Bir erkek neden ota boka yalan söyler?

Merhabalar, 3 senelik evliyim 8 aylık bi bebegimiz var. Evliliğimizin en başından beri belli başlı sorunlarımız var. Bi şekilde üstesinden geliyordum. İlk günden itibaren yalanlarını yakaladım minik masum yalanlar. Beni kırmamak üzmemek için saklıyor olarak düşündüm hep. Ama hamileliğim süresi boyunca bu durumun yanında ilgisizlik de eklendi. Yalanları büyüdü. Şunu belirtmem gerek ki asla anlayışsız biri değilim. Bana söylediği yalanlar o kadar gereksiz kii. Asla tepki göstereceğim seyler değil. Defalarca kez ağlaya ağlaya yalvardım nolur yapma ben kırılıyorum. Sevgim böyle azalıyor. Yasaya * ben yalanla diye. Her seferinde bana hak verdi özürdilerim bu sondu dedi. Ama her sonde dedikten sonra yeni bi yalanı cıktı. Ama tekrar ediyorum bu yalanlar hiç öyle sandığınız gibi büyük yalan değiller küçük minik ama devamlı. En son 2 hafta önce yalanını yakaladım ve artık kendime zarar vermeye basladım bu yalandan sonra. Ağlayarak tekrar yalvardım nolur yapma. Varsa bişi söyle kapatalım konuyu. Ama nolur yapma bidaha diye. 2 gün sonra başka bi yalanını yakaladım. Doğruyu söyle yoksa annemlere gidicem dedim. Yine yalan söyledi. şu an annemlerdeydim. Boşanmak üzereyiz. Aslında böyle anlatamadım tam size ama aslında sormak istediğim sey su. Eşimin beni sevdiğini biliyorum. Ama neden yalan söylediğini bilmiyorum. Anlayamıyorum da. Bi insan neden durduk yere yalan söyler asla kafam basmıyor. Sevmiyor gibi hissediyorum artık. İlişkiye girerken yalanları geliyodu aklıma tiksiniyordum. Şimdi annemlerdeydim bebegimi düşünüyorum babasız büyüyecek diye. Bi yanım üzülüyor ona kıyamıyorum. Diğer yanım nefret kusuyor. Yaptıklarını asla haketmedim. Bi erkek neden durduk yere yalan söyler Allah aşkı için biri bişi desin. Eşimin verdiği cevap bilmiyorum söylüyorum düşünemiyorum sonradan pişman oluyorum ama kızarsın diye söyliyemitoeum diyoo. Eee ama abi yaniii Rabbim de Bi şekilde benim karşıma çıkartıyor o yalanı. Slak mısın diyorum ama yok aynı tas aynı hamam.
Bir erkek neden ota boka yalan söyler?