Görüştüğüm biri var. ipin ucunu bulsun yeterki, eski sevgili lerden birini anlatmaya başlıyor her seferinde farkli bir kiz. Onunla ne yaşadıysa cinselik detay vererek yazıyor. Haliyle duymak istemiyorum bitirmesini bekliyorum. Birsey yazmıyorum. Bıktım neden anlatıyor bana? ben kıskanıyorum.. Seven insan anlatırımi ya tekrar yaşıyor gibi anlatıyor zoruma gidiyor. 😔 Ben değer veriyorsam ne kıskansın isterim ne üzülsün ama o bunları bana karşı düşünmüyor bunu hissediyorum artık erkek neden eski ilişkilerini sevgilisine anlatır?
Gizlice rekabete sokup senden daha fazlasını almak için , gerçekten değer veren insan seni neyin kıracağını bilir ve ona göre tavırlar sergiler. Bu durumdan rahatsız olduğunu belirt, kendi sınırlarını da belirt.
Bu kadar adi bir şekil de kıskandıran öküzden sana nasıl bir hayır gelir ki hayır seviyorum sevdiğini düşünüyorum diyorsun hadi kıskandırır diyeyim ama gurur kırmaz sen aynı şeyi yapsan sence o bu kadar anlayışlı olur muydu sana karşı bir düşün bunu
Şimdiden senin gururunu düşünmeyen ne kadar üzdüğünün farkında olmayan seni bıktıran birinden bahsediyoruz kıskandırmanın da bir dozu demi bence seni de onlar gibi kullanmak için sana bunları anlatıyor kıskan sen de onunla daha iyi seviş sonra seni de yeni sevgilisine anlatsın adam olan yaşanan şeyleri kimseye anlatmaz kıskandırmak için bile olsa bir kız bile olsa hele de bu sevgili ise
O zaman diyeceksin ki madem aklın hala onlar da kalmış ballandıra ballandıra anlatacağına git tekrar yaşa beni de bir daha ne ara ne de mesaj at sandığın kadar gurursuz değilim şükür