Sevgi icin hersey göze alinabilir mi?
eger birini gercekten de seviyorsaniz herseyi goze alir misiniz?
eger birini gercekten de seviyorsaniz herseyi goze alir misiniz?
eğer gerçekten karşıma doğru kişi çıkarsa o beni bırakmasa ben onu hiç bırakmam ailemi akrabalarımı herkesi karşıma bile alırım onun için her şeyi yaparım ama ilk başta nerede o kişi :) etrafımız hep sahte iki yüzlü insanlarla dolu ki rahat rahat sevelim neredee
gerçekten öyle bu zamanda öyle kişi yok kalmadı gibi bir şey veya nesli tükeniyor gibi bir şey o kadar kız tanıdım o yüzden böyle söylüyorum hepsi çıkarları için etrafımda
niye ki çok mu acınılacak haldeyim :)
herkes senin gibi olsaaaa :) sen en azından seviyorsun onlar hem karşılıkçı hemde kukla gibi oynuyor sonra da salak yerine koyuyor
hangi birine :):):)
O dogru kişi çıktı karsima ve ben senin icin herşeyi goze almaya hazirim<3
herşey gözwe alınır ama bence değmez hiç kimse zamanla değmeyeceğini gördüğün zaman anlıorsun ama o zaman da her şey yaşanmış oluyor.. en iisi baştan mantıklı olmak.. ve herşeyi göze almamak her şeyii
Cevap
12Cevap
İnsan olan hic kimse için değmez. Çünkü dünyada herşey insanlar içindir ve Âdemoğlu çiğ sut emmistir. Bugün. deliler gibi sevdiğin adamdan yarin nefret etmen gayt olasi bisey. Dünyada bunun çok. örneği var. Yine de yapmak isteyeni yadirgamam. Ask insana bütün aptalliklari yaptırabilir.
kime neye ne kadar ne zamandır gibi sorularının cevabına göre alınabilir. kedileri severim ama onlar için herşeyi göze alamam:) sevgilim olursa birgün onun için herşeyi göze alabilirim ya da ailem için aynı şekilde. arkadaş için samimiyet derecesine göre kimisi benim için kardeş gibidir ailemden sayarım kimisi için belirli bir sınır vardır.
Evet ben öyle bir mallık yaptım. Onun için aiilemi karşıma aldım tartıştım ayrılmayacağım l*n dedim bağırdım çağırdım hastanelerde süründüm onun için hastaydı bir ara. Ama değmeyecek biriymiş.
hayır D: manyakmıyım herşeyi göze alaym ha bunu diyom ama yıllar önce yaptıklarımı hatırlıyom bilmediğim şehirde elmde şarzı bitmek üzre olan tel le terkedilmiştim en son değmez yani
neyi göze alcama bağlı
senin için herşeyi yaparım dedim , aileni bırak dedi , hassss iktir git ya :D
Kimse için değişmeye sıcak bakmıyorum. Ben kimsenin istediği biri gibi olmak için yaşamıyorum.
3 sene uzaktan sevdim sahada seviyorum
ne olduğuna ve ne kadar sevdiğime bağlı :)
Yok , herşeyi de almam
Cııkkkss yok oyle bır dunya herkes için gecerli bu
Bende almazdim hayir bence
değecekse evet
Alman :v
ben almazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar