Aşk İlişkileri 190 ım kısa boylu kızları seviyorum fazla itici olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sevgi diyince aklıma direk kısa boylu kızlar gelir ☺️☺️☺️.Acaba insalar bundan rahatsız olur mu? 190 ım kısa boylu kızları seviyorum fazla itici olur mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kissygt11 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnsanların ne önemi var önemli olan senin ne sevdiğin ve ne hissettiğin 4 0 Yorumla
fatsali72 Takip Et Xper 4 Yaş: 53 , eic 100% +1 yıl Senin zevkine bu.. kimseyi ilgilendirmez, sonuçta sen koluna takacaksin, başkaları değil... siz mutlu olduktan sonra...Millet için, el alem için yasicak olursak, ölelim daha iyi.. 1 1 Yorumla rızıo +1 yıl fatsali72 önemli olan bakımlı güzel olması kadının hanım abla Yorumla
_Deniz2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl 1.90 bir erkeğin yanına ideal 1.65 boyunda bir kız olabilir fakat iş sevgiye gelince boyunu gözün görmeyecektir zaten 😊 0 0 Yorumla
anlamyok Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl mesafeler aşka engel değildir :D 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısınız ☺️ Yorumla
Humann_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Zürafa gibisin zaten sana 180 kızda kısa 170 kız da 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende 191 im ve kısa boylu kızları aşırı tatlı buluyorum hem cinsel anlamda hem diger anlamda 1 0 Yorumla
tasknnydn Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. olmaz uzun boylu kızlar bazen cekici bazen itici geliyo bana 0 0 Yorumla
Musaozbay2 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 197yim mk ben napayım 1 0 Yorumla
Yekekisi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Olsalar ne olur ki önemli olan senin sevmen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnsanların ne önemi var önemli olan senin ne sevdiğin ve ne hissettiğin
Senin zevkine bu.. kimseyi ilgilendirmez, sonuçta sen koluna takacaksin, başkaları değil... siz mutlu olduktan sonra...
Millet için, el alem için yasicak olursak, ölelim daha iyi..
fatsali72 önemli olan bakımlı güzel olması kadının hanım abla
1.90 bir erkeğin yanına ideal 1.65 boyunda bir kız olabilir fakat iş sevgiye gelince boyunu gözün görmeyecektir zaten 😊
mesafeler aşka engel değildir :D
Haklısınız ☺️
Zürafa gibisin zaten sana 180 kızda kısa 170 kız da
Bende 191 im ve kısa boylu kızları aşırı tatlı buluyorum hem cinsel anlamda hem diger anlamda
olmaz uzun boylu kızlar bazen cekici bazen itici geliyo bana
197yim mk ben napayım
Insanlar ne der diye yaşama:))
Olsalar ne olur ki önemli olan senin sevmen
Olmaz itici
sen 190 değilsindir sanmam