Bir arkadaşı nişanlısıyla barıştırmıştım.
Bu mal etmiş bir hata yenge diyerek konuşmaya başladığımda arkadaş ne kadar yanlış bir yol olduğunu düşünmüştü ama işe yaradı sonuçta. Xjdnm

Aracılar mümkünse uzak dursun, kendi işimi kendim çözerim. Düzelmezse de bırakırım. Dönerse benimdir, dönmezse hiç benim olmamıştır.
Başkaları için ise aracılık yapmam.
İletişim her zaman önemli. Ve iki kişinin istemesine de bağlı. Eğer barışmak istemiyorlarsa zaten olmaz. Ama eğer barışmak istiyorlarsa mutlaka bir şekilde objektif bir şekilde beraber ilişkilerine bakabilmeleri gerek. Duygudan arınmış bir şekilde. Ama bu ideal bir dünyada olur ve çoğu insan gururuna yenik düşüp geri dönmez.
Bazen bir tarafın yaptığı affedilemez, bazen hic kimse suçlu değildir ve iki kişi arası uyum yoktur ve bazen de iki taraf da suçludur. En sonunda karar çiftin ne istediğine bağlı.
Bir sıkıntı oldu mu birbirilerine daha cok kenetlenirler. En azindan birbirilerini seviyorlarsa. Ikisine de haber veriridim ufak bir kaza gecirmis. Su an hastanede diye
Aşık insan küsmez. Kavga eder yıkar ortalığı sonra s3vişir ama küsmez
Cevap
8Cevap
Kısa yoldan barışmaları için birinin kafasına kalas düşmesi lazım ki hastane de gözünü açtığında baş ucunda gözü yaşlı bir sevgili bulsun:)
Bu yüzden dostlarınızı iyi seçin küseven aradaki bağı kopartan değil bağlayan olsun😊
Küstümm
Bişi dicem kız ondan da maldı, ne fingleşmesi cggh
Baska yolu yok.. barisacak.. isi benden geciyor.. 😀 yemegiydi kiyafetleriydi... ama oyle kolay barisir miyim? Aslaaaaa...
Küs olmak nasıl bir şey bilmiyorum. Genelde tripleniyorlar birbirlerine ve azıcık laf atıştıktan sonra barışıyorlar.
Birbirlerini anlarlarsa ve bi tartışmada kim sınırlıysa karşı taraf alttan almalı ozaman neden olmasın herşey karşılıklı anlaşmadan gecer
Aşıklar için her zaman bir yol vardır. Onlar dargın duramazlar.
Hatasını kabul ederse belki barışırlar suçlamayı bırakmalı ve eski yapılan hatalar yapılmamalı.
Eğer ortada sevgi varsa herturlu hallolur bide cesaret lazım gurur olmaması lazım
Aslında konuşmak iyi olur sevgi aşk varsa hemen barışırsın bir bahane arıyorsundur zaten
Benim sevgilim arıyor 3-5 gün sonra öyle barışıyoruz 😀
Herkesin bir zaafı vardır, hangi kapıyı çalacağını bilmeli.
Bir yerde yalnız bırakın. Onlar konuşur anlaşırlar. Önemli olan buluşturabilmek
hediye paketi yolla tamamdır o iş çikolatalar falan not bırak birde
Boyle insanlar arasinda arayi yapacak yalan söylemek dogru oluyor zaten bu sekilde olabilir
Görmesem zor barışıyorum da bi bakışına yenik düşebiliyorum hemen.
Bir şeyi bahane ederim mesaj atarım sonra da otomatikman barışırız
Hadi boşver barışalım
-Tamam hadi barışalım
Gururu bir kenara bırakınca herşey hallolur.
Önce kavga sonra seks
Hiç karışmam böyle şeylere bn
Gerçekten seviyorlar ise onlar bir yolunu bulur.
Ben küsmem, terkederim otomatik 🤗
Sevgi varken? Terk etmek o kadar kolay mı ya
Terkederim otomatik dedin ya ondan dedim. Yoksa ister istemez kavgalar olur ve küs da olabilir. Önemli olan anlaşıp devam edebilmek...
Aşk bi yolunu bulurdu heralde
Aşık olan insan bir bakışa barışır 😊
Kendimi örneklerim
Konuş. Kavga et seviş
Kusme sebebi onemli
-Barışalım
-Tm😏
Öpüşerek tabiiki
Gururlarini yenerek
Takmayarak
Yatağa girinçe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?