Bir varmış bir yokmuş, pireler berber iken develer tellal iken, ben annemin beşiğini tıngır mıngır sallar iken vs... gidiyor yat zıbar hadi iyi sabahlar 😗
Bir geyik, bir talihsizlik sonucu bir gözünü kaybetmişti. Kör gözünün bulunduğu taraftan gelebilecek düşmanlarını göremeyeceğinden, deniz kenarındaki sarp bir kayanın yanında otlamaya başladı.
Böylece, gören gözü ile karadan gelebilecek tehlikelerden vaktinde kaçabilecekti. Denizden gelecek bir düşmanı olmadığından kendini güvenlik içinde hissetti.
Fakat bir gün sahilde kürek çeken biri, sarp kayanın yanında huzur içinde otlayan geyiği gördü. Hemen okunu nişanlayarak hayvanı öldürdü.
Geyik ölürken şunu söyledi:
– Ah, ne kötü bir talihim varmış! Beklediğim tehlike karadan gelmedi de, beni koruması için sırtımı dayadığım denizden geldi
Kendine yiyecek arayan bir kartal, çayırda, anasının yanında otlayan bir kuzu gördü. Yüksek kayalar arasından yıldırım hızı ile süzüldü, kuzuyu kaptı ve kuvvetli kanatlarını çırparak havalandı; yuvasına doğru uçtu. Civardaki meşe ağacının bir dalında olup bitenleri seyreden bir karga, kendi kendine dedi ki: – Yiyecek bulmak için bundan daha kolay bir şey düşünülemez. Böylece, çayırda otlayan bir koçu gözetleyerek, bütün kuvveti ile sırtına kondu ve bu kocaman koçu havaya kaldırmaya çalıştı. Pek tabii, koçu bir santim bile yukarı kaldıramadı; üstelik, ayakları koçun tüylerine dolanmıştı. Eğer koç, ayaklarını kurtarmak için can havli ile haykıran karganın sesini işitmeseydi, sırtında bir karga bulunduğunun bile farkında olmayacaktı. Karganın feryadı, çobanın dikkatini çekti ve hemen koçun yanına giderek kargayı yakaladı, kanatlarını kesti ve oynamaları için çocuklarına götürdü Iyi geceleeeer 😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
yanına uzanırsam güzel anlatırım. buradan anlatılmaz
Denenebilir
gel uzan yanıma
Evvel zaman içinde kambur saman içinde 11 kişiyi yenebilecek güçte bir samuray varmış 12 kişi dalıp öldürmüşler bunu.
Ah ne en son kız arkadaşıma sesli okumuştum telefonda uyurken, uykuya dalarken 😔😔
Çok tatlısınızzzz
Artık değiliz
😞
Masal mutlu sonla biterdi genelde öyle öğrendik ama galiba bizimki Romandı mutlu sonla bitmedi🚬🚬
bir varmış bir yokmuş yanına uzanan bir adam varmış ve mutlu son
Kötü bu 😤
Bir varmış bir yokmuş, pireler berber iken develer tellal iken, ben annemin beşiğini tıngır mıngır sallar iken vs... gidiyor yat zıbar hadi iyi sabahlar 😗
Yaa çok iyi başlamıştın oysa 😞
Yazmak zor geliyor yoksa sıkınti değil inan
bi adam varmış bi kızı cok seviyomus kız cok güzelmiş sonra gidip kıza acılmış ve evlenmişler
mutluş son :)
Evet iyi başlangıç. Ben detaylı seviyorum ama
Al daha ne olsun
Bunu beğenmedim serviş
Boynundan viski dökerim önünde diz çöküp memelerinden süzülüp gelen amından damlayan viski damlacıklarını emerim. Ellerimle kalçalarını sıkarken sen zevkin nirvanasindayken başımı çiçeğine bastırırsın
Ne diyon puşt
Masal anlatıyorum işte sanada yaranamiyoz
yazarak çok zor ellerim yoruldu. ama istersen sesli anlatırım
prenses varmış sonra gebermiş :D
Yaaa ama 😄
felfenayım şu an :D
Hayır ben de istiyorum çünkü djdjdjdjkd
Ben sordum!! 😡
Bir varmış bir yokmuş nerde peki bu bir.
İkinin yanında
O zaman bir sen birde ben yani
Yazabiirsin istediğin masal olsn 🙂
Sen yazsana
Gizlisin
Masallarla kandırılacak yaşı geçmişsin ama sen
Kandırılmak değil uyutulmak. Masal için kimse yaşlı değil :)
Yat dizlerime
Anlatttt bekliyom
Bir geyik, bir talihsizlik sonucu bir gözünü kaybetmişti. Kör gözünün bulunduğu taraftan gelebilecek düşmanlarını göremeyeceğinden, deniz kenarındaki sarp bir kayanın yanında otlamaya başladı.
