Sevgilim çok asosyal :S?

Arkadaşlar hiç hobisi yok gibi sürekli ailesi ile vakit geçiriyor onlara çok bağlı insan hiçbir şey yapmıyosa netten dizi-film izler bari. Ailesiylede bu kadar zaman ne yapıyo anlamış değilim. Üstüne üstlük küçük bir şehirde yaşadığımız ve babasıyla karşılaşma ihtimalimiz yüksek olduğu için benimle dışardada görüşmüyor 3 ayı geçtik taa 1 ay önce görebildim onu. Bugün doğumgünümdü bir kaç arkadaşı çağırıp birşeyler yapmak istiyodum ama ramazan olduğu için yapamadım ramazandan sonra yapalım dedi. Birbirimizi görmeden sadece konuşarakta biyere kadar hobisi felanda yok onla uğraşıyım diyorum. Onu çok özlememe rağmen hak verdiğim için pek zorlamıyomda böylede sevgili olmuş olmuyozki resmen sanal ilişki gibi yaşıyorum 4 senedir tanıdığım insanla olan ilişkimi
Güncellemeler
+1 yıl
Birde aklıma takılan bir diğer soru şu: Bana değer verdiğini biliyorum annesi beni 1 senedir arkadaşı olarak biliyor bikaç kez konuşmuşluğumuz var ama 3ayı bitirdik sevgili olduğumuzu hala söylemedi. Buna çok takılmayacağım ama kendisi söylüyor annemle çok yakınız ondan hiçbir şeyimi saklamam diye peki bu ne
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada cevap veren herkese teşekkür ederim arkadaşlar. İlk defa bir soruma bu kadar cevap aldım
Sevgilim çok asosyal :S?