+1 yılÖzlemek çok özlemek delicesine ölürcesine..
Bir gün kavuşma ihtimalinin var olması bile heyecanlandırırcasına..
Öyle güzel öyle istekli özlemek..
Sarılmanın bir hayaliyle mutlu olmak demek...
Özlemek bir ilişkinin temelinde ve onun ateşini yakan en önemli duygu aslında..
Aşk özlemekle harmanladığında özlem olduğunda ki her insan aslında kavuşunca özlem biter der ama..
Bir insana doyamayan
onla konuşurken bile onu özler..
aşk özlemekle sevgi özlenmekle harmanlamıştır zira
İnsanların gözleri kör kulakları sağır olmasın yeterki.50 Yorumla
En İyi Cevaplar

Kavuşunca ilişkilerdeki son durum tespit edildi. 😂😂
254 Yorumla- +1 yıl
Hayııır buna inanmak istemiyorum. 😂😂
- +1 yıl
İster inan ister inanma. 😂😂
Simdi bak sana fotoyu yorumlayım. Kadın adamı bırakmak istemezcesine koluna sarılmış. Diyor ki sonunda koca buldum heytt be diyor. 😀 Adamdaki ifade acı tebessüm. 😂 Diyor ki yandık o nikah masasına oturmakla. Masraflar dağ gibi ve borçlar... baksana donu iyice çekmiş. 😂 - +1 yıl
Olmaaaz inanmıcam banane. 😀
Hayal dünyasında yaşamıyorum zaten ama bu kadarına isyaaan ediyorum. 😂 - +1 yıl
Günaydın...
İnsan inanmak istemiyor zaten de. 😀
Adamdaki durum Halil Sezai durumu. 😂 İsyann diyor... - +1 yıl
Selam..
Adet yerini bulsun dedim. 😄 - +1 yıl
Adet yerini hep buluyor.😀
Bugün yorgunluk ve bitkinlik hat safhada. 😕 😀 Koala dönemi istiyorum. 😀 Eig için teşekkürler... - +1 yıl
Rica ederim:)
Dinlen o halde. 😀🐨 - +1 yıl
Dinleneceğim. 😊 Hafta sonu yasaklar geldi iyi oldu. Herhalde dersler yoğun?😀
- +1 yıl
Evet öyle biraz nerden bildin koala? 😄
- +1 yıl
Dersler yoğun olunca yorum az geliyor. 😀 bugün hangi konular vardı. 😀
- +1 yıl
Aile ve çocuk refahı. Ama ek dil dersine giriyorum online daha çok onunla meşgulüm. 😊
- +1 yıl
Almanca mi? 😊 O konuda bilgim yok. 😀 Ama ekonomik olarak refah konusu olursa olur bak.
- +1 yıl
Avusturyada bavyera almancası konuşuluyor ama ders dili almanca evet birbirinden ayrı biraz farklı yani. 😊
- +1 yıl
3. Alman bölgesi Avusturya'ya bağlanmadan orası Almanca konuşuyordu. 1990 dan sonra Avusturya'ya bağlandı normal kalıntıları. 😀
Verstanden... wie wie? - +1 yıl
Oh sehr nett. 😀
Bilmediğin bir şey var mı? 😂 - +1 yıl
Danke danke...
I don't know 😂
Si ubava 😀 - +1 yıl
Baaak sen 😂😂
- +1 yıl
I'm learning alamanca 😁
- +1 yıl
Arada hatlar karıştı sanırım. 😂😂
- +1 yıl
İch schaute. 😀
- +1 yıl
Turkish usulü olsun 😂😀
- +1 yıl
Worauf? 😄
- +1 yıl
Decke 😀😂
- +1 yıl
Ahahhah 😂😂 iyi güldüm gece gece
- +1 yıl
Skeç und ich 😂 arada ya öyle şakır şakır konuşmuyorum iste 77 dili 😀
- +1 yıl
Koala beni güldürdü. 😀
- +1 yıl
Artık pek dervişler işin kalmadı bakıyorum rahatladın. 😂
- +1 yıl
Bugün arkadaşı da güldürdüm, huyum kurusun, yapıyorum arada. 😀 koronali biri karantinadan çıkmış bizi ziyarete geldi.
- +1 yıl
Beğendim bu huyunu. 🐨😀
- +1 yıl
Bu arada beğeniler sorun oluyor mu sorayım dedim. 😂 senin işin belli olmuyor bazen bu konularda da. 😀😀
- +1 yıl
Teşekkürler. Huy bu can çıkar huy çıkmaz. 😀 Ben o gelince polis arkadaşı aradım bir saka yapacağız dedim. Sen arayinca telsiz sesini aç dedim tamam dedi. Sonra gelene karantinada mi kaçtık dedim. Yok dedi, polisi arıyorum dedim aradım. Burada bir karantinada kaçan adam var. Gelin alin adres veriyorum dedim. Adamın yanimizdan bir kaçışı var. Arkadaş gülmekten öldü. 😂 lan bu nasıl şaka diyor. 😀 eşek sakası dedim. 😀
- +1 yıl
Yok olmuyor. 😀 teşekkürler... sağım solum sanki sakat. 😂😀
- +1 yıl
Cidden eşek şakası olmuş yazık. 😂
Sağın solun belli olmaz evet şimdi dedim bir de görüş paylaşmayı bırakır bu sebepten dolayı en iyisi bir sorayım dedim. 😂😄 - +1 yıl
Yok artık 😂 görüş paylaşmayı bırakmam o sebepten ben. Hep eig alıyorum. 😊 Hem bak benim geldiğim paylaşımlarda yorum sayıları uçuyor. 😀 Benim gittiğim paylaşımlarlardaki yorumlar işte. 😀 Sanki koca ordu var ardimda. 😀
- +1 yıl
Hee abartsaydın. 😂😂🐨
- +1 yıl
Yok abartmadım. 😀 Beğenilere bakarsan görürsün. 😀 Ne kadar beğeni olursa soru platformda üstte kalır. 😁😀
- +1 yıl
Anlamadım. 😄
- +1 yıl
Saat geçti malum benim kafam duruyor. 😂
- +1 yıl
Sana diyorum karadenizlilik var sende. 😀 basit bir logo sistem işte. Beğeni artar üstte veya feno üyeliğin olduğu bolum olur paylaş platformda. Beğeni aldıkça üste. Yorum gelirse daha üste. 😂😀
- +1 yıl
Tüh gizli bilgileri döktüm. 😂😀
- +1 yıl
Tamam da senin görüşlerinle ne alakası var diyoruuum. 😀
- +1 yıl
Sorularda öyle biliyorum zateeen. 😂
- +1 yıl
İki dakika meclis konuşması yapayım dedim olmadı. 😀 Benim görüş bjkli feyyaz gibi, yeşilçam da Erol Taş gülüşü misali, şarkının içindeki Zara üstüne, Filmlerdeki rocky yumruğu pehh pehh 😀
- +1 yıl
Bizim camiadan gibisin ama tanıyamadım. 😂😀 Biliyorum diyor. 😀
- +1 yıl
Ben koptum şu an hiçbir şey algılayamıyorum 😂😂 saatim gelmiş cidden
- +1 yıl
Uydular kapanıyor desene. 😂 iyi geceler... Allah rahatlık versin. Bende son bir yazı kaldı. Onu yazayım, uyduları kapatacagim. Sohbet için teşekkürler... 😊
- +1 yıl
Uykum yok ama uydular kapandı sanırım evet. 😀 ne yazısı? :)
- +1 yıl
O nasıl iş? uyku yok ama uydular kapanıyor. 😀 Bir kurum sınavına ait geçmiş yıl soruları. Öğrenciler için. Gerçi korona dolayısı ile ertelendi dün açıklandı. Sohbet gidiyor ama uydu kapanır birazdan. Ben sohbet etmeyi severim. Özellikle görüş veya sorularıma karşılık alırsam. Devam eder sohbet benim için. Ama her ortamda sohbet etmem. Edersem de kalıcı sohbetim olur.
- +1 yıl
Cevap alamadığın bir sorun oldu mu? Bu açıklamalarından bulunduğun ortamdan memnun olduğunu mu çıkarmam lazım.
- +1 yıl
Yok olmadi tabiki. Tabi insanlık hali soru kaçar. Ama devamlı olursa ben sohbette o ortamda soğurum. Gayet iyi sohbet ve diyalog yapıyoruz. Ben memnun olurum böyle olunca. Zaten hayata nadir bulunur sohbet ortamı. Son zamanlarda yorumlarda en çok sohbet ettiğim ortam paylaşımların. Yani perfect. 😀
- +1 yıl
Sevindim o halde. 😄
Aynıları benim içinde geçerli:)
Sohbet etme aynlayışın birazcıkkk farklı olsa da. 😂 - +1 yıl
Ne yapayım ebem var başımda. 😂 4.5 g gibi her şeye karışır ama yeri gelir çekmez. Uydular kapansın bence. Derviş işe karışacak. 😀 iyi geceler, Allah rahatlık versin.