Böylece, gören gözü ile karadan gelebilecek tehlikelerden vaktinde kaçabilecekti. Denizden gelecek bir düşmanı olmadığından kendini güvenlik içinde hissetti.
Fakat bir gün sahilde kürek çeken biri, sarp kayanın yanında huzur içinde otlayan geyiği gördü. Hemen okunu nişanlayarak hayvanı öldürdü.
Geyik ölürken şunu söyledi:
– Ah, ne kötü bir talihim varmış! Beklediğim tehlike karadan gelmedi de, beni koruması için sırtımı dayadığım denizden geldi
Ağladım ya bu nee 😞
Masaaal
Masal bilmiyorum fıkra anlatabilirim :d
İstemem.
Tamam 👌🏻
yok ben masal sevmiyorum
İnsan olamazsın 😰
yürü git işine :D manyak
seni çimçiklerim 😡
sen uyu sen iyi değilsin :D
Masal anlatanım olsa uyurdum da 😞
noldu neyin var
Beni anlamıyor kimse boş ver
sen bilirsin seni dinleyene de Allah sabır versin
Amin kendim
paylaşmalısın ama için açılır
Çok ağlyorum o zaman olmaz. Kimseyi üzmek istemem
ağlama ya düzelir her şey dua et
Ediyorum
ağlama ama
İçine tüm oyuncakların olsun mu :D
Sen yanıma uzan, masal anlatmak ne roman yazarım
Anlatmaya başlada
Ben anlatmam yazarım
Yazzzz
Yazmam yazdırırım
İyi o zmn
Masal yok ama bi ihtimal ninni soylenebilir😂
Hmm olabilir sesin güzel mi 😄
Gerçekten mi 😍
Eveet
Gece geçti ve ben yanına uzanamadım. Neyse sağlık olsun.
Yanına uzanma şansım hala devam ediyor mu?
Kendini çok büyük bir nimet sanıyor.
Günah bana yazık
hem de ne yazık
:)
ablacım yeter
Sus be çocuk!
uslu çocuk olucam
Öyle mi kaç yaşındasın minik sen
21 abla
Oyy bebe
evliyim 1 çocuğum var
Ben bekarım 24 ablası
şaka yaptım da sen evde kalmılsın ha koronada var sen hiç evlenemezsin
Evet kaldım problem mi
yani soru biraz problem olduğunu kanıtlar gibi
Benim için yaşın bi önemi yok kendimi nasıl hissediyorsam söylerim yani açıkçası
Kötü hisediyor gibisin
Yoo iyiyim ne alaka
Tartışıyoruz ya : ))
Tartışmadık ki sana göre evde kalmışım bence öyle değil ama yani tartışmamı bu
Bu arada bana bir daha minik deme 😂
Anlatayım 😄
Anlat bakalım
Kendine yiyecek arayan bir kartal, çayırda, anasının yanında otlayan bir kuzu gördü. Yüksek kayalar arasından yıldırım hızı ile süzüldü, kuzuyu kaptı ve kuvvetli kanatlarını çırparak havalandı; yuvasına doğru uçtu. Civardaki meşe ağacının bir dalında olup bitenleri seyreden bir karga, kendi kendine dedi ki:
– Yiyecek bulmak için bundan daha kolay bir şey düşünülemez. Böylece, çayırda otlayan bir koçu gözetleyerek, bütün kuvveti ile sırtına kondu ve bu kocaman koçu havaya kaldırmaya çalıştı.
Pek tabii, koçu bir santim bile yukarı kaldıramadı; üstelik, ayakları koçun tüylerine dolanmıştı. Eğer koç, ayaklarını kurtarmak için can havli ile haykıran karganın sesini işitmeseydi, sırtında bir karga bulunduğunun bile farkında olmayacaktı.
Karganın feryadı, çobanın dikkatini çekti ve hemen koçun yanına giderek kargayı yakaladı, kanatlarını kesti ve oynamaları için çocuklarına götürdü
Iyi geceleeeer 😘
Beğenmedim bunu 😠
Banane uykum geldi uyuyacam ben
Yat uyu sen de artık ne bu sabahtan beri masal begendiremuyoruz aaaa
Zıbar.
Sen zıbar
Ben zıbarmam
Uyu o zaman tatlım hı? Olur mu?
Masal mı? Kalmadı öyle bir şey 😊
Hayır
Çok güzel anlatırım :)
Anlattt