4 aydır konuşuyoruz ilk buluşmada beni yakın hissetmiş elimi tuttu. Konuşurken hep duduklarıma bakıyor yiyecekmiş gibi etkilendiğini biliyorum.3. buluşmada öptü. Arabada da aynı şekilde çok yakınlaşıyor duramıyor gibi. Konuştuğum oldu sadece dedi acaba hiçbi kızla yakın olmadı mı vakit olabilir mi ondan mı bu kadar istekli. Bende ilişikti yaşamadım giç.23 yaşında
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
merak ettiğin nokta sade ilişki yaşayıp yaşamamasımı şimdi
Hayır öyle dedi konuştuğum oldu sadece. biraz yakınlık kurduk çok istekli gibi garibime gitti Rahatszı oldum da konuşmadık işte başka şehire gittik
sen senin için ne düşündüğüne bak ciddi bir ilişkimi düşünüyor takılmak mınyoksa amacı. normal yani yakınlaşmamıştır bir kızla böyle yapabilir ya da ya da işte farklı düşünüyordur
Şöyle 1,5 ay f gitti 2 kere başka şehire. İlk gittigimde arıyordu ama son buluştuğumuzda 2 ayımızda 5. Buluşmada evine filme çağırdı gitmedim normal buluştuk arabada göğsüme elledi öptü ben rahatsız oldum ama gittiği içim konuşamadım.2. kez gitti işte 1 aydır 1 kere aradı arkadaşıyla kavga edince o da. Ben arıyorum 2 kez haftada 1 falan ama o aramıyor. Mesaj atıyor foto at özledim diyor bana isttettirme diyor. Ama aramıyor o. Anlayamıyorum ben onda hoşlanıyorum gelince konuşucam ama sizce yaptıkları sadwce takıldığını mı gösterir
dediklerine göre takılmalık gibi gözüküyor eve çağırma niyetide daha ileriye gitmek olabilir göğüs ellemekten. genel olarak konuşmalarınız filan cinsellik odaklımınoluyor peki muhabbeti oralaramı getiriyor
Hayır hiç cinsellik konuşmadık 4 aydır. Sadece bi kere karnım acıkmadı ama bal dudaklarına acıktım dedi. Ben karşılık vermeyince bi daha öyle bişey demedi
konuşma pek olmuyor diyorsun. mesajlaşma nasıl düzenli konuşuyormusunuz. nasıl ilişkileriniz
Telefonla aramıyor ben ararsam da uzun uzun konuşuyor. Hergün mesaj atıyor ama mesajlaşıyoruz düzenli olarak iyi aramız
aşağıda da arkadaş da belirtmiş ilki olsan bukadar rahat olamazdı sen dikkat etmeye bak yinede.
Gelince davranışları konusunda konuşucam. benden önce instagramı bazen herkese açık bazen gizliydi benle konuştuğundan beri 3 aydır gizliydi şimdi açmış sizce arayışta mı ondan mı açmıştır?
normal bir durum olmadığı kesin yani açıp kapama sının. siz nerden tanıştınız
Neden öyle yapıyor acaba bilmiyorum. Benim liseden az çok gördüğüm biriydi 1-2 ay aynı sınıftaydık o beni hatırlamadı instagramdan yazdım öyle buluşmak istedi 24yaşndayız
bana takılmak içinmiş gibi geliyor açıkcası.
Net diyorsunuz
yüzde yüz diyemem tabide oranı yüksek
Seviyordum onu çok değer de verdim ama
kanma güzelim boş ver. biri daha vardı burada öyle okadar dedim kullanıyor seni diye ama dinlemedi pek bilmiyorum naptı sonra 😅
Bunun gibi bi durum muydu. Hayır takip ettiklerinden daha güzelim mesleğim de var ona değer de veriyorum niye böyle yaptığımı anlamadım ilk defa birisine ben ilk adımı attım
uzak ilişki çocukta bunu kullanıyor du beya cinsel olarak dedim okadar dnlemedi beni seviyorum dedi sonrada koptu iletişimimiz fake hesaptan yasıyordu instadan bana. oda işte senin bu duygularını kötü niyetli olarak suistimal ediyor.
Benimki de onla aynı şekilde mi yani kullanması
yani o uzaktan bu yakından diyim
Hem bizde ayrıyız da işte mesajda falan bişey yok da buluşunca
boş ver güzelim yani kullandırma kendini
Evet benim sevgilim de öyle her buluşmada durmuyor 22 yaşında o da benden iki yaş küçük
Gerçekten ilşkip yaşamadığından mı acaba böyle benimki de 1 yaş küçük. bana sormadan direkt öpüyor yalnız kalsak hiç durmaz
Evet hı yapmadigi için dedim ya benimki de hiç olmamış sürekli öpme dokunma derdinde
Onun dışında nasıl ilişkiniz ciddi mi benimki hiç belli değil de konuşuyoruz öyle aramıyor mesaj atıyor çok yakın konuşmuyor buluşunca öpüyor dokunuyor
Ne kadardır berabersiniz
4 ay oldu başka şehirde okuyor 5 kez buluştuk
Bizim bir yıl oldu bu ay ama sesli konuşuruz gün içinde yazisiriz ciddiyiz annesiyle taniscam
Ayrı şehirde misiniz benimki aramıyor1 ay önce aradı ben arıyordum bende aramıyorum artık aramıyınca. Arayınca mutlu oluyor ama kendi aramıyor anlamadım. Utanıyor desem eve gel film izleyelim demişti
Hayır değiliz o bursa beb mardin
Siz nerdesiniz
Bursadayız o farklı. Şehirde bu sene
Bejcebosver onu birninsan sevgilisini nasıl aramaz
Odam yok zor konuşuyorum bazen dedim ona sen ara ben sana dönerim o da tamam dedi ama ben haftada bir aradım 2-3 kere o bir aydır aramıyor en son arkadaşıyla kavga edince aradı 1 ay önce. Ben arayınca da 1 saat konuşuyor susmuyor
Anlayamadım çok mutlu oluyor arayınca da
Ben de anlamadım valla seni görmek istiyor mu
Ciddi değil mi hic
Özledim diyor da işte 1,5 aydır ayrıyız. Gelşnce buluşuyoruz fotoğraf at diyor ama aramıyor işte
Anladım değişik mis
İşte anlayamıyorum bende ciddi mi değil mi yedekte mi tutuyor garip değil mi
Yedektesin
Öyle mi İnstagram profilini de herkese açık yapmış
Ben seviyordum onu ama hep bende arayamam ki
Herkese açıksa net arayistadir boş ver onu
benle konuşmadan önce bazen açık bazen kapalıydı.3 aydır kapalıydım benden beri amaSon bi kaç haftadır açık. Takip ettikleri 3 kişi artmış. Arayışta mıdır sizce net ayrılmalı mıyım
Ayrıl net bir şekilde bak pişman olmayacaksin
Öyle mi ben ondan hoşlanıyordum ilk mesajı ben atmıştım çok beğenmiş gibiydi hoşlanıyordu da ama dıştan sizce anlattığım kadarıyla kullanıyor gibi değil mi
Sadece takılmak içime gibi
Sana karış düşünceli olması var mı derdini dinler mi sesin kötü geldiğinde ya da biraz tripli konuştuğunda ne oldu sorun mu var diye sorar mi
Evet aradığımda mesajlaşırken çok ilgili zaten mesajda da düzgün konuşmasa bitirirdim. Hergün sorar günümün nasıl geçtiğini film falan öneriyor izliyoruz
Evet ilişki yasamamis olabilir bu çok normal
Ondan mı acaba bu kadar istekli hiç kızla konuşmasını vs bilmiyor
Sen yinede temkinli ol, belli olmaz
Bakirdir o, bakır olsa duramazsın
Ya klavye çevirmiş de ondan mı böyle acaba istekli
Ne derse inanacan
Nasıl yani yalanmıdır
Yalan olmasa 2..3 buluşmada bu kadar rahat ilerliyemez tecrübrli bu kişi
Ciddem mi ben onun masumluğuna inanmıştım.3. buluşmada eve çağırdı film izlemeye kabul etmedim Sinemaya gittik ilk orada öptüğü. Kalan iki buluşmada da göğsüme dokundu ve öptü. Tecrübesiz insan yapmaz mı böyle
Sorgula bakalım az sence bu kadar rahat olabilir mi?
Yaa bilmiyorum siz söyleyin erkekler ne bileyim içgüdüsel olarak da yapmaz mı
Yapar hepimizin ilki oldu ama bu kadar hızlı olunması normal değil bu kişi net yalan söylüyor eve bile davet etmiş baya tecrübeli hemde
2. ayda 2 kez buluşmuştuk işte film izlemek için çağırdı
Baya mı tecrübeli o kadar yani
2. Buluşmada da rahat durmamış göğsünü ellemiş öpmüş falan sence masum olabilir mi saf olma. Eve gittiğinde göreceksin tecrübesiz olmadığını
5. Buluşmada elledi göğsüme 2 aydır konuşuyorduk
Evine gitmicegimi söyledim. Konuştuğum oldu dedi sadece o zaman eskortsuz falan gitmiştir
İyi elletmeler 🤣
İlk 2 buluşmadan sonra 2 ay uzaktan konuştuk ondan sonra eve çağırdı 3. buluşmada.5. De göğsüme elledi
Taviz vermişsin niyeti belli, sen bu adama elletip kendini öptürme senin yüzüne bakmaz net söylüyorum
Öyle yapıcam gelince
Ne yapacan
Taviz vermedim aslında kendi kafamı çeviriyor öpüyor. Ama sınır çizmeliydim. Ani oldu işte son buluşmada yaptığından sonra farklı şehire gitti konuşamadık. Telefomla da aramıyor ki hep mesaj atıyor ben arıyorum hafta 1. 2-3 kere o aramayınca aramadım.1 ay önce arkadaşıyla kavga edince aradı
Kullandırıyorsun kendini yazık
Aramaması yaptıkları bunu mu gösterir
Değer veriyor olsa sürekli konuşur eder mesejlaşır vs bunu anlaman gerekir
Hergün mesaj atıyor
Ben arayınca da 1 saat konuşuyor mutlu oluyor anlayamıyorum