Eşim ailesini tercih etti?

Günaydın herkese. Çok mutsuzum eşimle ailesinin istekleri yüzünden ayrılıyoruz. 3 sene sonra nihayet başardılar. Ailesi sürekli onlarla oturup kalkalım onlarla yatalım gezmeye gidersek onlarla gidelim.. hatta ben sadece gorumcemlerle takılayım sadece onlardan akıl alayım istiyorlar sanki kendi aklım yokmuş gibi. Hakaret ediyorlar eşimin sesi çıkmıyor birde bana hakettin diyor. Sürekli müdahaleleri yüzünden biz aile olamadık. Yazık ki eşimde onlar gibi düşünüyor. Yaşlanınca ailesine ben bakacakmisim çünkü annesi öyle yapmış bende yapacakmışim gelinmisim. Destek olurum dedim ya maddi ya da manevi ama ailenin tüm yükünü üzerime alamam dedim yok bisey fayda etmiyo. Birde üstüne senin için ailemden mi vaz gecicem diyo.. Ben sanki ailenden vaz gec demişim gibi. Sadece biraz kendimiz için yaşam alanı istiyorum. Gene gidip gelelim ama bazı şeylerin sınırı olması gerek. Ailesi sürekli istekleriyle aklını bulandırıyor eşimde onların aklıyla benimle evlilik sürdürmeye calisiyor. Seni seviyorum benim isteklerimi yaparsan bu evlilik düzelecek diyor. Ama onların isteklerini yaparsam amaçlarına ulaşıp beni kukla gibi oynatacaklarindam eminim. Sonuç olarak Ailesini tercih etti bosaniyoruz. Yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkürler
Eşim ailesini tercih etti?