Arkadaşlar, nişanlım antalyada yaşıyor. Kendi alanında atanamadığı için turizm sektöründe otelde çalışırım diyor. Ben başta sıkıntı etmedim ama sonra çevremden bu konuda iyi duyumlar almadım. Siz olsanız ne yapardınız, sevgilinizin/nişanlınızın turizm sektöründe otelde çalışmasına bir şey der miydiniz? Evlenmemiz için artık para biriktirmesi lazım ama bilmiyorum yaa. Çalışanlar var mı daha önce? Kurallar çok katı oluyor mu?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim babam turizmci güven varsa bi sıkıntı olmaz. Bu arada turizm şu sıralar bitti , kaç dil biliyor?
Hadi ya, anneniz hiç sıkıntı çıkartmadı mı? Bende başta bişey demedim de işte etraftan ben olsam izin vermezdim sözleri duyunca gerildim. Ama kurallar katıysa her çalışan işini yapar değil mi sadece? Eğer aşinaysanız biraz ortamdan bahsedebilir misiniz
Tabiiki. Annem evlenirken de babam o meslekteymiş yani bile bile evlenmiş anneme de demişler aldatır vs diye çok diyen olmuş annem güvendiği için bi sıkıntı olmadı şuana kadar. Ama ortamı çok pis bence yabancılar nasıldır bilirsiniz fazla gevşek yani, insanların dediklerini önemseme. Elalemin yorum yapmaktan başka vasfı yok öyle değil mi :) Babam üst kademede çalıştığı için kural yoktu çok. Ama az dil biliyor ve acemiyse tabi ilk başta ezilir. Bi denesin bence ona göre yolunu çizer
Hmm, yani oradaki müşteriler asılıyorlar mı çalışanlara falan? Bilmiyorum ya bir baksın, öyle çok dil bilmiyor ama. Bakalım nasıl olacak, ayrıca annenizi de tebrik ederim kimseyi takmayarak en iyisini yapmış :)
Müşteriler genelde tek gelmez ama öyle olsa da türk erkeklerine asilmazlar. Zaten çalışanların %99 u erkek o yönden sıkıntı olmaz ama müşteriler belki. Ama sizde insanları takmayın bence hem aldatacak karakterde birisi her şekilde aldatır em azından baştan öğrenmiş olursunuz
Dimi ya karakterinde yoksa yapmaz herhalde diye düşünüyorum bende. Zaten başta karşı değildim ama işte böyle zamanla kötü şeyler duydukça kötü oldun
Bencede insanları umursamayin içinizden ne geliyorsa :)
Çok teşekkür ederim sağ olun:)
Ne demek. Mutluluklar
Amin inşallah :)
Kusura bakmayın size son bir şey soracağım, turizmde hep vardiya olur mu? Yani her çalışsan mutlaka vardiya yapmak zorunda kalır mı?
O çalıştıığı yere ve şartlarına göre değişir ama genelde vardiya olur çünkü turizmde gece hayatı olur genelde
Hadi yaa bu kötü oldu
Maalesef :/
Teşekkür ederim bilgilendirme için:)
Ne demek 🙂
Kurallar katıdır cok çalışır. Ancak tadina varirsa oranin birdaha birakamaz. Eğer yapacagi baska is yoksa
Tabi her insan ayni degildir degiskenlik gösterebilir sevgisine güveniyorsan gidebilir yani evlilik icin para biriktirmek istiyorsa.
Hmm yani illa orada çalışan her erkek aldatmıyor değil mi? Ya ne bileyim çevrem bana salak mısın izin verme dedi bende bir çekindim. Herkes aldatmaz değil mi orda? Hem bence kurallar sıkıysa herkes işini yapar diye düşünüyorum
Herkes işini yapar elbette ayrica gideceği alana göre de değişkenlik gösterebilir. Mesela barda çalışırsa illaki konuşmalar vs olacaktır. Sevgiliniz hiç şehrinden disari cikmayan biri ise ve hic disariyi görmediyse evliliginize zarar verebilir. Yok eger gorduyse ve hala birlikteyseniz bir problem yaratacağını sanmıyorum. Aldatir mi aldatmaz mı orasını bilemem. O sizin ona karsi duyduğunuz güvenle ilgili.
Ya şöyle aslında antalyada yaşıyor zaten, otelde çalışanlar yani istedikleri gibi rahat takılamıyorlar değil mi milletin anlattıgı gibi değildir dimi?
Elbette rahat takilamazlar is saatleri içerisinde. Ancak işten çıktıktan sonrasını bilemem. Antalyada yaşıyorsa bu durumlara da asinadir diye düşünüyorum.
Yani dışarıyı gördü o zamanda sevgiliydik bir sıkıntı yaşamadık ama çok genç yaştan beri sevgili olduk öyle cok ortamlarda takılamadı yani
O zaman bir problem olacagini sanmıyorum
Aşina ama dediğim gibi birbirimizin ilkiyiz. Yinede bir sorun çıkabilir mi sizce
Bu zamana kadar cikarmadiysa simdi de cikarmaz. Ama siz böyle devam eder onu cok sıkarsaniz ayrilma ihtimaliniz yüksek. Güveniyorsanız rahat olun. Güvenmiyorsanız da bu zamana kadar boşuna birlikteymişsiniz derim. 😊
Çok teşekkür ederim, inşallah olmaz:)
Rica ederim. İnsallah. Mutluluklar dilerim.
Aminn inşallah sağ olun. Size de mutluluklar hayatınızda:)
Teşekkür ederim
Sen ne anlatiyorsun ya bu krizde birde iş mi seçecek senin dünyadan haberin yok herhalde
Ama ne bileyim işte herkes orda ortamlar çok fena diyorlar bi kötü oldum napim sizce
Durumun iyiyse çalışma de çocuğa yoksa sus
Çalışması lazım mecbur :(
Aynen darlama çocuğu da
Off ama hiç istemiyorum da yapcak bişey yok.
ben turizmd3 doktora yapiyorum. Turizm sektoru şuanda ölü bi sektor korona yuzunden. Bir sure de boyle devam edecek gibi.
Hadi ya, peki ortamı nasıl yani cidden milletin dediği gibi çok gevşek mi yoksa tüm çalışanlar düzgünce işini mi yapıyor sadece?
gevsek olsa isler yurur mu? arti zaten antalyada yasiyor demissin. turizme bence bir sekilde bulasmistir turistik sehir heryer turist.
Evet ama yinede orada çalışsın istemezdim. Böyle cidden anlatıldığı gibi çalışanlar kaçamak yapıyorlar mı? Yoksa herkes işinin başında mı?
barmenler daha rahat oluyor animasyon da.. ama diger departmanlar cok ciddi du4mak durumunda
Hmm animasyonda neler yapıyorlar nasıl çalışıyorlar? Ne gibi bir iş yapıyorlar yani
youtubedan izleyebilirsin
Teşekkürler baktım ama biraz farklı gibi. Benim sevgilimin kuzeni çalışıyordu, aksam gösteriler için sürekli ağır malzeme taşıyorlardı sahne kuruyorlardı böyle youtubedeki gibi eğlenceli değildi sanki. bide işte dansçıların kostümlerini falan tasıyorlardı, ama hiç öyle eğlenceli iş falan demiyordu aksine çok zor iş diyordu. Yoksa bu işe farklı bir şey mi deniyor sizin anlattıgınızdan farklı mı?
Ya çok merak ettim şimdi, sevgilimin kuzeni dedigim gibi sadece onlara söylenilen şekilde sahne kuruyordu dansçılar dans etsin diye, bide sanırm cocuklar eğlensin diye oyunlar oynuyorlardı ara sıra. Öyle sahnede dans falan etmiyordu daha çok malzeme taşıyorlardı, buda animatörlük mü oluyor?
tasimayi onlar mi yapiyor bilmiyorum ama temel gorevi turistleri eglendirmek, hosca vakit gecirmelerini saglamak duzenl3dikleri gosterilerle
Hmm gösteriyi animatörler yapıyor yani? Benim erkek arkadaşımın kuzeni sadece işte dediğim gibi malzemeleri taşıyordu, gösterileri ise dansçılar yapıyordu. Aynı zamanda danscıların kostümleriyle de ilgileniyorlardı, gündüzleri de genelde işte cocuklar icin yarismalar düzenliyorlardı. Bu animatörlük değil mi?
youtube. da animatorler ne gove yaparlar dihe arattirabilirsin.
Kusura bakmayın size son bir şey soracağım, turizmde hep vardiya olur mu? Yani her çalışsan mutlaka vardiya yapmak zorunda kalır mı?
Hangi bölümde calisicak
Bilmiyorum daha belli değil
Can kurtaran olursa telefonu is saatleri içinde eline alamaz
Bir arkadaşım vardı ordan biliyorum
Hayatinda telefon sık olursa hiç-bir dalda tutunamaz zaten
Hmm peki cankurtaranlık nasılmış arkadaşınız erkek miydi? Öyle cok aldatma vakaları oluyor muymuş
Otel de herkes işinde gücünde
Erkekti ama zaten haftada 1 çarşı izni var
Vede müşterilerle konusmak yasak
Bu konuda cok titizlerdi oda antalya da bir otelde calisiuodu
Toplumun otellere karsi ön yargisi var sanıyolar ki zina evi
Aileler geliyo çoğunluk xaten
Evlilik istiyorsan fedakâr olucaksin biraz
Evet toplumda böyle bir ön yargı var bende çok duyuyordum izin verme falan filan laflarını. Ama öyle değil dimi çoğunlukla aileler geliyor değilmi? Benimki belki belboy belkide animasyonda böyle malzeme falan taşıyorlar sahne kuruyorlar ya, orada çalışabilir belki ama bilmiyorum
Bence kurgu yapma sevdiğine güven sevgini eksik etme oda sana ayniysa zaten dunya umrumda olmaz
Yani otelde çalışmasına karşı cıkmayayım diyorsunuz. O kadar çok önyargıyla doldum ki, ama sorun cikarmamaya gayret edeceğim. Sonuçta oradaki herkes aldatıyor diye bisey yok ya
Yani karakter meselesi tabiki
Bence aldatmaz çalışıp yuvanızı kursun
Tamam çok teşekkür ederim, amin inşallah sağ olun :)
Ayrıldım
Ne?
Oteldeydim ayrıldım
Nasıl peki ortamı? Cidden herkes çok mu gevşek? Ya bence öyle katı kurallar olunca herkes sadece işini yapar diye düşünüyorum. Biraz anlatr mısınız ortamını? Çalışanlardan aldatanlar oluyor muydu