- +1 yıl
😂😂 bak ya.
İyi geceler, görüşürüz.. 😊 - +1 yıl
Kaçtım bile. 😀
Görüşürüz...
+1 yılÖzlerken onu daha çok düşundüğün ve istediğin için onu daha çok seversin. Kavuşunca sevgi azalmaz aksine karşılık bulduğunda acı ızdırap son bulur kalp sızısı biter.
30 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKurtulmaya çalıştıkça bu özlemden aşka düşüyordum yine de ve yeniden..
12 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkürler 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKavuşamazsın adı aşk olurmuş.
Sahip olduğumuz şeylerin değerini kaybedince daha iyi anlıyoruz çoğunlukla.
Özlemek aşkı besler bence. Yan yanayken de çok seversin ancak uzaklaşınca seven özler, sevmeyen soğurmuş. Bazen kaybetme korkusu yaşamamız ve yaşatmamız gerekir.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzlemek çok güzel bir duygudur özellikle benim gibi mesafe ilişkisi yaşayan biri için özlemek apayrı bir şey. Dört gözle kavuşmayı bekliyorum, çok fazla özlüyorum. Onu özlediğim zamanlarda ne kadar sevdiğimi düşünüyorum onu. Seven insan her koşulda sever, özlemek gerekmez illa daha çok sevmek için. Özledikçe değerini anlarsın, onsuz olmadığını. O yüzdendir ki özlemek sevginin parçasıdır.
20 Yorumla
+1 yılÖzlem , sevdayı arttırır. Ne güzel şey özlemek sonunda kavuşmak varken sevdiğinle. İçinde tatlı bir heyecan, aklında kavuşma anının kurguları, yüzde özlemin hüznuyle karışık garip bir tebessüm. Ozlemek, güzel şey sonunda kavuşmak varken, sonunda doyasıya sarılmak varken. Ozledikce sevmek, sevdikçe özlemek...❤️❤️
00 YorumlaÖzlem hissinden nefret ediyorum..
Ben daha çok agresif oluyorum 😀12 Yorumlaİnsanı bilmem. Ben özlememek için kendimi çok tutarım ve bunu başarırım. Çünkü özlemek beni geriyor hemde çok. Hayatımda olmayan birini özleyerek değer vermeye devam ediyormuşum gibi hissediyorum. O yüzden özlememek için elimden geleni yapıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖzlüyorum.
Yanımdayken sevmeye kıyamazdım.
Şimdi yanımda değil bu seferde özlemeye kıyamıyorum.😔
En kötüsüde sevdiğin insan seni istemeyince vazgeçmek zorunda kalmak. İhaneti de yaşadım aşka dair bir çok acı çektim. Ama ondan vazgeçmek zorunda kalmak işte bu çok kötü hatta en kötüsü. sevdiğinden vazgeçmek zorunda kalmak hemde sevdiğin halde.10 YorumlaEvet ben şahsen öyleyim benden uzak olunca sevmeye başlıyorum yanımdayken istemiyorum ne tuhaf bi karakterim var
20 YorumlaAşık Veysel’e sormuşlar: “Sizce aşk nedir?” Aşık Veysel gülümsemiş ve şöyle demiş; ”Seversin, kavuşamazsın, aşk olur…”
20 Yorumla
+1 yılSevgi mi bilemem ama özlem her zaman için tehlikelidir. Ve şu varki eğer özlüyorsanız kopmuş sayılmazsınız🤷♀️
20 YorumlaBunu gerçekten birbirini sevenler özler ve sever 😊
Kimisi sahte ve çıkarcı olduğu için gerçekten birbirini sevenler diye yazdım...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Sevgi bence aynıdır. lakin araya özlemin girmesi ikisini birbirinden farklıymış gibi gösterebiliyor.. oysa yanındayken bile ozledigimiz insanlar var
10 Yorumla
+1 yılYaklaşık 6 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla ne zaman görüşsek, ne zaman mesaj atsa, ne zaman arasa hala ilk günkü gibi kalbim kıpır kıpır, heyecandan elim ayağım birbirine dolanır. Allah herkese bu duyguları yaşatır inşallah...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Yanımızdayken sevmeyi bilemediğimiz için özlerken sevdik hep
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, özlem sevgi ateşinin dumanıdır sadece. O dumanı gördükçe ateşimizi daha çok hissederiz.
10 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten çok seversen kavuşunca bile özlersin
10 Yorumla
+1 yılÖzledikçe o insan daha güzel gözüküyo gözüne bide insan elinde olmayanın kıymetini daha cok anlarmış
10 Yorumla
+1 yılözlem görebilme kavuşabılme umududur ama her geçen gün artmaz azalır..
10 Yorumla
+1 yılElbette daha fazla sever ama belli bi süre sonra ızdırap oluyor
10 YorumlaDaha çok sever, daha çok özler , daha derin yaşar aşkını... Ben öyleyim sizi bilemem 😌
10 Yorumla
+1 yılBu bence bi döngü Insan sevdikçe daha çok özler özledikçe daha çok sever
10 Yorumla
+1 yılÖzlemek güzel de fazla ayrı kalmak iyi değil. Göz görmedikçe gönül de unutmaya başlıyor sanki.
10 Yorumla
+1 yılşu an beımkı trıp atıp yazmayınca bile deli edıyor benı çok özletıyor
10 YorumlaÖzlemek evet daha çok değer verir amakavuşunca bitiyor değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Hiç umrum da olmuyor heral de kalaslıgımdan dolayı 🙄🙄
10 YorumlaAynen öyle oluyor eskiden sevgilim vardı 1 ay bir birimizi görmedik 1 aydan sonra ben eve dönünce evde hic kimse yoktu bize geldi 2 saat durmadan sevişdik or*l yaptık ben ona o bana hatırlayınca deli oluyorum kız bırakmıyordu haa
10 Yorumlaİnsan bazen özleyince sevdiği insana karşı agresifleşiyor onu göremediği için. Özlem öyle bir şey ki daha çok mu seviyorsun yoksa zamanla soğuyor musun bilinmez bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkarnı acıkan ve yemek yiyemeyen insanınkiyle birdir bu psikoloji.
10 Yorumla
+1 yılBen birini veya herhangi bir şeyi özlediğimde hırçınlaşırım 😌
00 YorumlaHerşeyin fazlasının zara oldugunu biliriz ama asla değerini bilemeyiz elimizdeki sevdigimiz şeylerde birgün gidince özlem 2 katına katlanır.
10 Yorumla
+1 yılŞimdikiler özleyince aldatıyor
50 Yorumla
+1 yılHayır özlediğimizde onu ne çok sevdiğimizi anlarız sadece
10 YorumlaSeviyirsa özleme kalmaz o işler. Yakın Uzak farketmez
10 YorumlaUzak çok özlüyorum aşırı derecede buu
20 YorumlaÖzlerken daha cok sinienir.
10 Yorumla
+1 yılFazla özlersen sevmek de yorulur.
10 YorumlaBelki de kavuşma ihtimali bizi cezbediyordur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılSevmese özlemez bence
10 Yorumla
+1 yılDaha çok sever, daha çok bağlanır.
10 Yorumla
+1 yılSeverken daha çok özler.
10 Yorumla
+1 yılÖzlem ve hasret sevginin temelidir zaten.
10 Yorumla
+1 yılPoyrazcim karayel😍
11 YorumlaGözden uzak gönüldende uzak olur
10 Yorumlaİnsan özlerken azalır.
10 YorumlaSevmez mi hiç özlemek aşkı guclendirir
00 Yorumla
+1 yılOzleyince daha cok asık oluyor bence
10 YorumlaSanırım öyle
20 YorumlaÖzlemek güzel ancak tehlikelidir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kesinlikle öyle
10 Yorumla
+1 yılÖzlemek iyi olur bazen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle daha çok sever
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı.
+1 yılöyledir.
10 Yorumla
+1 yılNe yazıkkı evet
10 Yorumla
+1 yılGönül bu napacağı hiç belli olmuyor
10 YorumlaEğer uzaksa Özlem duyar sever
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılEvet en azından ben.
10 Yorumla
+1 yılHımmm. Özlemek daha çok sevmek gibi geliyor ya.
10 Yorumla
+1 yılEvettttt😊
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,9b cevap paylaştı. Yoo.
10 Yorumlaİnsan özlediği zaman sevdiğini anlar
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne