Nisanlimla 4 sene sevgili 1 sene nisanli kaldik aramiz cok iyiydi onun ailesi beni istiyordu ama benim ailem onun ailesini hic istemedi cocugu seviyorlardi ama ailesini sevmeselerde belli etmediler saygi duydular ben sevdim olsun diye bir sure sonra nisanlimin annesi bana sahte altin falan konulari yapti bende istemedim az takin gercek takin dedim nisanlima dedim annen boyle diyor diye annesi ben oyle birsey demedim demis Nisan istedim yapamayiz dedi ailesi nisanlim bende isterim ama ailem biliyosun iste dedi olsun sen uzulme dedim evde soz yaptik soz masasi istedim onu bile burnumdan getirdiler hep sorun cikardilar nisanlim bana hediye alcak annesi elimizde yok neyle alcaksin dedi hep bana annesinin kizim durumumuz yok yapamayiz deseydi basimin ustunde yeri vardi ama sevdin kendiniz ettiniz katlancaksiniz elimizde yok dedi ama kardesleri babasi calisiyor surekli yuttum her lalfini bohcaya ciktik ailemin yanina rezil ettiler beni bunu almayiz sunu alamayiz diye nisanlima tartisik ben cok dolsum 1/ sene icinde artik yeter dedim benimlede her halti yedi birakmam seni dedi kandirdi beni ama tamam bitsin seray dedi her sorana biktim ben artik kafam kaldirmiyordu demis ama tek bildigim annesi babasi cok beynini doldurdu 3 ay oldu engelledi beni ne arama ne mesaj sagda soldan sacma sapan kizlari takip ediyor sizce pisman olcakmi yazayyimi bekleyeyyimi
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar