber bir toplu taşımaya binince bile terlediğini her iki tarafta fark ediyor bence , anormal olan terlemek değil sizin zihniyetiniz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ay ne korkunc yorumlar var insan kokmamak icin ssaatlik yikanacak
Diğerlerini bilmem ama terleyen erkekler beni cezbediyor.. biraz iğrenç gelebilir kulağa ama nasıl desem böyle daha çok füşüyorum ona sanki sjlzbcçczjlz